Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ingenjörsgatan 16, Södertorp, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ingenjörsgatan 16

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 6/8
3 575 kr/mån
26 364 kr/m²

I trivsamma Södertorp finns denna välskötta och ljusa tvårummare på 6:e våningen. Modernt och påkostat kök med rostfria vitvaror samt nyrenoverat badrum. Allt är klart,det är bara att flytta in! Vacker originalparkett i vardagsrummet och björkparkett i övriga rummen samt genomgående ljusa väggar bidrar till en luftig känsla i denna trivsamma lägenhet. Modernt fullutrustat kök med vita köksluckor eller vitrinluckor med frostat glas, mörk bänkskiva i laminat samt smakfullt grått kakel på väggen skapar en modern känsla och inbjuder till härlig matlagning. Här finns även plats för en mysig frukoststund vid matbordet i ljusflödet från det stora fönstret. Rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade trivsamma balkongen. Vardagsrummet har en vacker originalparkett i ek och här finns plats för både mysigt soffhäng samt matgrupp för den som önskar. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och mycket förvaring tack vare de inbyggda garderoberna, här får du även plats med en arbetshörna eller ännu mer förvaring för den som behöver. Lägg till ett modernt helkaklat badrum som renoverades 2022 (kvalitetsdokument finns) så är det här en trivsam bostad som det bara är flytta in i! Här är det bara ett stenkast till Pildammsparken, Mobilia samt Hyllie och smidiga tågförbindelser. Snabbt tillträde möjligt. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Balladgatan 5, Högaholm, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Balladgatan 5, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Balladgatan 5, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Balladgatan 5

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 764 kr/mån
18 121 kr/m²

Varmt välkomna till denna 3:a på 82,5 kvm belägen högst upp i huset på våning 5! Med hiss från markplan når man denna välplanerade och genomgående lägenhet där man kan sätta sin egna prägel. Lägenheten har kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum, två sovrum, stor inglasad balkong i ett soligt söderläge och ett stort badrum. Utsikten är fantastisk där man verkligen kan få ta del av både stadens puls eller den rofyllda och välskötta innergården. På Högaholm trivs man med dess närhet till alla önskvärda faciliteter som kan tänkas behövas i ens vardagliga liv. I området har man bland annat dagligvarubutik, kollektivtrafik och förskola nära till hands. Ca fem minuter bort har man även Lindängens centrum för extra shopping och en grundskola på Söderkulla. För pendlaren finns påfart för inre ringvägen men även närhet till Hyllie C för att ta sig vidare till Malmö C, Lund eller Köpenhamn. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Per Albin Hanssons väg 56B, Malmö, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Per Albin Hanssons väg 56B

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
745 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/11
2 525 kr/mån
31 702 kr/m²

Välkommen till denna praktiska etta på 23,5 kvm! Här finns allt du behöver för en bekväm vardag: lättmöblerat allrum, kokvrå, helkaklat badrum och bra förvaring. Till lägenheten tillhör en stor inglasade balkongen som ger en känsla av att lägenheten ännu större och luftig. Blekingsborg är nära allting man behöver, buss till Malmö universitet och Malmö C, närhet till Pildammsparken som ger en möjlighet till grönskande promenader och ett stenkast bort finns Mobilia köpcenter med ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Här kan du hitta allt du behöver för en bekväm vardag. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Per Albin Hanssons väg 95, Kulladal, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:30

Per Albin Hanssons väg 95

Villa
Kulladal, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 995 000 kr
119 m²
6 rum
1 176 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1 1/2-planshus som ligger på en gaveltomt med perfekt solläge och en idyllisk trädgård med utmärkta odlingsmöjligheter. Huset är i behov av renovering, vilket ger dig en utmärkt möjlighet att sätta din egen prägel. På entréplan finns ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Härifrån når du ett inglasat uterum, perfekt för mysiga kvällar. På samma plan finns även ett kök, badrum och sovrum. Ovanvåningen erbjuder ett allrum samt två sovrum. På tomten finns en stor sidobyggnad på 90 kvm, idag främst använd som verkstad. Här finns även ett växthus och odlingsmark där man idag bl.a. odlar tomater, vindruvor, potatis, jordärtskockor och solrosor. Trädgården är lummig och bjuder också på krusbär, vinbär och äppelträd. I området finns en minigolfbana, skola, idrottsplats, lekplats, matbutik och köpcentret Mobilia. Goda pendlingsmöjligheter med buss direkt till Malmö C och enkel access till Ringvägen med bil gör detta läge idealiskt. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem här!

