Mäklarcity Umeå

Mäklarcity Umeå

Mäklare

Gyllengripsgatan 41, Grisbacka, Umeå kommun
 • Ons 1 feb kl 13:00
Gyllengripsgatan 41, Grisbacka, Umeå kommun, bild 2
Gyllengripsgatan 41, Grisbacka, Umeå kommun, bild 3

Gyllengripsgatan 41

Radhus
Grisbacka, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

5 995 000 kr

146 m²

8 rum

561 m² tomt

Äntligen är ett av de stora omtyckta husen mot Kungsgårdsparken till salu! Här bor du centralt i ett idylliskt villakvarter utan störande trafik och från tomten har man utgång direkt till den fina Kungsgårdsparken med lekplats. Här har ni totalt fem sovrum samt fina sällskapsutrymmen med allrum och vardagsrum samt två helrenoverade badrum med kakel och klinker och fin bastu. Huset har förskolan Linnean på ena sidan kvarteret och Grisbackaskolan och Grubbeskolan ligger nästan lika nära. I området finns ett flertal andra parker, och strandpromenaden ligger endast några minuters promenad från huset. Denna bostad har själva sinnebilden av ett barnvänligt läge! Huset är rymligt med fint ljusinsläpp ! Bredband är installerat, fjärrvärme, yttertaket byttes 2010. Från det centralt placerade allrummet har man utgång till den stora västeraltanen på 80 kvm. Altanen med både pergola och äppelträd och som kantas av en lummig trädgård, har perfekt sol från förmiddagen där den stannar till solen går ned. Välkomna att boka visning!

 • Premium
Hedlundavägen 5B, Väst på stan, Umeå kommun

Hedlundavägen 5B

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

2 495 000 kr

91 m²

4 rum

4 442 kr/mån

27 418 kr/m²

Nu kommer möjligheten att förvärva en Hedlunda fyra väst på stan med uthyrningsmöjlighet. Lägenheten är fördelad på tre sovrum var av det ena går att nå via en egen entré från trapphuset och har en egen hall och toalett. Ljust kök med köksluckor från Härjedalskök och matplats. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong mot syd-sydväst in mot den fina innergården. Badrum med dusch/wc och tvättmaskin. Stabil förening med god ekonomi och inte mindre än fyra gemensamma uteplatser. Lägenheten är genomgående välhållen. Förråd, tvättstuga och gemensamhetslokal finns i föreningen och även ett övernattningsrum som medlemmarna har möjlighet att hyra samt kolonilotter för den odlingsintresserade.

 • Balkong
Solvändan 2A, Haga, Umeå kommun

Solvändan 2A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

1 295 000 kr

55 m²

2 rum

3 869 kr/mån

23 545 kr/m²

Hagatvåa med perfekt läge en halvtrappa upp med stor ny söderbalkong mot Sandaparken. Lägenheten ligger i den omtyckta och välskötta bostadsrättsföreningen Montellsgärdet 2 på Solvändan. Då lägenheten har underhållsbehov så säljs den till ett mycket fördelaktigt pris, här är det fritt fram för heminredare att skaffa sig en kanonbostad!

 • Balkong
Porfyrvägen 3C, Gimonäs, Umeå kommun

Porfyrvägen 3C

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

1 675 000 kr

51,5 m²

2 rum

3 209 kr/mån

32 524 kr/m²

Välkomna till denna lägenhet på våning 3/8 med balkong i härligt söderläge. Lägenheten som färdigställes i oktober 2016, har gott om förvaring, parkettgolv samt ljusa kulörer. Förening med låga avgifter där endast el tillkommer! Nära till universitetet, NUS och matbutiker samt fina motionsstråk i både skog och längs älven. Inom föreningens finns gästrum och flera tvättstugor. Juridisk person får köpa. Carport finns tillgängligt för köparen att hyra. Välkomna.

 • Balkong
 • Hiss
Kråkbärsvägen 11A, Teg/Böle, Umeå kommun
Kråkbärsvägen 11A, Teg/Böle, Umeå kommun, bild 2
Kråkbärsvägen 11A, Teg/Böle, Umeå kommun, bild 3

Kråkbärsvägen 11A

Villa
Teg/Böle, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

7 985 000 kr

198 m²

6 rum

965 m² tomt

Genomgående varsamt renoverad Västerbottensgård från 1867 med mycket bra och barnvänligt läge med närhet till skolor och lekplatser. Här erbjuds generösa takhöjder och stora sällskapsutrymmen. Tilltalande och rymligt kök med inredning från 2016, bänkskivor av granit, synlig timmervägg, breda massiva plankgolv från Docksta och vacker braskamin. Stort och ljust vardagsrum med oljat trägolv och ett helrenoverat badrum från 2020 med kakel och klinker. Rymligt allrum på övre planet med enstavigt parkettgolv av ek. Fyra sovrum, alla med fina trägolv. I källaren finns allrum och badrum med dusch och bastu samt vinkällare och förråd. Fint uppvuxen trädgård med fina planteringar, stenlagd gång, inglasat uterum och solaltan med utekök. Tre varmbonade garage. Nytt yttertak från 2013, bergvärme installerades 2011 och ger en låg driftkostnad, bredband finns indraget. Välkommen att boka visning!

