Mäklare Jonatan Bernhed

Jonatan Bernhed

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Regnvädersgatan 26, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Regnvädersgatan 26

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

1 385 000 kr

58 m²

2 rum

2 645 kr/mån

23 879 kr/m²

Endast en trappa upp finner ni denna rymliga och välplanerade gaveltvåa med generösa ytor och bra ljusinflöde. Från den tillhörande balkongen erbjuds trevlig utsikt mot skog och grönska. Bostaden har ett helkaklat badrum från 2017 med ljust kakel och mörkt klinker. Köket är ljust och fräscht med en mörk bänkskiva och har under 2019 renoverats. På Regnvädersgatan bor ni i en förening med god ekonomi och närhet till spårvagnsförbindelser, butiker, Volvo och vackra naturstråk. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Lodjursstråket 1 (Karlatornet), Karlastaden - Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet)

Lägenhet
Karlastaden - Lindholmen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

5 650 000 kr

75,5 m²

3 rum

5 191 kr/mån

74 834 kr/m²

*Balkong mot hamninloppet Med sina 245 meter blir Karlatornet Göteborgs första och även högsta skyskrapa som du nu har chansen att bli ägare av. Här bor du med en pampig balkong som ger magnifik utsikt över hamninloppet och Göteborgs stad. Skyskrapan är arkitektritad och alla material är noga utvalda för att utstråla lyx och passa husets karaktär. Bostaden har ett ljust kök från HTH i en varmgrå kulör unikt framtaget för just Karlatornet. På golvet ligger en genomgående vitlaserad parkett. Badrummet är helkaklat i ljusgrått, har komfortvärme och utstrålar lyx. Här kommer du bo i ett nytt och spännande område med allt från restauranger och kaféer till biografer och spa i en och samma byggnad! Fastigheten är ansluten till fiber för TV och bredband och i månadsavgiften ingår även bilpool. Tillträde är planerat under 2023. Kontakta mäklaren för mer information! Mer information och projektet finner ni på: www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Jöns Rundbäcks Plats 3B, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Jöns Rundbäcks Plats 3B

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

1 875 000 kr

39 m²

1 rum

2 625 kr/mån

48 077 kr/m²

In genom den helt egna entrén på hörnet av Jöns Rundbäcks plats 3B erbjuds nu denna unika studiolägenhet. Här möts du av slående takhöjd, ett stort kök med bra förvaring samt ett justerbart entresolplan som går att göra lika stort som rummet. Under entresolen går de enkelt att möblera med soffa samt TV-möblemang och skapa sig en egen mysig hörna för umgänge. Vidare in i bostaden finner du ett helkaklat badrum i modernt ljusa och stilrena färger. Bostaden är utrustad med praktiska maskiner som bl.a tvätt- och diskmaskin. På gården finns ett gemensamt orangeri och en grillplats. Orangeriet som även fungerar som en övernattningslägenhet kan bokas av föreningens medlemmar. Inom Kvillebäcken finns det flertal restauranger, caféer, närlivsbutiker, Kville saluhall, gym, stadsdelsbibliotek och mycket mer. På andra sidan Kvillebäcken har ni Backaplans köpcenter med mängder av butiker inklusive en stor Coop-butik. Flertal förbindelser via Hjalmar Bratningsplatsen och Vågmästareplatsen som tar dig till ett pulserande city på endast 6 minuter. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Bratteråsgatan 40 Vån. 16/25, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40 Vån. 16/25

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

4 150 000 kr

54 m²

2 rum

3 019 kr/mån

76 852 kr/m²

I Eriksbergs nya landmärke Kronjuvelen har vi denna nyproducerade tvåa på våning 16 vilket ger en fri utsikt över staden och älven i en öppen planlösning. Kronjuvelen på sina 25 våningar i en slipad diamantform sätter nya Eriksberg på kartan. Föreningen erbjuder en makalös takterrass med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Längst upp i huset finns även relaxavdelning och bastu. Innergården bjuder på en gemensam grönskande gårdsplan med bänkar, pergola och grillplats för både avkoppling och gemenskap samt trivsam lekplats. Här bor du bara ett stenkast ifrån den pulserande Eriksbergskajen med dess stora utbud av service och nöjen! Tillträde i december men flexibelt. Info om köp: Bostaden är under byggnation så det kommer det inte vara möjligt att gå på visning. Informationsträff kan ske på vårt kontor på Kvarnpirsgatan 8. Anmäl ditt intresse till mig om du vill veta mer. Kontakta mig för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Bratteråsgatan 40 Vån. 18/25, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40 Vån. 18/25

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

2 975 000 kr

33 m²

1 rum

2 451 kr/mån

90 152 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och ljus enrummare med solvalkov högt upp i huset. Här bor du med slående utsikt över både staden och älven på våning 18/25. In i hallen åt vänster ligger dubbla skjutdörrsgarderober och rakt fram ligger bostadens helkaklade badrum som är utrustat med kombimaskin. Vidare in i bostaden ligger ett modernt kök från Ballingslöv och vardagsrum i en öppen planlösning som är enkel att möblera med soffa, bord och tv-möblemang. Till vänster in i vardagsrummet går sängen lätt att dölja i den utformade alkoven. I läckra Kronjuvelen som med sina 25 våningar blir Eriksbergs nya landmärke erbjuds en spektakulär gemensam takterrass med panoramautsikt över Göteborg och Göta Älv bort mot Vinga. Här finns också relaxavdelning med bastu och i bottenplan kommer det att ligga en restaurang. Grönskande innergård med grillplats och pergola. Ett bekvämt boende med matbutik, caféer, restauranger, skolor och förskolor i närområdet. Eriksbergskajen inbjuder till härliga promenader längs vattnet och vid Sörhallsberget finns ett trevligt grönområde. Endast 150 meter från bostaden ligger närmsta busshållplatsen, Erikbsergstorget. Läs mer på www.jm.se/kronjuvelen Kontakta mig för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 5