Mäklare Hans Lundgren

Hans Lundgren

Om mig

Hans Lundgren har jobbat som mäklare sedan 1988 och var med och grundade Mäklarcity 1992. Han är fastighetsmäklare och Ledamot i Mäklarsamfundet och förmedlar till vardags bostadsrätter, hus, fritidshus och hyreshus.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
5 595 000 kr
100 m²
3 rum
vån 7/8
5 193 kr/mån
55 950 kr/m²

Rymlig trea i etage mitt i centrum med balkong i västerläge. Lägenheten är tilltalande och har omsorgsfullt valda material så som terazzomarmor, integrerade Miele vitvaror och tvåstavig askparkett. Lägenheten är belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2018/2019, med ett högt läge ovanpå Utopia-gallerian. Hiss från det underjordiska garaget finns till lägenhetens våningsplan. Bostaden, som är fördelad på två plan har genomgående golvvärme samt tvåstavigt askparkettgolv, vit terazzo i hall och det stora badrummet på entréplan, svart terazzo i badrummet på övervåningen. Föreningen har även ett stort SPA och relaxutrymme med bubbelpool och bastu samt en terrass som förgyller sommarkvällarna med extra utrymme utomhus. De annonserade bilderna är tagna i andra lägenheter i föreningen, den aktuella lägenheten har samma materialval och inredning, men en annan planlösning. Välkommen att kontakta oss för visningstid!

 • Balkong
 • Hiss
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
5 595 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 7/8
5 164 kr/mån
57 385 kr/m²

Unik lägenhet mitt i centrum. Tilltalande och omsorgsfullt valda material, fönster från golv till tak med vyer sällan skådade i Umeå samt smakfulla detaljer som genomsyrar hela bostaden. Exklusiva materialval så som terazzomarmor, integrerade Miele vitvaror, tvåstavig askparkett kombinerat med stora ytor, låg avgift och en stor balkong med vy över älven. Lägenheten är belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2018/2019, med ett högt läge ovanpå Utopia-gallerian. Hiss från det underjordiska garaget finns till lägenhetens våningsplan. Bostaden, som är fördelad på två plan har genomgående golvvärme samt tvåstavigt askparkettgolv, vit terazzo i hall och det stora badrummet på entréplan, svart terazzo i badrummet på övervåningen. Föreningen har även ett stort SPA och relaxutrymme med bubbelpool och bastu samt en terrass som förgyller sommarkvällarna med extra utrymme utomhus. De annonserade bilderna är tagna i en likadan lägenhet, dock spegelvänd. Denna lägenhet bör ses, välkommen att boka tid för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ekvägen 10, Teg, Umeå kommun

Ekvägen 10

Villa
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
7 895 000 kr
189 + 140 m²
7 rum
696 m² tomt

Rymlig och renoverad familjevilla i 1 1/2 plan med källare med en boyta på 189 + 140 kvm på omtyckta Ekvägen. Husets har genomgående stora rum och generöst tilltagna biytor vilket ger goda möjligheter för den moderna familjen att sätta sin egen prägel på sitt boende. Området är mycket barnvänligt med flera skolor och förskolor helt nära. Bottenplanet har ett renoverat kök med rostfria hushållsmaskiner och vit köksinredning och parkettgolv av ek, tilltalande och rymlig matsal och vardagsrum i fil och utgång till uteplats mot söder - parkettgolv av ek. Helrenoverat badrum från 2020 med kakel och klinker. Två sovrum varav ett större. På övre planet finns möjlighet till uthyrning av en lägenhet på ca 74 kvm med kök, vardagsrum med parkettgolv, sovrum och badrum med dusch/wc. Inredd källare med ett inrett sovrum samt helkaklat badrum med dusch/wc, tvättavdelning och stora förrådsutrymmen. Vidbyggt varmgarage. Låga driftkostnader via bergvärmepump och frikyla på sommaren från borrhålet. Under nuvarande ägare har huset genomgått många omfattande och kostsamma renoveringar, bostaden är idag i mycket gott skick - här är det verkligen bara att flytta in.

