Mäklare Claudia Rydén

Claudia Rydén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gråsejsvägen 5, Fyllinge, Halmstads kommun

Gråsejsvägen 5

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 475 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/1
3 785 kr/mån
31 329 kr/m²

Äntligen finns chansen att kunna bli ny och lycklig ägare till detta fantastiska boende! Här bor man med radhuskänslan i ett plan med en stor tomt men med bekvämligheten att bo i en bostadsrättsförening och därmed slippa ta hand om det yttre underhållet på bostaden. Bostaden byggdes så sent som 2020/2021 så nyproduktionskänslan finns fortfarande kvar. Bostaden erbjuder två bra sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning till köket, stilrent kök med plats för matbord, stort förråd på tomten, helkaklat badrum med tvättmöjligheter dessutom ingår det en egen parkeringsplats till bostaden. I den stora och härliga trädgården finns det både gräsmatta samt stenlagd uteplats för att kunna använda det maximalt. Här finns plats för loungemöbler, matbord, grill samt studsmatta för barn eller barnbarnen. I barnvänliga och populära Fyllinge bor du nära naturen samt med många härliga promenadstråk i området. Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

  • Uteplats
Gråsejsvägen 9, Fyllinge, Halmstads kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30
Gråsejsvägen 9, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 2
Gråsejsvägen 9, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 3

Gråsejsvägen 9

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 995 000 kr
68 + 12 m²
2 rum
vån 1/1
3 258 kr/mån
29 338 kr/m²

Här är 2:an som ni väntat på! Rymlig bostad på 68m2 med en optimal och öppen planlösning vilken är perfekt för när vänner och familj kommer på besök. Det inglasade uterummet ger bostaden ett extra utrymme som ger känslan av att det är en 3:a. Bostaden har golvvärme i hela bostaden samt en egen tvättavdelning för maximal komfort. Till bostaden hör en egen parkeringsplats samt ett rymligt förråd som finns på den egna tomten. Här har du nu möjligheten att bo i denna fantastiska bostad med känslan av att bo i ett radhus men tryggheten att ingå i en bostadsrättsförening som tar hand om det yttre underhållet. Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Ekebergsvägen 50D, Getinge, Halmstads kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Ekebergsvägen 50D, Getinge, Halmstads kommun, bild 2
Ekebergsvägen 50D, Getinge, Halmstads kommun, bild 3

Ekebergsvägen 50D

Lägenhet
Getinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
475 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 130 kr/mån
11 585 kr/m²

Denna soliga och smart planerade lägenhet är nu tillgänglig, bara en halvtrappa upp! Varje kvadratmeter är optimerad för maximal användning, med lättmöblerade rum, ett kök i ljusa toner och smarta förvaringslösningar i de befintliga garderoberna, inklusive en praktisk liten walk-in-closet. Det helkaklade badrummet i ljusa nyanser har gott om förvaringsutrymme i de befintliga skåpen. Dessutom kan du njuta av eftermiddagssolen på den härliga balkongen. Denna bostad erbjuder en kostnadseffektiv lösning utan att kompromissa med utrymmet eller bekvämligheten. Belägen i HSB brf Getinge i Halmstad med en förmånlig månadsavgift på endast 3129 kr, inklusive värme, vatten, bostadsrättstillägg och grundläggande TV-utbud. För den som är intresserad finns möjlighet till snabbt tillträde. Boka din privata visning redan idag och upptäck alla fördelar med denna kvadratsmarta bostad!

  • Premium
  • Balkong
Korundvägen 14, Vallås, Halmstads kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Korundvägen 14, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Korundvägen 14, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Korundvägen 14

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 450 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
5 655 kr/mån
29 518 kr/m²

Äntligen finns chansen att kunna bli ny och lycklig ägare till detta fantastiska boende! Här bor man med radhuskänslan i ett plan med en uteplats men med bekvämligheten att bo i en bostadsrättsförening och därmed slippa ta hand om det yttre underhållet på bostaden. Bostaden byggdes så sent som 2018 så nyproduktionskänslan finns fortfarande kvar. Bostaden erbjuder två sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning till köket, stilrent kök med plats för matbord, stort förråd vid entrén, helkaklat badrum med tvättmöjligheter dessutom ingår det en egen parkeringsplats till bostaden. Det stora trädäcket på baksidan ger plats åt både loungehäng samt middagsbjudningar. Den stora markisen blir perfekt för att kunna få lite skugga under varma och soliga dagar. En extra lyxig och modern känsla är att hela bostaden värms upp med vattenburen golvvärme som ger en behaglig värme. Avgiften inkluderar värme, vatten, sophantering, parkeringsplats samt bostadsrättstillägg. Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Sikvägen 12, Fyllinge, Halmstads kommun
Sikvägen 12, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 2
Sikvägen 12, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 3

Sikvägen 12

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/1
3 258 kr/mån
29 338 kr/m²

