Mäklare Josefin Granström

Josefin Granström

Om mig

Josefin Granström jobbar som fastighetsmäklare i Umeå med omnejd. Hon är en motiverad, engagerad och aktiv mäklare som brinner för sitt jobb och gör alltid sitt yttersta för att alla parter ska känna sig nöjda och trygga i sin bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lagmansgatan 50D, Grubbe, Umeå kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Lagmansgatan 50D

Lägenhet
Grubbe, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 850 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
3 763 kr/mån
27 206 kr/m²

Välkommen till Grubbe och denna fina tvårummare i modernt skick! Tidigare ägare har gjort det enkelt att bara flytta in och börja trivas. Ljus och välkomnande planlösning med stort sovrum, badrum med tvättmaskin, modernt kök, öppet kök/vardagsrum i fil. Solig balkong i bästa söderläge med plats för en mindre matgrupp. Välmående förening med låg belåning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bokvägen 1B, Teg, Umeå kommun

Bokvägen 1B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 375 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 251 kr/mån
39 855 kr/m²

Välkommen till Bokvägen och denna perfekt planerade enrummare med sovalkov! Här erbjuds du 34,5 smarta planerade kvadratmeter med stort badrum, separat kök, fransk balkong samt en sovalkov med plats för en 1.80 säng. Här bor du med närhet till affärer, centrum, grönområden och ladan. Ett perfekt första boende eller studentlägenhet! Varmt välkommen på visning.

Stenmarksvägen 5A, Haga, Umeå kommun

Stenmarksvägen 5A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 250 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2
1 991 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till 25 smarta planerade kvadratmeter på Stenmarksvägen 5A. Passar perfekt för dig som är student, eller varför inte som ett första boende, tack vare bra adress nära allt och låg månadsavgift. Litet men välutrustat kök som erbjuder ugn, kyl/frys, diskho samt under- och överskåp. Allrum med plats för ett mindre bord, soffgrupp och godis. Hall med förvaring i form av tre platsbyggda garderober. Badrum med klinker, kakel, "stockholmsdusch", WC, handdukstork och handfat. Fin holmsundsparkett på golvet som löper genom hela lägenheten matchas till ljusa väggar. Härligt ljusinsläpp mot lummig innergård! Föreningen är väldigt stabil och välmående. Varmt välkommen på visning!

Ostvägen 19A, Ersboda, Umeå kommun

Ostvägen 19A

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 450 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3
4 419 kr/mån
22 656 kr/m²

Nu presenteras en perfekt planerad 2:a på Ostvägen 19A! Trivsam planlösning som disponerar rymligt kök, stort vardagsrum samt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Badrummet är nyligen renoverat med kakel, klinker och golvvärme och dessutom finns en stor balkong med plats för matgrupp. Stabil förening. Ett boende där det är enkelt att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Korpralsvägen 24, Teg, Umeå kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30

Korpralsvägen 24

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 243 kr/mån
29 000 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och moderna tvåa som producerades 2016/2017. Genomgående bra standard med golvvärme i hela bostaden. Väggar med neutrala ljusa färger, trägolv, öppen social planlösning samt stort badrum med kakel/klinker och tvättmaskin. Köket går i vinkel och erbjuder gott om plats för matlagning och förvaring i både över-och underskåp. Praktisk klädkammare finns intill badrummet för smart förvaring. Bostadsrätten har en egen ingång och en härlig balkong. Låg avgift! Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
Orrvägen 8, Teg, Umeå kommun

Orrvägen 8

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån -1/3
4 164 kr/mån
32 500 kr/m²

Nu finns denna moderna och smakfulla tvårummare till salu på Orrvägen, perfekt läge mellan broarna på Teg! Är önskan att bo med närhet till city, älven och affär så är detta det ultimata boendet. Lägenheten disponeras i källarplan men tack vare de stora fönsterna så blir känslan något annat. Tilltalande planlösning med stort badrum, sovrum, klädkammare samt öppen planlösning i kök/vardagsrum där det finns en modern akustikvägg och platsbyggda vitrinskåp. Bostaden är trivsamt inredd med moderna tillval och harmoniska färgval vilket gör det väldigt enkelt att bara flytta in och börja trivas! Varmt välkommen på visning!

