HusmanHagberg Nacka

HusmanHagberg Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lokomobilvägen 2C, vån 5, Nacka Strand, Nacka kommun
 • Sön 4 jun kl 14:00
Lokomobilvägen 2C, vån 5, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Lokomobilvägen 2C, vån 5, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Lokomobilvägen 2C, vån 5

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

4 495 000 kr

80 m²

3 rum

5 229 kr/mån

56 188 kr/m²

Välkommen till en ljus, toppfräsch 3:a högst upp i huset med balkong i söderläge och utsikt över området åt andra hållet. När du bor här har du även tillgång till både föreningens fantastiska takterrass med sjöutsikt och den trevliga, skyddade innergården. Bostaden ligger i Besqabs fina nyproduktion i Nacka strand med närhet till Nacka Forum åt ena hållet och kort promenad ner till vattnet åt andra hållet. Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, tillsammans med det generösa ljusinsläppet, ger bostaden dess speciella karaktär av ljus och rymd. Här finns det gott om plats för både matbord och soffhörna. Modernt kök från välrenommerade Vedum med maskinell utrustning från Electrolux. Rymligt master bedroom med utgång till balkong samt gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg. Det andra sovrummet har en garderob och fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Snyggt inrett, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hall med garderob och plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla. Lägenheten är mycket välplanerad och har genomgående målade väggar och vackert parkettgolv. Läget i Nacka strand kan knappast bli bättre. Härifrån har du nära till allt! Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka Strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten om gästerna behöver en sovplats med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan till Nacka blir klar kommer det att finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan. Till Nacka Forums stora utbud av affärer, service, restauranger och fikaställen har du ca 5 minuters promenad. Varmt välkommen till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Boo kyrkväg 7, null, Nacka kommun

Boo kyrkväg 7

Villa
Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

6 995 000 kr

135 m²

1 938 m² tomt

Mycket vacker och välbyggd fastighet från 1910. Källare med metertjocka stenväggar. Infarten och den lummiga tomten med pampiga ekar ger lite av en Änglagårdskänsla. Bostaden har ett genomgående renoverings- och uppfräschningsbehov. Stora möjligheter att, efter eget behov, bygga om och skapa flera rum. Villan har idag två plan samt hel källarvåning. Större delen av villan har fiskbensparkett i ek. Några rum har linoleummattor, troligtvis trägolv under. I entréplan möts vi av en stor hall med fina avhängningsmöjligheter. Mycket rymligt vardagsrum med två rum i fil samt Utgång till uteplats och trädgården. Parkettgolv och öppen spis. Stort arbetskök samt gästtoalett. Ytterligare ett större rum med öppen spis. På övre plan återfinner vi ett stort allrum med öppen spis samt två sovrum och ett badrum. Bra förvaring med klädkammare och kattvindar. Allrummet går med fördel att dela av till flera sovrum. Källarvåningen, som är en hel källare under huset, har flera rum, oljetank, oljepanna samt tvättstuga. Villan upplevs betydligt större än de 135 kvm som taxeringsinformationen anger. Barnvänligt område, alldeles invid skolan och kyrkan. Nära även till busshållplats som kan ta er till Slussen på en dryg halvtimme. På ett par stenkasts avstånd finns både sjöar, havsbad samt seglarskolor och båtbryggor. Nacka kommun arbetar med en ny detaljplan för Boo kyrkväg. Syftet med detaljplanen är att skydda befintliga kulturhistoriska värden och värdefulla träd. Vidare är syftet även att bekräfta befintliga byggnader inom planområdet. Här bor du i ett naturskönt område i skärgården och har samtidigt nära in till city med bra busskommunikationer till Slussen. På promenadavstånd ligger havsbad, populära Mjölkudden som erbjuder seglingsverksamhet i Boo SS regi och tennisbana. Med cykel når du områdets populära restaurang The Old Smokehouse på bara 15 minuter eller vackra Velamsund med restaurang Långa raden. Artipelag, på andra sidan Baggensfjärden, är också alltid värt ett besök. Hit tar du dig enklast med bil eller egen båt. Det är nära till förskolor, skolor, badplatser, båtplatser, Boovallen samt alla affärer och service i Orminge C. På vägen in mot city passerar du även Nacka Forum och Sickla köpkvarter med ett stort utbud av butiker och service.

