Mäklare Anna Sundkvist

Anna Sundkvist

Om mig

Jag började jobba som fastighetsmäklare hösten 2017. Med många år inom föreningslivet och som egen företagare så skulle jag beskriva mig själv som driven och målinriktad – glad, öppen och lösningsorienterad. Tillsammans med mig ska du känna dig trygg, jag kommer alltid värna om att du känner dig väl informerad och omhändertagen. Min strävan är alltid att skapa det bästa för din affär - långsiktiga samarbeten med återkommande kunder. Varmt välkommen att kontakta mig för ett första möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tankvägen 20B, Teg, Umeå kommun

Tankvägen 20B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
5 595 000 kr
99,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 140 kr/mån
56 231 kr/m²

Ljuvlig takvåning med allt du kan önska! Slående takhöjd mot nock, värmande kamin och en underbar terrass som binder ihop ute och inne. De öppna och sociala ytorna ger plats för fina stunder med goda vänner och härliga fester men även för skön vila och avkoppling. Här går kök och vardagsrum i ett och bildar ett storslaget rum där kaminen har sin centrala plats. Interiört har inget lämnats åt slumpen, allt är noga planerat och utvalt för absolut bästa utformning, smakfullt och hemtrevligt med genomgående ekparkettgolv, sobra färgval där de vackra mörkmarkerade fönster sätter extra karaktär på bostaden. Lägenheten har ljuvligt kök med härliga arbetsytor och bra förvaring, två fina sovrum, helkaklade badrum med tvättavdelning, wc samt bra förvaring i form av skjutgarderober, klädkammare samt två separata förråd (ett på terrassen och det andra i källarplan). Säljaren har köpt en större lägenhet i samma förening - parkering kan lösas i närliggande carport. Från kvarteret är det bara 10 minuters promenad till Centrum, och lika snabbt tar man sig till Avion, en stor ICAbutik finns också i grannkvarteret. Föreningen erbjuder de boende högklassiga faciliteter som saknar motstycke i Umeå: Det gemensamma gårdshuset Orangeriet, bastu med relax, odlingsmöjligheter, stora gemensamma uteplatser, övernattningsrum, boulebana, underjordiskt varmgarage med hiss upp till våningsplanen med mera. Detta är verkligen ett drömboende som på alla sätt möter den moderna familjens behov och önskemål! Huskropparna går i varma inbjudande toner med fina trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger huset en vacker och stilfull karaktär. Ta chansen att förvärva denna drömlägenhet! Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Sågforsvägen 27, Sävar, Umeå kommun

Sågforsvägen 27

Villa
Sävar, Umeå kommun
Mäklarcity Umeå
3 395 000 kr
122 + 122 m²
6 rum
1 221 m² tomt

Välkommen in till denna trevliga enplansvilla med källare där bergvärme ger bra ekonomi. Entréplan erbjuder ljust och trevligt kök, vardagsrum som rymmer både soff- och matgrupp om så önskas, fem sovrum/kontor, badrum samt en toalett. Källarplan bjuder på stor gillestuga med kamin som höjer mysfaktorn, hobbyrum, matkällare, pannrum och generösa förråd, tvättstuga samt duschrum och en härlig bastu. Soliga altaner vilket ger gott om plats för härliga grillkvällar med familj och vänner, den inglasad delen nyttjas från tidig vår till sen höst. Stora gröna ytor omringar huset vilket är perfekt för lek och bus - odla och njut av egen skörd stora delar av året. Varmbonat garage med plats för familjens cyklar, skidor, trädgårdsredskap mm. Detta hus lämpar sig alldeles utmärkt för dig som vill bo i trevliga lugna kvarter med närhet till förskola, skola, simhall, kyrkor och ett centrum med restaurang, pizzeria och all tänkbar service. I Sävar finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som simhall, hockeyplan, tennisbana, idrottshall och elljusspår mm. I simhallen finns också ett gym och gruppträningsmöjligheter för dig som gillar att träna. Hembygdsföreningen, kyrkan och idrottsklubbarna erbjuder också många aktiviteter. Kommunikationen från Sävar är god då många pendlar till sina jobb med cykel, bil eller buss. Det finns gott om fina skoterleder i området. I Sävar trivs man, många återvänder när det är dags att bilda familj. Välkommen till ett hem med många möjligheter!

  • Plus
Rickleå 121, null, Robertsfors kommun

Rickleå 121

Fritidshus
Robertsfors kommun
Mäklarcity Umeå
1 950 000 kr
69 m²
3 rum
2 019 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva åretruntfritidshus - Smakfullt renoverat! Byggnaden har många tilltalande detaljer så som ryggåstak med synliga balkar i taket, gedigen murad öppenspis med kamin samt genomtänkt färgskala som löper från rum till rum... Trevlig entré till huset med grusad gång fram till altan och ytterdörr, altanen fortsätter runt hörnet av huset mot det inglasade uterummet. Smakfullt kök med stor matplats vid flertalet fönster, modernt badrum, vardagsrum med ljuvlig eldstad och två sovrum. Det inglasade uterummet är familjens favoritplats där man njuter stora delar av året med fin utsikt mot tallar och hav. Fint renoverad friggebod, perfekt när släkt och vänner är på besök. På gården finns stort förråd, vedbod och ytor för familjens hobbys och intressen. Stor uppvuxen tomt med en inbjudande altan med härligt vy mot havet, här kan ni låta trädgårdsintresset växa - odla familjens favoriter som sedan kan skördas under hösten. Helt enkelt en välskött åretruntfritidshus där dessutom fiber planeras i området. Egen båtplats ingår, hamnen har mysig grillplats med skön kvällssol. Med båt tar ni er till närliggande öar och badvikar med solvarma klippor, sandstränder, grillplatser och fler härliga klippor. Kanske skaffar ni en båt och låter fiskeintresset växa - med både spö och nät har fina fångster hamnat på grillen och i röken, kanske provar ni er fiskelycka... I skogen finns bär, svamp, stigar att upptäcka och under vintern kan skidor, skoter och pimpelspöet möjliggöra trevliga dagsutflykter. Under sommartid finns här välbesökt hamn, loppis Andra varvet samt camping med försäljning av glass och enklare rätter – med perfekt cykelavstånd Vägen plogas och säljarna har bott här året runt, fler trevliga grannar är bosatta här ute vid havet. Delvis av möbler kan säljas till ny ägare om det finns intresse för det. Närheten till havet och badmöjligheter gör detta hus perfekt för den badsugna eller den båt och fiskeintresserade! Varmt välkomna på visning!

Visar alla 3