MOHV Halmstad

MOHV Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Marbäck Fyllelyckan 267, Marbäck, Halmstads kommun
 • Lör 30 sep kl 12:00
Marbäck Fyllelyckan 267, Marbäck, Halmstads kommun, bild 2
Marbäck Fyllelyckan 267, Marbäck, Halmstads kommun, bild 3

Marbäck Fyllelyckan 267

Villa
Marbäck, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
6 500 000 kr
147 + 35 m²
3 rum
2 546 m² tomt

Här presenteras magi! Ett nybyggt hus med all modern bekvämlighet och komfort på ett fantastiskt läge med glittrande sjö och trollskog som närmaste granne. Enplansvilla med 2-3 sovrum med badrum och öppen planlösning med öppet i nock. De stora glaspartierna mot vattnet skapar en häpnadsväckande utsikt och ro för själ och hjärta. Som bonus har vi också ett smakfullt inrett och fullt utrustat gästboende i egen stuga samt isolerat förråd med carport. Båda byggnaderna utrustade med solceller för ett garanterat billigt boende. Vi erbjuder dessutom Halmstads troligtvis lägsta driftkostnader.

 • Premium
Sikvägen 8, Fyllinge, Halmstads kommun
 • Tis 3 okt kl 17:00
Sikvägen 8, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 2
Sikvägen 8, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 3

Sikvägen 8

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/1
2 833 kr/mån
29 338 kr/m²

Kan detta vara din framtida bostad? På ett optimalt hörnläge erbjuder denna bostad en generös trädgård och ett härligt inflöde av naturligt ljus från flera riktningar. Här får du chansen att bo i en bostadsrätt i parhusstil som uppfördes under 2020/2021, vilket innebär att allt fortfarande håller den fräscha känslan av nyproduktion. Den öppna och välkomnande planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en perfekt plats att umgås med vänner och familj när de kommer på besök. Under sommarmånaderna kan du njuta av den rymliga trädgården som har gott om plats för loungemöbler, matplats samt grillplats. Denna välinredda bostad har gott om utrymme och inkluderar ett rymligt sovrum, ett stort badrum med stilfullt kakel och en egen tvättavdelning, en klädkammare och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med golvvärme som sträcker sig genom hela bostaden kan du njuta av en jämn och behaglig värme, och du har full kontroll över temperaturen. Dessutom finns det ett praktiskt förråd utanför tomten som är perfekt för förvaring av saker som du inte vill ha inne i bostaden. Bostaden inkluderar även en egen parkeringsplats. Fyllinge är ett omtyckt område som erbjuder gott om natur och vackra promenadstråk i närheten. Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
Furuvägen 19, Främre Furet, Halmstads kommun
 • Tis 3 okt kl 17:30
Furuvägen 19, Främre Furet, Halmstads kommun, bild 2
Furuvägen 19, Främre Furet, Halmstads kommun, bild 3

Furuvägen 19

Villa
Främre Furet, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
3 995 000 kr
109 + 48 m²
4 rum
371,3 m² tomt

För dig som önskar att bo centralt med cykelavstånd från Halmstad centrums begivenheter, har du nu chansen att förvärva denna pärla med utmärkta sällskapsytor så väl inne som ute! En mycket välvårdad friliggande villa i 1 1/2-plan, där i stort sett hela bottenvåningen totalrenoverats och ombyggts med nytt kök i öppen planlösning med vardagsrum samt tillbyggt sovrum och förvaringsutrymme i hall. Mycket smakfullt! Dessutom med vattenburen värme (fjärrvärme) och braskamin som håller nere driftkostnaderna samt en insynsskyddad trädgårdsbaksida med mysigt altandäck och god yta för hopp och lek!

