Kungsgatan 63 D

Centrum, Umeå kommun Se på karta

5 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 7, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Glitne i Umeå
Om föreningen
Avgift
4 100 kr/mån
Pris/m²
55 950 kr/m²

Stig in i lägenheten och slås direkt av de tilltalande och omsorgsfullt valda materialval, fönster från golv till tak med vyer sällan skådade i Umeå samt smakfulla detaljerna som genomsyrar hela bostaden.
Exklusiva materialval så som terrazzomarmor, integrerade MIELE vitvaror, tvåstavig askparkett kombinerat med stora ytor, låg avgift och en stor balkong med vy över takåsar och östra delarna av staden, till och med älven kan man skymta från balkongen - kan det bli bättre?

Våningen är belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2018/2019, med ett högt läge ovanpå Utopia-gallerian. Hiss från det underjordiska garaget finns till lägenhetens våningsplan. Bostaden, som är fördelat på två plan har genomgående golvvärme samt tvåstavigt askparkettgolv, vit terazzo i hall och det stora badrummet på entréplanet, svart terazzo i det andra badrummet på övervåningen. Föreningen har även en stort SPA och relaxutrymme med bubbelpool och bastu samt en terrass som förgyller sommarkvällarna med extra utrymme utomhus.

Endast privata visningar - välkommen att boka tid!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarcity Umeå

Kontakta mäklaren

Nina Lundström

Mäklarcity Umeå
Mäklare Nina Lundström, Mäklarcity Umeå
070-670 69 43