Mäklare Claudia Rydén

Claudia Rydén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Timmermansgatan 18B, Centrum, Halmstads kommun

Timmermansgatan 18B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 895 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
4 977 kr/mån
22 831 kr/m²

Nu finns denna välplanerade 3:a till försäljning på Timmermansgatan 18B i en central del av Halmstad. Med dess genomgående planlösning blir det lätt att inreda och trivas i denna ljusa lägenhet. Denna bostad har två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum, en klädkammare, badrum med tvättmöjligheter och ett kök med plats för matbord. Den trevliga uteplatsen vetter mot föreningens innergård, vilket gör det till en perfekt plats att tillbringa sommardagarna på. Bostaden är belägen på första våningen, vilket ger avskildhet. För de som föredrar det finns också möjligheten att nå bostaden genom innergården eller med hissen. I avgiften ingår: värme, vatten, TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg. Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

 • Uteplats
 • Hiss
Stockenbergsgatan 13, Centrum, Halmstads kommun
Stockenbergsgatan 13, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Stockenbergsgatan 13, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Stockenbergsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
3 600 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/5
4 618 kr/mån
46 154 kr/m²

Denna fantastiska bostad är centralt belägen på det nya området i Västra Förstaden och erbjuder inte bara en utan två balkonger! Den genomgående och öppna planlösningen ger ihop med hörnläget på bostaden ett optimalt ljusinsläpp samt en känsla av rymd. Belägen näst högst upp i huset på våning 4 av 5 dit vi smidigt tar oss med hiss ger det bostaden ett insynsskyddat läge samt en härlig utsikt över närområdet. Kvalitetsköket är från Ballingslöv och där man valt en modern grå/grön nyans och hela bostaden är utrustat med Plejd för att kunna styra belysningen i hemmet. Badrummet är naturligtvis helkaklat med golvvärme samt med bekvämligheter såsom egen tvättmaskin samt torktumlare. På föreningens innergård finns ett mysigt Orangeri som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Varm välkommen att boka din personliga visningstid redan idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hammars Gata 12, null, Halmstads kommun
Hammars Gata 12, null, Halmstads kommun, bild 2
Hammars Gata 12, null, Halmstads kommun, bild 3

Hammars Gata 12

Lägenhet
Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 450 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
3 869 kr/mån
22 308 kr/m²

Vill du bo i en av Halmstads bästa föreningar så finns nu äntligen möjligheten! En genomgående 3a med mycket ljusinsläpp, helkaklat badrum, rymligt kök med naturlig matplats, två sovrum samt balkong. Den inre reparationsfonden på ca 27500kr blir en perfekt start för den som vill uppdatera bostaden. Med det optimala läget med närhet till resecentrum, Halmstad högskola samt city kommer du trivas kanon! I den låga avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), fiber 500/500mbit/s samt bostadsrättstillägg. Välkommen att boka din personliga visningstid!

 • Premium
 • Balkong
Norra Vägen 22A, Centrum, Halmstads kommun
Norra Vägen 22A, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Norra Vägen 22A, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Norra Vägen 22A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 795 000 kr
45 m²
2 rum
3 096 kr/mån
39 889 kr/m²

Här bor du i centrala Halmstad med underbar natur på Galgberget i direkt närhet. Fastigheten totalrenoverades under 2019/2020 då dessa exklusiva lägenheter skapades med stilfulla samt påkostade materialval. Bostaden erbjuder en kvadratsmart planlösning där fokus lagts på att skapa ett exklusivt hem med extra tanke på detaljerna med snyggt och rymligt badrum med Carrara marmor och svarta industridetaljer, stilfullt samt fullutrustat kök i beige från Marbodal samt golvvärme i hela lägenheten för maximal komfort. Den stora och mysiga terrassen om ca 29m2 med förmiddagssol samt med mycket plats för grillkvällar och loungehäng är guld värd att ha! Denna lägenhet vill du inte missa! Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Mörtvägen 15, Fyllinge, Halmstads kommun

Mörtvägen 15

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 395 000 kr
117 m²
4 rum
5 342 kr/mån
20 470 kr/m²

Här är en bostad ni inte vill missa! Vad sägs om en bostad som är helt friliggande vilket är väldigt unikt i området, på bästa hörnläge med stor tomt, inte nog med det så finns två egna parkeringsplatser vid huset samt eget garage i anslutning till huset. Dessutom erbjuder bostaden två fantastiska och hel kaklade badrum med golvvärme som renoverades så sent som 2019 av behörig firma, stort inglasat uterum, kök som renoverats 2021 samt ett förråd som byggts om till kontor. Den stora trädgården med kvällssol har en gräsmatta för mycket spring och lek samt ett stort trall. Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