Sandbackavägen 30Y, Sandbacka, Umeå kommun

Sandbackavägen 30Y

Radhus
Sandbacka, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
4 495 000 kr
111 + 55 m²
5 rum
146 m² tomt

Nu kan vi erbjuda möjligheten att förvärva ett renoverat radhus med mycket fint läge på omtyckta Sandbacka. Huset har ett bra söderläge på uteplatsen. Området är barnrikt och levande, här har man nära till såväl förskolor som omtyckta skolor 1-9. I närområdet finns fotbollsplan, hockeyplan och lekparker, det är promenadavstånd till I20-terrängen och Gammliaskogen. Radhuset har renoverats: klimatskalet med tak, fönster, fasad och isolering är utbytt. Bottenvåningen är ombyggd och har en öppen och social planlösning. Här får man bland annat ett rymligt kök i ek med matplats och utgång till ett fint uterum och en stor altan mot söder samt allrum och rymlig hall med dragdörrsgarderober. På övervåningen har man tre fina sovrum och ett helkaklat badrum med bastu. I källaren finns ett allrum och stort förråd/hobbyrum samt dusch, wc och förråd. Till huset hör ett bra garage i länga, bredbandsfiber är installerat. Välkommen att boka visning!

 • Energieffektiv
Borgvägen 22C, Teg, Umeå kommun

Borgvägen 22C

Villa
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
5 985 000 kr
144 + 30 m²
7 rum
784 m² tomt

Renoverad och tilltalande villa i 1 1/2 plan med centralt läge i det lugna området "mellan broarna" på Teg, endast fem minuters promenad från stan. Huset har ett rymligt och renoverat kök från 2013 med köksö och parkettgolv, vardagsrum och matrum i fil samt fyra sovrum. Uppvärmning via fjärrvärme ger låga driftskostnader, bredband finns indraget, varmgarage med fjärrstyrd port. Välkommen att boka visning!

Backenvägen 172B, Backen, Umeå kommun
Backenvägen 172B, Backen, Umeå kommun, bild 2
Backenvägen 172B, Backen, Umeå kommun, bild 3

Backenvägen 172B

Villa
Backen, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
7 795 000 kr
217 + 4 m²
5 rum
2 609 m² tomt

Ursprunget till denna drömvilla var Umedalsområdets mangelbod - med arkitektens hjälp har byggnaden byggts om till en fantastisk familjebostad där nytt möter gammalt på ett synnerligen smakfullt och genomtänkt sätt. Huset erbjuder idag härliga sociala ytor med ett formidabelt och mycket påkostat kök med stor köksö och vacker kamin, här finns gott om plats för såväl familj som vänner. En glasgång förbinder sedan huset till de avskilda och mycket fina sovrummen med väl tilltagna takhöjder. Husets badrum är helkaklade och exklusiva. Via glasgången tar man sig ut till den stora terassen som har ett fantastiskt solläge. I den uppvuxna lummiga trädgården finns fina stenpartier, på gården finns också en vedeldad bastu. Fastigheten har ett unikt läge inne i ett parkområde med IKSU spa och Bistro Le Garage som granne, på den 2609 kvm stora tomten bor man avskilt men ändå centralt. Ett genomgående tema när man skapade denna fantastiska bostad var omsorg om detaljer och påkostade, hållbara materialval. Här har ni möjligheten att förvärva en helt unikt boende för er och er familj. Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Premium
Lievägen 7, Grubbe, Umeå kommun

Lievägen 7

Övrigt
Grubbe, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
5 995 000 kr
268 m²
839 m² tomt

Välskött hyreshus byggt 1959 med bra läge på Grubbe. Hyreshuset inrymmer idag 4 lägenheter med en total yta på ca 268 kvm samt ett varmbonat dubbelgarage. Rymlig källare med betongvalv. Stammar och vvs är från 1989. Huset är ommålat 2020. Totala hyresintäkter på ca 340.000:-/år.

Porfyrvägen 11, Carlshem, Umeå kommun

Porfyrvägen 11

Lägenhet
Carlshem, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
2 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6/8
6 399 kr/mån
28 333 kr/m²

Välkomna till denna fina och ljusa gaveltrea på våning 6 i huset på Porfyrvägen 11, Gimonäs. Lägenheten har en öppen och tilltalande planlösning med genomgående parkettgolv av ek och två balkonger. Från vardagsrummet nås en fin inglasad balkong med fritt läge mot sydväst, här har man sol från mitt på dagen till sent på kvällen och utsikt ända till Holmsund/Obbola. Rymligt och helkaklat badrum med duschhörna samt tvättmaskin & torktumlare från 2023. Gavelläget med fönster åt tre håll gör att lägenheten upplevs som mycket ljus och ligger i en lugn och omtyckt förening! Bör ses, välkommen att boka visning!