Kan detta vara din framtida bostad? På ett optimalt hörnläge erbjuder denna bostad en generös trädgård och ett härligt inflöde av naturligt ljus från flera riktningar. Här får du chansen att bo i en bostadsrätt i parhusstil som uppfördes under 2020/2021, vilket innebär att allt fortfarande håller den fräscha känslan av nyproduktion. Den öppna och välkomnande planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en perfekt plats att umgås med vänner och familj när de kommer på besök. Under sommarmånaderna kan du njuta av den rymliga trädgården som har gott om plats för loungemöbler, matplats samt grillplats. Denna välinredda bostad har gott om utrymme och inkluderar ett rymligt sovrum, ett stort badrum med stilfullt kakel och en egen tvättavdelning, en klädkammare och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med golvvärme som sträcker sig genom hela bostaden kan du njuta av en jämn och behaglig värme, och du har full kontroll över temperaturen. Dessutom finns det ett praktiskt förråd utanför tomten som är perfekt för förvaring av saker som du inte vill ha inne i bostaden. Bostaden inkluderar även en egen parkeringsplats som ingår i avgiften ( för den som önskar går det att få en carportplats mot en extra kostnad på endast 403kr per månad). Fyllinge är ett omtyckt område som erbjuder gott om natur och vackra promenadstråk i närheten. Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Bengt-Petters Väg 22, Oskarström, Halmstads kommun

Bengt-Petters Väg 22

Lägenhet
Oskarström, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 495 000 kr
129,5 m²
6 rum
vån 1/3
7 182 kr/mån
11 544 kr/m²

Här får den stora familjen plats i denna bostadsrättsvilla som är i 1 1/2 plan med källare. Bostaden har genomgått en stor renovering och förvandling med ny planlösning, nytt kök, två nya badrum, inglasat uterum, stort trädäck på framsidan samt nya ytskikt i hela bostaden. Bostaden har en bra planlösning med stort kök, vardagsrum, rum samt badrum på entréplan. På andra våningen finns tre sovrum, allrum samt badrum, i källaren finns gillestuga, rum, tvättstuga samt 2st stora förråd. På tomten finns även ett fristående garage! Bara att flytta rakt in och njuta! Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

  • Uteplats
Österängsgatan 36, Centrum/öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 36

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 295 000 kr
44 m²
1 rum
vån 5/5
3 249 kr/mån
29 432 kr/m²

Rymlig och ljus 1:a högst upp i huset med hiss, stort separat kök, walk-in closet, tvättmaskin med kombinerad torktumlare samt mysig balkong. Föreningen har nyligen byggt ut samt glasat in balkongerna, därmed skapat en extra och användbar yta som går att nyttja året om. Här bor man till en låg avgift med närhet till Högskolan och City i en stabil och bra förening. I avgiften ingår dessutom värme, vatten, bostadsrättstillägg samt TV (grundutbud). Välkommen att boka er personliga visningstid.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Snöstorpsvägen 91C, Centrum/öster, Halmstads kommun

Snöstorpsvägen 91C

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 560 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/2
2 287 kr/mån
47 273 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att flytta in i denna välplanerade och snygga bostad som stod färdig så sent som hösten 2021! Här har man verkligen tänkt på alla detaljer och optimerat bostadens yta samt utseende, vad sägs om exklusivt kök från Ballingslöv med integrerad mikrovågsugn samt diskmaskin och med 4 meter i takhöjd skapas ett härligt ljusinsläpp samt ett sovloft med fullhöjd! På ett optimalt läge med närhet till Högskolan (900m), Sannarpsgymnasiet (600m), Halmstad Arena (100m) samt endast en kort cykeltur in till Centrala Halmstad så bor du perfekt. I föreningen finns gemensam lokal med pentry och duschmöjligheter, cykelrum, ett förråd till varje lägenhet samt möjlighet till att hyra garageplats eller parkeringsplats. Föreningen ligger i framkant med klimatsmart uppvärmning med solceller vilket ger föreningen lägre energikostnader. Möjlighet finns till att flytta in omgående, för den som önskar går det även att efter överenskommelse köpa den möblerad för maximal bekvämlighet. Nuvarande säljare har installerat exklusiva samt måttanpassade lamellgardiner som skapas bästa förutsättningar till avskärmning samt mörkläggning. Bostadens kvadratsmarta planlösning gör att bostaden har allt man behöver med allrum, kök, hall samt badrum på nedre plan. En trappa upp finns sovloftet med fullhöjd samt förvaringsmöjligheter i befintlig garderob. Badrummet känns lyxigt samt påkostat med marmorliknande utseende, golvvärme samt egen tvättavdelning. Som om det inte vore nog finns även en stor balkong med eftermiddagssol och golvvärme i hela bostaden för maximal komfort! Välkommen att boka in dig på din privata visningstid redan idag!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 8