Mäklare Hans Lundgren

Hans Lundgren

Om mig

Hans Lundgren har jobbat som mäklare sedan 1988 och var med och grundade Mäklarcity 1992. Han är fastighetsmäklare och Ledamot i Mäklarsamfundet och förmedlar till vardags bostadsrätter, hus, fritidshus och hyreshus. – Jag gillar att ha många bollar i luften, säger Hans. Att åka utomlands är något som tillför väldigt mycket. – Det är livet! säger Hans. Precis som musik, god mat och dryck med nära och kära.

Mäklarens försäljningar
Gyllengripsgatan 41, Grisbacka, Umeå kommun
Gyllengripsgatan 41, Grisbacka, Umeå kommun, bild 2
Gyllengripsgatan 41, Grisbacka, Umeå kommun, bild 3

Gyllengripsgatan 41

Radhus
Grisbacka, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

5 995 000 kr

146 m²

8 rum

561 m² tomt

Äntligen är ett av de stora omtyckta husen mot Kungsgårdsparken till salu! Här bor du centralt i ett idylliskt villakvarter utan störande trafik och från tomten har man utgång direkt till den fina Kungsgårdsparken med lekplats. Här har ni totalt fem sovrum samt fina sällskapsutrymmen med allrum och vardagsrum samt två helrenoverade badrum med kakel och klinker och fin bastu. Huset har förskolan Linnean på ena sidan kvarteret och Grisbackaskolan och Grubbeskolan ligger nästan lika nära. I området finns ett flertal andra parker, och strandpromenaden ligger endast några minuters promenad från huset. Denna bostad har själva sinnebilden av ett barnvänligt läge! Huset är rymligt med fint ljusinsläpp ! Bredband är installerat, fjärrvärme, yttertaket byttes 2010. Från det centralt placerade allrummet har man utgång till den stora västeraltanen på 80 kvm. Altanen med både pergola och äppelträd och som kantas av en lummig trädgård, har perfekt sol från förmiddagen där den stannar till solen går ned. Välkomna att boka visning!

 • Premium
Kråkbärsvägen 11A, Teg/Böle, Umeå kommun
Kråkbärsvägen 11A, Teg/Böle, Umeå kommun, bild 2
Kråkbärsvägen 11A, Teg/Böle, Umeå kommun, bild 3

Kråkbärsvägen 11A

Villa
Teg/Böle, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

7 985 000 kr

198 m²

6 rum

965 m² tomt

Genomgående varsamt renoverad Västerbottensgård från 1867 med mycket bra och barnvänligt läge med närhet till skolor och lekplatser. Här erbjuds generösa takhöjder och stora sällskapsutrymmen. Tilltalande och rymligt kök med inredning från 2016, bänkskivor av granit, synlig timmervägg, breda massiva plankgolv från Docksta och vacker braskamin. Stort och ljust vardagsrum med oljat trägolv och ett helrenoverat badrum från 2020 med kakel och klinker. Rymligt allrum på övre planet med enstavigt parkettgolv av ek. Fyra sovrum, alla med fina trägolv. I källaren finns allrum och badrum med dusch och bastu samt vinkällare och förråd. Fint uppvuxen trädgård med fina planteringar, stenlagd gång, inglasat uterum och solaltan med utekök. Tre varmbonade garage. Nytt yttertak från 2013, bergvärme installerades 2011 och ger en låg driftkostnad, bredband finns indraget. Välkommen att boka visning!

 • Premium
Fågelbärsvägen 2, Sörmjöle, Umeå kommun

Fågelbärsvägen 2

Villa
Sörmjöle, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

3 795 000 kr

129 m²

4 rum

1 748 m² tomt

Ljus och trivsam villa belägen i natursköna Sörmjöle med endast ca 500 meter till havet. Huset har ett rymligt vardagsrum med ryggåstak och braskamin, två helkaklade badrum, härlig solaltan i sydvästläge och vedeldad bastu och dubbel carport. Golvvärme i samtliga rum. Välkommen att boka visning!

Porfyrvägen 3A, Gimonäs, Umeå kommun
 • Idag kl 16:30

Porfyrvägen 3A

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

1 395 000 kr

36 m²

1 rum

2 332 kr/mån

38 750 kr/m²

Välplanerad etta på plan tre. Lägenheten, som byggdes 2016, är ljus och har genomgående ekparkettgolv, goda förvaringsmöjligheter, praktiskt kök, sovalkov samt rymlig balkong. Låg månadsavgift där endast kostnaden för hushållsel tillkommer. Trivsamt område med närhet till NUS, universitet, köpcentrum, gym & mataffärer. Perfekt lägenhet för den nyblivna studenten, välkommen att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skatenvägen 10, Norrmjöle, Umeå kommun

Skatenvägen 10

Villa
Norrmjöle, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

2 695 000 kr

127 m²

5 rum

2 387 m² tomt

Enplansvilla byggd 1990 på stor tomt mot syd-sydväst med varmgarage och bra läge vid Norrmjöleån. Huset har ett renoverat och rymligt kök från 2005, stort vardagsrum med utgång till överbyggd altan, fyra sovrum samt badrum med dusch wc. Ekonomidel med vattenburen golvvärme och varmgarage med förråd och pannrum. Bredband finns indraget, kommunalt vatten via vattenförening och avlopp till trekammarbrunn. Välkommen att boka visning!