 • Premium
Skördevägen 4, Centrum/öster, Halmstads kommun
 • Fre 29 sep kl 16:00
Skördevägen 4, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Skördevägen 4, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Skördevägen 4

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 550 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 106 kr/mån
26 496 kr/m²

Mycket välskött tvåa i trygg förening! Här trivs du på 58,5 välplanerade kvadratmeter med nytt kök från 2016, vacker fiskbensparkett, generöst sovrum samt pricken över i:et med balkong i utmärkt söderläge. HSB:s brf Gäddan är mycket välskött med stora underhåll utförda samt har en låg belåningsgrad. Dessutom bor du nära Högskolan i Halmstad samt staden för puls! Välkommen att boka din personliga visningstid.

 • Premium
 • Balkong
Tylösandsvägen 14, Tylösand, Halmstads kommun

Tylösandsvägen 14

Villa
Tylösand, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
8 750 000 kr
224 + 22 m²
7 rum
1 310 m² tomt

På lummig hörntomt med promenadavstånd till Tyluddens alla badplatser ligger denna stora villa. Hela huset är nybyggd från grunden 2001 med en separat lägenhet med egen ingång. Med 3-5 sovrum, 3 duschrum, 2 vardagsrum, 2 kök så har vi ett lite unikt boende där verkligen alla får plats! Antingen i ett stort enfamiljsboende eller med en separat avdelad extra lägenhet. De extra rummen kan även användas till det egna företaget. Med den prunkande trädgården i söderläge, den skyddade innergården med kvällssol och den separata uteplatsen för den extra lägenheten finns det alltid en utemiljö i rätt läge. Besiktningsprotokoll delas ut på visning.

Hvitfeldtsgatan 19B, Centrum, Halmstads kommun
 • Imorgon kl 17:00
Hvitfeldtsgatan 19B, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 19B, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 19B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
3 095 000 kr
93 m²
3 rum
vån 3/4
5 699 kr/mån
33 280 kr/m²

WOW! Denna bostaden har allt du önskar dig från en modern bostad. Det nyrenoverade badrummet (2021) med genomtänkt design, snygga materialval med mattsvarta detaljer samt med maximal komfort såsom golvvärme och tvättavdelning lyfter hela bostaden ytterligare en nivå. Denna rymliga 3:a på hela 93m2 med en härlig och öppen planlösning ligger på ett lugnt och avskilt läge i centrala Halmstad. Hela bostaden har under 2021 genomgått stora renoveringar där nuvarande säljare har tagit bort två väggar och därmed skapat en modern och öppen planlösning vilket ger ett härligt ljusinflöde i hela bostaden. Vidare har även alla ytskikt i bostaden fräschats upp där även nya elledningar dragits samt en ny el-central installerats. Kvalitetsköket Electrolux Sentens installerades 2017 som dessutom är Svanenmärkt i ett stilfullt utförande med snygga materialval. Med hissen från innergården tar man sig smidigt upp till 3:e våningen och vidare via loftgången till lägenheten. Vill man hellre ta trapporna så går det lika bra via Hvitfeldtsgatan. Här bor man bekvämt! Som ett extra plus är det nära till Halmstad city med allt vad centrumlivet har att erbjuda. Som om det inte vore nog har lägenheten dessutom en av föreningens största balkong och med bästa söderläge, som vetter in mot den lugna innergården. I månadsavgiften ingår: värme, vatten, fiber (250/250), TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg. Välkommen att boka in dig på din privata visningstid redan idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Offervägen 8, Vallås, Halmstads kommun
 • Budgivning pågår

Offervägen 8

Villa
Vallås, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 475 000 kr
112 m²
4 rum
475 m² tomt

Gediget tegelhus med kvadratsmart planlösning. Här finns 3-4 sovrum, vardagsrum med inglasat uterum, fräscht kök och kaklat badrum. En välskött och lummig trädgård på insynsskyddad baksida. Otroligt låga driftkostnader och ett lättskött hus ger utrymme för annat i livet än att bara bo!