 • Premium
Slädvägen 20, Berghem, Umeå kommun

Slädvägen 20

Villa
Berghem, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

6 295 000 kr

133 m²

6 rum

1 012 m² tomt

Tillfälle att köpa en mycket fin och utbyggd villa med bra läge på Berghem. Villan är genomgående renoverad och har ett rymligt kök, vardagsrum med ryggåstak och fina parkettgolv av ljuskalkad ek. Fyra sovrum, två helkaklade badrum varav det ena med bastu, badkar och relax. Inredd och omdränerad källare 2010. Fjärrvärme och bredband. Varmgarage med carport. Bör ses!

Ansmark 9:15, Ansmark, Umeå kommun

Ansmark 9:15

Tomt
Ansmark, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

895 000 kr

1 670 m² tomt

Förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus på en lantligt belägen tomt med endast 13 minuters bilfärd in till Umeå centrum. Tomten lämpar sig mycket väl för bebyggelse och bygglov för enbostadshus med garage och carport finns. Här bor man på landet i en levande by med fina rekreationsmöjligheter i området så som strövområden med bär och svampplockning och fina skoterleder vintertid. Kommunalt vatten och bredbandsfiber via SAIT (stöcksjö ansmark IT) kan grävas in och anslutas. Här har ni möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga ett eget hus på landet nära stan!

Fågelbärsvägen 2, Sörmjöle, Umeå kommun

Fågelbärsvägen 2

Villa
Sörmjöle, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

3 795 000 kr

129 m²

4 rum

1 748 m² tomt

Ljus och trivsam villa belägen i natursköna Sörmjöle med endast ca 500 meter till havet. Huset har ett rymligt vardagsrum med ryggåstak och braskamin, två helkaklade badrum, härlig solaltan i sydvästläge och vedeldad bastu och dubbel carport. Golvvärme i samtliga rum. Välkommen att boka visning!

Stöcke 571, Stöcke, Umeå kommun

Stöcke 571

Villa
Stöcke, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

3 595 000 kr

130 m²

5 rum

5 199 m² tomt

Välkomna till denna fina lantgård i omtyckta Stöcke! Fastigheten har högt läge och stor tomt, här bor man på landet men ändå nära alla moderna bekvämligheter. Barnen kan själva tryggt promenera till skolan, och Avions handelsområde och centrala Umeå ligger bara 10-15 minuters bilväg bort. Huset är en vacker trettiotalsvilla av klassisk typ, denna har renoverats från 2010 till idag och håller nu god modern standard. Här erbjuds ett fint lantkök med vedspis, bostadsrummen i villan har modern färgsättning och genomgående fina trägolv och vitmålade trätak. På gården finns även ett 24 kvadratmeters modernt gårdshus på betongplatta, detta är idag inrett med bastu och allrum. Här finns även ett garage med vidbyggt förråd. Fastigheten ligger intill ett naturreservat, till älvsdeltat är det bara en kilometer. Passa på att boka visning av denna trevliga fastighet!

Annagränd 3, Obbola, Umeå kommun
 • Idag kl 17:15
Annagränd 3, Obbola, Umeå kommun, bild 2
Annagränd 3, Obbola, Umeå kommun, bild 3

Annagränd 3

Villa
Obbola, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

3 995 000 kr

224 m²

7 rum

1 458 m² tomt

Välkomna till denna rymliga och fina Obbolavilla från 1909! Huset har totalt sju rum och kök med en luftig och familjär planlösning. Här erbjuds rejäla takhöjder, ett ombyggt och rymligt kök med matplats och vitlaserat furugolv samt möjlighet att ha upp till sex sovrum. Källarplan erbjuder tvättstuga och stora möjligheter till förvaring. Stor uppbyggd söderaltan och uppvuxen södertomt med bärbuskar och fruktträd. På tomten finns också ett fristående förråd, garage och en bastustuga. Bergvärmepumpen bidrar till en låg driftkostnad och mekanisk till- och frånluft är installerat. Bredband via fiber är indraget. Huset ligger med närhet till skola, sporthall och affär. Detta hus är verkligen något utöver det vanliga. Välkommen att boka visning!

