Mäklare Jonatan Bernhed

Jonatan Bernhed

Om mig

En bostadsaffär är en av de största affärerna du någonsin kommer att göra, och du förtjänar det bästa möjliga resultatet. Jag är en tävlingsmänniska med ett brinnande intresse för mäklaryrket och en ambition att överträffa dina förväntningar. Av mig kan du förvänta dig en trygg process och hårt arbete!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arvid Lindmansgatan 19F, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun
 • Sön 21 apr kl 12:30
Arvid Lindmansgatan 19F, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Arvid Lindmansgatan 19F, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Arvid Lindmansgatan 19F

Lägenhet
Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 812 kr/mån
31 981 kr/m²

Välkommen till denna genomgångstvåa på centrala Hisingen med närhet till både Slätta damm och Hisingsparken. Lägenheten ligger i ostört läge högst upp i huset med balkong i söderläge. Under 2016 renoverades lägenhetens ytskikt och då installerades även ett nytt fräscht kök med upphöjd bänk. Under samma år byttes även badrummets inredning och golvet i lägenheten byttes ut till en fin ekparkett. Allt detta i en stabil och välmående förening där medlemmarna tillsammans hittar på saker för att bidra till den fina stämningen. Föreningen har eget gym, fritidslokal, relaxavdelning med bastu, gästlägenhet och övernattningslägenhet. Här bor du även med nära till kommunikationer som tar er till Centralstationen på 20 minuter. Till lägenheten tillhör dubbla förråd, ett på vinden och ett i källaren. Välkommen att boka in er till visning!

 • Premium
 • Balkong
Norra Fjädermolnsgatan 40, Länsmansgården, Göteborgs kommun
 • Sön 21 apr kl 11:30
Norra Fjädermolnsgatan 40, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 40, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 40

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 250 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 294 kr/mån
29 801 kr/m²

Nu saluförs denna fina 3:a med en trevlig planlösning. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, ett ljust kök samt badrum med golvvärme och badkar. Utöver de erbjuds även en stor klädkammare som även kan användas som kontor, och en inglasad balkong som nås från vardagsrummet. Genomgående hög standard på materialval och fina tillval, såsom köksdesign, dubbla kylskåp/frys och vitlaserat parkettgolv. Här bor ni med promenadavstånd till kommunikationer som enkelt tar dig in till stan samtidigt som du har serviceutbud, matställen och naturområden inom gångavstånd. Här bor ni även med smidiga kommunikationer till Volvo! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kavaljersgatan 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Ons 17 apr kl 17:00
Kavaljersgatan 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Kavaljersgatan 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Kavaljersgatan 8

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
5 009 kr/mån
21 462 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade genomgångstvåa om 65 kvm belägen i populära HSB Backadalen. De som sticker ut här är att huset erbjuder en bekväm hiss upp till våningsplanet, samt att bostaden ligger på gaveln av huset vilket innebär en helt privat tillvaro. Ta ett kliv in i bostaden och möts av ett helt genomgående nylagt golv, samt nymålat tak och väggar. Utöver de finner ni ett praktiskt ljust kök med goda arbetsytor samt en given plats för matbord intill ett stort fönsterparti. Det luftiga vardagsrummet är en självklar plats för att samla nära och kära och här ryms både matplats och tv-möblemang & soffgrupp. Balkongen nås via vardagsrummet och erbjuder den perfekta platsen för avkoppling och njutning av solen. Här kan du sitta och koppla av efter en lång dag, njuta av en kopp kaffe eller dela en trevlig stund med vänner och familj. Badrummet i bostaden är helkaklat och genomgick under 2008 en stamrenovering. Utöver detta erbjuds även ett rymligt sovrum samt en klädkammare som går att inreda efter behov. Området ligger med närhet till naturen samt att de är promenadavstånd till både Selma Lagerlöfs torg, skolor och förskolor. Här bor du även med närhet till goda bussförbindelser som tar dig till Gbg C på endast 20 minuter. Låter detta som en bostad för dig? Välkommen att boka en visningstid!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Syrengången 15 (Lantmannagatan 15), Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00
Syrengången 15 (Lantmannagatan 15), Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Syrengången 15 (Lantmannagatan 15), Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Syrengången 15 (Lantmannagatan 15)

Fritidshus
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
850 000 kr
35 + 10 m²
250 m² tomt

Denna stuga erbjuder en modern och mysig miljö med en idyllisk atmosfär i det centrala koloniområdet! Här kan du njuta av det bästa från två världar - stadslivets bekvämligheter och charm kombinerat med en lugn och fridfull tillflyktsort. Stugan är omsorgsfullt inredd för att skapa en bekväm och trivsam miljö med separat sovrum, fräscht och funktionellt kök, badrum, samt ett härligt allrum att trivas i. Via utsidan nås även de rejält byggda förrådet som rymmer de mesta. Den stora altanen och den härliga trädgården är en njutbar plats för avkoppling och uppskattning av naturen. Altanen omges av gröna växter och härliga fruktträd med noga utsatta planteringslådor. Det centrala läget ger dig närhet till allt du behöver - matbutiker, restauranger och naturliv. Samtidigt kan du dra dig tillbaka och njuta av koloniområdets grönska och lugn. Det är den perfekta kombinationen av stadsnärhet och naturupplevelser. Välkomna att boka en visningstid!

 • Premium
Lindholmsvägen 12, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun
Lindholmsvägen 12, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsvägen 12, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsvägen 12

Lägenhet
Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
5 195 000 kr
141 m²
5 rum
9 885 kr/mån
36 844 kr/m²

*Kontakta mäklaren för visning* På Lindholmsvägen 12 finner du en bostad som utstrålar en autentisk och tidlös karaktär, belägen i det anrika området Lindholmen. Här omges du av charmiga kullerstensgator och en rik historisk bakgrund. Denna gediget renoverade trävilla från 2010 kombinerar elegant gammaldags stil med modern inredning av högsta kvalitet. Bostaden sträcker sig över två våningar. En särskiljande egenskap hos denna bostad är dess två separat åtkomliga ingångar, vilket ger möjlighet till flexibelt boende för flera generationer eller att utnyttja ett av planen som en inkomstkälla genom uthyrning. Här kan du anpassa bostaden efter dina specifika behov och preferenser. Om du väljer att använda hela bostaden för dig själv, kommer du att ha tillgång till en femrumslägenhet med fullt utrustat modernt kök. Dessutom har du privilegiet att dra nytta av tre väl tilltagna sovrum. Detta ger dig gott om utrymme att skapa en bekväm och välkomnande boendemiljö för dig och din familj. Möjligheten finns även att göra bostaden till en sexrumslägenhet med fyra sovrum. Sammanfattningsvis erbjuder bostaden på Lindoholmsvägen 12 en exceptionell möjlighet att uppleva en genuin och tidlös boendemiljö i Lindholmens anrika område. Här har du närhet till Lindholmen Science Park med flera företag och högskolor. Färjan tar dig från Slottsberget eller Lindholmspiren in till stan på cirka 20 minuter och bussen från Sannegårdshamnen eller Lindholmen tar dig till centrum på 10 minuter! Inte minst har du i framtiden närhet till Karlastaden och Nordens högsta byggnad, Karlatornet!

 • Premium
 • Hiss

Visar alla 5