Mäklare Patrik Skarström

Patrik Skarström

Om mig

Med mig som mäklare får du en engagerad och driven person som inte lämnar någonting åt slumpen. Mitt mål är att bygga min mäklarkarriär på nöjda kunder som rekommenderar mig vidare. Därför ser jag varje affär som en unik möjlighet för mig att överträffa mina kunders förväntningar. Göteborgs 3:e mest rekommenderade mäklare för helåret 2022, Reco.se. Läs gärna hur mina kunder upplever mig: https://www.reco.se/husmanhagberg-goteborg-hisingen/patrik-skarstrom

Mäklarens försäljning på Hemnet
Borstbindaregatan 5, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Borstbindaregatan 5, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 5, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 5

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 5/5
3 727 kr/mån
55 128 kr/m²

Kliv in i en välplanerad lägenhet med ljusa trivsamma väggar och ekparkett på golvet. Lägenheten har genomgående moderna och högkvalitativa materialval, stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett ljust rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet ligger den härliga balkongen i bästa solläge, perfekt för er som vill njuta av solen och utsikten.Sammanfattningsvis den perfekta lägenheten för alla som vill bo nytt, fräscht och modernt! I Kvillebäcken bor du med allt du behöver i nära inpå. Backaplan erbjuder att av Sveriges största handelsområden. Kville saluhall längs gatan för nya spännande matupplevelser. Flera stora gymkedjor nära inpå. Förskola finner i området. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter. Varmt välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gegerfeltsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 17:50
Gegerfeltsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Gegerfeltsgatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Gegerfeltsgatan 10

Radhus
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
4 350 000 kr
110 + 61 m²
5 rum
286,9 m² tomt

**Accepterat pris** Stig in på Gegerfeltsgatan 10 – ett trevligt radhus som bjuder på en härlig grönskande område. Med en enastående gavelläge och en perfekt placering i det eftertraktade området Tolered, perfekt för barnfamiljen. Här möts du av en generös baksida, badande i solens sista strålar tack vare det härliga västerläget. Njut av varje solnedgång i harmoni med grönskan som granne. Dessutom är närheten till Eketrägatan oslagbar – här finns spårvagnar och bussar som tar dig dit du behöver vara, snabbt och smidigt. Detta radhus är inte bara vackert beläget, det erbjuder även en smart och välplanerad layout. På entréplanet möts du av en rymlig hall, rymligt kök, mysigt sovrum och ett stort, ljust vardagsrum med direktutgång till trädgården. Övre plan bjuder på ytterligare två väl tilltagna sovrum, gott om förvaringsmöjligheter och en toalett. I källarplan finns ytterligare utrymme att utforska, inklusive ett extra sovrum och separat ingång från baksidan, här finns även ett badrum med jacuzzi, tvättstuga och många andra bra utrymmen. Dessutom finns en uppfart som gör det bekvämt att parkera bilen precis vid dörren. Tolered är inte bara en plats att bo på, det är ett levande och charmigt villaområde som lockar med sin närhet till stadens puls. Med Eketrägatans utbud av spårvagnslinjer och bussar är det enkelt att ta sig in till centrum. Skolor, förskolor och lekplatser finns inom räckhåll för familjen, och för de som älskar natur och promenader ligger Hisingsparken nära till hands. För en avkopplande dag vid vattnet är Eriksbergs kajpromenad bara en kort resa bort. Ge dig själv chansen att förverkliga drömmen om att skapa ditt perfekta hemmet – välkommen till visningen av Gegerfeltsgatan 10!

  • Premium
Väderkvarnsgatan 2D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Väderkvarnsgatan 2D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Väderkvarnsgatan 2D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Väderkvarnsgatan 2D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
4 170 kr/mån
37 069 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa mitt på Centrala Hisingen med funkischarm och goda förbindelser till Göteborgs stadskärna! Bostaden erbjuder fina ytskikt och ger en hemtrevlig känsla. Genomgående bra standard, bra förvaringslösningar och ett vardagsrum med parkett. Bra storlek på sovrum där dubbelsäng ryms och ett kök med plats för matbord intill fönstret. Alla ytskikt är målade under 2022 och toalettstol utbytt 2022. Här bor du i ett charmigt område med cafeér och restauranger på promenadavstånd. Otroligt bra kommunikationer finns som tar dig exakt dit du vill enkelt. Hör av dig för mer information!