 • Plus
Opalvägen 4, Vallås, Halmstads kommun

Opalvägen 4

Villa
Vallås, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
3 400 000 kr
130 + 18 m²
4 rum
1 618 m² tomt

Mycket välskött enplansvilla med en fantastisk trädgård! Tre sovrum, vardagsrum i vinkel och ett helt nytt och exklusivt badrum samt smidiga biytor. Allt vackert inramat av en egen liten parkanläggning. Tomten är närmare dubbelt så stor som andra tomter på Vallås. Här finns verkligen "landet-känslan" i den helt insynsskyddade och uppvuxna trädgården.

Kalvstigen 19, Ranagård, Halmstads kommun

Kalvstigen 19

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 895 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
2 636 kr/mån
47 375 kr/m²

På omåttligt populära Ranagård finns nu möjlighet att förvärva denna kvardatsmarta tvåa om 40 m2. Då allt är nytt är det bara flytta rakt in och njuta av tillvaron och lugnet. Här bor du med absolut närhet till flera grönområden med trevliga promenadstråk, havets salta vatten, Flygstaden med utbud av butiker samt Tylösand. Med en kort tur på cykel eller buss når du även stadens puls. Föreningen erbjuder flera mervärden såsom möjlighet till parkeringsplats, gemensam gårdsyta med orangeri, grillplats, pergola och lekyta. Dessutom ligger föreningen precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Vattugatan 2C, Centrum, Halmstads kommun

Vattugatan 2C

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 5/5
5 252 kr/mån
32 912 kr/m²

Välrenoverad fyra högst upp i huset! Här bjuds du på en öppen och trevlig planlösning samt balkong med utsikt över takåsarna. Lägenhetens yta fördelar sig över tre sovrum, helt nyrenoverat badrum (2021) och gästtoalett (2021). På Vattugatan bor du vid Galgbergets fot och har enbart 5 minuter in till centrala Halmstad för shopping, restauranger och puls. Att nämna är att Brf Poppeln är en stabil och trygg förening där föreningen tack vare sin goda ekonomi sänkt avgiften med 10% vid två olika tillfällen senaste åren! Föreningen erbjuder dessutom flera mervärden såsom hiss samt garage med ladd-stolpar. I avgiften på endast 5252 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bergängsvägen 5D, Vallås, Halmstads kommun

Bergängsvägen 5D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 300 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 361 kr/mån
17 333 kr/m²

På populära Vallås finns denna välplanerade tre en trappa upp, med sin trevliga inglasade balkong. Trivs gör du på 75 m2 med en omtyckt planlösning. Bostaden är gott skick med renoverat kök och helkaklat badrum (som erbjuder tvättmöjligheter). Här bor du dessutom i en mycket välskött förening med stora gemensamma utrymmen som b.la. flera tvättstugor, festlokal, motionslokal, bastu, grillplatser mm. I avgiften ingår, förutom värme, även TV och Internet vilket ger dig som boende en mycket fördelaktig månadskostnad. I närområdet finns flera härliga promenadstråk, motionsslingor samt grönområden. Vallås Centrum erbjuder utbud av apotek, bibliotek, matbutiker, restauranger, tandläkare samt vårdcentral. City för puls och shopping når du även smidigt med buss eller med cykel. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Gäddvägen 49, Fyllinge, Halmstads kommun
 • Budgivning pågår
Gäddvägen 49, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 2
Gäddvägen 49, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 3

Gäddvägen 49

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
5 665 kr/mån
13 819 kr/m²

Här finns nu en möjlighet att omvandla denna bostad helt enligt eget tycke och smak. Med en bra planlösning, där bostaden är genomgående har du en bra utgångspunkt för att göra denna bostad fantastisk. Med läget på markplan så blir boendet bekvämt där du slipper trappor, med inte bara en utan två uteplatser så kan du välja och vraka vilket solläge du önskar för stunden och den stora trädgården och den överbyggda altanen gör att du kan njuta av sommaren på ett maximalt sätt. Med den genomgående bostaden med en bra planlösning samt två rymliga förråd så har du plats för allt du önskar. Bättre läge än såhär blir det nog svårt att få!? OBSERVERA: Lägenheten är i stort renoveringsbehov då det rökts cigaretter i lägenheten under flera års tid. Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
Fritidsområdet Västervall 72, Östra Stranden, Halmstads kommun
 • Budgivning pågår