Fisksätravägen 28A, lgh 11604, Fisksätra, Nacka kommun
 • Sön 4 jun kl 11:00
Fisksätravägen 28A, lgh 11604, Fisksätra, Nacka kommun, bild 2
Fisksätravägen 28A, lgh 11604, Fisksätra, Nacka kommun, bild 3

Fisksätravägen 28A, lgh 11604

Lägenhet
Fisksätra, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

2 565 000 kr

51 m²

2 rum

3 677 kr/mån

50 294 kr/m²

LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN (nås via länk här i annonsen): https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ 2 rum och kök med balkong, snedtak och takkupa. Planerad inflyttning hösten 2024. Den här ljusa och fina vindslägenheten har fönster i två väderstreck och balkong in mot gården med förmiddagssol. Kök i öppen planlösning med vardagsrum. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och rymmer även bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Kaklat badrum med dusch, handdukstork och kombimaskin (tvätt/tork). Förråd i lägenheten för extra förvaring. Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Fisksätravägen 28A, lgh 11003, Fisksätra, Nacka kommun
 • Sön 4 jun kl 11:00
Fisksätravägen 28A, lgh 11003, Fisksätra, Nacka kommun, bild 2
Fisksätravägen 28A, lgh 11003, Fisksätra, Nacka kommun, bild 3

Fisksätravägen 28A, lgh 11003

Lägenhet
Fisksätra, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

1 325 000 kr

26 m²

1 rum

1 874 kr/mån

50 962 kr/m²

LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN (nås via länk här i annonsen): https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ 1 rum och kök med sovalkov och uteplats. Planerad inflyttning hösten 2024. Optimalt planerad etta med öppen planlösning och utgång till en fantastisk uteplats in mot gården. Hall med plats för avhängning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt perfekt yta för sovalkov. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch, handdukstork och kombimaskin (tvätt/tork). Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm city. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Fisksätravägen 28A, lgh 11005, Fisksätra, Nacka kommun
 • Sön 4 jun kl 11:00
Fisksätravägen 28A, lgh 11005, Fisksätra, Nacka kommun, bild 2
Fisksätravägen 28A, lgh 11005, Fisksätra, Nacka kommun, bild 3

Fisksätravägen 28A, lgh 11005

Lägenhet
Fisksätra, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

2 160 000 kr

55 m²

3 rum

3 965 kr/mån

39 273 kr/m²

LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN (nås via länk här i annonsen): https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ 3 rum och kök med fransk balkong. Planerad inflyttning hösten 2024. Otroligt yteffektivt planerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp i alla rum. I master bedroom finns bra förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob och i det mindre sovrummet får man fönster i två väderstreck. I lägenheten finns även förråd/klädkammare. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch, handdukstork och kombimaskin (tvätt/tork). Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm city. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Tändkulevägen 19, Nacka Strand, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Tändkulevägen 19

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

2 195 000 kr

35 m²

1 rum

2 713 kr/mån

62 714 kr/m²

En häftigare lägenhet får du leta efter! Här har du nästan 4 meter i takhöjd och får plats med att bygga ett sovloft! Se två olika layout-förslag för byggnation av sovloft under "Viktiga dokument". Det höga taket, i kombination med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, ger lägenheten dess alldeles speciella karaktär av ljus och rymd. Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger gott om plats för både matbord, soffhörna och sovdel. Modernt, stilrent kök från välrenommerade Vedum i en sober grön ton med påkostad bänkskiva i sten samt maskinell utrustning från Electrolux. Snyggt inrett, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall med bra förvaring i tre garderober och städskåp samt plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla. Lägenheten är mycket välplanerad och har genomgående målade väggar och en vacker vitpigmenterad, mattlackad ekparkett. När du bor här har du även tillgång till både föreningens fantastiska takterrass med härlig utsikt och den trevliga, skyddade innergården. Läget i Nacka strand kan knappast bli bättre. Härifrån har du nära till allt! Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka Strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten om gästerna behöver en sovplats med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan till Nacka blir klar kommer det att finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan. Till Nacka Forums stora utbud av affärer, service, restauranger och fikaställen har du ca 5 minuters promenad. Denna pärla till bostad måste ses och upplevas på plats - varmt välkommen till visning!

 • Hiss
Augustendalsvägen 4A, Nacka Strand, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Augustendalsvägen 4A

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

3 995 000 kr

80 m²

3 rum

5 229 kr/mån

49 938 kr/m²

Inflyttningsklar 3:a med uteplats i Besqabs populära nyproduktionsprojekt i Nacka strand! Här får du en bostad utöver det vanliga med extra högt i tak (2,9 m), stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp och en generös uteplats på hela 16 kvm in mot den trevliga och skyddade innergården. När du bor här har du även tillgång till föreningens takterrass med härlig utsikt! Tilltalande genomgående planlösning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, tillsammans med den mycket väl tilltagna takhöjden (2,9 m) och de stora fönsterpartierna, ger bostaden dess speciella karaktär av ljus och rymd. Välplanerad social yta där både större matbord och soffgrupp får plats. Den luftiga och öppna sällskapsytan med stora fönster och fransk balkong ger lägenheten en mycket ljus och trevlig känsla. Köket är från välrenommerade Vedum med vitvaror från Electrolux. Rymligt master bedroom med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob samt utgång till uteplatsen. Sovrum 2 har en inbyggd garderob och fint ljusinsläpp från dubbelfönster. Snyggt inrett, helkaklat badrum tvättmaskin och torktumlare. Hall med en garderob och plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och mattlackad ekparkett från Kährs. Källarförråd finns. Garage finns i projektet, där platser hyrs ut (kö kan förekomma). Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka Strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten om gästerna behöver en sovplats med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan till Nacka blir klar, kommer det att finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan. LÄGENHETEN ÄR KLAR FÖR INFLYTT OCH KOMMER KUNNA VISAS PÅ PLATS. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning - 070-434 99 19.