  • Premium
Duettgången 11, Säve, Göteborgs kommun

Duettgången 11

Fritidshus
Säve, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
995 000 kr
35 m²
1 rum
200 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska pärla i hjärtat av Gunnesby Koloniträdgårdar! Här finner du en välskött stuga som är som en egen liten oas, omgiven av blomstrande växter och grönska. Stugan är omgiven av ett staket vilket gör det perfekt för dig med hund. Med en perfekt balans mellan avskildhet och närhet till bekvämligheter som gemensamma områden och parkering. Den utbyggda veranden omringad av fönster blir den perfekta platsen att sitta på. Vidare kliver ni in i köket som har det mesta ni behöver. I anslutning finner ni vardagsrummet som har en bra storlek och här finns en ny värmepump. Badrummet har renoverats i sin helhet och är idag helkaklat med både dusch och WC. En trappa upp finner ni sovloftet som rymmer två sängar och även gott om förvaring. Utanför väntar en charmerande uteplats och en bra planerat tomt med allt du kan tänkas behöva. Finns även en friggebod i stugan som löser din förvaring. Föreningen har ett stort utbud av olika aktiviteter för att du ska ha mycket att göra och samtidigt kunna njuta av lugnet utanför din egen stuga. Här finns både bad och minigolf, men även många andra sociala tillställningar för att träffa nya människor och skapa minnen för livet. Bli en del av en härlig gemenskap och skapa nya vänner samtidigt som du tar del av det fantastiska livet i Gunnesby. En kolonistuga är en investering för livet och ett perfekt tillfälle att uppleva lugnet och ro utan att behöva åka långt bort. Tveka inte att kontakta oss för mer information och ta chansen att skapa egna drömminnen! Denna sommaridyll erbjuder inte bara grönskande omgivningar utan även närhet till en härlig badplats. Dessutom är stadens puls bara en kort 20-minuters bilresa bort, och om du föredrar kollektivtrafik så finns en busshållplats bara en kort promenad bort. En stuga ni måste se på plats!

Arves Marias Väg 12, Tuve, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Arves Marias Väg 12, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arves Marias Väg 12, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arves Marias Väg 12

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
3 500 000 kr
95 m²
5 rum
vån 2/5
6 294 kr/mån
36 842 kr/m²

Välkomna till denna stora 5:a i hjärtat av Tuves nybyggda område. Här finner ni 3-4 bra sovrum, stora sociala ytor, ett rejält kök med allt ni kan önska, två balkonger och mycket mer. En bostad som passar den stora familjen eller paret med några barn som behöver mycket utrymme. Det finns ett helkaklat badrum med tvättdel och en gästtoalett i entrén. Sammanfattningsvis en bra lägenhet där många möjligheter finns. Lägenheten är hos föreningen skriven som en 4:a men nyttjas idag som en 5:a. Stabil förening som öven erbjuder takterrass, övernattningslägenhet och mycket annat. Här bor du i hjärtat av Tuve, i den pulserande nybyggda delen. Här har du restauranger så som sushi och pizza, blandat med lite livs och annat som förenklar livet. Förskola och skola ligger alla dessa på promenadavstånd. Ca 500 meter bort ligger Tuve torg med allt det erbjuder, så som ICA, Willys, Apoteket, Tandläkare, Bageri och mycket mer. Bussen hittar ni direkt utanför dörren där buss 17 tar er till stan på ca 15 minuter. Varmt välkommen att boka in er till visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lillekärr Södra 198, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Lillekärr Södra 198, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Lillekärr Södra 198, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Lillekärr Södra 198

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 395 000 kr
90,5 m²
4.5 rum
vån 2/4
6 791 kr/mån
26 464 kr/m²