Fritidsområdet Västervall 72

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 795 000 kr
50 m²
3 rum
250 m² tomt

Äntligen finns möjligheten! Det här charmiga fritidshuset på populära Västervall på Östra stranden har allt du behöver för en avkopplande tillflyktsort. Storstugan har 2 bekväma sovrum, ett fräscht duschrum och ett fullt utrustat kök som gör matlagningen till en glädje. Det rymliga vardagsrummet blir den perfekta samlingspunkten för familj och vänner. För extra gäster finns en isolerad gäststuga med plats för fyra bäddar, vilket ger flexibilitet för att ta emot besök när du vill. Njut av ett inglasat uterum och en solig altan i sydvästläge, perfekt för solbad och trevliga grillkvällar. Denna oas ingår i en välskött förening som erbjuder gemensam tvättstuga och föreningslokal för dina evenemang. Sommaraktiviteter som pubkvällar, grillfester, midsommarfirande och golftävling ger en underbar gemenskap att vara en del av. Årsavgiften till föreningen är endast 7000 kr vilken inkluderar vatten/avlopp, sophantering samt en parkeringsplats. Fiber finns indraget till stugan. Grundavgift för arrenderätten till föreningen betald! Missa inte chansen att äga denna drömstuga på östra stranden - din ultimata reträtt för avkoppling och nöjen! Varmt välkommen att boka in er personliga visningstid på hemsidan!

Rödhakevägen 2, Stenhuggeriet, Halmstads kommun
Rödhakevägen 2, Stenhuggeriet, Halmstads kommun, bild 2
Rödhakevägen 2, Stenhuggeriet, Halmstads kommun, bild 3

Rödhakevägen 2

Villa
Stenhuggeriet, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
8 900 000 kr
190 + 20 m²
5 rum
1 030 m² tomt

WOW! Ja, wow måste skrivas med VERSALER och egentligen ytterligare några gånger till, då du här erbjuds en makalös fastighet som egentligen har allt och lite till. Fantastiskt läge endast 300 meter från havet och Prins Bertils stig, med en närmast parkliknande ytterst finplanerad trädgårdstomt med flertalet utmärkta uteplatser såväl på framsida som baksida. Detta är godis för ögat! Villan har dessutom en mycket spännande arkitektur med stora härliga sällskapsytor där du bland annat välkomnas in till ett omfångsrikt vardagsrum med vackra fönstersättningar och härligt ljusinsläpp, en med rymd utöver det vanliga och med en elegant braskamin som stoltserar och sätter pricken över i:et. Utöver detta finns möjligheten att se havet från balkongen i master bedroom, att ta ett kvällsdopp i den vedeldade badtunnan när solen gått ner eller inreda det tillhörande gästhuset till ett möjligt tonårsboende eller ateljé. Kan det bli mycket bättre? Knappast eller i vart fall är det inte lätt! Varmt välkommen!

 • Premium
Slåttervägen 4B, Centrum/öster, Halmstads kommun

Slåttervägen 4B

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 437 kr/mån
25 339 kr/m²

Välkommen att uppleva en välrenoverad tvåa i anslutning till Högskolan i Halmstad och närhet till stadens puls. Högst upp i huset finner du denna genomgående bostadsrätt med rikligt ljusinsläpp, vackert afrikanskt ekparkett och ett kök utöver det vanliga. Pricken över i:et är balkong i sydvästligt läge. I avgiften om 4437 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (Fiber, 100/100) samt bostadsrättstillägg. Bostaden upplevs bäst på plats. Välkommen att boka din personliga visningstid!

