Mäklare Bo-Gunnar Samuelsson

Bo-Gunnar Samuelsson

Om mig

Bo-Gunnar Samuelsson utbildade sig till fastighetsmäklare 1991. Sedan 1998 driver han Mäklarcity tillsammans med Hans Lundgren. Han är intresserad av mäklarfrågor och har suttit med i fastighetsmäklarnas branschråd i Sverige. Han jobbade på bank som privatrådgivare med inriktning på bostadsfinansiering fram till 1991 då han bytte bana och utbildade sig till fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lyktvägen 79A, Tomtebo, Umeå kommun

Lyktvägen 79A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 275 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 740 kr/mån
31 875 kr/m²

Toppmodern 1,5:a med högt läge på översta våningen på Lyktvägen 79B. Bostadsrätten håller genomgående god standard med ekparkettgolv, ljusa väggar och rejäl takhöjd (260cm). Här får man också ett fullutrustat modernt kök samt ett helkaklat badrum med dusch, golvvärme och tvättmaskin. Sängplatsen är väl avgränsad från allrummet. Värme, vatten, tv och bredband ingår i månadsavgiften. Med sin närhet till NUS och Universitet, rekreationsområdena vid Nydalasjön, stor livsmedelsbutik och en vältrafikerad busslinje kan detta vara den perfekta studentbostaden. Välkomna att boka visning av denna fina bostadsrätt!

 • Hiss
Violvägen 24, Sävar, Umeå kommun

Violvägen 24

Villa
Sävar, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
3 395 000 kr
165 + 43 m²
6 rum
1 072 m² tomt

Välkomna på visning av denna härligt rymliga familjevilla i Sävar! Här erbjuds en inbjudande planlösning perfekt för den moderna familjens behov: Här finns härliga sociala ytor, redan när man kommer in i huset så möts man av öppenheten mellan det stora vardagsrummet och det nyrenoverade köket, denna öppenhet ger bostaden en varm och inbjudande känsla. Huset erbjuder dessutom fyra fina sovrum, i soutterängplan finns ytterligare ett stort allrum med eldstad samt ett väl tilltaget hobbyrum som idag används som gym. Från denna våning nås även husets varmgarage via en invändig trapp. Huset har moderna ytskikt, fönstren i övervåningen är nyinstallerade. Bostaden har attraktivt läge med närhet till skola F-9, badhus, kyrkor och ett centrum med restaurang, pizzeria och all tänkbar service. Kommunikationen från Sävar är god då många pendlar till sina jobb med cykel, bil eller buss. I Sävar trivs man, många återvänder när det är dags att bilda familj!

Sagovägen 9, Tomtebo, Umeå kommun

Sagovägen 9

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 695 000 kr
55,2 m²
2 rum
vån 4/5
3 583 kr/mån
30 707 kr/m²

Nu kommer möjligheten att förvärva en riktigt fin tvåa på Tomtebo. När bostadsrättsföreningen Tavleviken byggdes 2016 var detta den första lägenhet som bokades! Lägenheten ligger på fjärde våningen och har ett utmärkt läge med fri sikt och stora fönsterpartier i söder och väster. Från vardagsrummet nås en mycket stor inglasad söderbalkong, denna balkong har sol från tidig morgon till sena kvällen.

 • Balkong
 • Hiss
Sörfors 254 mfl, Sörfors, Umeå kommun
Sörfors 254 mfl, Sörfors, Umeå kommun, bild 2
Sörfors 254 mfl, Sörfors, Umeå kommun, bild 3

Sörfors 254 mfl

Tomt
Sörfors, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
375 000 kr
1 850 m² tomt

Vill ni bo i en vacker, lantlig miljö men ändå ha nära till Umeås alla bekvämligheter? Nu kan vi erbjuda dessa stora villatomter med bra läge i utkanten av omtyckta Sörfors. Här bor man på landet i en levande by med skola F6. Ni bor nära Sörfors golfbana och det är bara 12 km till stan. Tomterna lämpar sig mycket väl för bebyggelse. Möjlighet finns att koppla in vatten via områdets vattenförening, byanätets bredbandsfiber dras fram till området i vår. Här har ni möjlighet att förverkliga er dröm om att bygga ett eget hus i vacker miljö!