 • Uteplats
 • Hiss
Tändkulevägen 27, Nacka Strand, Nacka kommun

Tändkulevägen 27

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

2 750 000 kr

41 m²

2 rum

3 111 kr/mån

67 073 kr/m²

Nyproducerad och fin 2:a på 41 kvm med balkong! Lägenheten ligger i Besqabs populära nyproduktionsprojekt i Nacka strand Förutom balkongen har du här även tillgång till Brf Magasinets gemensamma takterrass med fantastisk utsikt och solläge. Där kan man njuta av solnedgångar med Stockholms siluett i fonden! Bostaden har god standard med fina färgkombinationer. Inflyttning sker den 20 september 2023. Här får du en ljus och mycket välplanerad lägenhet i ljust och fritt läge. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Balkongen är vänd mot den trevliga innergården med högt läge som ger utsikt, då den ligger överhusen och takterrassen mittemot. Ett stort badrum med snyggt kaklade väggar och klinkergolv samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med glasväggar. Bra förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob i sovrummet samt ett externt förråd. Lägenheten har fina, noga utvalda interiöra detaljer såsom mattlackad ekparkett från Kährs, målade väggar i varm färg, linnebeige genomgående, samt köks- och badrumsinredning från välrenommerade Vedum. Köket har bästa valbara vitvaror i rostfritt från Electrolux och är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Inredningslinjen är Säsong som ligger under viktiga dokument här i annonsen! Den finns även på Besqabs hemsida för Brf Magasinet, se länk; https://www.besqab.se/media/14869/inredningskatalog-solid-sasong-magasinet_webb.pdf Huset byggs av Besqab som certifierar sina projekt enligt Svanen vilket gör det möjligt att ta gröna bolån. Fråga därför din bank om möjligheten till grönt bolån. På Besqab:s hemsida kan du se renderingsbilder från lägenheterna och projektet; https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand/#property-images Se även Projektbroschyr under "viktiga dokument" här i annonsen. Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka Strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten om gästerna behöver en sovplats med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan kommer till Nacka kommer det finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan av 222:an.

 • Balkong
 • Hiss
Tändkulevägen 27, Nacka Strand, Nacka kommun

Tändkulevägen 27

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

3 395 000 kr

41 m²

2 rum

3 111 kr/mån

82 805 kr/m²

Bli först med att flytta in i denna fina 2:a på 41 kvm med balkong och sjöutsikt! Lägenheten ligger i Besqabs populära nyproduktionsprojekt i Nacka strand Förutom balkongen har du här även tillgång till Brf Magasinets gemensamma takterrass med fantastisk utsikt och solläge. Där kan man njuta av solnedgångar med Stockholms siluett i fonden! Bostaden har god standard med fina färgkombinationer. Inflyttning sker den 27 september 2023. Här får du en ljus och mycket välplanerad lägenhet i ljust och fritt läge. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Balkongen är vänd mot den trevliga innergården med högt läge som ger utsikt, då den ligger överhusen och takterrassen mittemot. Ett stort badrum med snyggt kaklade väggar och klinkergolv samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med glasväggar och takdusch. Bra förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob i sovrummet samt ett externt förråd. Lägenheten har fina, noga utvalda interiöra detaljer såsom mattlackad ekparkett från Kährs, målade väggar i varm färg, linnebeige genomgående, samt köks- och badrumsinredning från välrenommerade Vedum. Köket har bästa valbara vitvaror i rostfritt från Electrolux och är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Inredningslinjen är Säsong som ligger under viktiga dokument här i annonsen! Den finns även på Besqabs hemsida för Brf Magasinet, se länk; https://www.besqab.se/media/14869/inredningskatalog-solid-sasong-magasinet_webb.pdf Huset byggs av Besqab som certifierar sina projekt enligt Svanen vilket gör det möjligt att ta gröna bolån. Fråga därför din bank om möjligheten till grönt bolån. På Besqab:s hemsida kan du se renderingsbilder från lägenheterna och projektet; https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand/#property-images Se även Projektbroschyr under "viktiga dokument" här i annonsen. Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka Strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten om gästerna behöver en sovplats med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan kommer till Nacka kommer det finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan av 222:an.