 • Balkong
 • Hiss
Murarvägen 34, Grubbe, Umeå kommun

Murarvägen 34

Radhus
Grubbe, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
3 750 000 kr
139 + 10 m²
6 rum
288 m² tomt

Utbyggt radhus i 1 1/2 plan med mycket bra läge i barnrikt område med tomt mot sydväst angränsande till grönområde med lekpark. Huset har byggts ut och har idag en öppen planlösning med stort vardagsrum och allrum i vinkel med öppen spis. Ett bra boende i lugnt område där strandpromenaden ligger endast några minuters promenad från huset. Uppvärmning via fjärrvärme, bredband via Umeå Energi, varmgarage i länga och förråd vid entrén. Välkommen att boka visning!

 • Energieffektiv
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
2 595 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6/8
2 111 kr/mån
76 324 kr/m²

Möjlighet att köpa en etta med högsta standard mitt i centrala Umeå. Lägenheten har parkettgolv av ask och genomgående golvvärme, Hushållsmaskiner av märket Miele. Helkaklat badrum med Terazzoplattor. Låg månadsavgift 2111 kr/månad. Juridisk person kan köpa! Bör ses!

 • Hiss
Tavelsjö, Tavelsjö, Umeå kommun

Tavelsjö

Tomt
Tavelsjö, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
795 000 kr
1 941 m² tomt

Stor villatomt med bra läge och närhet till naturen. Tomten har ett lantligt läge efter en liten bygata. Kommunalt vatten och fiber kan anslutas. Tomten lämpar sig även för ett större hus. Här bor man på landet med fin utsikt över ängarna ner mot Tavelsjön. I Tavelsjö finns bra service med affärer restauranger och skola. Förhandsbesked finns att bygga nytt hus.

 • Plus
Tavelsjö, Tavelsjö, Umeå kommun

Tavelsjö

Tomt
Tavelsjö, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
695 000 kr
1 940 m² tomt

Stor villatomt med bra läge och närhet till naturen. Tomten har ett lantligt läge efter en liten bygata. Kommunalt vatten och fiber kan anslutas. Tomten lämpar sig även för ett större hus. Här bor man på landet med fin utsikt över ängarna ner mot Tavelsjön. I Tavelsjö finns bra service med affärer restauranger och skola. Förhandsbesked finns att bygga nytt hus.

Nygatan 80, Öst på stan, Umeå kommun

Nygatan 80

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
3 645 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/4
4 318 kr/mån
41 897 kr/m²

Söker du ett modernt boende med öppen planlösning och stor, solig balkong? Då är detta en lägenhet för dig! Centralt belägen förening med underjordiskt garage och närhet till både centrum och NUS/universitetet. Lägenheten är färdig för inflyttning - kontakta oss för att boka visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nygatan 80, Öst på stan, Umeå kommun

Nygatan 80

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
3 395 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
3 840 kr/mån
45 878 kr/m²

Söker du ett modernt boende med öppen planlösning och stor, solig balkong? Då är detta en lägenhet för dig! Centralt belägen förening med underjordiskt garage och närhet till både centrum och NUS/universitetet. Lägenheten är färdig för inflyttning - kontakta oss för att boka visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Järnvägsgatan 13B, Öst på stan, Umeå kommun

Järnvägsgatan 13B

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
3 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/4
4 061 kr/mån
44 938 kr/m²

Söker du ett modernt boende med öppen planlösning och stor, solig balkong? Då är detta en lägenhet för dig! Centralt belägen förening med underjordiskt garage och närhet till både centrum och NUS/universitetet. Lägenheten är färdig för inflyttning - kontakta oss för att boka visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Älgkronan, null, Umeå kommun

Brf Älgkronan

Lägenhet
Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
fr. 3 395 000 kr
74-87 m²
3 rum
3 840 kr/mån

Söker du ett modernt boende med öppna planlösningar, fönster i flera väderstreck och stora, soliga balkonger? En centralt belägen förening med bekvämligheter som underjordiskt garage? Då har vi ett projekt på G just för dig! Nu är det säljpremiär av 30 nyproducerade lägenheter inbäddade i ett lugnt kvarter Öst på stan. Storlekar från 1 rok på 29 kvm – 4 rok på 96 kvm. Klicka in på https://www.brfalgkronan.se/ för att hitta den lägenhet som passar dig! Bygger gör Rekab tillsammans med NNJ & Ekström Invest. Tillträde hösten 2023.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 16