Mäklare Jonatan Bernhed

Jonatan Bernhed

Om mig

En bostadsaffär är en av de största affärerna du någonsin kommer att göra, och du förtjänar det bästa möjliga resultatet. Jag är en tävlingsmänniska med ett brinnande intresse för mäklaryrket och en ambition att överträffa dina förväntningar. Av mig kan du förvänta dig en trygg process och hårt arbete!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Monsungatan 81, Eriksberg Frontview, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Monsungatan 81, Eriksberg Frontview, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 81, Eriksberg Frontview, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 81

Lägenhet
Eriksberg Frontview, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
4 995 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 8/8
3 915 kr/mån
93 364 kr/m²

För dig som söker det lilla extra har vi nu nöjet att presentera denna takvåning. Högst upp i fastigheten med en stor terrass som löper utefter hela våningen och erbjuder bostaden en vidsträckt utsikt mot havet. Det unika gavelläget med de stora fönsterpartierna ut mot älvinloppet, Älvsborgsbron och Färjenäsparken gör denna bostad till något utöver det vanliga. Detta är ett exklusivt boende i ostört och privat läge som ligger centralt med närhet till allt! Denna bostad är en del av Riksbyggens flaggskepp, Brf Salteriet, och är inredd med påkostade materialval. Känslan av stora rumsvolymer är tydliga i den öppna planlösningen där de stora fönsterpartierna är en av bostadens stora behållning, närheten till vattnet är påtagligt från alla rum! Här har du lyx och komfort i varje detalj. Den stora balkongen på cirka 30 kvm, delvis inglasad, omsluter bostaden och erbjuder en perfekt plats för att bjuda in vänner och njuta av soliga dagar samt den rogivande utsikten mot älven och Färjenäsparken. Här kan du se båtarna glida förbi och uppleva grönskan alldeles intill. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum där du vaknar till en vacker vy över älvinloppet. I sovrummet finns även en väl tilltagen garderob med spegeldörrar som rymmer en komplett inredning av elfa system. Det lyxiga badrummet har egen tvättavdelning, en elegant takdusch, en dold golvbrunn för en stilren look och dimbar belysning som ger en exklusiv hotellkänsla. Redan vid husets entré märker du den exklusiva känslan med kopparbeklädda entrépartier och charmiga gårdar. Huset erbjuder gemensam relaxavdelning med bastu och gym där alla faciliteter är fria för föreningen medlemmar att nyttja. Det finns även en gäslägenhet att hyra och även en samlingslokal. Allt kan bokas bekvämt och modernt på en digital skärm i entrén eller via en app. I detta omtyckta område har du nära till mataffärer, restauranger, träningsanläggningar och utmärkta kommunikationer med buss och båt. Ta en njutbar promenad längs kajen och stanna till på ett mysigt café. Den nyligen renoverade Färjenäsparken erbjuder ytterligare grönska och rekreation i omedelbar närhet. Välkommen hem till lyx och harmoni vid vattnet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Långängen 8A, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Långängen 8A, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Långängen 8A, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Långängen 8A

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 750 000 kr
28 m²
1 rum
2 676 kr/mån
62 500 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet med ljusa, trivsamma väggar och ekparkettgolv. Här möts du av genomgående moderna och högkvalitativa materialval. Det rymliga badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, och det ljusa, rymliga vardagsrummet leder ut till en härlig uteplats med bästa solläge – perfekt för solälskare. Denna lägenhet är idealisk för dig som vill bo fräscht och modernt. I Kvillebäcken har du allt du behöver inom räckhåll. Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, ligger nära, och Kville saluhall erbjuder spännande matupplevelser. Det finns flera stora gymkedjor i närheten och förskolor i området. Kommunikationerna är utmärkta med både buss och spårvagn, vilket gör att du enkelt når centrala Göteborg, Nordstan och stadens nöjesliv på bara sex minuter. Varmt välkomna att boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norra Fjädermolnsgatan 40, Länsmansgården, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Norra Fjädermolnsgatan 40, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 40, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 40

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 250 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 294 kr/mån
29 801 kr/m²

Nu saluförs denna fina 3:a med en trevlig planlösning. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, ett ljust kök samt badrum med golvvärme och badkar. Utöver de erbjuds även en stor klädkammare som även kan användas som kontor, och en inglasad balkong som nås från vardagsrummet. Genomgående hög standard på materialval och fina tillval, såsom köksdesign, dubbla kylskåp/frys och vitlaserat parkettgolv. Här bor ni med promenadavstånd till kommunikationer som enkelt tar dig in till stan samtidigt som du har serviceutbud, matställen och naturområden inom gångavstånd. Här bor ni även med smidiga kommunikationer till Volvo! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ostindiefararen 19, Eriksberg, Göteborgs kommun

Ostindiefararen 19

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
4 500 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/9
4 923 kr/mån
59 211 kr/m²

