Mäklare Anders Tamm

Anders Tamm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fisksätravägen 28B, lgh 21102, Fisksätra, Nacka kommun
 • Ons 13 dec kl 17:00
Fisksätravägen 28B, lgh 21102, Fisksätra, Nacka kommun, bild 2
Fisksätravägen 28B, lgh 21102, Fisksätra, Nacka kommun, bild 3

Fisksätravägen 28B, lgh 21102

Lägenhet
Fisksätra, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
2 895 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/6
6 849 kr/mån
30 474 kr/m²

Passa på! Utvald lägenhet med lägre pris och inflyttning oktober 2024! KAMPANJERBJUDANDE! Nu har du även chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Saltsjöblick. Det innebär att Stena bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Se info och villkor på projektets hemsida (länk nedan). LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN: - Flytta redan nu med Stena Fastigheters bostadsgaranti - Räntegaranti för bostadsrättsföreningen https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ 4 rum och kök med fransk balkong. Planerad inflyttning hösten 2024. Fint planerad fyra med stora sociala ytor och fransk balkong. Tre bra sovrum med garderober samt extra förvaring i stort förråd i lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med matplats invid fönster för hela familjen. Köksön ger extra förvaring och arbetsyta. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl och frys. Kaklat badrum med dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även ett extra badrum med dusch och wc. Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Fisksätravägen 28A, lgh 11005, Fisksätra, Nacka kommun
 • Ons 13 dec kl 17:00
Fisksätravägen 28A, lgh 11005, Fisksätra, Nacka kommun, bild 2
Fisksätravägen 28A, lgh 11005, Fisksätra, Nacka kommun, bild 3

Fisksätravägen 28A, lgh 11005

Lägenhet
Fisksätra, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
1 850 000 kr
55 m²
3 rum
3 965 kr/mån
33 636 kr/m²

Passa på! Utvald lägenhet med lägre pris och inflyttning oktober 2024! KAMPANJERBJUDANDE! Nu har du även chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Saltsjöblick. Det innebär att Stena bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Se info och villkor på projektets hemsida (länk nedan). LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN: - Flytta redan nu med Stena Fastigheters bostadsgaranti - Räntegaranti för bostadsrättsföreningen https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ 3 rum och kök med fransk balkong. Planerad inflyttning hösten 2024. Otroligt yteffektivt planerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp i alla rum. I master bedroom finns bra förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob och i det mindre sovrummet får man fönster i två väderstreck. I lägenheten finns även förråd/klädkammare. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch, handdukstork och kombimaskin (tvätt/tork). Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm city. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Fisksätravägen 28A, lgh 11102, Fisksätra, Nacka kommun

Fisksätravägen 28A, lgh 11102

Lägenhet
Fisksätra, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
2 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/6
5 551 kr/mån
32 403 kr/m²

Passa på! Utvald lägenhet med lägre pris och inflyttning oktober 2024! KAMPANJERBJUDANDE! Nu har du även chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Saltsjöblick. Det innebär att Stena bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Se info och villkor på projektets hemsida (länk nedan). LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN: - Flytta redan nu med Stena Fastigheters bostadsgaranti - Räntegaranti för bostadsrättsföreningen https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ 3 rum och kök. Planerad inflyttning hösten 2024. Perfekt planerad lägenhet med två bra sovrum och öppna sällskapsytor. Lägenheten bjuder in till gemenskap med familj och vänner. Det trevliga köket är i vinkel och har högskåp med ugn och mikrovågsugn. Övrig maskinell utrustning: Spishäll, diskmaskin samt kyl och frys. I lägenheten finns även bra förvaring i ett förråd samt bl a praktisk skjutdörrsgarderob i master bedroom. Kaklat badrum med dusch och handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm city. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Fisksätravägen 28B, lgh 21104, Fisksätra, Nacka kommun

Fisksätravägen 28B, lgh 21104

Lägenhet
Fisksätra, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
1 795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/6
3 677 kr/mån
35 196 kr/m²

