Kommande

Sidvallsgatan 5

Eklunda/Sörby, Örebro kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
3
Förening
HSB BRF Polstjärnan i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 460 kr/mån
Pris/m²
23 116 kr/m²
Kommande

Denna fina trea, belägen högt upp, erbjuder 69 kvadratmeter i bra skick och ett utmärkt läge i det populära området Sörby/Eklunda. Bostaden erbjuder attribut som badrum med kakel och tvättmaskin samt ett kök som ger en känsla av ljus och öppenhet. Fint vardagsrum med direkt utgång till balkong med sydost. Ta chansen att flytta in i detta boende med närhet till allt som Örebro har att erbjuda!

Eklunda/Sörby är en mycket populär del av Örebro. Omtyckt förening med bra månadsavgift där förutom värme och vatten även kabel-TV, bredband (100 mbit/s) och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften! Föreningen har gröna och lummiga innergårdar samt en all-round plan för den som vill spela basket/fotboll. Gångavstånd eller en kort cykeltur till både City och Universitetet. Ett bekvämt boende med närhet till mataffärer, allmänna kommunikationer, Eyrabadet med gym, Sveaparken och Behrn Arena.

Välkommen att kontakta mäklare Jolin D´Mello på 070-273 31 19 alt. [email protected] för mer info samt boka privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Jolin D'Mello

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Jolin D'Mello, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46702733119

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.