Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB

Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Holgersgatan 2B, Centrum, Falkenbergs kommun

Holgersgatan 2B

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
2 100 000 kr
76,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 061 kr/mån
27 451 kr/m²

Välkomna till denna stora tvåa på Holgersgatan 2B. Här bor man i en välskött HSB-förening med tillgång till egen garageplats under huset, hiss upp till bostaden och lyxen av en stor altan med söderläge. Ett stenkast ifrån stadens centrum och vackra Doktorspromenaden. Bostaden om 76,5 kvadratmeter på första våning med hiss totalrenoverades för ett antal år sedan av fackmän och erbjuder ett stilrent och modernt boende mitt i staden. Här finner vi väl tilltagna rum, vackert ljusinsläpp i två väderstreck, sober och stilren färgsättning genom hela lägenheten, modernt och påkostat kök från HTH med rostfria vitvaror och gott om förvaring samt en stor terass om cirka 23 kvadratmeter i söderläge. Inflyttningsklart och nyrenoverat! I avgiften om 5061 kr/mån ingår värme, vatten, internet, kabel-TV och garage. Hemförsäkring och hushållsel tillkommer utöver avgift. För mer information om föreningen eller bostaden, kontakta oss. Vi ombesörjer privatvisning om så önskas. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ringarekullsvägen 20, Vessigebro, Falkenbergs kommun
  • Budgivning pågår

Ringarekullsvägen 20

Villa
Vessigebro, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
3 000 000 kr
125 + 80 m²
5 rum
1 170 m² tomt

Totalrenoverad villa om 125 kvadratmeter boyta och 80 kvadratmeter biyta. Bostaden ligger vackert beläget med skyddat läge i populära Vessigebro. Bostaden erbjuder ett flertal sovrum, nyrenoverade badrum, sällskapsytor, nyrenoverat kök med öppen planlösning mot matplats, nya ytskikt i samtliga rum, en stor källare med goda användningsområden så som tvättstuga, hemmagym, badrum med bastu och förvaringsytor. Uppfart till garage har asfalterats. Stor tomt med gräsmatta och uppvuxen häck. Villan har genomgått omfattande reparationer, renoveringar och förbättringar sedan förvärvet. Fastighetsägare och fackmän har utfört renoveringarna. Samtliga fönster är utbytta, man har bytt ut delar av servisledningen till vatten, fiber har installerats. Huset värms upp av en luftvärmepump med vattenburet system. Huset är besiktigat med säljarförsäkring av Anticimex. Hela protokollet finns att ta del av som bilaga. Varmt välkomna på visning!

Enevägen 11, Skrea, Falkenbergs kommun

Enevägen 11

Tomt
Skrea, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
936 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda en friköpt tomt om 936 kvadratmeter i familjevänliga och naturnära Skrea. Tomten ligger i slutet av lugn återvändsgata och gränsar till grönområde. Här finns chansen att själv välja husleverantör eller att bygga lösvirkeshus. Inga geotekniska undersökningar har gjorts på tomten. V/A är framdraget till tomtgräns. Som bilaga i annonsen ligger detaljplan för området och här kan man utläsa gällande bestämmelser för området och fastigheten Skrea 6:162. För vidare information om detaljplan kontakta Falkenbergs kommun. I fastighetens hörn finns röda Lantmäteri-stolpar som visar tomtgräns. För vidare info/visning, kontakta ansvarig mäklare.

Kärravägen 69, Kärradal, Varbergs kommun

Kärravägen 69

Villa
Kärradal, Varbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
9 995 000 kr
166 + 56 m²
6 rum
2 332 m² tomt