 • Balkong
 • Hiss
Vikingshillsvägen 41C, Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun
Vikingshillsvägen 41C, Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun, bild 2
Vikingshillsvägen 41C, Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun, bild 3

Vikingshillsvägen 41C

Lägenhet
Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

7 495 000 kr

96 m²

3 rum

5 438 kr/mån

78 073 kr/m²

RING/MESSA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING - 070-434 99 19 - Välkommen till denna fantastiska 3:a med stor TAKTERRASS och två balkonger i Brf Vikingshill Herrgårdar, byggd 2021! Bostaden har en boyta på 96 kvm fördelad på 3 rum och kök samt badrum/tvätt & separat wc. Från balkongen med utgång från både ena sovrummet och vardagsrummet nås den rundgående smidestrappan som leder upp till takterrassen med en vidsträckt utsikt över området. Här finner ni ett boende som genomsyras av känsla, omtanke och kvalitet i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt öppen planlösning. Den unika designlinjen samspelar här med ljus och rymd som förenas i en tidlös elegans och finess. Bostaden utstrålar pondus och personlighet såväl interiört som exteriört med tidlös arkitektur och påkostade detaljer. Här erbjuds en modern design, paketerad i en yteffektiv lösning. Lägenheten har golvvärme, ljuslaserad ekparkett och ljusmålade väggar. Bostaden karakteriseras av en härlig rymd och atmosfär. Här möts vi av en välkomnande entré med gott om plats för ytterkläder. Vidare in i bostaden finner vi bostadens wc och badrum/tvätt (tvättmaskin och torktumlare från Electrolux). Familjens privata ytor finns i två sovrum, varav ett master bedroom med utgång till balkong. Tillsammans med en perfekt kombination av ljus och funktion blir sovrummen till något utöver det vanliga. Köket är väl tilltaget med öppen planlösning mot vardagsrummet. Klassiskt ljusgrått kök från Marbodal med arbetsbänkar i marmor. Den maskinella utrustningen består av: Induktionsspis och ugn (NET), kyl/frys (Bertazzoni) samt diskmaskin och köksfläkt (Electrolux). I anslutning till köket finner vi vardagsrummet med en takhöjd om hela 3,7 meter från golv till tak! Plats för både större matplats och en mindre i det trevliga burspråket vid köket. Njut av morgonkaffet och den fantastiska utsikten över det angränsande naturreservatet Velamsund på den rymliga balkongen via dubbeldörrar direkt från köket. Det är onekligen en speciell känsla oavsett var i bostaden man befinner sig. Tjocka ytterväggar ger ett tyst och behagligt inomhusklimat och i kombination med funktionella lösningar och modern teknik skapar detta en harmonisk helhet för den som har höga krav på sitt boende. Till lägenheten hör en garageplats (fn 1 000 kr/mån) och ett källarförråd. ____________________________________________ Brf Vikingshill Herrgårdar nominerades till Sveriges vackraste nyproduktion 2020! På en höjd med utsikt över Stockholms inlopp ligger Brf Vikingshill Herrgårdar. Byggherren har tillsammans med arkitekt Heidi Mikalsen omsorgsfullt skapat 12 stycken exklusiva och unika bostadsrätter med villakänsla i en vacker herrgårdsliknande miljö. Bostadsrätterna präglas av hög standard, tidlös arkitektur och påkostade materialval. Till varje bostad hör egen takterrass, balkonger och/eller generös altan samt eget garage. Föreningen består av tre hus; Alfa (A), Beta (B), Gamma (C)

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lillebovägen 3, Insjön, Nacka kommun
Lillebovägen 3, Insjön, Nacka kommun, bild 2
Lillebovägen 3, Insjön, Nacka kommun, bild 3

Lillebovägen 3

Villa
Insjön, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

8 995 000 kr

164 m²

6 rum

2 463 m² tomt

Rymlig familjevilla med en totalyta på hela 291 kvm på stor fin tomt (2 463 kvm) i populära, naturnära och barnvänliga Insjön. Detta är en fastighet med stora möjligheter att kunna anpassas efter dig, din familj och era behov. Husets läge på tomten ger en insynsskyddad känsla både i huset och på den fina uteplatsen i härligt sydvästläge. Stor tomt med både fint anlagda delar och naturdelar. Dubbelgarage finns i huset samt plats för parkering på uppfarten. Fiber är indraget i huset. Här bor du med badrocksavstånd till sjön och med närhet till Velamsunds fantastiska naturreservat, förskola och skola. Bra busskommunikationer med snabbuss via motorvägen in till stan. Varmt välkommen till visning!

