Nyproduktion

Klumbergsvägen 4A

Centrum, Varberg Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72,5 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Rosenfred
Om föreningen
Avgift
4 240 kr/mån
Pris/m²
55 103 kr/m²
Antal besök
2 501
Dagar på Hemnet
29
Nyproduktion

Välkommen in högt upp i huset till en välplanerad öppen trea med ett kombinerat kök och vardagsrum, avskilda sovrum med takfönster och en inglasad balkong in mot gården och i ett härligt söderläge.

När du öppnar dörren till den här ljusa trean möts du av en gästvänlig entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Här finns också ett städskåp. Från entrén når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

De två sovrummen ligger vägg i vägg avskilt från hemmets sociala delar och har både fönster och takfönster som släpper in ljus. Här är det härligt att vakna! Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om plats för kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob och ett mindre förvaringsutrymme. Det mindre har plats för en säng och förvaring i två garderober.

Det öppna köket och vardagsrummet har en social planlösning, perfekt för långa luncher och trevliga middagar. Det praktiska vinkelköket passar dig som älskar matlagning och matplatsen går att anpassa efter antalet gäster. I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet har utgång till hemmets trevliga balkong i härligt söderläge där du kan njuta av Varbergssolen stora delar av dagen. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja platsen även när vädret är kyligare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR.

Hör av dig till oss vi hjälper dig hela vägen fram.

*Obs, notera att de interiöra bilderna är inspirationsbilder från annan lägenhet i samma förening.

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB, Region Hus Sydost