HusmanHagberg Göteborg Hisingen

HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Mäklare

Arvesgärde 40, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 40

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

1 550 000 kr

41 m²

1.5 rum

3 166 kr/mån

37 805 kr/m²

Nu ges ni möjlighet att bli ägare till en riktigt bra planerad 1,5:a med nyrenoverat kök och stamrenoverat badrum med tvätt maskin. Här bor ni i en ekonomiskt stabil förening med naturen runt knuten och god kommunikationer som tar er in till stan på strax över 20 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Badvädersgatan 17, Biskopsgården, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:30

Badvädersgatan 17

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

1 275 000 kr

53 m²

2 rum

3 693 kr/mån

24 057 kr/m²

Ett stenkast från både staden och havet, men framförallt närhet till de stora naturområden som omger stadsdelen Biskopsgården har vi denna bostad, med fantastisk planlösning - redo för nästa ägare. På Badvädersgatan bor man lugnt i en omtyckt förening och med närhet till trevliga grönområden och promenadstråk, skolor och bra kommunikationer in till centrum! Med spårvagn tar ni er enkelt in till centrum på ca 20 minuter. Bostaden är en 2:a med mycket smakfull planlösning som erbjuder en härlig rymd i vardagsrum och med en rymlig inglasad balkong. I det stora rummet finns plats för både köksbord och matsals grupp utöver soffmöblemang. Sovrummet är i en bra storlek som ger plats åt en dubbelsäng. Köket har bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober och från hallen nås det kaklade badrummet med möjlighet att installera tvätt avdelning, annars har föreningen gemensamma tvättstugor. Låter detta som bostaden för er? Slå en signal så berättar jag gärna mer.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gustaf Dalénsgatan 5B, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00

Gustaf Dalénsgatan 5B

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

3 795 000 kr

76 m²

3 rum

3 264 kr/mån

49 934 kr/m²

Nu kan vi presentera denna nästan nyproducerade 3:a mitt i hjärtat av Kvillebäcken. Här bor ni praktiskt och högt upp med härlig utsikt. Lägenheten har två väl tilltagna sovrum, härifrån nås den stora inglasade balkongen. Tack vare bostadens läge i huset blir balkongen fint placerad. Vardagsrummet är stort och bjuder in till socialt umgänge med nära och kära, från vardagsrummet når ni bostadens andra balkong. I Kvillebäcken bor du med allt du behöver i nära inpå. Backaplan erbjuder att av Sveriges största handelsområden. Kville saluhall längs gatan för nya spännande matupplevelser. Flera stora gymkedjor nära inpå. Förskola finner i området. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter. Varmt välkommen att komma på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lillekärr södra 134, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr södra 134

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

1 895 000 kr

62 m²

2 rum

4 221 kr/mån

30 565 kr/m²

En genomgångstvåa i toppskick erbjuds i populära Hisings Kärra! Bostaden erbjuder öppna och sociala ytor med gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Lägenheten har totalrenoverats under 2021 med nya väggar, golv, kök, maskiner, badrum och erbjuder någonting unikt för den kräsna köparen. Det stora vardagsrummet erbjuder gott om plats för större soffgrupp och här finner man även utgången till den voluminösa balkongen i västerläge med grönytor utanför. Brf Göteborgshus nr 37 är en stabil Riksbyggenförening med en avgift som inkluderar det mesta, så som både el och bredband! Belägen med närhet till kommunikationer och Kärra centrum! Om denna bostad kan vara av intresse för er kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Kung Sverres gata 17, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun

Kung Sverres gata 17

Radhus
Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

4 495 000 kr

118 m²

7 rum

183,3 m² tomt

Nu har vi äran att äntligen presentera ett gavelradhus på populära Kung Sverres gata 17. Ett väl omhändertaget hus som nu står redo för nästa familj. Härlig öppen och ljus planlösning där ni hittar gott om sociala ytor. På övervåningen hittar ni de mer privata ytorna med fyra sovrum och badrum. Det blir härligt med ljus tack vare ett fönster åt väster. Det absolut bästa med huset är den stora trälagda uteplatsen i bästa västerläge. Här maximeras våren och sommaren då man grillar och äter middagar med nära och kära i solen. Till radhuset tillhör ett garage i länga. Området är barnvänligt och har närhet till skola, service och kommunikation. Ett kanon boende där hela familjen kan växa och trivas! Varmt välkommen att boka in er till visning!