Nu kan vi presentera denna välplanerade 4:a med närhet till allt, som idag nyttjas som en 4,5:a. Köket renoverades för ca två år sedan och är ljust och fräscht med bra maskiner och ytor. Bostaden erbjuder tre sovrum, två helkaklade badrum, ett rymligt vardagsrum och ett kontor. Den inglasade balkongen sträcker sig längs hela bostaden och blir det perfekta rummet att vistas på stora delar av året. Här ryms utan problem större möblemang. Ett stenkast till Kärra Centrum med mycket service så som ICA, skola, simhall m.m. Stabil förening där de bland annat har bastu och nu kommer renovera badrummen. Bussen hittar ni också en ett stenkast från bostaden och den tar er in till Göteborg på ca 18 minuter. Ytterligare info om stamrenoveringen finns under dokument! Varmt välkommen att boka in dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Maj på Malös gata 38, Eriksberg, Göteborgs kommun
Maj på Malös gata 38, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Maj på Malös gata 38, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Maj på Malös gata 38

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
3 695 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/4
4 650 kr/mån
52 786 kr/m²

Ta chansen att uppleva denna magiska tvåa med fantastiskt läge och härliga vyer. Här erbjuds generösa ytor tack vare en genomtänkt och spännande planlösning, inklusive ett rymligt sovrum, ett fullt utrustat kök och ett stort badrum. Vardagsrummet erbjuder många möbleringsalternativ, perfekt för både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når du även bostadens pärla - en inglasad balkong med en fantastisk utsikt ner mot dockan och gott om plats för en loungegrupp. Sovrummet är stort och rymmer en dubbelsäng utan problem. Det finns även fönster met utsikt ner mot dockan. Här bor du i Brf Eriksbergsterrassen, som är prisbelönt för sin arkitektur, uppe på Eriksbergsplatån. I föreningen finns en grönskande innergård med lekplats och en mängd andra bekvämligheter såsom gym, bastu, relaxavdelning och övernattningslägenhet. Precis utanför porten finner du daglig närservice och utmärkta kommunikationsmöjligheter med både båt och buss. Som boende här innebär att du bor i ett attraktivt havsnära område, känt för sin marina atmosfär och närheten till vackra kajpromenader, restauranger, caféer och den charmiga Färjenäsparken. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Stillestorpsgatan 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Idag kl 17:00
Västra Stillestorpsgatan 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Västra Stillestorpsgatan 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Västra Stillestorpsgatan 11

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 750 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 561 kr/mån
41 176 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med helkaklat badrum och modernt kök. Bostaden är fint belägen med lugnet kring Ramberget som granne men ändå närheten till spårvagnen som snabbt tar er in till stan. Kök och vardagsrum är smart avskilt med en köksö som ger förvaring och även en sittplats för två. Köket är bra och har det mesta man behöver, och är ljust och fräscht. Sovrummet finner ni till höger från vardagsrummet och här ryms en större säng och förvaring löses i en skjutdörrsgarderob. Här finns även plats för ett skrivbord för er som jobbar hemma. Sammanfattningsvis den perfekta bostaden för er som vill flytta hemifrån, såväl er som vill bo i en bra och praktiskt bostad med garage i avgiften och närhet till kommunikationer. Föreningen erbjuder en mängd aktiviteter, gästlägenhet, boulebana, gym samt garageplats till alla lägenheter. Föreningen har fin ekonomi och har gjort de flesta av sina stora renoveringar, senast byttes alla fönster i bostaden. Närhet till skola, förskola, shopping på Backaplan och bra kommunikationer in till stan. Varmt välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Hiss
Ellesbovägen 100A & B, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Ellesbovägen 100A & B