Passa på! Utvald lägenhet med lägre pris och inflyttning oktober 2024! KAMPANJERBJUDANDE! Nu har du även chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Saltsjöblick. Det innebär att Stena bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Se info och villkor på projektets hemsida (länk nedan). LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN: - Flytta redan nu med Stena Fastigheters bostadsgaranti - Räntegaranti för bostadsrättsföreningen https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ 2 rum och kök med fransk balkong. Planerad inflyttning hösten 2024. Den här ljusa och fina tvårummaren har fönster i tre väderstreck och fransk balkong samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummet har plats för dubbelsäng och bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Förvaring finns även i ett förråd i lägenheten och garderober i hallen. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch, handdukstork samt kombimaskin (tvätt/tork). Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Fisksätravägen 28B, lgh 21502, Fisksätra, Nacka kommun
 • Ons 13 dec kl 17:00
Fisksätravägen 28B, lgh 21502, Fisksätra, Nacka kommun, bild 2
Fisksätravägen 28B, lgh 21502, Fisksätra, Nacka kommun, bild 3

Fisksätravägen 28B, lgh 21502

Lägenhet
Fisksätra, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
4 025 000 kr
95 m²
4 rum
vån 5/6
6 849 kr/mån
42 368 kr/m²

Fint planerad fyra med stora sociala ytor, högt läge och balkong med kvällssol och härlig sjöutsikt! Tre bra sovrum med garderober samt extra förvaring i stort förråd i lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med matplats invid fönster för hela familjen. Köksön ger extra förvaring och arbetsyta. Köket är fullutrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Kaklat badrum med dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även ett extra badrum med dusch och wc. Planerad inflyttning hösten 2024. KAMPANJERBJUDANDE! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Saltsjöblick. Det innebär att Stena bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Se info och villkor på projektets hemsida (länk nedan). LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
Västra Granittrappan 10, Centrala Nacka, Nacka kommun

Västra Granittrappan 10

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
5 595 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/8
6 905 kr/mån
63 580 kr/m²

Bygget pågår och planerad inflyttning är om ca 1 år! Just nu kampanj om 12 månaders avgiftsfritt. OBS! Begränsat antal! Välplanerad bostad med två rymliga balkonger och fönster i två väderstreck, vilket ger ett behagligt genomgående ljus i hela lägenheten. Den ena balkongen, mot gårdssidan, ger möjlighet till en lugn stund för att njuta av morgonkaffet. Den andra balkongen ligger i väster och får härlig eftermiddagssol. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum med garderober samt ett arbetsrum. Lägenheten har dessutom klädkammare och dubbla våtutrymmen. Designlinje Vinter - vitlaserad ekparkett, klinker i entré och målade grå väggar. Köket är som standard inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Marbodal kök i grått med fullständig maskinell utrustning från Bosch såsom fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummen har som standard kaklade väggar och klinkergolv. Det stora badrummet är utrustat med wc, vit kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet är utrustat med wc, vit kommod, handdukstork samt duschvägg i klarglas. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Gemensam takterrass, tvättstuga och gästlägenhet. Eget källarförråd. Denna lägenhet går att köpa som "Deläga". Mer information finns på: https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/stockholm/nacka/ampere/brf-ampere-etapp-1/jarla-ostra-skolvag-47/

 • Balkong
 • Hiss
Västra Granittrappan 4, Centrala Nacka, Nacka kommun

Västra Granittrappan 4

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
2 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/7
4 078 kr/mån
68 171 kr/m²

Bygget pågår och planerad inflyttning är om ca 1 år! Just nu kampanj om 12 månaders avgiftsfritt. OBS! Begränsat antal! Ljus och fin bostad där varje kvadratmeter nyttjas på rätt sätt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla och bjuder in till socialt umgänge. Väl tilltaget badrum, extra förvaring i klädkammare och rymligt sovrum. Generös balkong mot gård. Designlinje Sommar med vitlaserad ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är som standard inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Vitt kök från Marbodal med rostfria handtag och maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummen har som standard kaklade väggar och klinkergolv. Badrummen är utrustade med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Gemensam takterrass, tvättstuga och gästlägenhet. Eget källarförråd. Mer information finns på: https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/stockholm/nacka/ampere