 • Premium
Tändkulevägen 31, lgh 1303, Nacka Strand, Nacka kommun
Tändkulevägen 31, lgh 1303, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Tändkulevägen 31, lgh 1303, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Tändkulevägen 31, lgh 1303

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

5 750 000 kr

91 m²

4 rum

5 245 kr/mån

63 187 kr/m²

Nyproducerad 4:a (91 kvm) i Besqabs populära projekt i Nacka strand, där du blir först att flytta in. Inflyttning sker den 26 oktober 2023. Här får du en ljus och rymlig våning om fyra rum och kök med fönster i två väderstreck samt indragen balkong med morgonsol. Vardagsrum med stora ljusinsläpp och öppen planlösning mot kök. Lägenhetens välplanerade sociala yta ger plats för både soffgrupp och stort matbord. Modernt kök från välrenommerade Vedum med maskinell utrustning från Electrolux, såsom kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Tre bra sovrum, med tilläggsisolerade innerväggar in mot det stora sovrummet och massiva dörrar. Ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare ett badrum med dusch, vilket nås via det större sovrummet. Badrummen har kaklade väggar och klinkergolv samt är utrustade med wc, handfat med kommod, duschdel med takdusch och svängbar dörr i klarglas samt spotlights i taket. I det stora badrummet finns även handdukstork. Två klädkammare, varav den ena i anslutning till det stora sovrummet, samt garderober i de mindre sovrummen och skjutdörrsgarderob i hallen ger bra förvaringsmöjligheter i lägenheten. Även externt förråd finns. Lägenheten har målade väggar i Linnebeige samt mattlackad ekparkett från Kährs på golvet. För denna lägenhet är Besqabs inredningslinje "Säsong" vald (se Besqabs inredningskatalog under "Viktiga dokument" här i annonsen och renderingsbilder på Besqabs hemsida för projektet, se länk). I dokumentet "Inredningsspecifikation lgh 17-1303" under "Viktiga dokument" kan du läsa detaljerad information om lägenhetens inredning samt vilka tillval som är gjorda för denna bostad. Garage finns i projektet, där platser hyrs ut (kö kan förekomma). Förutom den egna balkongen har du här även tillgång till Brf Magasinets gemensamma takterrass med fin utsikt. Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten om gästerna behöver en sovplats med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan kommer till Nacka kommer det finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan av 222:an. Huset byggs av Besqab som certifierar sina projekt enligt Svanen, vilket gör det möjligt att ta gröna bolån. Fråga därför din bank om möjligheten till grönt bolån. På Besqabs hemsida kan du se renderingsbilder från lägenheterna och projektet; https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand/#property-images INTRESSERAD? - RING/MESSA ansvarig mäklare för mer information - 070-434 99 19.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sickla Allé 21, Sickla Sjö, Nacka kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 11:00
Sickla Allé 21, Sickla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Sickla Allé 21, Sickla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Sickla Allé 21

Lägenhet
Sickla Sjö, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

7 500 000 kr

80 m²

3 rum

5 871 kr/mån

93 750 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet högst upp i huset på Sickla Allé 21, i ett av Nackas mest attraktiva lägen! Sicklasjön som närmsta granne och egen stor terrass och balkong! Här har en och samma ägare bott och njutit av bostaden och den härliga utsikten sedan huset byggdes 2005. Bostäder som denna blir sällan till salu! Bostaden är en trea på 80 kvm med öppen, luftig planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Braskamin med glas åt tre håll är strategiskt placerad längs ena väggen i mitten av rummet. Oavsett om du sitter i soffan, vid matbordet eller står och diskar kan du njuta av elden! Stora fönsterpartier i tre väderstreck med ett enastående ljusinsläpp, tillsammans med den öppna planlösningen, ger bostaden en mycket ljus och luftig känsla. Soffhörna med utgång till balkongen, varifrån man har utsikt mot Hammarbybacken. Rymlig matplats med plats för många middagsgäster och utgång till den stora terrassen som går runt hörnet, längs två sidor av lägenheten. Köket är från välrenommerade Vedum, snyggt och stilrent i vitt. I köksfönstret är det lätt att fastna för att beundra utsikten mot Sicklasjön! Två fina sovrum, varav det ena med fönster i två väderstreck och gott om förvaring i garderobsvägg med fyra garderober. Det andra sovrummet ligger mot sjön och härifrån har du samma fina utsikt som från köket. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar, vägghängt handfat och wc, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Även i hallen finns det bra med förvaringsutrymme i hel garderobsvägg. Här bor du med närhet till både stad och natur ett stenkast från Sickla köpkvarter, med all shopping och service du kan tänkas behöva. Du är närmsta granne till Sicklasjön, med möjligheter till härliga bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Sjön har du härlig utsikt över från lägenheten och ner till badbryggan är det kort badrocksavstånd! Sickla strand med badstrand, tennisbanor och bocciabana är nära. En bit bort finns Nackareservatet med sin fina natur och promenad-/joggingspår samt Hammarbybacken för träning och skidåkning. På kort promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstad med många affärer, restauranger och caféer. Härifrån går båten över till Södermalm. Du kan också ta dig snabbt in till Söder med buss, tvärbanan, Saltsjöbanan eller cykel (på sikt även med tunnelbanan, som kommer ha en station vid Sickla). Kan man bo bättre än så här? Detta är en bostad som måste ses och upplevas på plats - varmt välkommen till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solstigen 5, Skuru, Nacka kommun
Solstigen 5, Skuru, Nacka kommun, bild 2
Solstigen 5, Skuru, Nacka kommun, bild 3