 • Plus
Regnvädersgatan 26, Biskopsgården, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:00

Regnvädersgatan 26

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

1 385 000 kr

58 m²

2 rum

2 645 kr/mån

23 879 kr/m²

Endast en trappa upp finner ni denna rymliga och välplanerade gaveltvåa med generösa ytor och bra ljusinflöde. Från den tillhörande balkongen erbjuds trevlig utsikt mot skog och grönska. Bostaden har ett helkaklat badrum från 2017 med ljust kakel och mörkt klinker. Köket är ljust och fräscht med en mörk bänkskiva och har under 2019 renoverats. På Regnvädersgatan bor ni i en förening med god ekonomi och närhet till spårvagnsförbindelser, butiker, Volvo och vackra naturstråk. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Borstbindaregatan 3, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Borstbindaregatan 3

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

2 290 000 kr

48 m²

2 rum

3 486 kr/mån

47 708 kr/m²

Kliv in i en välplanerad lägenhet med ljusa trivsamma väggar och ekparkett på golvet. Lägenheten har genomgående moderna och högkvalitativa materialval, stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett ljust rymligt vardagsrum. Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och ger en härlig hotellkänsla med dess belysta ribbade vägg bakom sängen, här är även gott om förvaring. Sammanfattningsvis den perfekta lägenheten för alla som vill bo nytt, fräscht och modernt med närhet till allt. Föreningen erbjuder områdets största takterrass om hela 400kvm, här finns ett inglasat uterum med infravärme, kök, grill och massa platser att både sola och umgås med vänner, en alldeles unik oas mitt i hjärtat av Kvillebäcken. Gästlägenhet finns att hyra när släkt och vänner kommer på besök. Garaget erbjuder laddplatser och även gästparkering med laddmöjlighet, vilket är lite unikt! I Kvillebäcken bor du med allt du behöver i nära inpå. Backaplan erbjuder att av Sveriges största handelsområden. Kville saluhall längs gatan för nya spännande matupplevelser. Flera stora gymkedjor nära inpå. Förskola finner i området. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för frågor eller funderingar.

 • Plus
 • Hiss
Astris Gata 88, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Sön 12 feb kl 11:00

Astris Gata 88

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

3 495 000 kr

66 m²

3 rum

3 427 kr/mån

52 955 kr/m²

-ACCEPTERAT PRIS- Välkommen till denna charmiga trea med dubbla uteplatser. Lägenheten flödar av ljus från båda håll tack vare den genomgående planlösningen. Här finns två bra sovrum där det största har utgång till uteplatsen in mot den grönskande innergården. Badrummet är stort, helkaklat och erbjuder separat tvättavdelning. Kök och vardagsrum väver samman och skapar en social och trevlig atmosfär. Den andra uteplatsen finner ni med utgång från vardagsrummet. Här finns gott om plats för en sittgrupp, uteplatsen ligger i söder och erbjuder massvis med sol. Lugnt område med park- och naturområden alldeles inpå men på endast ett par minuters promenad nås Eriksbergskajen med sitt pulserande café- och restaurang liv. Härifrån erbjuds även bra kommunikationer med kollektivtrafiken. Stabil förening med låga avgifter och god ekonomi. Varmt välkommen att boka in er till visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Borstbindaregatan 5, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Borstbindaregatan 5

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

2 095 000 kr

39 m²

1.5 rum

3 080 kr/mån

53 718 kr/m²

Den perfekta lägenheten för studenten, eller den som flyttar hemifrån. Välkommen in i en välplanerad lägenhet med ljusa trivsamma väggar och ekparkett på golvet. Lägenheten har genomgående moderna och högkvalitativa materialval, stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett ljust rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet ligger den härliga balkongen i bästa solläge, perfekt för er som vill njuta av solen och utsikten. Sammanfattningsvis den perfekta lägenheten för alla som vill bo nytt, fräscht och modernt och ha närhet till allt. I Kvillebäcken bor du med allt du behöver i nära inpå. Backaplan erbjuder att av Sveriges största handelsområden. Kville saluhall längs gatan för nya spännande matupplevelser. Flera stora gymkedjor nära inpå. Förskola finner i området. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för frågor eller funderingar.

 • Balkong
 • Hiss
Båtsman Rems Gata 20, Göteborg - Hisings Backa - Backatorp, Göteborgs kommun

Båtsman Rems Gata 20

Radhus
Göteborg - Hisings Backa - Backatorp, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

4 675 000 kr

143 m²

6 rum

297,2 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en mycket välplanerad bostad om totalt 158 kvm med privat läge i Backatorp. Bostaden erbjuder 3-5 sovrum, två badrum, nytt kök i öppen planlösning med vardagsrummet och fina sociala ytor både inne och ute. Rymligt friliggande förråd på tomten. Fina möjligheter att sätta upp solpaneler. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till natur, kollektivtrafik, skola, barnomsorg, bra shopping i Bäckebol och Selma Lagerlöfs torg, St. Jörgens rekreationsområde och spa 5min bort. Huset är förhandsbesiktigat och doldafelförsäkrat. Kontakta mäklaren för privat visning!

