Mäklare Patrik Skarström

Patrik Skarström

Om mig

Med mig som mäklare får du en engagerad och driven person som inte lämnar någonting åt slumpen. Mitt mål är att bygga min mäklarkarriär på nöjda kunder som rekommenderar mig vidare. Därför ser jag varje affär som en unik möjlighet för mig att överträffa mina kunders förväntningar. Göteborgs 3:e mest rekommenderade mäklare för helåret 2022, Reco.se. Läs gärna hur mina kunder upplever mig: https://www.reco.se/husmanhagberg-goteborg-hisingen/patrik-skarstrom

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvillegatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Kommande
Kvillegatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Kvillegatan 10, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Kvillegatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 563 kr/mån
42 018 kr/m²

Välkommen till Kvillegatan 10 och denna fantastiska lägenhet. En trappa upp kliver ni in i en pärla som till större delen renoverats. Här har det renoverats smart och man har valt att lägga in fina detaljer så som ny ekparkett, nytt modernt kök och behållit original fönsterbräden för att få en trevlig känsla. Väl inne möts ni av en rymlig hall med plats för avhängning och på golvet ligger marmor med golvvärme. Köket och vardagsrummet ligger i en öppen lösning då en vägg tagits ner för att öppna upp och få till ett modernt utrymme, perfekt för socialt umgänge. Ett modernt och praktiskt kök med allt du kan önska och en smart köksö som binder samman rummen. Vardagsrummet är rymligt med plats för soffa och matbord intill fönstret. Vidare finner ni ett stort sovrum med utgång till balkong och en praktiskt klädkammare i anslutning. Sist men inte minns finns ett helkaklat badrum praktiskt beläget i hallen. En stabil förening med god ekonomi lånen ligger på ca 4500kr/kvm, vilket är riktigt bra! En av de finare lägenheterna i området och perfekt för dig med högt ställda krav. Här bor du lugnt men med närhet till hela stan, tack vare Backaplan och alla förbindelser med bussar och spårvagnar. Varmt välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
Gullkragsgatan 8, Centrala Hisingen Hildedal, Göteborgs kommun
  • Kommande

Gullkragsgatan 8

Villa
Centrala Hisingen Hildedal, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
7 900 000 kr
169 + 76 m²
10 rum
677 m² tomt

Välkommen till en oas av möjligheter i denna natursköna pärla i Hildedal! Denna imponerande villa är perfekt för investeraren som vill maximera avkastningen eller för den familj som drömmer om generationsboende. Med sitt centrala läge är detta hemmet som ger dig närhet till allt du behöver. Denna villa, som omfattar fyra unika lägenheter, består av två rymliga fyror och två mysiga ettor. För den investeringsinriktade köparen är detta hus en fin möjlighet. Med fyra separata lägenheter har du alla möjligheter. Denna villa kommer vara attraktiv för hyresgäster som söker komfort och bekvämlighet i ett naturskönt område, perfekt då här är närhet till kommunikationer och butiker. För den som drömmer om att bo nära sina nära och kära, erbjuder detta hus den ultimata möjligheten till generationsboende. Varje lägenhet ger privatliv och utrymme för din familj eller dina gäster samtidigt som du kan njuta av gemensamma utrymmen och en trädgård för alla att samlas och skapa minnen. En väl omhändertagen villa där mycket av de stora renoveringarna redan är gjorda. Uppvärmningen är fjärrvärme, vilket är perfekt i dessa tider. Det finns plats för hela 4 parkeringsplatser på tomten, dessutom är det fritt att parkera på gatan. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka denna fantastiska möjlighet till livsstil och investering!

  • Plus
Lillhagens Sandlycka 4A, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Kommande

Lillhagens Sandlycka 4A

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Pris saknas
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 685 kr/mån

Nu kan vi presentera en av de oerhört attraktiva lägenheterna i hus med anor från 1930-talet. Här bor du i ett härligt grönskande område som taget ur Bullerbyn med dess röda hus och vita knutar. Lägenheten är i fint skick med helkaklat badrum med golvvärme, rejält kök med gott om ytor och tidstypiska detaljer så som vackert brädgolv genomgående. Föreningen har nyligen anlagt uteplats till lägenheten i bästa söderläge. Detta medför att ni nu både har möjlighet att sitta på framsidan och på baksidan av huset för att njuta av solen. Det finns ett utrymme i källare om 29 kvm (planeras under 2024 att ev köpas loss och inkluderas med trappa mellan våningarna) samt jordkällare om ca 20 kvm för ytterligare förvaring, se bilder (ingår alltså inte i lägenheten men får nyttjas). Vill ni ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum går det att ordna, se alternativ planritning. Bostadens läge i områdets erbjuder närhet till bussen och vacker utsikt över naturen och de grönskande omgivningarna. Närområdet genomgår en förändring med nybyggda skolor/förskolor, radhus mm. För den som gillar naturen finns Hökällan naturreservat på promenadavstånd, här finns fin natur och en gård med djur. Goda kommunikationer in till centrum som med bussen bara tar 19 minuter. Hör av er till mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3