 • Balkong
Karl XI:s väg 21, Centrum, Halmstads kommun

Karl XI:s väg 21

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 995 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 238 kr/mån
38 000 kr/m²

Mitt i centrala Halmstad och i händelsernas centrum finns Karl XI:s väg och välskötta HSB:s brf Bågen. Denna ljusa lägenhet på 52,5 m2 har renoverat kök, helkaklat badrum (erbjuder tvättmöjligheter), rymligt sovrum samt vardagsrum. Njuter av solen gör du på den helt nya balkongen som dessutom blivit inglasad. Solen fångas bäst från strax efter lunch till sen eftermiddag. Föreningen är ytterst välskött och för blygsamma 3238 kr/mån ingår värme, vatten, internet (fiber, 100/100), TV (grundutbud), IP-telefoni samt bostadsrättstillägg. Föreningen erbjuder flera mervärden såsom tvättstuga, parkeringsplats (separat kö) samt snart även en ny innergård med paviljong och grillplats. På Karl X:s väg har du absolut närhet till hela stadens utbud av caféer, restauranger, shopping och puls direkt utanför husknuten. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Glasvingevägen 2, Trönninge, Halmstads kommun
 • Budgivning pågår

Glasvingevägen 2

Villa
Trönninge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 850 000 kr
128 + 167 m²
4 rum
1 029 m² tomt

Välkommen till potentiella drömhemmet - En otroligt välvårdad tegelvilla på insynsskyddad hörntomt med dubbelgarage i familjära Trönninge. Detta hus har stått stadigt i samma familjs ägo sedan uppförandet, fylld med minnen och kärlek. Uppvärmning sker genom luft/vattenvärmepump som byttes så sent som 2019 där du kan förvänta dig ett pålitligt och effektivt system som ger låga driftkostnader. Dessutom dubbelgarage med direkt access till huset. Bottenvåning med utmärkt planlösning bestående av 3 rymliga sovrum, stort badrum, kök med plats för matgrupp och ett väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för valfritt möblemang samt utgång till den överbyggda delen av altanen. Via bottenvåningen når ni även det stora tralldäcket. Här lovas skönt häng och långa middagar efter dag på stranden, som ligger inom cykelavstånd. Stora ytor i den fräscha källaren bestående av bland annat en gillestuga där den öppna spisen står i centrum, helkaklad duschrum med bastu, WC, tvättstuga och hobbyrum/pingisrum samt matkällare och förråd i anslutning till hobbyrummet. Via källaren når ni även det väl tilltagna dubbelgaraget. Varmt välkommen att boka in er personliga visningstid via hemsidan! Besiktningsprotokoll erhålles på visning

Vilshärads Ljungväg 22, Villshärad, Halmstads kommun
Vilshärads Ljungväg 22, Villshärad, Halmstads kommun, bild 2
Vilshärads Ljungväg 22, Villshärad, Halmstads kommun, bild 3

Vilshärads Ljungväg 22

Villa
Villshärad, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
15 900 000 kr
207 + 57 m²
7 rum
1 045 m² tomt

Nu har vi glädjen att få presentera denna storslagna villa i pittoreska Villshärad, knappt 200 meter från salta bad och sand mellan tårna! En fantastisk fastighet där du egentligen har allt och lite till. Vad sägs om den helt magiska baksidan med nedsänkt uteplats och poolområde i idealiskt sydvästligt läge eller den soldränkta takterrassen med vackert smidesräcke, tillhörande lounge och vidsträckt havsutsikt en trappa upp. Allt i yttersta toppklass, mycket smakfullt och genomtänkt! Väl inne möts du av ett härligt vardagsrum i öppen planlösning med kök, där stora fönsterna ger ett väl tilltaget ljusinsläpp och en känsla av kontakt med havet. Separat master bedroom med walk in closet och läckert badrum med dubbla takduschar för den som gillar dusch eller att duscha tillsammans.. Avskild barnavdelning i anslutning till badrum, med gemensamt allrum och 2 stora sovrum. Separat gästrum, utmärkt tvättstuga och läckert dubbelgarage. Dessutom på återvändsgata, endast en kort promenad svalkande vågor och sköna sanddyner! Varmt välkommen! https://player.vimeo.com/video/839735201

