Törnskärsgatan 3A

Fågelbacken, Malmö kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1938
Förening
HSB BRF Väbeln i Malmö
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
4 370 kr/mån
Driftkostnad
5 460 kr/år
Pris/m²
38 194 kr/m²

Varmt välkommen till denna renoverade gaveltrea!
Bostaden är belägen en halvtrappa upp och de 72 kvadratmetrarna är placerade på husets gavel vilket ger härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Här möts du av en trivsamt disponerad bostad med kök och vardagsrum i öppen planlösning och de två sovrummen lite mer privat placerade.
Hallen, vardagsrummet och köket har ett mörkt mattlackat ekparkettgolv och det nya köket från HTH går i en behaglig mörkgrön ton. Generös takhöjd och vackra takrosetter.
De två sovrummen ligger in mot föreningens gård respektive mot Erikstorpsgatan. Här ligger det en ljus parkett och väggarna är målade i vitt med en mjukt grön ton som fondväggar respektive vitt och hallonfärgade ton i det andra. Badrummet är helkaklat med vit och grå klinker.

De gemytliga omgivningarna och den trevliga lilla innergården kompletteras med en gemensam takterrass som är möblerad under sommarhalvåret.
I närområdet finns ett brett serviceutbud med busshållplatser, mataffärer, apotek, gym, systembolag och mycket mer. Det bästa av allt är nog närheten till det mesta och att bo mitt i en lugn oas. Såväl Ribersborgsstranden som City och Triangelns tågstation nås på gångavstånd.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Ebba Jönsson

Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Ebba Jönsson, Svensk Fastighetsförmedling Malmö
0768840141
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas