Kommande

Skeppspromenaden 3

Eriksberg Norra Älvstranden, Göteborg Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,2 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Byggår
1996
Förening
HSB BRF Vinga i Göteborg
Om föreningen
Avgift
4 273 kr/mån
Driftkostnad
5 500 kr/år
Pris/m²
63 978 kr/m²
Kommande

I Brf Vinga kan vi äntligen presentera en trea där både kök och badrum är renoverat! Lägenheten är rymlig med gott om ljusinsläpp från flera håll. Köket är fint renoverat med köksö för ytterligare förvaring och arbetsyta. Från köket når vi även den mindre balkongen där det är morgonsol och givetvis älvutsikt. Bostadens badrum är även det läckert renoverat med golvvärme och tvättmaskin för ökad komfort, här finns även ett fönster vilket många värdesätter.
Vardagsrummet är stort och erbjuder bra med möbleringsalternativ för matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås bostadens pärla vilket är balkongen i söderläge med utsikt ner mot älven och båttrafiken, vill du komma än närmre vattnet finns föreningens gemensamma uteplats bara några meter från bryggan.

Bostaden har även dubbla förråd där det ena ligger väldigt praktiskt på bostadens våningsplan, här har en del grannar inrett som kontor eller hobbyrum.

På Skeppspromenaden bor du i hjärtat av Eriksberg med vatten, fantastiska promenadstråk, caféer, restauranger & kollektivtrafik alldeles runt knuten.

Brf Vinga har fin ekonomi och dessutom finns här dolda ekonomiska tillgångar i form av att det fortfarande finns hyresrätter i föreningen. Faciliteter finns det gott om med tvättstuga, föreningslokal, gästlägenhet m.m.

Kontakta Jonas Lindquist för mer information.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.