 • Plus
Karlatornet - Lodjursstråket 1, våning 57, Karlastaden - Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet - Lodjursstråket 1, våning 57

Lägenhet
Karlastaden - Lindholmen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

12 500 000 kr

108,5 m²

4 rum

6 560 kr/mån

115 207 kr/m²

Nu har du möjlighet till ett modernt och unikt boende på 57:e våningen i nordens högsta byggnad, Karlatornet! Lägenheten erbjuder dig 4 rok om 108,5 kvm med stora fönster från golv till tak med en makalös utsikt över Göteborgs hamninlopp, staden, älven och hela vägen till Danmark !? Utöver detta får du ett generöst vardagsrum, öppet kök i stilren design från HTH i grå kulör med bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit och värdig maskinpark från Electrolux. Master bedroom med balkong, walk-in closet och ensuite badrum med granitkeramik på väggar och golv, golvvärme och avskild tvättdel med tvättmaskin & torktumlare från Electrolux. De två mindre sovrummen och gästtoaletten glänser självklart med samma höga standard. På golven ligger genomgående plankgolvspakett i vitlaserad ek med golvvärme och en takhöjd på 2,50 m förutom i hallen där takhöjden är 2,35 m. Automatiska solskydd finns på insidan av samtliga fönster med väst och söderläge. Utöver detta fantastiska boende har du även tillgång till ett flertal faciliteter, samt en unik service utöver det vanliga. Beställ room service direkt till lägenheten, skicka ned tvätten, boka städ inför helgen, eller kanske boka en bil i föreningens bilpool. Dessutom har du även tillgång till gym, pool, spa och restaurang, samt en stor takterrass för umgänge med släkt och vänner. Karlatornet är utrustat med fem stycken höghastighetshissar som når en hastighet på 30 km i timmen vilket gör att du kan ta dig snabbt mellan våningarna! Låter detta som en lägenhet för dig? Välkommen att höra av dig!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet - Lodjursstråket 1 - våning 10, Karlastaden - Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet - Lodjursstråket 1 - våning 10

Lägenhet
Karlastaden - Lindholmen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

3 995 000 kr

48,5 m²

2 rum

3 782 kr/mån

82 371 kr/m²

Nu har du möjlighet till ett modernt och unikt boende på 10:e våningen i nordens högsta byggnad, Karlatornet! Lägenheten erbjuder dig 2 rok om 48,5 kvm med och stora fönster från golv till tak med med utsikt över Göteborgs hamninlopp! Utöver detta får du ett generöst vardagsrum, öppet kök i stilren design från HTH i grå kulör med bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit och värdig maskinpark från Electrolux. Rymligt badrum med granitkeramik på väggar och golv, golvvärme och avskild tvättdel med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux. Härligt stort master bedroom med balkong i bästa västerläge samt en walk-in closet på 4,2 kvm med infällda spotlights. Bostaden har en genomgående plankgolvspakett i vitlaserad ek med golvvärme och en takhöjd på 2,50 m förutom i hallen där takhöjden är 2,35 m. Lyxen fortsätter i hall, bad/wc och walk-in closet med infällda vita spotlights. Automatiska solskydd finns på insidan av samtliga fönster med västläge. Utöver detta fantastiska boende har du även tillgång till ett flertal faciliteter, samt en unik service utöver det vanliga. Beställ room service direkt till lägenheten, skicka ned tvätten, boka städ inför helgen, eller kanske boka en bil i föreningens bilpool. Dessutom har du även tillgång till gym, pool, spa och restaurang, samt en stor takterrass för umgänge med släkt och vänner. Karlatornet är utrustat med fem stycken höghastighetshissar som når en hastighet på 30 km i timmen vilket gör att du kan ta dig snabbt mellan våningarna! Låter detta som en lägenhet för dig? Välkommen att höra av dig!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Jöns Rundbäcks Plats 3B, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Jöns Rundbäcks Plats 3B

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

1 875 000 kr

39 m²

1 rum

2 625 kr/mån

48 077 kr/m²

In genom den helt egna entrén på hörnet av Jöns Rundbäcks plats 3B erbjuds nu denna unika studiolägenhet. Här möts du av slående takhöjd, ett stort kök med bra förvaring samt ett justerbart entresolplan som går att göra lika stort som rummet. Under entresolen går de enkelt att möblera med soffa samt TV-möblemang och skapa sig en egen mysig hörna för umgänge. Vidare in i bostaden finner du ett helkaklat badrum i modernt ljusa och stilrena färger. Bostaden är utrustad med praktiska maskiner som bl.a tvätt- och diskmaskin. På gården finns ett gemensamt orangeri och en grillplats. Orangeriet som även fungerar som en övernattningslägenhet kan bokas av föreningens medlemmar. Inom Kvillebäcken finns det flertal restauranger, caféer, närlivsbutiker, Kville saluhall, gym, stadsdelsbibliotek och mycket mer. På andra sidan Kvillebäcken har ni Backaplans köpcenter med mängder av butiker inklusive en stor Coop-butik. Flertal förbindelser via Hjalmar Bratningsplatsen och Vågmästareplatsen som tar dig till ett pulserande city på endast 6 minuter. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Bratteråsgatan 40 Vån. 16/25, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40 Vån. 16/25

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

4 150 000 kr

54 m²

2 rum

3 019 kr/mån

76 852 kr/m²

I Eriksbergs nya landmärke Kronjuvelen har vi denna nyproducerade tvåa på våning 16 vilket ger en fri utsikt över staden och älven i en öppen planlösning. Kronjuvelen på sina 25 våningar i en slipad diamantform sätter nya Eriksberg på kartan. Föreningen erbjuder en makalös takterrass med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Längst upp i huset finns även relaxavdelning och bastu. Innergården bjuder på en gemensam grönskande gårdsplan med bänkar, pergola och grillplats för både avkoppling och gemenskap samt trivsam lekplats. Här bor du bara ett stenkast ifrån den pulserande Eriksbergskajen med dess stora utbud av service och nöjen! Tillträde i december men flexibelt. Info om köp: Bostaden är under byggnation så det kommer det inte vara möjligt att gå på visning. Informationsträff kan ske på vårt kontor på Kvarnpirsgatan 8. Anmäl ditt intresse till mig om du vill veta mer. Kontakta mig för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Bratteråsgatan 40 Vån. 18/25, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40 Vån. 18/25

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

2 975 000 kr

33 m²

1 rum

2 451 kr/mån

90 152 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och ljus enrummare med solvalkov högt upp i huset. Här bor du med slående utsikt över både staden och älven på våning 18/25. In i hallen åt vänster ligger dubbla skjutdörrsgarderober och rakt fram ligger bostadens helkaklade badrum som är utrustat med kombimaskin. Vidare in i bostaden ligger ett modernt kök från Ballingslöv och vardagsrum i en öppen planlösning som är enkel att möblera med soffa, bord och tv-möblemang. Till vänster in i vardagsrummet går sängen lätt att dölja i den utformade alkoven. I läckra Kronjuvelen som med sina 25 våningar blir Eriksbergs nya landmärke erbjuds en spektakulär gemensam takterrass med panoramautsikt över Göteborg och Göta Älv bort mot Vinga. Här finns också relaxavdelning med bastu och i bottenplan kommer det att ligga en restaurang. Grönskande innergård med grillplats och pergola. Ett bekvämt boende med matbutik, caféer, restauranger, skolor och förskolor i närområdet. Eriksbergskajen inbjuder till härliga promenader längs vattnet och vid Sörhallsberget finns ett trevligt grönområde. Endast 150 meter från bostaden ligger närmsta busshållplatsen, Erikbsergstorget. Läs mer på www.jm.se/kronjuvelen Kontakta mig för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Virvelvindsgatan 30, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Virvelvindsgatan 30

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

1 680 000 kr

25,5 m²

1 rum

2 008 kr/mån

65 882 kr/m²

Varmt välkommen till denna smart planerade etta mitt på centrala hisingen. Ett boende perfekt för studenten, paret eller som övernattningslägenhet. Lägenheten ligger i bästa läge högt upp på våning 6/11 med en härlig inglasad balkong som ger maffig utsikt. Här bor du kvadratsmart och billigt. Du tar dig även enkelt till både Lindholmen och centrala Göteborg, då vagnen till Nordstan tar ca 7 minuter. Så ska du studera så har du enkla kommunikationer, så du enkelt tar dig vart du än vill. Varmt välkommen att boka in er till visningen, eller hör av er till mäklaren för privatvisning och förhandsaffär.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 16