  • Plus
  • Uteplats
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30

Östra Varvsgatan 16A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 295 000 kr
54,4 m²
2 rum
vån 4/6
4 836 kr/mån
42 188 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade tvåa i Brf Barcelona med närhet till såväl vidsträckta stränder som till cityliv. På fjärde våningen välkomnas vi av en solig loftgångsbalkong med utsikt över den medelhavsinspirerade innergården och Turning Torso. Det stora fönsterpartiet som sträcker sig från golv till tak skänker gott om ljus in till allrummet där det finns plats för både sittgrupp och arbetsplats. Den öppna planlösningen fortsätter in till köket med sittplatser för barstolar vid halvön och tillhörande matplats för upp till 6 personer. Sovrummet erbjuder gott om plats för såväl dubbelsäng och förvaring. Badrummet är helkaklat och praktiskt utrustat med egna tvättmöjligheter Strax utanför porten finns det busshållplats (5an), mataffär (Coop), Masthuggstorget (ICA Maxi, apotek, bibliotek, blomsterhandel, systembolag och restauranger), Varvsparken, Stapelbäddsparken och trevliga promenadstråk ner till havet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Kolsyregatan 16

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/4
5 691 kr/mån
40 183 kr/m²

I lugna nybyggda kvarter ligger Kolsyregatan på perfekt läge för den som uppskattar en smidig vardag där det i direkt närområdet erbjuds mataffär, busskommunikationer, förskola och restauranger. Här bjuder vi upp till översta våningen för att presentera en riktig pärla i form av en genomgående trerummare med dubbla balkonger, generösa sällskapsytor och en hög boendestandard med sobra och praktiska materialval. Hissen går från garage- och markplan och lägenhetens 82 kvadratmeter har två funktionella sovrum - master bedroom med lyxig klädkammare och ett andra sovrum vars avlånga utformning gör rummet praktiskt oavsett om man tänker använda det som hemma kontor med möjlighet till gästsäng eller som barnrum med generösa lekytor. Härifrån nås även en av bostadens balkonger med riktning mot föreningens trevliga innergård och möjlighet till morgonsol. Det helkaklade badrummet har allt man efterfrågar i ett modernt badrum med egna tvättmöjligheter, handdukstork och goda förvarvaringsutrymmen i vägghängda skåp. De generösa sällskapsytorna, som öppet sträcker sig över kök och vardagsrum, får rikligt med ljusinsläpp från breda fönsterpartier och erbjuder gott om ytor för både matplats och vardagsrumsmöbler. Från vardagsrummet har man också tillgång till en stor balkong om cirka 9 kvadratmeter som erbjuder solmöjligheter från strax före lunch till sen eftermiddag. Här har man ett fritt läge med utsikt över Sjöstadens blandade bebyggelse. Det havsnära läget är perfekt för den som uppskattar ett spontandopp eller avkopplande promenader längst kajkanten eller natursköna områden. Ner mot vattnet ligger S:t Jacobs stenugnsbageri så en kopp kaffe med gott tilltugg i en härlig miljö är aldrig långt bort. På promenadavstånd nås Dragörkajen med välrenommerade pizzerian Mastio och Limhamns glassmejeri. Ett längre stenkast bort ligger Ica Nära och Hylliekrokens golfbana och därefter Limhamnsfältet med sina saltstänkta badbryggor och utsiktsvyer över Sundet och Köpenhamn. Kommunikationsmöjligheter för att ta sig till city eller Hyllie ligger runt hörnet och inne i Limhamns stadskärna finns all tänkbar service som apotek, bank, postservice, bibliotek, vårdcentral och ett brett utbud av restauranger och butiker. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning och mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västanväg 55C, Gamla Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00

Västanväg 55C

Lägenhet
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 713 kr/mån
32 393 kr/m²

I Gamla Limhamns charmiga miljöer och mysiga kvarter presenterar vi nu denna fantastiska tvårummare med öppna ytor och en rymlig balkong i mot föreningens lummiga innergård. Det naturliga ljusinsläppet samspelar fint med den enhetliga interiören och planlösningen är utformad för sociala tillställningar vid både matplatsen och vardagsrummet. Vi går vidare till ett rofyllt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i stora garderober samt ett helkaklat badrum i moderna färger. Här bor vi tryggt i en ekonomiskt stabil förening med ovanligt låg belåningsgrad för området, samt gemensam el som inte bara är bekvämt, utan även sänker månadskostnaderna. Området är attraktivt och ligger nära den populära Geijerskolan, badplatser och promenadstråk längs havet. Dessutom finns närhet till allt från restauranger, caféer, matbutiker, vårdcentral och Limhamns centrum, samtidigt som City enkelt nås med cykel, buss eller bil. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Plus
  • Balkong
Skeppsgatan 42, Malmö, Malmö kommun
Skeppsgatan 42, Malmö, Malmö kommun, bild 2
Skeppsgatan 42, Malmö, Malmö kommun, bild 3

Skeppsgatan 42

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
5 995 000 kr
106 m²
4 rum
vån 3/8
7 090 kr/mån
56 557 kr/m²

Brf Skeppskajen kommer stå redo för inflyttning till hösten 2024. Nu kan vi erbjuda en fyra om 106 kvm med genomgående planlösning och dubbla balkonger mot väst och öst! Rumsdispositionen är väl genomtänkt med varierande storlekar på sovrummen mellan 7-16 kvm. Nära master bedroom finns ett stort och lyxigt badrum med egna tvättmöjligheter som ackompanjeras av gästtoalett med dusch som nås från hallen. Utmärkta förvaringsutrymmen där varje sovrum har egna garderober och i hallen finns både skjutdörrsgarderob och stor klädkammare. Köket från Marbodal har stilrena toner i gått och vitt och ligger avskilt från vardagsrummet. Härifrån nås den västvända balkongen som får en underbar eftermiddags- och kvällssol samt erbjuder blickar ned mot sista delen av kanalen där Fiskehoddorna ligger. Den andra balkongen nås från master bedroom och passar utmärkt för den som söker en skuggigare plats med rogivande innergårdsmiljö för avkoppling. Föreningens medlemmar har tillgång till en gemensamhetslokal med kökspentry och badrum. En grönskande innergård delas med grannföreningarna och här finns gräsmatta, trädplanteringar och pergola med sittbänkar samt cykelskul med gröna tak. Närområdet är Malmös kanske attraktivaste kvarter och skapar ett fantastiskt nav mellan de centrala stadsdelarna. Citadellskajens underbara kanalpromenad kommer förlängas och passera nedanför balkongen och runt hörnet längs Västra Älvgatan kommer det förberedas för småbåtsmarina. Här har redan etablerats ett antal restauranger samt mat & vinbar med första parkett mot slottet. Några promenadsteg bort ligger Malmö saluhall och annat som nås med fötterna är Centralstationen, underbara Kungsparken, Ribersborgsstranden och Gamla Västers pittoreska gator. Intresserad av visning? Kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bostadsrätter vid Citadellskajen - Sista etappen nu till försäljning!, Citadellskajen, Malmö kommun
  • 10 lediga bostäder

Bostadsrätter vid Citadellskajen - Sista etappen nu till försäljning!

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
fr. 1 800 000 kr
31-134 m²
1-6 rum
2 490 kr/mån

Välkommen till Riksbyggens sista etapp i Slottshusen, Brf Skeppskajen, med 64 lägenheter i hörnet Citadellsvägen/Skeppsgatan. Här pågår byggnationen för fullt av dessa fina lägenheter på ett av Malmös absolut bästa lägen. Vi börjar närma oss slutet på denna kungliga resa - Brf Skeppskajen är den sista pusselbiten att hamna på plats i Slottshusen. I denna avslutande etapp ingår 64 lägenheter som sträcker sig från ettor till sexor. Vissa kompakta på 31 kvm och andra mer generösa med plats för både familj, släkt och vänner - på samma gång. Alla lägenheter har minst en balkong, terrass eller uteplats. På toppen av huset hittar du kronjuvelen vars takterrass på inte mindre än 67 kvm sträcker sig runt husets gavlar. I princip finns allt som krävs för ett kungligt liv och boende på gångavstånd. Här möter havets svalkande vågor parkernas grönska och däremellan finns smultronställen i överflöd. Det finns något för alla här runt Citadellskajen. Caféer, omskrivna restauranger och mysiga promenadstråk. Allt i lägenheterna är nytt och fräscht, som sig bör i nyproduktion. Parketten ligger redan lagd och det nya, moderna köket är redo att börja användas från första stund. Vill du inte, så behöver du inte lämna din nya pärla, inte ens för att ta dig ner till tvättstugan. Badrummet är utrustat med en modern och effektiv tvättmaskin samt torktumlare som gör en, förut, tråkig aktivitet smidig och lätthanterlig. Oroa dig inte för vad du ska göra med alla dina kläder, vi har tänkt på förvaringen också – antingen i form av generösa garderober eller klädkammare. Skulle du behöva mer plats för dina prylar finns självklart förråd i källaren.