 • Plus
Polstjärnegatan 18, Tavleliden, Umeå kommun

Polstjärnegatan 18

Villa
Tavleliden, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

6 995 000 kr

262 m²

11 rum

594 m² tomt

Rymlig modern villa på hela 262 kvadratmeter i två fulla plan - en ovanlig möjlighet för en stor familj, ett generationsboende eller det egna företaget med behov av generösa utrymmen! Huset har bergvärme och är totalrenoverat - generösa takhöjder på hela 270 cm. Vattenburen golvvärme i bottenplanet, alla bostadsrum har nya ekparkettgolv. Två helkaklade badrum med golvvärme. Fastigheten gränsar mot grönområde. Välkommen att boka visning!

 • Plus
Utmarksvägen 5 A, Haga, Umeå kommun

Utmarksvägen 5 A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

1 695 000 kr

58 m²

2 rum

4 450 kr/mån

29 224 kr/m²

Ljus och välplanerad tvåa belägen med bekvämt gångavstånd till centrum. Lägenheten har ett ljust kök med matplats, badrum med tvättmaskin och tumlare samt rymlig och inglasad balkong med västerläge. Kabel-TV och bredband via ComHem. Välkommen att boka visning!

 • Balkong
Tavelsjö, Tavelsjö, Umeå kommun

Tavelsjö

Tomt
Tavelsjö, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

795 000 kr

1 941 m² tomt

Stor villatomt med bra läge och närhet till naturen. Tomten har ett lantligt läge efter en liten bygata. Kommunalt vatten och fiber kan anslutas. Tomten lämpar sig även för ett större hus. Här bor man på landet med fin utsikt över ängarna ner mot Tavelsjön. I Tavelsjö finns bra service med affärer restauranger och skola.

 • Plus
Tavelsjö, Tavelsjö, Umeå kommun

Tavelsjö

Tomt
Tavelsjö, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

695 000 kr

1 940 m² tomt

Stor villatomt med bra läge och närhet till naturen. Tomten har ett lantligt läge efter en liten bygata. Kommunalt vatten och fiber kan anslutas. Tomten lämpar sig även för ett större hus. Här bor man på landet med fin utsikt över ängarna ner mot Tavelsjön. I Tavelsjö finns bra service med affärer restauranger och skola.

Österlånggatan 1A, Hörnefors, Umeå kommun

Österlånggatan 1A

Radhus
Hörnefors, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

3 095 000 kr

120 m²

5 rum

397 m² tomt

Nyproducerat parhus i två plan med genomgående golvvärme och centralt läge i Hörnefors. Öppen och tilltalande planlösning med ett ljust kök från Ballingslöv. Helkaklat badrum och ljus tvättstuga med klinkergolv. Tre till fyra sovrum med genomgående parkettgolv. Vidbyggd carport och förråd, uppvärmning via frånluftsvärmepump!

Vintergatan 25, Teg, Umeå kommun

Vintergatan 25

Villa
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

7 795 000 kr

149 m²

6 rum

1 256 m² tomt

Rymlig och ombyggd villa på populära Söderslätt med stort dubbelgarage på ca 50 kvm. Nytt kök från 2022 med köksö, Silestone stenskiva och ljus köksinredning, ombyggt och helkaklat badrum 2022, ljust vardagsrum med matrum i fil. Fyra sovrum (möjlighet till 5) samt allrum i källaren med öppen spis. Huset har ny fasad från 2020, är omdränerat och uppvärms via bergvärme. Husets yttertak är bytt och bredband är indraget. Stor södertomt på 1256 kvm!

 • Plus
Lövöudden 52, Holmsund, Umeå kommun

Lövöudden 52

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå

1 985 000 kr

62 m²

4 rum

1 659 m² tomt

Välkomna till detta fritidshus i timmer för åretrunt boende på en och stor lättskött tomt på omtyckta Lövöudden. Här bor man nära hav och natur men ändå med gång och cykelavstånd till alla bekvämligheter i Holmsund, det är också nära till Golfbanan. Huset har sedan många år nyttjats som permanentbostad, rymligt kök med äldre köksinredning, vardagsrum med braskamin, två sovrum. Äldre badrum med mulltoa, (trekammarbrunn finns sedan 2007 dit en wc kan anslutas) På fastigheten finns dessutom ett timrat uthus. Garage och förråd.

Visar alla 12