Mäklare Samuel Olsson

Samuel Olsson

Om mig

Få platser är viktigare än våra hem. Där formas våra liv och våra drömmar om framtiden, och var bostad har sin tid. Vi på Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå har genom åren byggt upp en stor lokalkännedom och goda relationer med både köpare och säljare, också när det gäller kommersiella fastigheter. Diskret handläggning är ett vanligt krav som vi självklart tillmötesgår. Vi står för kompetens, respekt och engagemang och hjälper dig till en trygg och framgångsrik affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Möllegatan 16, 1101, Centrum, Falkenbergs kommun

Möllegatan 16, 1101

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
2 395 000 kr
64,3 m²
2 rum
vån 2/5
4 735 kr/mån
37 247 kr/m²

Mitt i Falkenbergs centrum med all tänkbar närservice runt knuten finner vi denna rymliga, ljusa och helt nybyggda tvårummare. Med cirka 65 kvadratmeter rymmer bostaden ett stort socialt kök i varm mellangrå kulör med gott om arbetsytor i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Köket är fullutrustat och rymmer gott om förvaring. Via altandörren nås balkongen mot den skyddade innergården. I anslutning till vardagsrummet finner vi sovrummet med den väl tilltagna klädkammaren. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Stilren färgsättning i grått och vitt. På Möllegatan 16 bor man nära centrumutbud, bussterminal, livsmedelsbutik och samtidigt med cykelavstånd till havet. Varmt välkomna att kontakta oss för en visning av bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Enevägen 11, Skrea, Falkenbergs kommun

Enevägen 11

Tomt
Skrea, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
936 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda en friköpt tomt om 936 kvadratmeter i familjevänliga och naturnära Skrea. Tomten ligger i slutet av lugn återvändsgata och gränsar till grönområde. Här finns chansen att själv välja husleverantör eller att bygga lösvirkeshus. Inga geotekniska undersökningar har gjorts på tomten. V/A är framdraget till tomtgräns. Som bilaga i annonsen ligger detaljplan för området och här kan man utläsa gällande bestämmelser för området och fastigheten Skrea 6:162. För vidare information om detaljplan kontakta Falkenbergs kommun. I fastighetens hörn finns röda Lantmäteri-stolpar som visar tomtgräns. För vidare info/visning, kontakta ansvarig mäklare.

Glostorp 110 A-C, Vessigebro, Falkenbergs kommun

Glostorp 110 A-C

Övrigt
Vessigebro, Falkenbergs kommun
Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
2 800 000 kr
318 m²
9 044 m² tomt

Hyreshus beläget i Glostorp strax utanför Vessigebro rymmande 3 hyresenheter i en huskropp. Bostadsbyggnad uppförd i 1,5 plan med uteplatser till samtliga bostäder. Förråd/garagebyggnad vid bostadshus. En av lägenheterna är sedan kort tid tillbaka helt nyrenoverad. Övriga två bostäder i gott skick. Samtliga lägenheter har egen ytterdörr och möjlighet till parkering på gården. Hyresintäkter/år i dagsläget cirka 267 000 kr brutto. Hyreshöjning för 2023 är inte gjord. Beräknad höjning om 3,5%. Stor byggbar tomt om drygt 9000 kvm För ytterligare information och visning, kontakta ansvarig mäklare Samuel Olsson

Visar alla 3