Mäklare Louise Wellrath

Louise Wellrath

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillekärr Norra 88, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Lillekärr Norra 88, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Lillekärr Norra 88, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Lillekärr Norra 88

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 495 000 kr
64,4 m²
2 rum
vån 1/4
5 333 kr/mån
23 214 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa, perfekt för dig som söker ett stilrent och bekvämt boende! Du möts av en inbjudande hall med klinkergolv som elegant övergår i ett vackert parkettgolv, vilket löper genom hela bostaden. Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum, ett funktionellt kök med gott om förvaring och arbetsyta, en rymlig klädkammare samt ett stort vardagsrum med plats för både en större soffgrupp och matsalsbord. Sovrummet är i bra storlek och har utgång till en mysig balkong, där du också har möjlighet att bygga en egen uteplats för att njuta av härliga sommarkvällar. Denna pärla är belägen i Brf Hisings Kärra, en eftertraktad och välskött förening med stabil ekonomi. Hisings Kärra är ett populärt område som uppskattas av familjer. Här finns ett brett utbud av förskolor och grundskolor, och Kärra centrum erbjuder en mängd olika servicemöjligheter och bekvämligheter. Du hittar livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och småbutiker - allt inom bekvämt gångavstånd. Bäckebols köpcentrum ligger bara en kort resa bort och ger ytterligare bekvämligheter med allt du kan behöva inom räckhåll. Området är också rikt på grönområden, inklusive skogar och ängar, vilket ger gott om möjligheter till fina promenader, löpturer och cykelturer. En stor fördel är närheten till staden. Med en busshållplats nära till hands kan du enkelt ta buss X2 Express till Nordstan på cirka 20 minuter, vilket gör pendlingen till och från stadskärnan smidig och bekväm. Välkommen att kontakta mäklaren redan idag för mer info och boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kvintettgången 103, Säve, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Kvintettgången 103

Fritidshus
Säve, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
595 000 kr
33 m²
1 rum
200 m² tomt

Välkommen till din privata fristad i charmiga Gunnesby! Här kan du glömma vardagens stress och istället omfamna vårens, sommarens och höstens fridfulla grönska. Denna stuga väntar på att få lite kärlek, så att du kan förverkliga din dröm om det perfekta lilla hemmet. Med en välskött trädgård som badar i solsken, generösa inomhusutrymmen och ett rymligt sovloft, finns här alla förutsättningar för att skapa din egna lilla oas. Stugan är idylliskt belägen i en förtrollande vacker miljö, där naturen omkring ger en känsla av att vara mitt i det svenska landskapet. Det är få saker som slår att tillbringa sommaren här, omgiven av grönskande träd och fågelkvitter. Föreningen erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för att du ska kunna njuta av både aktivitet och avkoppling utanför din egen dörr. Här kan du njuta av bad och minigolf, samt många andra sociala evenemang som ger dig möjlighet att träffa nya vänner och skapa minnen för livet. Bli en del av gemenskapen och lev det fantastiska livet i Gunnesby. En kolonistuga är en långsiktig investering och ett perfekt tillfälle att uppleva lugnet och stillheten utan att behöva resa långt.

Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsbacken 28

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 825 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 5/7
3 817 kr/mån
60 106 kr/m²

Denna moderna 1,5-rumslägenhet är perfekt belägen i hjärtat av Eriksberg, där stadspulsen möter det lugna och harmoniska bostadslivet. Med närheten till både kommunikationer och restauranger får du det bästa av två världar - bekvämligheten att ta dig runt staden och ett brett utbud av gastronomiska upplevelser bara ett stenkast bort. Den här lägenheten erbjuder smart planerade 1,5 rum spridda över en generös yta, perfekt för den som söker det optimala boendet med smarta lösningar. Lägenheten öppnar upp sig i en harmonisk atmosfär av ljus och rymd, tack vare stora fönsterpartier som släpper in generösa mängder naturligt ljus. Här får du en luftig känsla som genomsyrar varje rum. Köket är en kulinarisk dröm med moderna bekvämligheter och gott om förvaringsutrymme. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa läckra måltider att avnjuta i det intilliggande vardagsrummet. Från köket nås även balkongen. Denna lägenhet på Bratteråsbacken 28 är det ultimata valet för dig som söker en harmonisk och bekväm bostad mitt i stadens puls. Med smarta lösningar, moderna bekvämligheter och närheten till allt du behöver är detta ett tillfälle du inte vill missa. Bli den första som bor här med inflytt 19 juni 2024. Kontakta oss redan idag för mer information om bostaden och upptäck fördelarna med att bo på Eriksberg!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Tångenvägen 5H, Tuve, Göteborgs kommun
  • Lör 10 aug kl 14:00
Tångenvägen 5H, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Tångenvägen 5H, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Tångenvägen 5H