 • Premium
Tornfalksvägen 48, Fyllinge, Halmstads kommun

Tornfalksvägen 48

Villa
Fyllinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
3 995 000 kr
124 m²
5 rum
650 m² tomt

Enplansvilla med grym planlösning som invändigt totalrenoverats mycket genomtänkt och smakfullt! Läckert kök med köksö i öppen planlösning med vardagsrum, ombyggt helkaklat badrum med både badkar och duschplats med takdusch, stor helkaklad gästtoalett, tvättstuga/groventré med bra arbetsyta och gott om förvaring och hela 4! utmärkta sovrum. Dessutom har fjärrvärme installerats vilket håller nere driftkostnaderna och ett underbart soldäck tillbyggts med tillhörande spabad. Varmt välkommen!

Skånegatan 62, Centrum, Halmstads kommun
 • Imorgon kl 18:45
Skånegatan 62, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Skånegatan 62, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Skånegatan 62

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/6
4 079 kr/mån
42 212 kr/m²

Denna ljusa och moderna 2:a är perfekt belägen i det nybyggda området Västra Förstaden och ligger på tredje våningen, tillgänglig via hiss. Bostaden imponerar med sin öppna planlösning och genomtänkta design med en modern och skandinavisk stil. Byggåret är så sent som 2022, vilket ger bostaden en härlig nyproduktionskänsla. En generös balkong med förmiddagssol ger möjlighet till avkoppling och njutning med utsikt över föreningens mysiga innergård. Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skånegatan 57A, Centrum, Halmstads kommun
 • Imorgon kl 18:00
Skånegatan 57A, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Skånegatan 57A, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Skånegatan 57A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/6
3 242 kr/mån
41 415 kr/m²

Snyggt, modernt, och lyxigt beskriver bäst denna välplanerade 2:a på 53m2, som stod färdig så sent som 2023. Nu finns möjligheten för dig att bli den första personen att kunna flytta in och njuta av alla fördelar med att bo i nybyggda Brf Västra Allén. Här bor du med promenadavstånd till Centrumkärnan, restauranger, butiker samt med närhet till naturen och havet. Bostaden har ett kvalitetskök från Marbodal, snyggt mattlackerat ekgolv i hela lägenheten samt ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning för maximal komfort. Som inte det vore nog så har bostaden en stor balkong med förmiddagssol! I den låga avgiften om endast 3243kr ingår värme, vatten, internet (250/250 mbits), TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg. I föreningen finns en trevlig innergård med ett mysigt orangeri samt bord och stolar för att kunna umgås med nära och kära. Dessutom har Skanska en räntegaranti för föreningen de kommande 5 åren. Välkommen att boka in dig på din privata visningstid redan idag :)

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sjöslingan 23, Brännogård, Hylte kommun
Sjöslingan 23, Brännogård, Hylte kommun, bild 2
Sjöslingan 23, Brännogård, Hylte kommun, bild 3

Sjöslingan 23

Villa
Brännogård, Hylte kommun
MOHV Halmstad
1 795 000 kr
151 + 155 m²
6 rum
1 066 m² tomt