 • Uteplats
Hvitfeldtsgatan 19B, Centrum, Halmstads kommun
 • Imorgon kl 17:00
Hvitfeldtsgatan 19B, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 19B, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 19B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 995 000 kr
93 m²
3 rum
vån 3/4
5 699 kr/mån
32 204 kr/m²

WOW! Denna bostaden har allt du önskar dig från en modern bostad. Det nyrenoverade badrummet (2021) med genomtänkt design, snygga materialval med mattsvarta detaljer samt med maximal komfort såsom golvvärme och tvättavdelning lyfter hela bostaden ytterligare en nivå. Denna rymliga 3:a på hela 93m2 med en härlig och öppen planlösning ligger på ett lugnt och avskilt läge i centrala Halmstad. Hela bostaden har under 2021 genomgått stora renoveringar där nuvarande säljare har tagit bort två väggar och därmed skapat en modern och öppen planlösning vilket ger ett härligt ljusinflöde i hela bostaden. Vidare har även alla ytskikt i bostaden fräschats upp där även nya elledningar dragits samt en ny el-central installerats. Kvalitetsköket Electrolux Sentens installerades 2017 som dessutom är Svanenmärkt i ett stilfullt utförande med snygga materialval. Med hissen från innergården tar man sig smidigt upp till 3:e våningen och vidare via loftgången till lägenheten. Vill man hellre ta trapporna så går det lika bra via Hvitfeldtsgatan. Här bor man bekvämt! Som ett extra plus är det nära till Halmstad city med allt vad centrumlivet har att erbjuda. Som om det inte vore nog har lägenheten dessutom en av föreningens största balkong och med bästa söderläge, som vetter in mot den lugna innergården. I månadsavgiften ingår: värme, vatten, fiber (250/250), TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg. Välkommen att boka in dig på din privata visningstid redan idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skördevägen 2, Centrum/öster, Halmstads kommun
Skördevägen 2, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Skördevägen 2, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Skördevägen 2

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 650 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/4
4 009 kr/mån
26 613 kr/m²

Missa inte denna unika chans att bli ny lycklig ägare till denna bostad! Lägenheten är genomgående vilket ger ett härligt ljusinflöde genom bostaden samt med en bra planlösning där alla ytor optimerats känns den perfekt. En halvtrappa upp från entrén gör den insynskyddad dock bekvämt med hissen från föreningens baksida. Ett snyggt modernt badrum i stilfulla färger samt materialval, stort kök med matplatsdel, två sovrum, samt vardagsrum med direkt utgång till baksidan med uteplats gör att lägenheten har allt man kan önska sig. På Skördevägen bor du med ett centralt läge och promenadavstånd till bra kommunikationer, Högskolan i Halmstad, matbutik samt träningsanläggningar. Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Snöstorpsvägen 91E, Centrum/öster, Halmstads kommun

Snöstorpsvägen 91E

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 595 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1/2
2 236 kr/mån
44 930 kr/m²

Här ges nu den spännande möjligheten att bli ägare till denna noggrant planerade och stilfulla bostad, som färdigställdes så sent som hösten 2021. Varje detalj har genomtänkts och både bostadens yta och estetik har optimerats till fullo. Tänk dig ett exklusivt kök från Ballingslöv, komplett med integrerad mikrovågsugn och diskmaskin – allt i en imponerande takhöjd på 4 meter, vilket resulterar i ett underbart inflöde av naturligt ljus. Dessutom har bostaden ett sovloft med full takhöjd! Bostaden är strategiskt belägen med närhet till Högskolan, Halmstad Arena och endast en kort cykeltur till Centrala Halmstad – en absolut perfekt plats att kalla hem. I föreningen finns en gemensam lokal med pentry och duschmöjligheter, cykelrum, ett personligt förråd till varje lägenhet samt möjlighet att hyra en garageplats eller parkeringsplats. Bostadens kvadratsmarta planlösning gör att samtliga behov tillgodoses på bottenvåningen, inklusive ett allrum, kök, hall och badrum. En trappa upp finner du det rymliga sovloftet med full takhöjd och praktiska förvaringsutrymmen i den befintliga garderoben. Badrummet är en exklusiv upplevelse med sitt marmorliknande utseende, golvvärme och en separat tvättavdelning. Som om detta inte vore nog, finns även en uteplats med eftermiddagssol och golvvärme i hela bostaden för enastående komfort. Låt oss välkomna dig till en privat visning – detta är en chans du inte vill missa!

