Stabsvägen 11

Eldsundsviken, Strängnäs kommunVisa på karta
2 490 000 kr
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Mälarutsikten i Strängnäs
Energiklass
C
Avgift
5 013 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
36 087 kr/m²
Antal besök
584

Välkomna till denna ljusa trea vars exklusiva känsla är genomgående. Här erbjuds en boyta om 69 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Denna bostad i markplan bjuder bland annat på, vackert ljusinsläpp och behagliga färgval tillsammans med en genomtänkt planlösning som inbjuder till umgänge. 

Den välplanerade och praktiska hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett härligt och lättmöblerat vardagsrum samt ett stilrent, modernt och fräscht kök från Vedum med bra förvaringsmöjligheter, påkostade material, generösa arbetsytor, och skåpluckor i ljus kulör. Det större sovrummet är harmoniskt och rogivande, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng och nattduksbord. Utöver det finns sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är ljust, fräscht med wc, duschhörna, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

 Från vardagsrummet når man den magiska inglasade uteplatsen om 21 kvm med trätrall, här bjuds man på sol från förmiddag till kväll, plats för generös möblering! Och inte minst en fantastisk vy över Mälaren. Den som värderar livskvalitet har funnit sin plats i tillvaron!

 Föreningens medlemmar kan även njuta av den härliga bastun direkt belägen invid Mälaren där man kan ta sig ett dopp. Här finner man även relaxrum, badrum med dusch och självklart brygga. Båtplats finns och ligger väldigt nära lägenheten. Föreningen bjuder på en fin gemenskap i form av sommarfest , kräftskiva , glögg mingel som skapar trivsel bland föreningens medlemmar. Vidare så finns det både garage i huset och parkeringsplatser utomhus. Miljörum finns i bostadens närhet. Nära till motionsspår, utegym, badplatser, gym, bowlinghall och skolor, resecentrum mm. Pendelavstånd, ca 8 mil till Stockholm med bil eller tåg.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Kontakta mäklaren

Johan SvärdMäklarhuset Strängnäs/Mariefred
Johan Svärd

Visningstider

Här kommer budgivning med BankID att erbjudas

Räkna på ditt nya boende

Om BRF

Karta & restider

Säljkollen

Prisutveckling

Liknande bostäder till salu

Kanske finns det andra lägenheter du har missat?

Artiklar från Hemnet