Solstigen 5

Villa
Skuru, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

11 995 000 kr

194 m²

7 rum

766 m² tomt

Välkommen till en rymlig och mycket välplanerad 60-talsvilla med en totalyta på hela 239 kvm i populära villaidyllen Skuru! Perfekt boende för dig som vill ha nära till såväl Skurusundet, skola, förskola och busshållplats med motorvägsbuss som till Nyckelvikens fantastiska naturreservat och annan fin natur i omgivningarna. Övre planet erbjuder fina sociala ytor i form av ljust och luftigt vardagsrum med eldstad samt gott om plats för både soffdel och matrumsdel, som rymmer många middagsgäster. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck och utgång till altan. På övre planet finns även ett rymligt, modernt inrett kök, tre sovrum samt snyggt renoverat badrum (2014) i tidstypisk 60-talsstil. På entréplanet möts vi av en välkomnande entréhall med vackert marmorgolv och fint ljusinsläpp från glasad entrédörr och fönsterparti bredvid. Separat kapprum med plats för avhängning av ytterkläder. Här finns även husets fjärde sovrum, vilket har utgång till balkong, samt ännu en fin social yta (allrum) med eldstad och fönster i två väderstreck. Även från allrummet finns en utgång till den väl tilltagna balkongen som sträcker sig längs hela framsidan av huset. För den familj som behöver ett femte sovrum kan detta rum nyttjas (perfekt som t ex tonårsrum). WC, nyrenoverat duschrum (2021) samt tvättstuga finns också inrymt på detta plan. På nedre planet används idag det ena ursprungliga garaget som rum. I det andra garaget, med direktaccess inifrån huset, finns det plats för bil och/eller förvaring. I garaget finns det också en bastu (används idag som förvaring). Matkällare finns i förrådsutrymmet under trappan. På nedre planet finns även teknikrum med bland annat bergvärmepumpen placerad. Mysig, uppvuxen trädgårdstomt med högt läge i området och möjlighet till flera fina uteplatser runt huset i olika höjd- och sollägen. Altan på ena långsidan av huset, med utgång från både vardagsrummet och master bedroom. Stenlagd uteplats vid den övre gaveln samt en stor balkong längs den andra gaveln. Fiber finns indraget i huset. Skuru är ett lugnt och barnvänligt område med centralt läge i Nacka. Här bor du nära naturen och havet och har samtidigt behändigt pendlingsavstånd till city. På nära avstånd från huset har du busshållplats med motorvägsbuss till stan, Skurusundet med båtliv samt skola och förskola. Detta är ett område du kommer att trivas i! Varmt välkommen till visning!

 • Premium
Ormingeringen 49C, Västra Orminge, Nacka kommun
Ormingeringen 49C, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Ormingeringen 49C, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Ormingeringen 49C

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

2 495 000 kr

91 m²

3 rum

6 098 kr/mån

27 418 kr/m²

RING/MESSA mäklaren för visning - 070-434 99 19 - Välkommen till denna topprenoverade och rymliga lägenhet! Öppen planlösning mellan kök, hall och vardagsrum. Genomgående fina golv och ytskikt. Ljust, härligt kök med matplats vid fönster, full maskinell standard och vinkyl samt extra arbetsyta och förvaring i köksö. Rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i fritt västerläge. Två bra sovrum och två badrum varav det ena är förberett för tvättmaskin. Bra förvaring i stora garderober, klädkammare samt externt förråd. Trevligt och naturnära område nära motionsslingor, service, skolor, barnomsorg och kommunikationer (nära till busshållplats (Korsöstigen) där många bussar stannar på väg till Orminge Centrum för vidare färd mot Slussen/city). Gångavstånd till affärerna och all service i Orminge C. Härliga strövområden med fin natur, elljusspår, utegym och närhet till badsjöar. Detta är en fantastiskt fin lägenhet som du inte vill missa! Varmt välkommen till visning!

 • Premium
 • Balkong
Storholmsvägen 320, Östra Orminge, Nacka kommun
 • Budgivning pågår
Storholmsvägen 320, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Storholmsvägen 320, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Storholmsvägen 320

Radhus
Östra Orminge, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

4 995 000 kr

112 m²

5 rum

126 m² tomt

RING/MESSA mäklaren för visning - 070-434 99 19 - Friköpt radhus med tre våningar i barnvänliga Östra Orminge med en totalyta på 134 kvm (boa 112 kvm + bia 22 kvm). Bra läge med fin tomt och uteplatser på både fram- och baksidan av huset samt en balkong. Mycket bra planlösning med tre sovrum, två sociala ytor, två badrum och kök med bra arbetsytor samt matplats vid fönster. Trevliga öppna ytor i kök och vardagsrum. Översta planet har nuvarande ägare använt som ett tredje sovrum. Denna yta kan även användas som ett ytterligare allrum alternativt som master bedroom, tonårsrum eller för hemmakontoret. Tillhörande garageplats finns i samfällighetens garage + en markparkering. Bilfri innergård med lekplats. Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område nära naturen. Närheten till mycket goda kommunikationer, förskolor, skolor, mataffärer och service ger de bästa förutsättningar för hög livskvalitet. Promenad- och joggingspår, utegym, lekplatser och badmöjligheter - allt finns inom behändigt avstånd! Varmt välkommen till visning!