Radhus
Tuve, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
4 500 000 kr
116 m²
5 rum
284 m² tomt

Välkomna till Tångenvägen 5H – ett hörnradhus med optimalt läge i hjärtat av Tuve! Här har bostaden genomgått en totalrenovering de senaste åren och präglas av moderna och högkvalitativa materialval. Boendet stoltserar med ett generöst vardagsrum, kök, tvättstuga komplett med bubbelbad och en bekväm gästtoalett på entréplanet. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den inbjudande altanen och den härlig gräsmattan, där olika planteringsmöjligheter skapar en trivsam miljö för avkoppling under ljumma sommarkvällar. På övervåningen väntar ett luftigt allrum, tre sovrum i bra storlek, ett helkaklat och modernt badrum samt gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning på ditt boende. Huset erbjuder en färgstark värld av färska bär direkt från trädgården! Upplev smaken av naturens egna skatter med blåbär, vinbär, hallon och björnbär på extremt nära håll. Detta hem är inte bara stillsamt och tryggt beläget, med perfekt avstånd till Tuvevägen som underlättar pendlingsresan till innerstaden, utan det erbjuder också gångavstånd till Tångenskolan, barnomsorg, lekplatser och bekväm vardagsservice på Tuve torg. Grönskande parker och vackra promenadstråk, som den hisnande Hisingsparken, ligger inom räckhåll för dina naturälskande stunder. Varmt välkommen till ett hem där varje detalj är omsorgsfullt utvald och inbjuder till en harmonisk livsstil!

  • Premium
Blåsutgatan 6, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 11 aug kl 14:00
Blåsutgatan 6, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Blåsutgatan 6, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Blåsutgatan 6

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum
3 695 000 kr
84,2 m²
3 rum
vån 3/6
6 283 kr/mån
43 884 kr/m²

Nu kan vi presentera denna fullständigt renoverade 3:a i en välskött HSB-förening är ett riktigt guldkorn. Med ett stamrenoverat badrum från föreningen och vackert parkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden, möts du av en omedelbar känsla av elegans och komfort. De vita väggarna skapar en ljus och luftig atmosfär medan de generösa förvaringsutrymmena i hallen ger dig alla möjligheter att organisera och hålla ordning. Med två rymliga sovrum, ett modernt kök från Ikea komplett med premiumvitvaror från Bosch och Siemens samt ett väl tilltaget vardagsrum med en härlig öppen planlösning med matsalsdelen, erbjuds du en perfekt miljö för både avkoppling och underhållning. Från vardagsrummet, där det ligger ett vackert nyslipat fiskbensparkettgolv kan du till och med få en glimt av Älvsborgsbron och hamninloppet, vilket gör denna bostad ännu mer unik och attraktiv. Utöver detta finns även en inglasad balkong som blickar ut över föreningens gröna innergård. Missa inte detta tillfälle och boka in dig på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lillekärr Södra 120, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Sön 11 aug kl 11:30
Lillekärr Södra 120, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Lillekärr Södra 120, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Lillekärr Södra 120