Villa
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
7 995 000 kr
273 + 122 m²
10 rum
10 025 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att bli ägare till en unik fastighet med otroliga möjligheter omgiven av naturen. På fastigheten står idag två hus, ett för familjen och ett bestående av två lägenheter som ni kan använda som generationsboende eller för uthyrning. Båda husen är uppförda 1937 av en amerikansk arkitekt som byggde husen till sig och sin familj. Idag finns de äldre detaljerna bevarande även om moderniseringar har utförts då man bland annat har installerat bergvärme i både husen. Boningshuset har 183 kvm boa och 116 kvm bia och erbjuder stort kök med plats för familjen, vardagsrum med öppenspis, matsal för större bjudningar, allrum, två badrum, tre rymliga sovrum på övervåningen med en separat toalett och en stor källarvåning som bland annat har tvättstuga och bastu. I huset har äldre detaljer bevarats så som en äldre fungerande vedspis och något så unikt som kökshiss i huset. Här kan familjen trivas och njuta av omgivningarna som är någonting helt unikt för området. I den otroligt rymliga trädgården finner ni den hjärtformade näckrosdammen och de förtrollande körsbärsträden som prydligt står i kontrast mot skogen och lövträden i förgrunden. Kan ni ha det bättre? Ett hus som verkligen måste uppleves på plats. Fastighetens andra byggnad har idag 2 lägenheter, en på varje plan och en total area av 90kvm boa och 6 kvm bia. Dessa bostäder är just nu uthyrda och familjen täcker till stora delar sina boendekostnader med dessa intäkter. Här kan ni göra som ni vill och nyttja hela fastighetens potential efter era behov och möjligheter. Även om Bostaden ligger naturnära med grönområden som närmsta granne är har ni närheten till Kärra centrum, Bäckebol köpcenter med sitt stora utbud , skolor, förskolor och öppna förskolor. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem med en rik historia och unika egenskaper. Kontakta oss idag för mer information och upptäck själv charmens och karaktärens magi som detta hus har att erbjuda. Vid intresse och för visning hör av er till mäklaren!

  • Plus
Inägogatan 4, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Inägogatan 4, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Inägogatan 4, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Inägogatan 4

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/6
3 263 kr/mån
47 778 kr/m²

Nu kan vi presentera denna pärla i lummigt område nära Eriksberg. Kliv in i en fint planerad bostad som erbjuder det mesta. Sängen är placerad i alkovdelen vilket gör att det frigör mer yta i vardagsrummet att nyttja detta som precis just ett riktigt vardagsrum. Här ryms en soffa, tv och matbord utan större problem. Härifrån har ni en fransk balkong med grönskande utsikt. En klockren lägenhet för dig som ska studera eller för dig som vill bo praktiskt med närhet till nästan allt. I närheten finns ett stort utbud av restauranger, caféer, förskola och matbutik. Eriksbergs köpcenter erbjuder Coop, systembolaget och mycket mer. På bara några minuters promenad når du Eriksbergskajen med dess promenadstråk och cafeér. För ett större utbud tar du dig smidigt med buss, spårvagn eller båt in till city. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Rödlönnsgången 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Rödlönnsgången 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rödlönnsgången 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rödlönnsgången 26

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 695 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/6
3 047 kr/mån
56 500 kr/m²

Nu kan jag presentera denna välplanerade etta med stor balkong med fri utsikt! Här är kvadratsmarta lösningar, gott om förvaring och med lägenhetens centrala läge på Hisingen, finns här kommunikationer som tar dig till Gbg C på bara några minuter samt närhet till grönområden så som bl.a. Ramberget, vilket gör detta till den perfekta förstalägenheten / övernattningslägenheten. Lägenheten har fräscha färger och ger en modern känsla. Badrummet är helkaklat och har tvättpelare. På golvet ligger parkett som sträcker sig hela vägen från entrén till balkongen samt det stora fönsterpartiet ut mot denna. Detta bidrar till härligt ljusflöde genom hela bostaden och skapar en känsla av extra rymd. Medlemmarna i Brf Kubik har tillgång till det gemensamma orangeriet om hela 90 kvm som är utrustat med kök & toalett. Här kan ni samlas för middag som fest i de större sällskapen! Varmt välkommen att boka in dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Virvelvindsgatan 30, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Virvelvindsgatan 30

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 680 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 6/10
2 008 kr/mån
65 882 kr/m²

Varmt välkommen till denna smart planerade etta mitt på centrala hisingen. Ett boende perfekt för studenten, paret eller som övernattningslägenhet. Lägenheten ligger i bästa läge högt upp på våning 6/11 med en härlig inglasad balkong som ger maffig utsikt. Här bor du kvadratsmart och billigt. Du tar dig även enkelt till både Lindholmen och centrala Göteborg, då vagnen till Nordstan tar ca 7 minuter. Så ska du studera så har du enkla kommunikationer, så du enkelt tar dig vart du än vill. Varmt välkommen att boka in er till visningen, eller hör av er till mäklaren för privatvisning och förhandsaffär.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12