Med vackra järngrindar från 1910 som välkomnar och med en 100-årig stentrappa där blåregnets slingrande gröna breder ut sig som blommar med tusentals ljuslila blomklasar. Den ryska vinrankan med sin grova stam som ger rik skörd år från år och stockrosorna längs husknuten som ramar in. Boningshuset har en tidsenlig stil. Stuckaturen i taket och kakelplattorna från Marocko på golvet. Ringklockan från England och den öppna spisen med grytan som står och puttrar och spisen AGA i köket som har fem ugnar med olika gradantal för olika ändamål. Väggmålningen i ett av badrummen och i sovrummet ger en känsla om en svunnen tid vilket vi också ville återspegla. Kakelugnen i sovrummet räddades från en diplomatvilla som skulle rivas och som sedan visades att just den kakelugnen med det mönstret fanns det bara en av. Det gröna lugna biblioteket med havsutsikt och balkongen med fantastisk vy över havet. En väl tilltagen tomt med odlingsmöjligheter och plats för stora utemöbler. Villan har renoverats med inspiration från historien om huset och lät det visa sig i både konstruktion och interiör. Varje rum har sin historia och ett namn för butlerklockorna i hallen. Den Intilliggande ateljén med kök, sovrum och dusch och toalett, och det rymliga gårdshuset med värmepump som man kan göra om till ett boende. Grundtanken har varit att bevara känslan från 1930-talet rakt igenom hela renoveringen. Historien om Grevinnan skulle få göra sig påmind och finnas kvar i detaljer och arkitektur, och allt eftersom idéerna gav form allt mer insåg jag att tidens epoker måste få återspeglas. Varje rum skulle få sin unika känsla av svunnen tid från olika länder. Det gav utlopp för både kreativitet och design. Grevinnans gamla byggritning som de tidigare ägarna sparat har inspirerat de nuvarande ägarna oerhört. Huset har krävt en totalrenovering. Allt från nytt värmesystem, tilläggsisolering, byta bjälklag till att riva alla väggar invändigt och som till slut bara blev ett skal kvar. Kontraster har varit viktig i renoveringen och inspirationskällan är art deco, jugend och art noveau med föremål i autentisk 20-30 tal och möbler i liknande stil. En orädd blandning i en form- och färgmässig kontext. Som att kastas tillbaka i tiden och samtidigt vara i nutid. Det är något som går förlorat i ett hem om man bara inreder med nytt. Resor runt om i världen har också varit en stor inspirationskälla.

  • Plus
Getterövägen 4, Getterön, Varbergs kommun

Getterövägen 4

Gård/Skog
Getterön, Varbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
Pris saknas
32 + 12 m²
6 ha tomt

Fastigheten Varberg Getterön 2:12 med adress Getterövägen 4 A, 432 93 Varberg, kommer att utbjudas på offentlig auktion enligt samäganderättslagen den 12 december 2023 kl. 10.00 genom av tingsrätten förordnad god man jur. kand. Tommy Ström. Auktionen äger rum i Folkets Hus, Varberg. Information om fastigheten och auktionsvillkor återfinns på Hemnet men kan även beställas via e-post: [email protected]. Gruppvisning sker på fastigheten den 4 december 2023 kl. 14.00 – 15.30. Fastigheten består av en sammanhängande tomt väster om flygfältet på ca 56 000 kvm med en samlad byggnation i hörnet Getterövägen /Killingstångevägen. Byggnaderna består av en äldre ekonomibyggnad i vinkel med fasader och yttertak av plåt med delvis gjutet golv. Stomme av trä. Portar i olika storlekar till magasin, garage, vedbod och förråd samt loft. Ca 300 kvm enl. tax. Gamla brygghuset idag innehållande två fritidsboenden bredvid varandra med egna våtutrymmen med wc/dusch samt kök/pentry. Inglasade uterum. Fasader och stomme av trä, yttertak av plåt, kopplade fönster. Uppvärmning via elradiatorer. Källare under viss del, kallyta med VV-beredare, wc samt inkommande el. Ca 60 kvm enl.tax. Friliggande fritidshus med storstuga, kök och inglasat uterum. Wc/dusch. Trästomme och fasader av liggande träpanel samt yttertak av papp. Ca 35 kvm enl.tax. Samtliga boenden har vatten från egen brunn med avlopp kopplat på gårdens f.d. bostadshus som är avstyckat sen tidigare. (Grannhuset i hörnet) Det svarta fritidshuset som ligger öster om ekonomibyggnaden ingår ej i försäljningen men har en eventuell nyttjanderätt av marken där det ligger fram till 2030. Denna byggnad har eget kommunalt VA. (Ägarna till denna byggnad kan ev. tänka sig att sälja) I fastighetens tomtgräns mot flygfältet ligger även en hangarbyggnad som till viss del ligger på denna fastighetens mark. Ett arrende om ca 20.000,-/år utgår för denna markbit.

Glostorp 110 A-C, Vessigebro, Falkenbergs kommun

Glostorp 110 A-C

Övrigt
Vessigebro, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
2 800 000 kr
318 m²
9 044 m² tomt

Hyreshus beläget i Glostorp strax utanför Vessigebro rymmande 3 hyresenheter i en huskropp. Bostadsbyggnad uppförd i 1,5 plan med uteplatser till samtliga bostäder. Förråd/garagebyggnad vid bostadshus. En av lägenheterna är sedan kort tid tillbaka helt nyrenoverad. Övriga två bostäder i gott skick. Samtliga lägenheter har egen ytterdörr och möjlighet till parkering på gården. Hyresintäkter/år i dagsläget cirka 267 000 kr brutto. Hyreshöjning för 2023 är inte gjord. Beräknad höjning om 3,5%. Stor byggbar tomt om drygt 9000 kvm För ytterligare information och visning, kontakta ansvarig mäklare Samuel Olsson

Visar alla 6