Mäklare Samuel Olsson

Samuel Olsson

Om mig

Få platser är viktigare än våra hem. Där formas våra liv och våra drömmar om framtiden, och var bostad har sin tid. Vi på Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå har genom åren byggt upp en stor lokalkännedom och goda relationer med både köpare och säljare, också när det gäller kommersiella fastigheter. Diskret handläggning är ett vanligt krav som vi självklart tillmötesgår. Vi står för kompetens, respekt och engagemang och hjälper dig till en trygg och framgångsrik affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Möllegatan 16, 1202, Centrum, Falkenbergs kommun

Möllegatan 16, 1202

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
3 195 000 kr
81,2 m²
3 rum
vån 3/5
5 642 kr/mån
39 347 kr/m²

Mitt i Falkenbergs centrum med all tänkbar närservice runt knuten finner vi denna rymliga och ljusa trerummare. Med cirka 81 kvadratmeter boningsyta rymmer bostaden ett stort socialt kök i varm mellangrå kulör med gott om arbetsytor i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Köket är fullutrustat och rymmer gott om förvaring. Via altandörren nås balkongen mot Möllegatan. I anslutning till vardagsrummet finner vi sovrummet med den väl tilltagna klädkammaren. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Stilren färgsättning i grått och vitt. Ytterligare ett mindre sovrum i anslutning till entréhall. Detta kan med fördel nyttjas till hemmakontor eller hobbyrum om så önskas. På Möllegatan 16 bor man nära centrumutbud, bussterminal, livsmedelsbutik och samtidigt med cykelavstånd till havet. Varmt välkomna att kontakta oss för en visning av bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Möllegatan 16, 1301, Centrum, Falkenbergs kommun

Möllegatan 16, 1301

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
2 650 000 kr
64,3 m²
2 rum
vån 4/5
4 735 kr/mån
41 213 kr/m²

Mitt i Falkenbergs centrum med all tänkbar närservice runt knuten finner vi denna rymliga och ljusa tvårummare. Med cirka 65 kvadratmeter rymmer bostaden ett stort socialt kök i varm mellangrå kulör med gott om arbetsytor i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Köket är fullutrustat och rymmer gott om förvaring. Via altandörren nås balkongen mot den skyddade innergården. I anslutning till vardagsrummet finner vi sovrummet med den väl tilltagna klädkammaren. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Stilren färgsättning i grått och vitt. På Möllegatan 16 bor man nära centrumutbud, bussterminal, livsmedelsbutik och samtidigt med cykelavstånd till havet. Varmt välkomna att kontakta oss för en visning av bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Möllegatan 16, 1402, Centrum, Falkenbergs kommun

Möllegatan 16, 1402

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
4 500 000 kr
110,8 m²
3 rum
vån 5/5
7 229 kr/mån
40 614 kr/m²

Takvåning i Brf Bageriet! Mitt i Falkenbergs centrum med all tänkbar närservice runt knuten finner vi denna takvåning med generös boyta. Med cirka 110,8 kvadratmeter rymmer bostaden ett stort socialt kök med gott om arbetsytor och köksö i öppen planlösning till sällskapsrummet. Via dubbla altandörrar nås balkongen mot den skyddade innergården. I den privata delen av bostaden som nås via den inre hallen finner vi två sovrum, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett gäst-WC. Bo nära centrumutbud, bussterminal, livsmedelsbutik och samtidigt med cykelavstånd till havet. Varmt välkommen med din intresseanmälan om detta kan vara ditt drömboende!

  • Balkong
  • Hiss
Möllegatan 16, 1101, Centrum, Falkenbergs kommun

Möllegatan 16, 1101

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
2 395 000 kr
64,3 m²
2 rum
vån 2/5
4 735 kr/mån
37 247 kr/m²

Mitt i Falkenbergs centrum med all tänkbar närservice runt knuten finner vi denna rymliga, ljusa och helt nybyggda tvårummare. Med cirka 65 kvadratmeter rymmer bostaden ett stort socialt kök i varm mellangrå kulör med gott om arbetsytor i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Köket är fullutrustat och rymmer gott om förvaring. Via altandörren nås balkongen mot den skyddade innergården. I anslutning till vardagsrummet finner vi sovrummet med den väl tilltagna klädkammaren. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Stilren färgsättning i grått och vitt. På Möllegatan 16 bor man nära centrumutbud, bussterminal, livsmedelsbutik och samtidigt med cykelavstånd till havet. Varmt välkomna att kontakta oss för en visning av bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Glostorp 110 A-C, Vessigebro, Falkenbergs kommun

Glostorp 110 A-C

Övrigt
Vessigebro, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
2 800 000 kr
318 m²
9 044 m² tomt

Hyreshus beläget i Glostorp strax utanför Vessigebro rymmande 3 hyresenheter i en huskropp. Bostadsbyggnad uppförd i 1,5 plan med uteplatser till samtliga bostäder. Förråd/garagebyggnad vid bostadshus. En av lägenheterna är sedan kort tid tillbaka helt nyrenoverad. Övriga två bostäder i gott skick. Samtliga lägenheter har egen ytterdörr och möjlighet till parkering på gården. Hyresintäkter/år i dagsläget cirka 267 000 kr brutto. Hyreshöjning för 2023 är inte gjord. Beräknad höjning om 3,5%. Stor byggbar tomt om drygt 9000 kvm För ytterligare information och visning, kontakta ansvarig mäklare Samuel Olsson

Visar alla 5