HusmanHagberg Göteborg Hisingen

HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herkulesgatan 5A, Centrala Hisingen Brämaregården, Göteborgs kommun
 • Kommande
Herkulesgatan 5A, Centrala Hisingen Brämaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Herkulesgatan 5A, Centrala Hisingen Brämaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Herkulesgatan 5A

Lägenhet
Centrala Hisingen Brämaregården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 333 kr/mån
46 058 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med centralt läge. Här finner ni en ljus och rymlig hall med förvaring i garderob. Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. här finns plats för större säng och förvaringen löser du i en praktisk klädkammare.. Köket är renoverat och fullutrustat med goda förvaringsytor, här finns såklart diskmaskin. På golvet ligger hårdvaxat brädgolv, allt för att behålla charmen. Badrummet är praktiskt och har även tvättmaskin. Från köket kliver ni ut på den nyligen byggda balkongen ut mot föreningens grönskande innergård. Ta chansen att göra denna pärla till din. Trivsam och gemytlig förening med god ekonomi. Hör av er till mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Lindholmsallén 53, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun
 • Kommande
Lindholmsallén 53, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsallén 53, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsallén 53

Lägenhet
Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Pris saknas
52,2 m²
2 rum
vån 4/6
3 616 kr/mån

Välkommen till Lindholmen! En spännande hamnstadsdel med historia, där innovativa tankar möter en fantastisk miljö vid vattnet! Kontakta mäklaren för visning. På Lindholmsallén 53 finner du denna tvårumslägenhet med en underbar balkong på över 15 kvadratmeter. Lägenheten präglas av ljus och klassisk design med vackert parkettgolv och ljusa väggar. Vardagsrummet och köket smälter samman i en öppen och ljus yta, belyst av generösa fönster. Här finns också ett rymligt sovrum och ett stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen erbjuder bekvämligheter som ett garage under byggnaden och en avslappnande relaxavdelning med bastu och två tillhörande gästlägenheter. Gården är utrustad med en lekplats och en plats för grillkvällar. Lindholmen som är en central mötesplats med ett överflöd av restauranger, caféer och gym vid vattnet, med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Den fem minuter långa färjeturen från Lindholmspiren till Stenpiren gör stadscentrum närmare än någonsin. Området, som en gång var ett varvsområde, huserar nu globala företag inom media, innovation, fordonsutveckling och IT. Du kommer att bo granne med den pulserande nya stadsdelen Karlastaden, som nu tar form och kommer att berika Lindholmen ännu mer de kommande åren. Missa inte chansen att vara en del av denna framväxande och spännande gemenskap! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Arvesgärde 11, Tuve, Göteborgs kommun
 • Kommande
Arvesgärde 11, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 11, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 11

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 550 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 875 kr/mån
38 272 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en av de större 1:orna i Tuves äldre föreningar. Här är det i en av de starkaste som är Brf Måsängen med riktigt fin ekonomi. Bra läge i området med närhet till torget och busshållplatsen. Bostaden är i fint skick med ett ljust, fräscht kök, stambytt helkaklat badrum i grått och vitt och allrummet är fräscht även det. Dessa bostäder har en rymlig klädkammare som är stor nog att nyttja som sovalkov. Möjlighet till att flytta vägg och öppna upp finns efter dina behov. Givetvis finns här även en härlig inglasad balkong att njuta på. Här ingår det mesta i avgiften frånsett hushållsel och hemförsäkring. Supersnabbt bredband på 1000/1000 Mbit/s ingår även det. I Arvesgärde bor man i ett naturskönt område med allt Tuve har att erbjuda såsom butiker, restauranger och Hisingsparken. Här finns allt man kan önska bara en promenad bort. Med 17 bussen tar det ca 20 min in till centralen! Ett golfslag bort finner ni också Sankt Jörgen Park som erbjuder golf och en spa upplevelse att minnas. Brf Måsängen är en stabil och populär förening med god ekonomi trots stora renoveringar. De äger marken, har kort parkerings-kö där både garage och el-platser erbjuds till en låg peng. Tuve är det perfekta området för hela familjen med bra förskolor, skolor och ett torg med alla de butiker som behövs i vardagen. Välkommen att boka in dig till visning.