OBS, boka er personliga visningstid via hemsidan! Besiktningsprotokoll erhålles på visning. Välkommen till ditt drömhus vid sjön och naturen! Denna fantastiska fastighet erbjuder en idyllisk livsstil med sitt oslagbara läge precis intill sjön och omgiven av naturens skönhet. I området finns en gemensam tennisbana, fotbollsplan, lekstuga samt kort gångavstånd till Hallandsleden, sjön med ädelfisk samt bad- och grillplatser. Bättre kan det knappast bli! På entréplanet finner vi ett vardagsrum med WOW-faktor, nyrenoverat kök, matsal med kakelugn, gäst-WC samt helkaklat duschrum. Detta tillsammans med hela fem (!) rymliga sovrum garanterar gott om plats för hela familjen. Stora ytor i källaren där vi möts av inbjudande gillestuga som skapar en mysig atmosfär för sällskapliga stunder via braskaminen från Keddy, medan duschrummet med bastu ger plats för avkoppling och återhämtning. Generöst hobbyrum ger utrymme för dina passioner och projekt. I källaren finns även bibliotek, tvättstuga, torkrum, pannrum, förråd och matkällare. Från källaren når vi även husets garage. Detta hus är mer än bara ett hem - det är en chans att omfamna naturens skönhet och njuta av sjölivet i sin fulla prakt. Ge dig själv och din familj möjligheten att leva drömmen i detta underbara hem vid sjön och naturen. Varmt välkommen!

 • Premium
Litorinavägen 10, Snöstorp, Halmstads kommun

Litorinavägen 10

Villa
Snöstorp, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
4 995 000 kr
119 + 119 m²
5 rum
1 343 m² tomt

Investera Smart: Enplansvilla med Uthyrningsbar Källarlägenhet för intäkter genom Airbnb (GAV ÅR 2022 INTÄKTER OM HELA 222 917 KR!!). Här är din chans att äga en enplansvilla med en extra fördel - en separat källarlägenhet som kan generera stadiga inkomster genom Airbnb uthyrning. Njut av lyxigt boende på huvudplanet med härlig utomhusmiljö och ett unikt orangerie samtidigt som du drar nytta av den växande delningsekonomin genom att vara värd för resenärer genom Airbnb. Perfekt läge och komfort möts här för att skapa en attraktiv investering med både ekonomiska och livskvalitetsfördelar. Kontakta oss för att ta reda på mer och boka en visning!

Norra Vägen 22A, Centrum, Halmstads kommun
 • Ons 4 okt kl 18:00
Norra Vägen 22A, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Norra Vägen 22A, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Norra Vägen 22A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 795 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 096 kr/mån
39 889 kr/m²

Här bor du i centrala Halmstad med underbar natur på Galgberget i direkt närhet. Fastigheten totalrenoverades under 2019/2020 då dessa exklusiva lägenheter skapades med stilfulla samt påkostade materialval. Bostaden erbjuder en kvadratsmart planlösning där fokus lagts på att skapa ett exklusivt hem med extra tanke på detaljerna med snyggt och rymligt badrum med Carrara marmor och svarta industridetaljer, stilfullt samt fullutrustat kök i beige från Marbodal samt golvvärme i hela lägenheten för maximal komfort. Den stora och mysiga terrassen om ca 29m2 med förmiddagssol samt med mycket plats för grillkvällar och loungehäng är guld värd att ha! Denna lägenhet vill du inte missa! Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Timmermansgatan 24B, Centrum, Halmstads kommun

Timmermansgatan 24B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 495 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/4
5 263 kr/mån
28 678 kr/m²

Med anor från tidigt 1900-tal erbjuds denna charmiga trea med tidstypiska detaljer och härlig rymd. Här erbjuds vyer och ljusinsläpp i tre väderstreck i kombination med djupa fönsternischer, vackra spegeldörrar, höga golvlister och generöst takhöjd. Förutom detta erbjuder lägenheten både renoverat kök och badrum (med tvättmöjligheter). Rummen är väl tilltagna och kan möbleras efter tycke och behov. I källarplan finns dessutom ett mycket stort förråd. Föreningen erbjuder dessutom en uppskattad uteplats med pergola (västerläge) - perfekt för grillkvällen. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 59