 • Premium
Norra Majorsgatan 26A, Haga, Umeå kommun

Norra Majorsgatan 26A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 345 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
2 333 kr/mån
48 036 kr/m²

Detta är en ljus kvadratsmart etta med mycket bra läge på nedre Haga med fem minuters gångavstånd in till centrum. NUS och Universitetet ligger också inom bekvämt cykel och promenadavstånd, och från granngatan går det också direktbussar dit, detta gör lägenheten till en perfekt studentbostad. Bostadsrätten är mycket i gott skick, den är välplanerad och inrymmer såväl ett modernt kök med köksö, separat sovalkov och ett badrum som helrenoverades 2019. Bostadsrättsföreningen är välskött och har mycket god ekonomi. I den låga månadsavgiften på 2333:- ingår värme, VA, kabeltv, internet och preliminär el. Välkomna på visning av denna trevliga etta!

 • Plus
Dragongatan 11B, Väst på stan, Umeå kommun
 • Tis 5 dec kl 13:30

Dragongatan 11B

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
2 395 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
3 977 kr/mån
28 176 kr/m²

Lägenheten visas tors 23/11 1730-1830 och fre 24/11 1400-1515, boka in er visning på maklarcity.se Mycket trevlig gavellägenhet med perfekt läge på Dragongatan 11B väst på stan. Här bor man i en stabil och välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Månadsavgiften är endast 3977:-, och i denna ingår värme, VA, bredband och kabeltv. Lägenheten känns stor och luftig, vardagsrummet är väl tilltaget och här finns det plats både för en stor soffgrupp och ett ordentligt matbord vid rummets gavelfönster. Från vardagsrummet når man en ny mycket stor inglasad balkong. Badrummet är väl tilltaget, här finns det också plats för tvättmaskin och tumlare. Övernattningsrum, tvättstuga, förråd och bastu finns i föreningen. Här bor man i ett lugnt kvarter med bara fem minuters promenad till centrum, det är också nära till flera skolor och förskolor. Välkomna att boka visning av denna trivsamma och välbelägna bostadsrätt!

 • Plus
 • Balkong
Nygatan 80, Öst på stan, Umeå kommun

Nygatan 80

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
3 845 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/4
4 502 kr/mån
41 793 kr/m²

På gaveln av huset finner vi denna trevligt planerade fyrarummaren, belägen en trappa upp på våning 2/4. Lägenheten har en öppen luftig planlösning och stor balkong i sydvästligt läge om ca 17 kvm. Föreningen ligger med centralt läge Öst på stan och erbjuder underjordiskt garage. Lägenheten färdigställs just nu och är klar för inflyttning i december. Välkomna att kontakta oss för mer information!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Axtorpsvägen 19, Berghem, Umeå kommun

Axtorpsvägen 19

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
2 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/4
4 722 kr/mån
35 141 kr/m²

Smakfullt och omfattande renoverad trea med ett av Berghems allra finaste lägen! Lägenheten håller genomgående hög standard och har i samband med att den helrenoverats 2019 även byggts om och öppnats upp så att den har idag en mycket väl genomtänkt och tilltalande planlösning. Från den högt belägna sydvästbalkongen har man fin utsikt ned mot stan. Framför huset finns en mycket fin innergård med en lekpark. Till Universitetet, NUS och Gammliaskogen är det bara några hundra meters promenad, ICA Nära, tre förskolor och Berghemsskolan finns också i närområdet. I den låga månadsavgiften på 4722:- ingår allt - värme, VA, bredbandsfiber 1000MB, tv och elström. Föreningen är mycket välskött och föreningens byggnader har de senaste åren renoverats till modern standard. Ta chansen att titta på denna lägenhet, den är verkligen en pärla!

 • Balkong
 • Hiss
Genvägen 4, Västerhiske, Backenområdet, Umeå kommun

Genvägen 4

Villa
Västerhiske, Backenområdet, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
4 250 000 kr
112 + 146 m²
5 rum
840 m² tomt

Rymlig familjevilla på omtyckta Genvägen på Västerhiske, här finns möjlighet till ett fint flexibelt boende för den moderna familjen. Huset har ett mycket bra läge, här bor man i ett idylliskt villakvarter med Hästskoparken som granne. Det är nära till elljusspår, fin ICA-butik och populära IKSU SPA, älvslandskapet ligger också nära. I området finns både förskolor och skolor 1-9. Villan håller modern standard interiört med ett ljust och trevligt kök, modernt badrum, fyra sovrum + gästrum, samt uterum med västerläge. I vardagsrummet finns en effektiv braskamin, i det stora allrummet i den välfungerande källaren finns en vacker murad öppen spis. Välkomna att boka visning av detta trevliga hus!