 • Premium
 • Balkong
Kvillegatan 16B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Kommande
Kvillegatan 16B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Kvillegatan 16B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Kvillegatan 16B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 995 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 618 kr/mån
52 500 kr/m²

Välkommen till denna charmiga vindsetta högst upp i huset med härlig, grönskande och fri utsikt! Lägenhetens 38 kvadratmeter är utnyttjade på bästa sätt, den smarta planlösningen tillsammans med det fantastiska ljusinsläppet bidrar till en öppen och ljus lägenhet att trivas i. Här erbjuds en öppen och social planlösning mellan det nyrenoverade köket och det välplanerade rummet med genomgående fräscha ytskikt. Utöver detta har du en hall med god förvaring tillsammans med ett stort och fräscht badrum. I avgiften ingår värme, vatten, bredband (1000 Mbit/s) och kabel-TV. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett! Belägen i ett expansivt och attraktivt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Kommunikationer via Hjalmar Brantingsplatsen, Backaplan eller Lindholmen tar dig till centrala stan på bara några minuter. Närområdet erbjuder fler mysiga restauranger, matbutiker och naturområden så som Keillers Park och Ramberget. Hör av dig till mäklaren för mer information!

 • Premium
Gullkragsgatan 8, Centrala Hisingen Hildedal, Göteborgs kommun
 • Kommande

Gullkragsgatan 8

Villa
Centrala Hisingen Hildedal, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
7 900 000 kr
169 + 76 m²
10 rum
677 m² tomt

Välkommen till en oas av möjligheter i denna natursköna pärla i Hildedal! Denna imponerande villa är perfekt för investeraren som vill maximera avkastningen eller för den familj som drömmer om generationsboende. Med sitt centrala läge är detta hemmet som ger dig närhet till allt du behöver. Denna villa, som omfattar fyra unika lägenheter, består av två rymliga fyror och två mysiga ettor. För den investeringsinriktade köparen är detta hus en fin möjlighet. Med fyra separata lägenheter har du alla möjligheter. Denna villa kommer vara attraktiv för hyresgäster som söker komfort och bekvämlighet i ett naturskönt område, perfekt då här är närhet till kommunikationer och butiker. För den som drömmer om att bo nära sina nära och kära, erbjuder detta hus den ultimata möjligheten till generationsboende. Varje lägenhet ger privatliv och utrymme för din familj eller dina gäster samtidigt som du kan njuta av gemensamma utrymmen och en trädgård för alla att samlas och skapa minnen. En väl omhändertagen villa där mycket av de stora renoveringarna redan är gjorda. Uppvärmningen är fjärrvärme, vilket är perfekt i dessa tider. Det finns plats för hela 4 parkeringsplatser på tomten, dessutom är det fritt att parkera på gatan. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka denna fantastiska möjlighet till livsstil och investering!

 • Plus
Arvesgärde 39, Tuve, Göteborgs kommun
 • Kommande

Arvesgärde 39

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Pris saknas
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 619 kr/mån

Snart ges chansen på att förvärva en av 3:orna i Tuves äldre föreningar. Bra läge med fri utsikt över grönskan på innergården och rätt solläge på balkongen åt väst. Givetvis är den inglasad vilket innebär att här kan du njuta stora delar av året i kvällssolen. Bostaden erbjuder stilrent kök med matplats, rymligt vardagsrum, två bra sovrum, inglasad balkong, stamrenoverat badrum, stor klädkammare och en separat tvättstuga som även har handfat med spegel. I Arvesgärde bor man i ett naturskönt område med allt Tuve har att erbjuda såsom butiker, restauranger och Hisingsparken. Här finns allt man kan önska bara en promenad bort. Med 17 bussen tar det ca 20 min in till centralen! Ett golfslag bort finner ni också Sankt Jörgen Park som erbjuder golf och en spa upplevelse att minnas. Välkommen att boka in dig till visning.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 6