 • Balkong
 • Hiss
Västra Granittrappan 10, Centrala Nacka, Nacka kommun

Västra Granittrappan 10

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
3 945 000 kr
57 m²
3 rum
vån 3/9
5 079 kr/mån
69 211 kr/m²

Bygget pågår och planerad inflyttning är om ca 1 år! Just nu kampanj om 12 månaders avgiftsfritt. OBS! Begränsat antal! Välplanerad 3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för trevligt, socialt umgänge. Två sovrum med garderober och ett stort badrum med plats för badkar. Stor balkong i västerläge med skön eftermiddagssol. Designlinje Sommar - vitlaserad ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Kök från Marbodal i vitt och har rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i natursten. Maskinell utrustning från Bosch - kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är utrustat med wc, vit kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Gemensam takterrass, tvättstuga och gästlägenhet. Eget källarförråd. Denna lägenhet går att köpa som "Deläga". Mer information finns på: https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/stockholm/nacka/ampere

 • Balkong
 • Hiss
Tändkulevägen 33, vån 16, Nacka strand, Nacka kommun
Tändkulevägen 33, vån 16, Nacka strand, Nacka kommun, bild 2
Tändkulevägen 33, vån 16, Nacka strand, Nacka kommun, bild 3

Tändkulevägen 33, vån 16

Lägenhet
Nacka strand, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
4 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 16/19
3 673 kr/mån
95 444 kr/m²

HÖGT UPP I HUSET MED VIDSTRÄCKT UTSIKT! Välkommen till denna exklusiva våning i Nacka strands högsta hus Brf Fabriken med fantastisk utsikt över Nacka Stockholms stad och dess inlopp! Här bor du i ett högt och fritt läge med utsikt över sjö och land. Balkongen om hela 18 kvm löper längs med hela lägenheten i både söder och väster. Här kan man njuta av solen från förmiddag till solnedgång. Bostäderna i Nacka strand Fabriken är Besqab Plusbostäder, vilket innebär att man får lite mer av allt. Ett extra fint läge, sobrare inredning och generösare materialval. Bostadens stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp, samtidigt som du här helt slipper insyn. Den stora balkongen ger sol större delen av dagen samt kvällssol med mycket fin sjöutsikt över Stockholms inlopp och stadens siluetter i fonden. Utsikt även söderut mot Nacka forum och Nackareservatet. Lägenhetens vardagsrum har stora ljusinsläpp och utgång till balkong. Den välplanerade och öppna planlösningen ger plats för både soffgrupp och stort matbord. Exklusivt och stilrent kök från välrenommerade Vedum med bänkskiva och stänkskydd i vacker kompositsten. Allt i en behaglig och varm grön ton. Maskinell utrustning från Electrolux, såsom separat kyl och frys i rostfritt utförande, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Sovrummet har hel garderobsvägg med skjutdörrar och speglar. Badrummet med snyggt kaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, duschdel med takdusch och duschvägg i klarglas, handdukstork, spotlights i taket samt kombitvättmaskin. I lägenheten finns även en separat wc. Klädkammare och garderober med skjutdörrar ger bra förvaringsmöjligheter. Även externt förråd finns. Fina materialval såsom vitpigmenterad ekparkett, målade väggar i sobra beige toner och samtliga snickerier från Vedum. Denna lägenhet är inredd med Besqab Plus inredningslinje "Superb" med exklusiv inredning, i varma, tidlösa toner och material. Se Besqabs inredningskatalog under "Viktiga dokument" här i annonsen och renderingsbilder på Besqabs hemsida för projektet; https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand-fabriken/. I dokumentet "Inredningsspecifikation lgh 18-2203" under "Viktiga dokument" kan du läsa detaljerad information om lägenhetens inredning. Inflyttning sker den 25 januari 2024. Garage finns i huset, där platser hyrs ut (kö kan förekomma). Nacka strand Fabriken är Svanen-märkt, vilket gör det möjligt att ta gröna bolån. Fråga därför din bank om möjligheten till grönt bolån. Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten om gästerna behöver en sovplats med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan kommer till Nacka kommer det finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan av 222:an.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ferdinand Bobergs väg 15, Graninge, Nacka kommun