Innertavle 364, Innertavle, Umeå kommun
Innertavle 364, Innertavle, Umeå kommun, bild 2
Innertavle 364, Innertavle, Umeå kommun, bild 3

Innertavle 364

Villa
Innertavle, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
5 995 000 kr
160 m²
6 rum
2 150 m² tomt

Visning på tomten den 1/6 mellan 16:00 - 18:00. På plats är Lundbergs Bygg, Handelsbanken och Mäklarcity. Passa på och ställ dina frågor under tiden bjuder vi på kaffe med dopp - Välkomna! Med en nyproducerad bostad slipper du lägga pengar på att renovera och är dessutom befriad från fastighetsskatt/fastighetsavgift de första 15 åren, här bor ni med bra energivärden och låga kostnader under många år. När huset står klart är det bara att flytta in och njuta av ett underhållsfritt hem där familjen kan trivas. Drömmer du om lantlig miljö och Bullerby-känsla... Nu säljer vi tre nyproducerade Västerbottensgårdar i naturskön miljö i Innertavle. Husen håller hög standard med kök och badrumsinredning från Ballingslöv, vattenburen golvvärme i bottenvåningen, två helkaklade badrum och genomgående fint ekparkettgolv. Stilfull infälld belysning i badrum och kök. Entréplan har hela 2,70 till tak och dörrarna mäter 2,30 - bredare foder och lister ger en genuin gårdskänsla, övre plan mäter 2,40. Här bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad till ån där du kanske får en och annan firre på kroken - cykelavstånd till NUS och universitet, ca 6 km. Här har man möjlighet till ett härligt uteliv med elljusspår, fotbollsplan längs Brännbackavägen, pulkbacke vintertid och grillplats på hällarna. I byn finns en modern skola åk 1-5 samt två förskolor. Välkommen till barnrika Innertavle - på landet men ändå så nära stan. Hör av dig så berättar vi mer!

 • Premium
 • Nyproduktion
Verkstadsgatan 7B, Teg, Umeå kommun

Verkstadsgatan 7B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
4 300 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 897 kr/mån
48 045 kr/m²

Lägenheten är nu helt färdigställd, första visning sker tisdag 5/12 1645-1745. Vill ni komma på visningen, anmäl er på maklarcity.se Välkomna till ett modernt stadsnära boende för en skönare vardag! Denna stora och öppet planerade trea har ett högt och mycket bra läge på fjärde våningen i nybyggda brf Verkstan på centrala Teg. Lägenheten har härliga sällskapsytor med öppenhet mellan kök och vardagsrum, och från dessa rum nås de båda stora balkongerna där man har möjlighet att sitta i sol från morgon till kväll. Lägenheten har i övrigt genomgående hög standard med 250 cm takhöjd, genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar, två helkaklade badrum varav det ena har separat tvättavdelning. Här får man även ett modernt välutrustat kök med köksö. Från kvarteret är det bara 10 minuters promenad till Centrum, och lika snabbt tar man sig till Avion, en stor ICAbutik finns också i grannkvarteret. Föreningen erbjuder de boende högklassiga faciliteter som saknar motstycke i Umeå: Det gemensamma gårdshuset Orangeriet, bastu med relax, odlingsmöjligheter, stora gemensamma uteplatser, övernattningsrum, boulebana, underjordiskt varmgarage med hiss upp till våningsplanen med mera. Detta är verkligen ett drömboende som på alla sätt möter den moderna familjens behov och önskemål! Bostadsrätten färdigställs nu och inflyttning beräknas kunna ske i slutet av November. Ta chansen att förvärva denna drömlägenhet!

 • Balkong
 • Hiss
Ansmark 9:15, Ansmark, Umeå kommun

Ansmark 9:15

Tomt
Ansmark, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
895 000 kr
1 670 m² tomt

Förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus på en lantligt belägen tomt med endast 13 minuters bilfärd in till Umeå centrum. Tomten lämpar sig mycket väl för bebyggelse och bygglov för enbostadshus med garage och carport finns. Här bor man på landet i en levande by med fina rekreationsmöjligheter i området så som strövområden med bär och svampplockning och fina skoterleder vintertid. Kommunalt vatten och bredbandsfiber via SAIT (stöcksjö ansmark IT) kan grävas in och anslutas. Här har ni möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga ett eget hus på landet nära stan!

Visar alla 12