Mäklare William Boström

William Boström

Om mig

Jag kommer att göra allt för att just Din försäljning ska bli så bra som möjligt. Jag lägger stort fokus på uppföljning, kundkontakt och goda relationer. Från mig så kommer Du att få en taggad och driven mäklare med en rak kommunikation. Mitt mål är att Du när affären är klar ska vilja rekommendera mig till Dina nära och kära.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hissjö 559, Hissjö, Umeå kommun

Hissjö 559

Villa
Hissjö, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
3 795 000 kr
124 + 19 m²
6 rum
1 607 m² tomt

1.5-planshus i lantligt läge. Plats för den större familjen med fem sovrum och två duschytor, planlösningen kan lätt anpassas efter önskemål. Inglasat uterum och en stor altan gör det möjligt att följa solen från morgon till kväll. Vardagsrum med mysig braskamin. Garage med carport och tillbyggt förråd. Stor uppfart med plats för flertalet bilar. Närhet till skola, matbutik, skoterled, elljusspår m. belysning samt skidspår. Fiber finns indraget. Välkommen på visning!

  • Plus
Rågången 2D, Berghem, Umeå kommun

Rågången 2D

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
2 195 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 334 kr/mån
32 519 kr/m²

Ljus och trivsam trea med utmärkt läge på Berghem. Inglasad balkong i söderläge. Smakfullt renoverad lägenhet, uppdaterade ytskikt, genomgående ljust parkettgolv och klinker, golvvärme i hallen, kök från 2013. Två rejäla sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge. Närhet till Umeå Universitet, NUS, grönområden, bra kommunikation, butik och restaurang. Lågt belånad förening med ca 1500kr/kvm i lån. Källarförråd och matkällare följer med lägenheten. Övernattningsrum, möteslokal, bastu, tvättstuga, snickarbod och pingisrum finns till för de boende. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Järnvägsgatan 9B, Öst på stan, Umeå kommun

Järnvägsgatan 9B

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
2 350 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
3 828 kr/mån
28 659 kr/m²

Centralt belägen 3:a med underjordiskt garage. Välplanerad 3:a på andra våningen, ny balkong samt en fransk balkong. Badrummet är renoverat 2021 och har kakel och klinker med golvvärme. Köket rymmer ett matbord. Promenadavstånd till centrum med ett utbud av restauranger, butiker samt goda kommunikation. Lägenhetsförråd finns i källaren, föreningen kommer att ha garageplatser att hyra i källarplan, vilket nås via trapphuset och källarvåningen. Ingen avgiftshöjning planerad. Renoveringar som föreningen har gjort senaste åren: Dränering, nya fönster, badrumsrenovering, relining, nya entrédörrar, nya lägenhetsdörrar samt nya balkong och glasräcken. Välkommen på visning!

  • Balkong
Fregattvägen 15, Sävar, Umeå kommun

Fregattvägen 15

Villa
Sävar, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
4 695 000 kr
167 m²
7 rum
1 978 m² tomt

Fin enplansvilla på 167kvm från 2008, utbyggd 2021. Rejäl altan som sträcker sig runt husets långsida i rakt söderläge, plats för soffor, sittgrupper, grill samt skydd från solen under pergola. Välskött trädgårdstomt med grillplats, utomhuskök, grusgångar, buskage, pallkragar och växthus. Tomten vetter mot skogsområde. Genomgående parkettgolv i hela huset, fem bra sovrum och dubbla vardagsrum. Grusad uppfart med plats för flera bilar, carport med tillhörande förråd. Flera utgångar till den stora altanen. Badrummet är renoverat -15, huset är målat -21 i samband med utbyggnaden, altanen byggdes -09. Hus och carport har en utvändig belysning som praktiskt styrs via app på mobilen. Bostaden har attraktivt läge med närhet till skolor, badhus, kyrkor och ett centrum med restaurang, pizzeria och all tänkbar service. Kommunikationen från Sävar är god då många pendlar till sina jobb med cykel, bil eller buss. I Sävar trivs man, många återvänder när det är dags att bilda familj. Välkommen att boka visning

Visar alla 4