Mäklare Anna Sundkvist

Anna Sundkvist

Om mig

Jag började jobba som fastighetsmäklare hösten 2017. Med många år inom föreningslivet och som egen företagare så skulle jag beskriva mig själv som driven och målinriktad – glad, öppen och lösningsorienterad. Tillsammans med mig ska du känna dig trygg, jag kommer alltid värna om att du känner dig väl informerad och omhändertagen. Min strävan är alltid att skapa det bästa för din affär - långsiktiga samarbeten med återkommande kunder. Varmt välkommen att kontakta mig för ett första möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rönnstigen 13, Sävar, Umeå kommun

Rönnstigen 13

Villa
Sävar, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
2 995 000 kr
129 + 10 m²
5 rum
992 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma enplansvilla med bra läge i Sävar. Här bor ni på familjevänligt kvarter med fint läge vid grönområde och lekpark - närhet till centrum, skola, förskola samt sävars idrottsplats Skogsvallen. Enligt takläggare behöver taket ses över och eventuellt bytas, därav det låga priset. Huset är trevligt med öppen och modern planlösning - ljust vardagsrum med öppen känsla mot kök med härlig köksö och ljus matplats, fyra sovrum, wc samt helkaklat badrum med skön golvvärme. Från köket nås generös altan på över 100 kvm med sol från morgon till kväll, på tomten finns även en uppskattad friggebod. Ett rum är idag inrett till frisersalong och kan inredas fritt efter era drömmar. Garaget har byggts om till sovrum och stort förråd med plats för familjens prylar och hobbys, självklart kan det återställas till garage igen om det behovet finns. Förskolan Gungan ligger vid grannkvarteret, i närheten finns även tennisbanor, pulkabacke och flera fina lekparker. Bostaden har attraktivt läge med närhet till fler förskolor, skola, badhus, kyrkor och ett centrum med restaurang, pizzeria och all tänkbar service. Kommunikationen från Sävar är god då många pendlar till sina jobb med cykel, bil eller buss. I Sävar trivs man, många återvänder när det är dags att bilda familj. Missa inte denna trevliga familjevilla!

  • Plus
Törelvägen 160, Ersboda, Umeå kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30

Törelvägen 160

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
1 095 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
6 345 kr/mån
14 408 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade lägenhet, fint renoverad med enhetliga ytskikt som ger en ljus och skön känsla till hela bostaden. Härlig balkong nås direkt från kök med plats för en trivsam möblering (idag utrustat med nät, perfekt skydd för barn och husdjur). Rymligt kök och vardagsrum, två sovrum, helkaklat badrum och bra förvaring i klädkammare samt i den stora skjutdörrsgarderoben i hallen. Här bor man i populärt område nära skog och natur. Till varje lägenhet hör ett förråd. Och du som undrar, givetvis ingår citronerna i köpet ;-) Här bor du med närhet till busshållplats med täta avgångar till både centrum, universitet och sjukhus - Ersboda har ett stort utbud av större affärer som Willys och Coop Forum, Plantagen, Jula, XXL, JYSK mm - verkligen smidigt i vardagen! Välskött förening med god ekonomi. Här har medlemmarna tillgång till gästrum, samlingslokal, hobbyrum, lekplatser, bastu och gym/träningslokal - fyra soprum, fyra tvättstugor samt en grovtvättstuga vilket är mycket uppskattat av medlemmarna i föreningen. Möjlighet finns att få laddutrustning för el-bil. Gott om förvaring ger ett mycket trivsamt hem - Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun, bild 2
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun, bild 3

Tankvägen 20B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
5 595 000 kr
99,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 373 kr/mån
56 231 kr/m²

Ljuvlig takvåning med allt du kan önska! Slående takhöjd mot nock, värmande kamin och en underbar terrass som binder ihop ute och inne. De öppna och sociala ytorna ger plats för fina stunder med goda vänner och härliga fester men även för skön vila och avkoppling. Här går kök och vardagsrum i ett och bildar ett storslaget rum där kaminen har sin centrala plats. Interiört har inget lämnats åt slumpen, allt är noga planerat och utvalt för absolut bästa utformning, smakfullt och hemtrevligt med genomgående ekparkettgolv, sobra färgval där de vackra mörkmarkerade fönster sätter extra karaktär på bostaden. Lägenheten har ljuvligt kök med härliga arbetsytor och bra förvaring, två fina sovrum, helkaklade badrum med tvättavdelning, wc samt bra förvaring i form av skjutgarderober, klädkammare samt två separata förråd (ett på terrassen och det andra i källarplan). Säljaren har köpt en större lägenhet i samma förening - parkering kan lösas i närliggande carport. Från kvarteret är det bara 10 minuters promenad till Centrum, och lika snabbt tar man sig till Avion, en stor ICAbutik finns också i grannkvarteret. Föreningen erbjuder de boende högklassiga faciliteter som saknar motstycke i Umeå: Det gemensamma gårdshuset Orangeriet, bastu med relax, odlingsmöjligheter, stora gemensamma uteplatser, övernattningsrum, boulebana, underjordiskt varmgarage med hiss upp till våningsplanen med mera. Detta är verkligen ett drömboende som på alla sätt möter den moderna familjens behov och önskemål! Huskropparna går i varma inbjudande toner med fina trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger huset en vacker och stilfull karaktär. Ta chansen att förvärva denna drömlägenhet! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 8, Sävar, Umeå kommun

Ringvägen 8

Villa
Sävar, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
2 995 000 kr
113 + 113 m²
5 rum
1 249 m² tomt

