Värmdövägen 240

Ekängen, Nacka kommun Se på karta

3 495 000 kr

3 995 000 kr -13 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75,7 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1987
Förening
BRF Långsjön 2
Om föreningen
Avgift
5 000 kr/mån
Driftkostnad
25 221 kr/år
Pris/m²
46 169 kr/m²
Antal besök
4 222
Dagar på Hemnet
29

Unik lägenhet med villakänsla, härlig söderbalkong och möjlighet att inreda loftet! Öppen spis, burspråk samt tillgång till carport och stor grönskande, gemensam trädgård med grillplats!

Varmt välkommen till en fantastiskt fin bostad med kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett ljusinsläpp utöver det vanliga via fönster åt tre håll. Snyggt renoverat kök (2012), två sovrum samt helkaklat badrum (2017). Bakom köksväggen är det förberett med en trappa upp till loftet, bra för den som önskar inreda där uppe. Mycket gott om förvaring i garderober i lägenheten samt i ett uteförråd och ett källarförråd.

Här får du ett boende nära till allt, bra kommunikationer och naturen inpå knuten. Området är fantastiskt vackert beläget nära Skurusundet invid villaidyllen Saltsjö-Duvnäs med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 15-30 minuter från city. Här finns badsjöar (endast några minuters promenad ner till Långsjön), fina promenadstigar i skogen runt sjön och längs sundet i Skuruparken, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, seglarskola, café/restaurang m.m. På nära promenadavstånd finns mataffärer, butiker och service i Ektorps centrum samt Nacka sjukhus. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Nära till busshållplats med täta förbindelser till Slussen likväl som vidare ut till skärgården.

Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats!
Varmt välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Nacka

Kontakta mäklaren

Emma Bivstedt

HusmanHagberg Nacka
Mäklare Emma Bivstedt, HusmanHagberg Nacka

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.