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
3 768 kr/mån
27 339 kr/m²

Vi nöjet att presentera detta välplanerade hem – en modern tvåa i det eftertraktade området Hisings Kärra! Här välkomnas du av en genomtänkt och stilren design. Under åren har lägenheten genomgått smakfulla och moderna renoveringar. Den rymliga hallen erbjuder gott om plats för hallmöbler och en skjutdörrsgarderob. De öppna och sociala ytorna skapar en inbjudande atmosfär, med utrymme för en stor soffgrupp och ett generöst matbord där du kan njuta av middagar med vänner och familj. Balkongen i västerläge, nås från vardagsrummet, bjuder på sol hela eftermiddagen och kvällen. Här finns plats för loungemöbler och ett cafébord med stolar, samt fri utsikt som ger en extra dimension. Köket är välplanerat och utrustat med allt du behöver, med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Det finns också plats för ett mysigt matbord vid fönstret, perfekt för en avkopplande frukost med utsikt. Badrummet är både snyggt och praktiskt, helkaklat och utrustat med dusch, handfat med kommod, handdukstork och golvvärme. I avgiften för Brf Göteborgshus nr 37, en stabil Riksbyggenförening, ingår det mesta – du slipper bekymra dig om både el och bredband! Hisings Kärra är den perfekta platsen för ditt nya hem. Här har du nära till allt du behöver, från förskolor och grundskolor till Kärra centrum med sitt rika utbud av service och bekvämligheter. Livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och småbutiker finns alla inom bekvämt räckhåll. Bäckebols köpcentrum är en kort resa bort för den shoppingsugne. För naturälskaren erbjuder området omgivande skogar och ängar som inbjuder till härliga promenader, löpturer och cykelturer. Dessutom är det lätt att ta sig till staden – från den närliggande busshållplatsen tar du enkelt buss X2 Express till Nordstan på cirka 20 minuter. Kontakta mäklaren redan idag för mer information och boka in dig för visning!

  • Premium
  • Balkong
Övralidsgatan 15, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Övralidsgatan 15

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 350 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/6
4 211 kr/mån
22 500 kr/m²

Nu kan vi presentera denna moderna tvårummaren på sjätte våningen av sex, komplett med en underbar balkong som vetter mot sydväst och erbjuder en grönskande utsikt. Lägenheten är designad för att skapa rymliga sociala utrymmen. Med kök på båda sidor, vilket ger gott om förvaring och arbetsyta, samt en matplats intill fönstret för ljusa och trevliga måltider. Från köket öppnar sig vardagsrummet med gott om plats för en stor soffgrupp och annan möblering. Balkongen är en oas av lugn där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet, med en atmosfär av ro och harmoni som skapas av den gröna utsikten. Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer en dubbelsäng med praktiska garderober för förvaring. Badrummet är stilrent helkaklat i neutrala toner och erbjuder både duschkabin och en bekväm tvättavdelning för att göra vardagens rutiner smidigare. Denna bostad är perfekt anpassad för den moderna livsstilen med en harmonisk balans mellan stil och funktion. Här kan du verkligen skapa ditt nya hem. Föreningen Blå Staden är en av de största föreningarna i Sverige och har en stabil ekonomi samt trevliga gårdar. Här finns grillplatser, bänkar, gröna ytor och närhet till naturområden med slingor och utegym. Föreningen erbjuder även en gästlägenhet, en pub som går att hyra, cykel- och barnvagnsförråd, biltvätt, bastu, biljardrum samt ett välutrustat gym som invigdes 2017. Dessutom finns gott om parkeringsplatser tillgängliga. Miss inte chansen att få uppleva denna fantastiska bostad - anmäl dig för visning eller kontakta den ansvariga mäklaren idag!

  • Balkong
  • Hiss
Arvesgärde 40, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 40

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 325 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 711 kr/mån
28 528 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva Tuves bästa uteplats! Denna bostad är i utmärkt skick och har ett stambytt badrum och en tvättstuga som renoverades av föreningen 2017. Köket erbjuder generöst med förvaring och arbetsyta, samt plats för ett matbord vid fönstret. Vardagsrummet är rymligt och det finns två väl tilltagna sovrum. Men det verkliga paradnumret är uteplatsen, som badar i solsken från morgon till kväll. Här kan du skapa flera olika miljöer: en loungegrupp, matplats och odlingshörna – eller kanske installera ett utekök? Dessutom har bostaden en inglasad balkong som kan användas året runt. På nummer 40 bor du perfekt beläget med närhet till busshållplatsen, parkeringen och Hisingsparken. Lekplatsen ligger precis framför gården, så barnen kan leka nära medan du njuter på din fantastiska uteplats. Välkommen att boka in dig för vising redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Sandbanksvägen 44, Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun

Sandbanksvägen 44

Radhus
Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
3 800 000 kr
104 m²
4 rum
255,6 m² tomt

Nu kan vi presentera detta välplanerade gavelradhus i två plan vilket är en exklusiv möjlighet du inte vill missa. Detta friköpta radhus har 3 rymliga sovrum, badrum med separat tvättavdelning och en praktisk klädkammare på det övre planet. Den undre planen utgör hjärtat av sociala sammanhang med ett generöst vardagsrum som öppnar upp till en underbar altan och en gräsmatta i perfekt sydvästligt läge. Här får du njuta av solen från eftermiddag till kväll, skapa minnen och ha fantastiska stunder med nära och kära. Köket är en välplanerat och erbjuder gott om förvaring och arbetsyta med plats för matsalsbord invid fönstret. Vidare nås vardagsrummet som ger plats för en större soffgrupp och annan möblemang, härifrån nås även bostadens underbara baksida med trälagd altan och gräsmatta. Framsidan av detta hem bjuder på en trevlig entré, komplett med ett praktiskt förråd och utrymme för ett cafébord med stolar – perfekt för att avnjuta dagens första solstrålar. Dessutom inkluderar detta fantastiska hem en garage länga som är en del av paketet. Sammanfattningsvis är detta inte bara ett hus; det är möjligheten till det perfekta hemmet för nästa familj! Boka in dig för visning redan idag och ta det första steget mot din nya livsstil!

Lillekärr norra 32, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr norra 32

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 195 000 kr
30,9 m²
1 rum
vån 6/6
3 246 kr/mån
38 673 kr/m²

Stig in i denna moderna etta, perfekt placerad på högsta våningen och med en panoramautsikt över Hisings Kärra. Här möts du av en stilren bostad med moderna materialval och ett helkaklat badrum som renoverades 2022. Redan vid entrén välkomnas du av smart förvaringsutrymme, och när du fortsätter in i vardagsrummet finner du en rymlig och välplanerad yta som rymmer allt från säng till soffa och underhållningssystem. Slå upp dörrarna till den inglasade balkongen och njut av solens strålar från morgon till kväll, med en perfekt sydlig exponering. Det moderna köket lockar med sina vita skåpluckor och generösa arbetsytor, perfekt för matlagning och sociala tillställningar. På samma våningsplan, mittemot lägenheten, hittar du även ett praktiskt förråd som ger extra utrymme för dina tillhörigheter. Dessutom ingår en bekväm garageplats i avgiften. Denna pärla är belägen i Brf Hisings Kärra, en eftertraktad och välskött förening med stabil ekonomi. Med närhet till servicebutiker och utmärkta kommunikationer som snabbt tar dig till Göteborg C, är detta det perfekta boendet för den kräsne köparen. Tveka inte – boka din visning redan idag och låt dig förtrollas av denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem!

  • Balkong
  • Hiss
Övralidsgatan 13, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Övralidsgatan 13

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 350 000 kr
36 m²
1 rum
2 204 kr/mån
37 500 kr/m²

Vi har nöjet att erbjuda denna välplanerad etta med ett separat sovalkov och ett helkaklat badrum. Vardagsrummet är lätt att möblera och rymmer större soffa, garderober och tv-bord. De generösa fönsterpartierna släpper in vackert naturligt ljus och ger en härlig atmosfär. Från vardagsrummet kan du enkelt nås sovalkovn. Denna etta är optimalt utformad och finns i en populär och välskött förening med trevliga och grönskande innergårdar. Här kan du njuta av en trevlig gemenskap och en skön atmosfär. Området har också utmärkta kommunikationer, och du bor endast en kort promenad från Selma Torg, där du hittar restauranger, mataffär, bibliotek, fiskaffär, caféer och mycket mer. Dessutom är grönområden med vackra promenadvägar bara en stenkast bort, vilket ger dig möjlighet att njuta av naturen. Kom och upptäck denna fantastiska etta på Övralidsgatan 13, där du kan bo bekvämt och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll!

  • Hiss

Visar alla 11