 • Plus
 • Uteplats
Bengt-Petters Väg 22, Oskarström, Halmstads kommun

Bengt-Petters Väg 22

Lägenhet
Oskarström, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 495 000 kr
129,5 m²
6 rum
vån 1/3
6 840 kr/mån
11 544 kr/m²

Här får den stora familjen plats i denna bostadsrättsvilla som är i 1 1/2 plan med källare. Bostaden har genomgått en stor renovering och förvandling med ny planlösning, nytt kök, två nya badrum, inglasat uterum, stort trädäck på framsidan samt nya ytskikt i hela bostaden. Bostaden har en bra planlösning med stort kök, vardagsrum, rum samt badrum på entréplan. På andra våningen finns tre sovrum, allrum samt badrum, i källaren finns gillestuga, rum, tvättstuga samt 2st stora förråd. På tomten finns även ett fristående garage! Bara att flytta rakt in och njuta! Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

 • Uteplats
Österängsgatan 36, Centrum/öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 36

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 295 000 kr
44 m²
1 rum
vån 5/5
3 249 kr/mån
29 432 kr/m²

Rymlig och ljus 1:a högst upp i huset med hiss, stort separat kök, walk-in closet, tvättmaskin med kombinerad torktumlare samt mysig balkong. Föreningen har nyligen byggt ut samt glasat in balkongerna, därmed skapat en extra och användbar yta som går att nyttja året om. Här bor man till en låg avgift med närhet till Högskolan och City i en stabil och bra förening. I avgiften ingår dessutom värme, vatten, bostadsrättstillägg samt TV (grundutbud). Välkommen att boka er personliga visningstid.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Snöstorpsvägen 91C, Centrum/öster, Halmstads kommun

Snöstorpsvägen 91C

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 560 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/2
2 079 kr/mån
47 273 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att flytta in i denna välplanerade och snygga bostad som stod färdig så sent som hösten 2021! Här har man verkligen tänkt på alla detaljer och optimerat bostadens yta samt utseende, vad sägs om exklusivt kök från Ballingslöv med integrerad mikrovågsugn samt diskmaskin och med 4 meter i takhöjd skapas ett härligt ljusinsläpp samt ett sovloft med fullhöjd! På ett optimalt läge med närhet till Högskolan (900m), Sannarpsgymnasiet (600m), Halmstad Arena (100m) samt endast en kort cykeltur in till Centrala Halmstad så bor du perfekt. I föreningen finns gemensam lokal med pentry och duschmöjligheter, cykelrum, ett förråd till varje lägenhet samt möjlighet till att hyra garageplats eller parkeringsplats. Föreningen ligger i framkant med klimatsmart uppvärmning med solceller vilket ger föreningen lägre energikostnader. Möjlighet finns till att flytta in omgående, för den som önskar går det även att efter överenskommelse köpa den möblerad för maximal bekvämlighet. Nuvarande säljare har installerat exklusiva samt måttanpassade lamellgardiner som skapas bästa förutsättningar till avskärmning samt mörkläggning. Bostadens kvadratsmarta planlösning gör att bostaden har allt man behöver med allrum, kök, hall samt badrum på nedre plan. En trappa upp finns sovloftet med fullhöjd samt förvaringsmöjligheter i befintlig garderob. Badrummet känns lyxigt samt påkostat med marmorliknande utseende, golvvärme samt egen tvättavdelning. Som om det inte vore nog finns även en stor balkong med eftermiddagssol och golvvärme i hela bostaden för maximal komfort! Välkommen att boka in dig på din privata visningstid redan idag!

 • Plus
 • Balkong
Hammars Gata 14, Centrum, Halmstads kommun

Hammars Gata 14

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 890 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
3 869 kr/mån
29 077 kr/m²

På ett insynsskyddat läge högst upp i huset finns nu denna genomgående och ljusa trea till salu i en av Halmstads mest välskötta föreningar. Här finns renoverat kök i klassiska färger, helkaklat badrum i ljusa färger med tvättmaskin, två sovrum, stort vardagsrum samt en balkong i soligt läge. Med det optimala läget med närhet till resecentrum, Halmstad högskola samt city kommer du trivas kanon! I den låga avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), fiber 500/500mbit/s samt bostadsrättstillägg. Välkommen att boka din personliga visningstid!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 12