 • Premium
Fisksätravägen 28B, lgh 21102, Fisksätra, Nacka kommun
 • Sön 4 jun kl 11:00
Fisksätravägen 28B, lgh 21102, Fisksätra, Nacka kommun, bild 2
Fisksätravägen 28B, lgh 21102, Fisksätra, Nacka kommun, bild 3

Fisksätravägen 28B, lgh 21102

Lägenhet
Fisksätra, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

3 375 000 kr

95 m²

4 rum

6 849 kr/mån

35 526 kr/m²

LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN (nås via länk här i annonsen): https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ 4 rum och kök med fransk balkong. Planerad inflyttning hösten 2024. Fint planerad fyra med stora sociala ytor och fransk balkong. Tre bra sovrum med garderober samt extra förvaring i stort förråd i lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med matplats invid fönster för hela familjen. Köksön ger extra förvaring och arbetsyta. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl och frys. Kaklat badrum med dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även ett extra badrum med dusch och wc. Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Augustendalsvägen 4A, Nacka Strand, Nacka kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 4 jun kl 15:00
Augustendalsvägen 4A, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Augustendalsvägen 4A, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Augustendalsvägen 4A

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

3 095 000 kr

41 m²

2 rum

3 459 kr/mån

75 488 kr/m²

Söker du en lägenhet utöver det vanliga? Då har du kommit rätt! Här får du en ny, fin tvåa i populära Nacka strand med stora fönsterpartier och rymlig, möblerbar balkong i högt och lugnt läge in mot gården. När du bor här har du även tillgång till både föreningens fantastiska takterrass med härlig utsikt och den trevliga, skyddade innergården. Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, tillsammans med det generösa ljusinsläppet, ger bostaden dess speciella karaktär av ljus och rymd. Här finns det gott om plats för både matbord och soffhörna. Modernt kök från välrenommerade Vedum med maskinell utrustning från Electrolux. Rymligt sovrum med bra förvaring i praktiskt inredd garderobsvägg med skjutdörrar samt plats för dubbelsäng. Snyggt inrett, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hall med garderob och plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla. Lägenheten är mycket välplanerad och har genomgående vitmålade väggar och vackert parkettgolv. Läget i Nacka strand kan knappast bli bättre. Bussen går utanför porten, gångavstånd till Nacka centrum, vacker natur med fina strövområden i Nyckelviken och pendelbåtar samt flertalet restauranger nere på kajen. Och när tunnelbanan är klar kommer det att finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan. Denna lilla pärla till bostad får du inte missa om du söker nytt boende! Varmt välkommen till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lokomobilvägen 2C, plan 6, Nacka Strand, Nacka kommun
 • Sön 11 jun kl 13:00

Lokomobilvägen 2C, plan 6

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

2 845 000 kr

41 m²

2 rum

3 459 kr/mån

69 390 kr/m²

Inflyttningsklar 2:a med stor balkong i söder! Fint belägen, högst upp i huset, mot den fina innergården. Öppen och välplanerad lägenhet med plats för både matbord och soffgrupp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord samt gott om förvaring genom praktiska skjutdörrsgarderober. Hall med klädhängare. Stora fönster i söderläge. Balkong i skyddat läge mot trevlig innergård. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, tillsammans med de stora fönsterpartierna, ger bostaden dess speciella karaktär av ljus och rymd. Köket är från välrenommerade Vedum och går ton i ton med lägenhetens väggar, vilket ger ett stilrent och sobert intryck. Fina materialval - Ekparkett, målade väggar och snickerier från Vedum. Köket är inrett med bänkskiva i laminat samt väggkakel. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom kombinerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustad med WC, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, himmelsdusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Läget i Nacka strand kan knappast bli bättre. Bussen går utanför porten, gångavstånd till Nacka centrum, vacker natur med fina strövområden i Nyckelviken och pendelbåtar samt flertalet restauranger nere på kajen! Möjlighet till snabb inflyttning för den som önskar. Denna lilla pärla till bostad får du inte missa! Visning sker på plats i bostaden, välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rudsjövägen 46, Duvnäs Utskog, Nacka kommun
 • Budgivning pågår
Rudsjövägen 46, Duvnäs Utskog, Nacka kommun, bild 2
Rudsjövägen 46, Duvnäs Utskog, Nacka kommun, bild 3

