Hemmansvägen 1

Centrum/öster, Halmstads kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 8, hiss finns
Byggår
1961
Förening
Riksbyggen BRF Halmstadshus nr 3
Om föreningen
Avgift
3 941 kr/mån
Driftkostnad
4 135 kr/år
Pris/m²
30 952 kr/m²

Välkommen hem till fredagskänslan. Ta hissen upp till din totalrenoverade hörnlägenhet med balkong. Laga middag med vänner och familj i den öppna och sociala planlösningen. Öppna en flaska vin från den integrerade vinkylen och ta med glas och tilltugg ut på balkongen. När dagen når sitt slut så finns ett master bedroom, ett lite mindre sovrum och även ett extrarum till gäster. Sov lugnt utan grannar vägg-i-vägg och med endast innergård och parkering utanför.
Stig upp på morgonen och ta en lång frukost i morgonsolen på balkongen, få hotell- och semesterkänslan hemma.

Lägenheten är ombyggd som ett modernt fritidshus där de sociala ytorna är öppna och fördelade till mitten av bostaden. De privata delarna,
sovrum och badrum är fördelade till bostadens alla hörn. Lägenheten bjuder på ett läge som vetter mot söder och öster, varav balkong vetter mot söder. Med hela åtta fönster får lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och rymlighet. Genom läget i huset blir lägenheten heller aldrig för varm utan håller behagliga inomhustemperatur året om även i värmeböljor.

Den här lägenheten passar verkligen alla som vill ha något unikt och uppskattar designkänslan. Ett hem i skandinavisk stil med ett bistrokök utan dess like och helt unikt för sitt slag tack vare det är anpassat specifikt för detta hem. Det är lätt att låta dig luras av arean på köket då detta kök är bättre utrustat med mer bänkyta och mer förvaring än de flesta kök i lägenheter. Här får du både form och funktion med de massiva träbänkskivorna, de marmorerade klinkerplattorna, de rostfria fronterna och industriglaspartierna som förenar modernt lägenhetsliv med ett franskt bistrokök. Vänj dig vid tanken att älska ditt hem och att alla som hälsar på dig också gör det. Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Halmstad

Kontakta mäklaren

Marcus Hilbertsson

MOHV Halmstad
Mäklare Marcus Hilbertsson, MOHV Halmstad
0703-350567

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.