Kvarnvägen 11, Väst på stan, Umeå kommun

Kvarnvägen 11

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 475 000 kr
31 m²
1 rum
vån 8/8
2 747 kr/mån
47 581 kr/m²

Ljus och centralt belägen etta med perfekt läge högst upp i huset på 8:onde våningen! Välkommen att bo med närhet till centrum, affär, bra bussförbindelser samt älven och dess omåttligt populära promenadstråk. Öppen planlösning, ljusa väggar och genomgående vackert trägolv. Badrummet är nyligen renoverat med kakel, klinker och golvvärme. Plats för säng, soffa och matmöbel om så önskas. Köket är väl tilltaget och utrustat. Varmt välkommen att flytta in och börja trivas! Bör ses!

  • Balkong
  • Hiss
Granvägen 7G, Sävar, Umeå kommun

Granvägen 7G

Tomt
Sävar, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
795 000 kr
2 027 m² tomt

Varmt välkommen att skapa din dröm på populära Granvägen 2 km från Sävar centrum! Här erbjuds du hela 2027 kvm yta att skapa din alldeles egna dröm på. Denna plätt ligger i ett ostört läge, men med grannar, med skogen bakom sig och åkrar framför sig. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. El, vatten och avlopp är inte draget till tomten. El och fiber går att koppla på sig längs med vägen. Området omfattas av en vägförening. Kontakta mäklaren vid intresse!

Lövöudden 87, Holmsund, Umeå kommun

Lövöudden 87

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
3 095 000 kr
156 m²
4 rum
2 166 m² tomt

NYTT PRIS! Nu finns chansen att skapa ditt drömhem vid havet! På populära Lövövudden finns nu möjligheten att färdigställa en fantastisk enplansvilla i bästa läge. Den planerade planritningen disponerar kök och vardagsrum i öppen miljö, två badrum, en tv-hörna samt tre sovrum varav det ena är en "svit" med walk in closet och badrum. Tomten och huset, tack vare dess placering, badar i sol. Stommen är på plats, grunden likaså. Insidan behöver färdigställas. Det igår osb-skivor, gips, isolering, innerdörrar samt 2 st nya ytterdörrar. Magiskt fint läge- bör ses! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Holmö byaväg 25, Sävar, Umeå kommun

Holmö byaväg 25

Villa
Sävar, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 995 000 kr
385 m²
5 rum
3 042 m² tomt

NYTT PRIS! En synnerligen sällsynt idyll är nu till salu. Denna fastighet är belägen på natursköna Holmön med fantastisk utsikt över havet. Läget är svårslaget med bara ett stenkast till havet och sandyner. Holmön är västerbottens solsäkraste ö och på ön är alla vänliga, hälsar och vinkar till varandra, den trivsamma gemenskapen är påtaglig. Här har ni verkligen möjligheternas fastighet, där ni kan skapa en spektakulär villa eller fritidshus för dig som vill ha något extra eller varför inte en kombination av privat boende och företag. Ja möjligheterna är många! Tomten på hela 3042kvm bjuder på allt du kan önska dig såsom stora härliga gräsytor, flertalet altaner samt en dansbana under tak, perfekt för midsommar eller sommarfesten. Det finns gott om plats för parkering och förvaring. Interiört bjuds på hela 395 kvm boyta. På nedre plan finns kök som är ett fullt utrustat restaurangkök med alla tillbehör samt en stor yta som bedrivits som café och en fantastisk loge med full takhöjd. Här kan ni ha ca 80 st sittande gäster eller kanske samla 150 av era vänner till dans. Logen sätter en härlig prägel på hela fastigheten och erbjuder också fina möjligheter. Den vackra eldstaden blir logens naturliga mittpunkt och skapar härlig stämning till rummet. Kanske ett stort härligt sällskapsrum för den som vill ha huset som privat villa! Övre plan består av privat sfären som är inrett med sovrum och badrum. Hela fastigheten är gott skick och kodad som privatbostad, vilket gör att användningsområdet är stort! Varmt välkomna att boka visning

Visar alla 10