Mäklare Emil Jensen

Emil Jensen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Häckgatan 1, Eldsberga, Halmstads kommun

Häckgatan 1

Villa
Eldsberga, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 875 000 kr
91 + 50 m²
4 rum
1 022 m² tomt

Charmig friliggande villa i 1 1/2-plan med källare, låga driftkostnader, lantlig atmosfär och en fantastisk trädgård som inbjuder till avkoppling samt hopp och lek! Villan är i oerhört gott skick och har de senaste åren fått ett rejält ansiktslyft där samtliga ytskikt renoverats och kök moderniserats, något som gett en modern touch samtidigt som den lantliga känslan bevarats. Dessutom har flertalet större renoveringar utförts med fokus på komfort och effektivitet, med bland annat nytt värmesystem, merparten nya 3-glas isolerfönster, tilläggsisolering och målning av fasad, omläggning av tak samt renovering av badrum. Kort och gott ett idylliskt hem med enastående uppdateringar! Varmt välkomna!

Vilshärads Ljungväg 22, Villshärad, Halmstads kommun
Vilshärads Ljungväg 22, Villshärad, Halmstads kommun, bild 2
Vilshärads Ljungväg 22, Villshärad, Halmstads kommun, bild 3

Vilshärads Ljungväg 22

Villa
Villshärad, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
12 900 000 kr
207 + 57 m²
7 rum
1 045 m² tomt

Nu har vi glädjen att få presentera denna storslagna enplansvilla i pittoreska Villshärad, knappt 200 meter från salta bad och sand mellan tårna! En fantastisk fastighet där du egentligen har allt och lite till. Vad sägs om den helt magiska baksidan med nedsänkt uteplats och poolområde i idealiskt sydvästligt läge eller den soldränkta takterrassen med vackert smidesräcke, tillhörande lounge och vidsträckt havsutsikt en trappa upp. Allt i yttersta toppklass, mycket smakfullt och genomtänkt! Väl inne möts du av ett härligt vardagsrum i öppen planlösning med kök, där stora fönsterna ger ett väl tilltaget ljusinsläpp och en känsla av kontakt med havet. Separat master bedroom med walk in closet och läckert badrum med dubbla takduschar för den som gillar dusch eller att duscha tillsammans.. Avskild barnavdelning i anslutning till badrum, med gemensamt allrum och 2 stora sovrum. Separat gästrum, utmärkt tvättstuga och läckert dubbelgarage. Dessutom på återvändsgata, endast en kort promenad svalkande vågor och sköna sanddyner! Varmt välkommen! https://player.vimeo.com/video/839735201

  • Premium
Litorinavägen 10, Snöstorp, Halmstads kommun

Litorinavägen 10

Villa
Snöstorp, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
4 995 000 kr
119 + 119 m²
5 rum
1 343 m² tomt

Investera Smart: Enplansvilla med Uthyrningsbar Källarlägenhet för intäkter genom Airbnb (GAV ÅR 2022 INTÄKTER OM HELA 222 917 KR!!). Här är din chans att äga en enplansvilla med en extra fördel - en separat källarlägenhet som kan generera stadiga inkomster genom Airbnb uthyrning. Njut av lyxigt boende på huvudplanet med härlig utomhusmiljö och ett unikt orangerie samtidigt som du drar nytta av den växande delningsekonomin genom att vara värd för resenärer genom Airbnb. Perfekt läge och komfort möts här för att skapa en attraktiv investering med både ekonomiska och livskvalitetsfördelar. Kontakta oss för att ta reda på mer och boka en visning!

Doktorsvägen 90, Frösakull, Halmstads kommun

Doktorsvägen 90

Villa
Frösakull, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
12 000 000 kr
187 + 95 m²
4 rum
1 822 m² tomt

Kan det bli mycket bättre? Knappast eller i vart fall är det inte lätt! Nu har vi glädjen att få presentera denna läckra arkitektritade villa endast 500 meter från strandkant och salta bad! En elegant villa med soldränkta uteplatser såväl på framsida som baksida och med ett svårslaget läge och fantastisk vy! Varför inte avnjuta morgonkaffet och solens första strålar på framsidan för att sedan fortsätta njuta i baksidans inglasade uterum eller bredvidliggande soldäck med pool och vidsträckt havsutsikt. Det är lätt att bli förälskad! Villan som varit i nuvarande familjs ägo sedan den upprättades på 90-talet har en mycket spännande arkitektur med stora härliga sällskapsytor bestående av utmärkt allrum/musikrum med braskamin, vardagsrum med utgång till baksidans poolområde, omfångsrikt master bedroom med rejäl skjutgarderob, stort helkaklat badrum, separat WC, fräscht kök med tillhörande matplats för det stora sällskapet, tvättstuga med både förråd och badrum, gästrum för 4-6 personer med egen ingång, vidbyggt dubbelgarage och inte att förglömma det enastående loftet med en helt magisk vy ut mot hav och solnedgång! Svårt att förklara och något som måste upplevas på plats.. Varmt välkommen!

Visar alla 4