Nu har ni chans att förvärva en mycket läcker trea i en av Eriksbergs mest populära föreningar HSB Brf Ängön i Gbg! Här erbjuds allt som sätter guldkant på tillvaron, en ljus toppmodern lägenhet med inglasad balkong samt uppvärmd pool och bastu på innergården. Inne i bostaden väver vardagsrummet samman med köket och skapar en öppen och social yta för gott sällskap. Bostaden har två bra sovrum med gott om förvaring i båda, det finns även en klädkammare i anslutning till entrén. Badrummet är helkaklat med dusch och tvättavdelning. Brf Ängön är en unik förening med låg belåning och häftiga faciliteter i form av uppvärmd pool, bastu och även båtplatser. Precis intill har vi härliga promenadstråk med restauranger fik och njutfulla stråk. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information eller boka en visningstid på mäklarens hemsida!

  • Balkong
  • Hiss
Kvillegatan 35, Centrala Hisingen Porslinsfabriken, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Kvillegatan 35

Lägenhet
Centrala Hisingen Porslinsfabriken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 075 000 kr
39 m²
1.5 rum
2 301 kr/mån
53 205 kr/m²

Nu saluförs en stilren, välplanerad 1,5a om 39 kvm i populära Porslinsfabriken. Låg avgift som även inkluderar Telia Triple Play, fina ytskikt & stor uteplats är några av attributen som präglar bostaden. Här erbjuds även ett helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter. Byggnaden uppfördes 2013 och här känns fortfarande nytt och det är bara att flytta in och trivas. Idag brukas bostaden som en 2:a då alkoven är avskärmad med en praktisk vägg. Bostaden är belägen i populära Porslinsfabriken som ligger nära bra kommunikationer från Hjalmar Brantingsplatsen till de centrala delarna av Göteborg. Här nås även Lindholmen Science Park på några minuters cykelväg och Backaplan med alla dess faciliteter ligger några minuters promenad bort. I området finns flertalet populära restauranger för alla smaker. Välkommen att boka en visningstid!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bratteråsgatan 40 - Vån 16, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40 - Vån 16

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
3 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 16/25
3 940 kr/mån
60 185 kr/m²

Äntligen kan vi presentera denna stilrena bostad där exklusivitet möter modern livsstil. Denna nyproducerade tvåa erbjuder en unik kombination av stil, komfort och bekvämlighet, allt beläget i det eftertraktade området Eriksberg. Med högklassiga detaljer och en fantastisk utsikt över omgivande miljö, är detta hemmet som du väntat på! När vi stiger in i lägenheten möts vi direkt av en härlig känsla av rymd och ljus. Högt i tak och stora fönster ger ett trevligt ljusinsläpp och tack vare läget högt upp i fastigheten är bostaden mycket privat och fri från insyn. I hallen finns en rymlig garderob för förvaring. Det välutrustade och stilrena badrummet har golvvärme och erbjuder både dusch, handfat och toalett samt en egen tvättmaskin. Köket är ljust och modernt med detaljerade tillval samt har alla nödvändiga apparater inklusive kyl/frys, spis och ugn. Vardagsrummet är generöst tilltaget och perfekt för sociala tillställningar, med gott om plats för en stor soffa och möblemang. Från vardagsrummet kommer man in i det rymliga sovrummet, där det finns gott om plats för en dubbelsäng och annan möblering, samt gott om förvaringsmöjligheter i garderoberna. Missa inte chansen att uppleva det bästa av det bästa. Välkommen till Bratteråsgatan 40 - där lyx och komfort möts på ett extraordinärt sätt!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Sagogången 52, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00

Sagogången 52

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 084 kr/mån
25 317 kr/m²

Nu kan du bli ägare till en grymt planerad genomgångs 2:a med stor uteplats och ett av områdets bästa lägen. Bostaden erbjuder kök med matplats mot gården, stort vardagsrum med utgång till baksidan, bra sovrum med plast för förvaring, stamrenoverat badrum och gott om förvaring. Det bästa med bostaden kan vara den trevliga uteplatsen med fritt läge mot de gröna omgivningarna. Det går knappast att hitta ett mer privat och trevligt läge i området och här kan ni njuta av solen hela förmiddagen. Välmående förening med grönskande gårdar, lekplatser och eget gym. Det erbjuds också cykel- och barnvagnsförråd, tvättstuga, torkrum, grovtvättstuga, bastu, boulebana och miljöhus för avfall. Bostaden ligger nära både Backa Kyrkogata 11 Förskola, Backaskolan, Coop och Selma Lagerlöfs Torg med bra serviceutbud samt restauranger. Dessutom är det enkelt att ta sig till Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Kungälv. Det är endast några minuters promenad till mataffär och goda kommunikationer till centrala Göteborg. Varmt välkommen att boka en visningstid!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 7