Ferdinand Bobergs väg 15

Lägenhet
Graninge, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
5 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
5 233 kr/mån
73 169 kr/m²

Äntligen en trea i vackra Graninge strand. Detta fantastiska boende ligger i rogivande skärgårdsmijö med utsikt över Baggensfjärdens glittrande vatten! Här möts man direkt av ett underbart ljusinsläpp och endast några kliv in av den magiska utsikten från lägenheten och inte minst från bostadens stora, härliga balkong om ca 20 kvm i soligt i syd/sydvästläge. Balkongen, som dessutom är inglasad, blir till ett extra rum på sommarhalvåret och här finns möjligheten att ha flera möblemang. På entrésidan finns även en enskild och avgränsad loftgång för kaffet i morgonsolen. Detta är ett +55 boende, där någon i hushållet måste vara 55 år fyllda för att kunna köpa denna bostad. Lägenheten är nyproducerad och tillträde ägde rum hösten 2022. I området finns den gamla stiftsgården som renoverats och innehåller bland annat en välbesökt restaurang där man gärna blir sittande och hänförs över den magiska utsikten. Här har även Silverlife fler faciliteter, se nedan. FACILITETER Silver Life Graninge Strand I vackra Villa Graninge möts du av generösa utrymmen där du kan umgås med vänner och grannar och delta i trevliga aktiviteter. Träna en stund i gymmet, koppla av i bastun på relaxavdelningen och fyll på med energi i ljusterapirummet. På restaurang Villa Graninge kan du äta en god och hälsosam lunch till förmånligt medlemspris. I loungen hittar du sällskapsspel, tidningar och sköna fåtöljer för en riktigt mysig kaffestund. "På Silver Life är vi övertygade om att det är viktigt med en bra balans i livet med gemenskap, hälsosam mat, energigivande träning och återhämtning. Detta präglar aktiviteterna som vi anordnar. Vad som står på dagens agenda varierar mellan allt från specialanpassad träning för seniorer, vinprovning och intressanta föreläsningar till skogspromenader och kryssningar". För en tryggare och enklare tillvaro har Graninge Strand ett nära samarbete med hemhjälp och omsorgsföretagen Kvalitativ Hemtjänst och Prioriterad. Det innebär att du kan få hjälp med till exempel städning, sällskap och andra hushållsnära tjänster vid behov. I våra behandlingsrum har du dessutom möjlighet att boka tid med t.ex. frisör, massör eller fotterapeut. För att få hjälp med enklare IT-tjänster eller med lättare hantverk som att hänga upp dina nya gardiner eller montera en möbel finns vår vaktmästare på plats. Är du i behov av rådgivning i kontakt med kommun och landsting hjälper vi dig att få kontakt och finns här för din trygghet. För mer information läs på Silverlife:s hemsida eller ring 08-506 360 40. https://silverlife.se/enhet/graninge-strand/

 • Balkong
 • Hiss
Brf Saltsjöblick Nacka, null, Nacka kommun

Brf Saltsjöblick Nacka

Lägenhet
Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
fr. 1 745 000 kr
35-95 m²
1-4 rum
2 523 kr/mån

KAMPANJERBJUDANDE! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Saltsjöblick. Det innebär att Stena bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Se info och villkor på projektets hemsida (länk nedan). LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/ Bo nära hav och skog, med service alldeles intill. Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort. Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar. Lägenheterna Saltsjöblicks lägenheter om 1 till 4 rum och kök är smart planerade med härliga sociala rum, modernt kök och smakfull inredning. Här får du alla de bekvämligheter som nyproduktion erbjuder, njut av ett helkaklat badrum, askparkett i lägenhetens alla rum och så mycket mer. Balkonger och fönster öppnar upp mot naturen och från många av lägenheterna är sjöutsikten vidsträckt. Här bor du i ett modernt hem med hög standard i ett nybyggt kvarter som samspelar väl med den kringliggande naturen. Med lummig grönska intill, Saltsjön framför näsan och den öppna trygga innergården så bjuds du in till att njuta av dina omgivningar året runt.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11