Rudsjövägen 46

Radhus
Duvnäs Utskog, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

5 995 000 kr

100 m²

4 rum

243 m² tomt

RING/MESSA mäklaren för visning - 070-434 99 19 - FRIKÖPT! Välkommen till detta fina radhus med friköpt tomt i populära Duvnäs Utskog, Skuru. Fantastiskt läge i en av längorna utan genomfartstrafik. Mysig tomt med härliga uteplatser på fram- och baksidan av huset med sol från morgon till kväll. Duvnäs Utskog är ett mycket barnvänligt område med härliga lekytor i naturen runt omkring. Närmaste granne till området i väster är Rudsjöparken, en fantastisk park med möjligheter till många olika aktiviteter för hela familjen. Det är även nära till förskola, skola (gångavstånd via bilfria gång- och cykelvägar), busshållplats (motorvägsbuss finns), Skurusundet och naturreservatet Nyckelviken med 4H-gård och kafé. Radhuset ligger på den i området sk ”bilfria kullen”, ett av de populäraste områdena i Duvnäs Utskog. Att tomten är friköpt innebär att du slipper betala tomträttsavgiften som för närvarande är cirka 25 000 kr per år för en motsvarande tomt. Skulle du friköpa motsvarande tomt i området idag skulle det kosta en bit över 1 miljon kronor. Huset disponeras enligt följande: Entréplan med hall, kök i öppen planlösning med matplats vid fönster, två ljusa fina sovrum samt badrum. På nedre plan finns ytterligare ett sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till trädgården på baksidan, badrum, tvättstuga samt en rymlig, snyggt inredd klädkammare. Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften). Förråd finns på tomten och garageplats i samfällighetens garagelänga. Det är sällan det är några radhus till salu på ”bilfria kullen". Missa inte detta tillfälle! Varmt välkommen till visning!

 • Premium
Fisksätravägen 28B, lgh 21002, Fisksätra, Nacka kommun
 • Sön 4 jun kl 11:00
Fisksätravägen 28B, lgh 21002, Fisksätra, Nacka kommun, bild 2
Fisksätravägen 28B, lgh 21002, Fisksätra, Nacka kommun, bild 3

Fisksätravägen 28B, lgh 21002

Lägenhet
Fisksätra, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

2 045 000 kr

53 m²

2 rum

3 821 kr/mån

38 585 kr/m²

LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN (nås via länk här i annonsen): https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ 2 rum och kök med uteplats. Planerad inflyttning hösten 2024. Den här härliga tvårumslägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor uteplats i söderläge mot gården. Det trevliga köket är i vinkel och har matplats vid fönster. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och i anslutning till sovrummet finns också förråd/klädkammare med bra förvaring. Kaklat badrum med dusch, handdukstork samt kombimaskin (tvätt/tork). Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Landåvägen 12, 3 tr, Jarlaberg, Nacka kommun
Landåvägen 12, 3 tr, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Landåvägen 12, 3 tr, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Landåvägen 12, 3 tr

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

4 250 000 kr

63 m²

2 rum

4 889 kr/mån

67 460 kr/m²

MÅSTE SES! Välkommen till en av Jarlabergs bäst belägna tvåor! Här får du ett fantastiskt boende med enastående sjöutsikt över Stockholms inlopp. Generös inglasad balkong i fint sydvästläge som bjuder på en fantastisk vy över vattnet och in mot Stockholm..... Magiskt! Inglasningen gör balkongen till ett extra "rum" som kan nyttjas stora delar av året. Här sitter du gärna länge och njuter av utsikten och båtarna som passerar förbi. Lägenheten är fint renoverad och har en bra planlösning. Många fönster och burspråk ger ett fint ljusinsläpp. Kök med matplats i burspråk, rymligt vardagsrum och sovrum samt helkaklat badrum. Hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och ingång till klädkammare. Bra förvaring finns även i externt förråd. Jarlaberg är ett naturnära område med suveränt läge; gångavstånd till Nacka Forum och vacker natur med fina strövområden i angränsande Nyckelviken. Bussar går till/från Jarlaberg och pendelbåtar samt flertalet restauranger finns nere på kajen i Nacka strand. Och när tunnelbanan till Nacka står klar kommer det att finnas en uppgång även på Jarlaberg/Nacka strand-sidan. Denna lilla pärla till bostad får du inte missa om du söker nytt boende! Varmt välkommen till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kantatvägen 23, plan 2, Nacka Forum, Nacka kommun

Kantatvägen 23, plan 2

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

3 595 000 kr

97 m²

4 rum

6 788 kr/mån

37 062 kr/m²

Välkommen till denna 4:a i hjärtat av Nacka! Stort kök med matplats och kvällssol. Vardagsrum med utgång till balkong med förmiddagssol. Tre bra sovrum, där två av sovrummen kan enkelt slås samman till ett master bedroom. Stor klädkammare och många garderober ger gott om förvaring. Två badrum. Nära till bra kommunikationer, skolor, ICA Maxi, Nacka Forum och fina strövområden- Lägenheten är mestadels i originalskick.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 23