Välkommen in till denna trevliga enplansvilla med källare och bergvärme. Entréplan erbjuder ljust och trevligt kök, vardagsrum som rymmer både soff- och matgrupp, tre sovrum/kontor, badrum samt en toalett. Källarplan bjuder på stor gillestuga med kamin som höjer mysfaktorn, hobbyrum, matkällare, pannrum och generösa förråd, tvättstuga, torkrum samt möjlighet att inreda bastu om så önskas. Solig altan med gott om plats för härliga grillkvällar med familj och vänner. Stora gröna ytor omringar huset vilket är perfekt för lek och bus. Här finns plats för att odla och njut av egen skörd stora delar av året. Garage (10cm isolering) med plats för familjens cyklar, skidor, trädgårdsredskap samt ytterligare ett förråd för den aktiva familjen. Detta hus lämpar sig alldeles utmärkt för dig som vill bo i trevliga lugna kvarter med närhet till förskola, skola, simhall, kyrkor och ett centrum med restaurang, pizzeria och all tänkbar service. I Sävar finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som simhall, hockeyplan, tennisbana, idrottshall och elljusspår mm. I simhallen finns också ett gym och gruppträningsmöjligheter för dig som gillar att träna. Hembygdsföreningen, kyrkan och idrottsklubbarna erbjuder också många aktiviteter. Kommunikationen från Sävar är god då många pendlar till sina jobb med cykel, bil eller buss. Det finns gott om fina skoterleder i området. Längst den sprudlande sävarån finns en uppskattad gång och cykelväg. I Sävar trivs man, många återvänder när det är dags att bilda familj. Välkommen till ett hem med många möjligheter!

  • Energieffektiv
Timmermansgatan 6C, Teg, Umeå kommun
  • Tor 25 apr kl 15:00

Timmermansgatan 6C

Villa
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
4 595 000 kr
131 + 10 m²
4 rum
131 m² tomt

Här bor ni ett stenkast från älven - Altan med sydvästligt läge där ni kan njuta av härliga middagar i skön kvällssol - Garage i länga samt en öppen bilplats! På entréplan disponeras hall med plats för ytterkläder både öppet och dolt i klädkammare direkt från hall. Ljuvligt kök med fönster mot framsidan och den solfyllda altanen. Rymligt vardagsrum med härliga fönsterpartier, här ges plats för både soff- och matgrupp. Här finns även ett fint helkaklat badrum samt tvättstuga. Övre plan har en ljus och luftig känsla, allrum med utgång mot balkong, badrum samt tre fina sovrum. Klädkammare och stor vind ger ytterligare bra förvaring för det som inte behövs för stunden. Huset har fjärrvärme, bredband via Umeå Energi, garage i länga samt en öppen bilplats. En stor grön allmänning nås direkt från tomten vilken är perfekt för familjens uteaktiviteter som fotboll, lek och bus. Området är barnrikt och levande med närhet till strandpromenaden nere vid älven. Här har man nära till såväl förskolor och skolor 1-9. I närområdet finns affär, kyrka, bouleplan, apotek, mysigt café och lekparker mm. På promenadavstånd når du enkelt city med dess stora utbud av caféer, restauranger, teater och allt man kan önska. Bra kommunikation med buss till övriga stan, Universitet och Norrlandsuniversitetsjukhus. Välkommen till ett trivsamt hem! Anmäl dig redan nu till visning.

  • Plus
Rickleå 121, null, Robertsfors kommun

Rickleå 121

Fritidshus
Robertsfors kommun
Mäklarcity Umeå
1 950 000 kr
69 m²
3 rum
2 019 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva åretruntfritidshus - Smakfullt renoverat! Byggnaden har många tilltalande detaljer så som ryggåstak med synliga balkar i taket, gedigen murad öppenspis med kamin samt genomtänkt färgskala som löper från rum till rum... Trevlig entré till huset med grusad gång fram till altan och ytterdörr, altanen fortsätter runt hörnet av huset mot det inglasade uterummet. Smakfullt kök med stor matplats vid flertalet fönster, modernt badrum, vardagsrum med ljuvlig eldstad och två sovrum. Det inglasade uterummet är familjens favoritplats där man njuter stora delar av året med fin utsikt mot tallar och hav. Fint renoverad friggebod, perfekt när släkt och vänner är på besök. På gården finns stort förråd, vedbod och ytor för familjens hobbys och intressen. Stor uppvuxen tomt med en inbjudande altan med härligt vy mot havet, här kan ni låta trädgårdsintresset växa - odla familjens favoriter som sedan kan skördas under hösten. Helt enkelt en välskött åretruntfritidshus där dessutom fiber planeras i området. Egen båtplats ingår, hamnen har mysig grillplats med skön kvällssol. Med båt tar ni er till närliggande öar och badvikar med solvarma klippor, sandstränder, grillplatser och fler härliga klippor. Kanske skaffar ni en båt och låter fiskeintresset växa - med både spö och nät har fina fångster hamnat på grillen och i röken, kanske provar ni er fiskelycka... I skogen finns bär, svamp, stigar att upptäcka och under vintern kan skidor, skoter och pimpelspöet möjliggöra trevliga dagsutflykter. Under sommartid finns här välbesökt hamn, loppis Andra varvet samt camping med försäljning av glass och enklare rätter – med perfekt cykelavstånd Vägen plogas och säljarna har bott här året runt, fler trevliga grannar är bosatta här ute vid havet. Delvis av möbler kan säljas till ny ägare om det finns intresse för det. Närheten till havet och badmöjligheter gör detta hus perfekt för den badsugna eller den båt och fiskeintresserade! Varmt välkomna på visning!

Visar alla 6