Monsungatan 70

Eriksberg, Göteborgs kommun Se på karta

5 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 8, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Bockkranen
Om föreningen
Avgift
4 775 kr/mån
Driftkostnad
7 008 kr/år
Pris/m²
63 471 kr/m²

Vid foten av Eriksbergskranen välkomnas ni till Monsungatan 70 och denna välplanerade trea med rymliga ytor. Bostadens höga läge ger en känsla av frihet samtidigt som det fås ett härligt ljusflöde som präglar bostaden. Kök och vardagsrum i samsad planlösning blir den naturliga samlingspunkten för mingel och fest. Stor inglasad balkong i söderläge mot gården med vy mot Eriksbergsdockan med dess rogivande vatten och mysiga kajstråk samt Eriksbergskranen. Inglasningen möjliggör njutning flertalet månader om året. Kvällstid, är stämningen något alldeles extra när ljusen glittrar från hamnens båtar och livet i innerstaden. Lägg därtill en mindre balkong från ett av sovrummen för optimal njutning. Två rymliga sovrum som enkelt går att möblera med dubbelsäng. På sin högt belägna plats i huset får du det alla kräsna köpare letar efter. Helt enkelt en bostad att förälska sig i!

Högst upp i motsatt hus har föreningen ett eget spa med jacuzzi med utsikt över älven. Lägg därtill en mingelbalkong där dina gäster verkligen kan uppleva det vattennära läget.

Vid foten av föreningens hus finner du småbåtshamnen. Eriksbergskranen står som ett monument från den gamla varvsindustrin och sätter sin prägel på området kring dockan. Bo med närhet till mataffärer, restauranger, träningsanläggningar och goda kommunikationsmöjligheter via buss och båt. Varför inte ta en njutbar promenad längst kajen och längs vägen slå er ner på något mysigt café? I omedelbar närheten ligger den grönskande Färjenäsparken.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen

Kontakta mäklaren

Nathalie Karlsson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Nathalie Karlsson, Bjurfors Hisingen
0733133680

Visningstider

  • 22
    aug
    Mån 22 aug kl. 17:00–17:30
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.