 • Premium
Porfyrvägen 3A, Gimonäs, Umeå kommun

Porfyrvägen 3A

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

1 395 000 kr

36 m²

1 rum

2 332 kr/mån

38 750 kr/m²

Välplanerad etta på plan tre. Lägenheten, som byggdes 2016, är ljus och har genomgående ekparkettgolv, goda förvaringsmöjligheter, praktiskt kök, sovalkov samt rymlig balkong. Låg månadsavgift där endast kostnaden för hushållsel tillkommer. Trivsamt område med närhet till NUS, universitet, köpcentrum, gym & mataffärer. Perfekt lägenhet för den nyblivna studenten, välkommen att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skatenvägen 10, Norrmjöle, Umeå kommun

Skatenvägen 10

Villa
Norrmjöle, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

2 695 000 kr

127 m²

5 rum

2 387 m² tomt

Enplansvilla byggd 1990 på stor tomt mot syd-sydväst med varmgarage och bra läge vid Norrmjöleån. Huset har ett renoverat och rymligt kök från 2005, stort vardagsrum med utgång till överbyggd altan, fyra sovrum samt badrum med dusch wc. Ekonomidel med vattenburen golvvärme och varmgarage med förråd och pannrum. Bredband finns indraget, kommunalt vatten via vattenförening och avlopp till trekammarbrunn. Välkommen att boka visning!

 • Plus
Polstjärnegatan 18, Tavleliden, Umeå kommun

Polstjärnegatan 18

Villa
Tavleliden, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

6 995 000 kr

262 m²

11 rum

594 m² tomt

Rymlig modern villa på hela 262 kvadratmeter i två fulla plan - en ovanlig möjlighet för en stor familj, ett generationsboende eller det egna företaget med behov av generösa utrymmen! Huset har bergvärme och är totalrenoverat - generösa takhöjder på hela 270 cm. Vattenburen golvvärme i bottenplanet, alla bostadsrum har nya ekparkettgolv. Två helkaklade badrum med golvvärme. Fastigheten gränsar mot grönområde. Välkommen att boka visning!

 • Plus
Utmarksvägen 5 A, Haga, Umeå kommun

Utmarksvägen 5 A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

1 695 000 kr

58 m²

2 rum

4 450 kr/mån

29 224 kr/m²

Ljus och välplanerad tvåa belägen med bekvämt gångavstånd till centrum. Lägenheten har ett ljust kök med matplats, badrum med tvättmaskin och tumlare samt rymlig och inglasad balkong med västerläge. Kabel-TV och bredband via ComHem. Välkommen att boka visning!

 • Balkong
Tavelsjö, Tavelsjö, Umeå kommun

Tavelsjö

Tomt
Tavelsjö, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

795 000 kr

1 941 m² tomt

Stor villatomt med bra läge och närhet till naturen. Tomten har ett lantligt läge efter en liten bygata. Kommunalt vatten och fiber kan anslutas. Tomten lämpar sig även för ett större hus. Här bor man på landet med fin utsikt över ängarna ner mot Tavelsjön. I Tavelsjö finns bra service med affärer restauranger och skola.

 • Plus
Tavelsjö, Tavelsjö, Umeå kommun

Tavelsjö

Tomt
Tavelsjö, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

695 000 kr

1 940 m² tomt

Stor villatomt med bra läge och närhet till naturen. Tomten har ett lantligt läge efter en liten bygata. Kommunalt vatten och fiber kan anslutas. Tomten lämpar sig även för ett större hus. Här bor man på landet med fin utsikt över ängarna ner mot Tavelsjön. I Tavelsjö finns bra service med affärer restauranger och skola.

Österlånggatan 1A, Hörnefors, Umeå kommun

Österlånggatan 1A

Radhus
Hörnefors, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

3 095 000 kr

120 m²

5 rum

397 m² tomt

Nyproducerat parhus i två plan med genomgående golvvärme och centralt läge i Hörnefors. Öppen och tilltalande planlösning med ett ljust kök från Ballingslöv. Helkaklat badrum och ljus tvättstuga med klinkergolv. Tre till fyra sovrum med genomgående parkettgolv. Vidbyggd carport och förråd, uppvärmning via frånluftsvärmepump!

Vintergatan 25, Teg, Umeå kommun

Vintergatan 25

Villa
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

7 795 000 kr

149 m²

6 rum

1 256 m² tomt

Rymlig och ombyggd villa på populära Söderslätt med stort dubbelgarage på ca 50 kvm. Nytt kök från 2022 med köksö, Silestone stenskiva och ljus köksinredning, ombyggt och helkaklat badrum 2022, ljust vardagsrum med matrum i fil. Fyra sovrum (möjlighet till 5) samt allrum i källaren med öppen spis. Huset har ny fasad från 2020, är omdränerat och uppvärms via bergvärme. Husets yttertak är bytt och bredband är indraget. Stor södertomt på 1256 kvm!

 • Plus
Hönsbärsvägen 12B, Böleäng, Umeå kommun
Hönsbärsvägen 12B, Böleäng, Umeå kommun, bild 2
Hönsbärsvägen 12B, Böleäng, Umeå kommun, bild 3

Hönsbärsvägen 12B

Radhus
Böleäng, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

4 500 000 kr

130 m²

6 rum

586 m² tomt

Vackert parhus i Västerbottensstil med mycket bra läge på Böleäng. Huset är med sina 130 kvm + källare rymligt, 1997 byggde ägaren till ett mycket fint dubbelgarage med dubbel carport och en 26 kvadratmeters lägenhet. Här installerades bergvärme och vattenburen golvvärme, byggnaden är idag perfekt för den egna företagaren eller för er med skrymmande intressen, det ger även en möjlighet till en god hyresintäkt. Tomten har ett utmärkt söderläge, det är nära till skolor och grönytor och promenadavstånd till stan. Bredbandsfiber via Umenet är installerat. Då huset har ett underhållsbehov så är priset mycket förmånligt. Välkomna att boka visning av detta trevliga hus!

 • Premium
Lövöudden 52, Holmsund, Umeå kommun

Lövöudden 52

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

1 985 000 kr

62 m²

4 rum

1 659 m² tomt

Välkomna till detta fritidshus i timmer för åretrunt boende på en och stor lättskött tomt på omtyckta Lövöudden. Här bor man nära hav och natur men ändå med gång och cykelavstånd till alla bekvämligheter i Holmsund, det är också nära till Golfbanan. Huset har sedan många år nyttjats som permanentbostad, rymligt kök med äldre köksinredning, vardagsrum med braskamin, två sovrum. Äldre badrum med mulltoa, (trekammarbrunn finns sedan 2007 dit en wc kan anslutas) På fastigheten finns dessutom ett timrat uthus. Garage och förråd.

Kungsgatan 63 D, Centrum, Umeå kommun
Kungsgatan 63 D, Centrum, Umeå kommun, bild 2
Kungsgatan 63 D, Centrum, Umeå kommun, bild 3

Kungsgatan 63 D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

6 715 000 kr

124 m²

4 rum

4 968 kr/mån

54 153 kr/m²

Unik lyxvåning mitt i Umeås hjärta. Stig in i lägenheten och slås direkt av en hall med karaktär, tilltalande takhöjd, välvda fönsterter från golv till tak samt smakfulla detaljerna som genomsyrar hela bostaden. Exklusiva materialval så som terrazzomarmor, integrerade MILE vitvaror, tvåstavig askparkett kombinerat med stora ytor, låg avgift och en alldeles egen liten terass - kan det bli bättre? Våningen är belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2018/2019, med ett högt läge ovanpå Utopia-gallerian. Hiss från gallerian samt garaget finns till lägenhetens våningsplan. Bostaden, som är fördelat på två plan har genomgående golvvärme samt tvåstavigt askparkettgolv, vit terazzo i hall och det stora badrummet på entréplanet, svart terazzo i det andra badrummet på övervåningen. Föreningen har även en stort SPA och relaxutrymme med bubbelpool och bastu samt en terrass som förgyller sommarkvällarna med extra utrymme utomhus. Juridisk person får köpa. Endast privata visningar - välkommen att boka tid!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Nygatan, Öst på stan, Umeå kommun

Nygatan

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

3 645 000 kr

87 m²

3 rum

4 027 kr/mån

41 897 kr/m²

***SISTA CHANSEN *** Tillträde hösten 2023 Söker du ett modernt boende med öppna planlösningar, fönster i flera väderstreck och stora, soliga balkonger? En centralt belägen förening med bekvämligheter som underjordiskt garage? Då har vi ett projekt på G just för dig! Klicka in på https://www.brfalgkronan.se/ för att hitta den lägenhet som passar dig!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nygatan, Öst på stan, Umeå kommun

Nygatan

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

3 395 000 kr

74 m²

3 rum

3 581 kr/mån

45 878 kr/m²

***SISTA CHANSEN *** Tillträde hösten 2023. Söker du ett modernt boende med öppna planlösningar, fönster i flera väderstreck och stora, soliga balkonger? En centralt belägen förening med bekvämligheter som underjordiskt garage? Då har vi ett projekt på G just för dig! Klicka in på https://www.brfalgkronan.se/ för att hitta den lägenhet som passar dig!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Järnvägsgatan, Öst på stan, Umeå kommun

Järnvägsgatan

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

3 595 000 kr

80 m²

3 rum

3 787 kr/mån

44 938 kr/m²

***SISTA CHANSEN *** Tillträde hösten 2023 Söker du ett modernt boende med öppna planlösningar, fönster i flera väderstreck och stora, soliga balkonger? En centralt belägen förening med bekvämligheter som underjordiskt garage? Då har vi ett projekt på G just för dig! Klicka in på https://www.brfalgkronan.se/ för att hitta den lägenhet som passar dig!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 24