  • Nybyggnadsprojekt
Skvadronsgatan 20A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Skvadronsgatan 20A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Skvadronsgatan 20A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Skvadronsgatan 20A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 550 000 kr
34 m²
2 rum
vån 1,5/4
3 086 kr/mån
45 588 kr/m²

På charmiga Skvadronsgatan, precis intill den populära trion Spoonery, Atrium och St. Jakobs Stenugnsbageri, finner vi denna mycket smart planerade lägenhet om 34 kvm en halv trappa upp i föreningens mysiga gårdshus. Här vetter samtliga fönster åt innergården och är skyddade både från insyn och ljud från gatan. Under 2020 genomgick bostaden en totalrenovering där inget har lämnats åt slumpen. Samtliga renoveringar är väl genomtänkta för ytan och tack vare möjligheten att integrera köket i vardagsrummet har man ett separat sovrum. I samband med detta nyinstallerades el med DLC standard och jordfelsbrytare. Till lägenheten finns det två stora förråd, ett i källaren och ett på vinden. Bostadsrättsföreningen har även gjort vid de gemensamma ytorna, så som målat om i trapphusen och rustat upp hela sin innergård med gott om plats för cyklar och smidig sophantering. De har även genom åren genomfört flera stora renoveringar så som tak, fasad, fönster, avlopps-, målnings- och elarbeten. Precis utanför ytterdörren har man Slottsstadens breda utbud av caféer, bagerier, restauranger och lummiga grönområden. Genom kvarteret går Regementsgatan som leder in till city på bara 10 minuter med cykel och längs vägen har man "Nya Kronprinsen" som inte bara erbjuder ett nytt restaurangtorg utan också ett nyrenoverat gym, matbutik, apotek, systembolag samt andra butiker. Här finns även goda busskommunikationer mot universitet och Centralstationen som nås på mindre än 10 minuter. På en kort promenad genom Fridhems gemytliga kvarter nås Ribersborgsstranden som uppskattas såväl sommar som vinter. Varför inte införskaffa ett årskort på kallbadhuset!? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och kommande visningar!

  • Premium
Gottorpsvägen 37 B, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Gottorpsvägen 37 B

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 422 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till denna fina bostad från 2016 med balkong i skönt söderläge. På entrésidans svalgång finns ännu en uteplats med kvällssol och fri utsikt mot Öresundsbron. Lägenheten bjuder på en bra planlösning, fina golv och är genomgående. Köket har vit inredning, matplats för 4-6 personer och ligger i öppen planlösning med det ljusa vardagsrummet. Sovrummet har fönster mot en lugn innergård. Stort, helkaklat badrum med tvättmaskin och en rymlig klädkammare/förråd för förvaring av både kläder och prylar. Hiss finns från markplan. P-plats kan hyras av föreningen. Bilpool finns. Nära service, skola, barnomsorg och havet.

  • Hiss
Salongsgatan 42A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Salongsgatan 42A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
8 995 000 kr
135 m²
5 rum
vån 1/2
7 928 kr/mån
66 630 kr/m²

Välkommen till Salongsgatan 42A på kanonläge i Västra Hamnen! Detta moderna gavelradhus har allt man behöver för att trivas. Entréplanet erbjuder en luftig och öppen planlösning med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp ifrån tre väderstreck. I allrummet ryms såväl en stor matplats med havsutsikt, soffmöblemang, och är idag också avgränsat med industrivägg för att skapa ett fjärde sovrum för den stora familjen, men kan också kan funka som gästrum/kontor. Ifrån allrummet når vi dels husets trädgård via öppningsbara glasdörrar, men också det ljusa köket (Kvik 2016) med rymlig matplats för upp till sex personer vilket tillsammans skapar trevliga sociala ytor. Intill köket har vi tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, vask och förvaring. Via glasdörrarna tar vi oss ut till den härliga trädgården med trevlig uteplats, som bjuder in till såväl grill, studsmatta och plats för utemöbler/sittgrupp. Vi tar oss smidigt vidare ut till föreningens prunkande äppelträdgård och blomsterhav som upplevs som ett eget litet pittoreskt "Notting Hill" på väg ner till vattnet för ett bad. I detta gavelradhus finns det tre sovrum, samtliga belägna privat på ovanvåningen, varav två av dessa har havsutsikt och det sista, lite större sovrummet ligger placerat mot lugnt in mot trädgård/gårdsmiljön. På ovanvåningen når vi också husets soliga terrass i söderläge. Här kan man njuta av solen under hela dagen från det tidiga morgonkaffet till den sena solnedgången över havet i väst på kvällen. I huset finns också två badrum, ett per våningsplan med dusch i entréplan och badkar på ovanvåningen. Här bor man med badrocksavstånd ner till vattnet, och får möjligheten att bo i Västra Hamnen, ett av Malmös mest attraktiva områden. Här finns ett rikt utbud av restauranger, butiker, parker och kulturella evenemang. Ett område med närhet till dagis och förskolor/skolor och bra transportmöjligheter med såväl buss som med närhet till tågstation. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Spannmålsgatan 56B, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Spannmålsgatan 56B, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Spannmålsgatan 56B, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Spannmålsgatan 56B

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 345 000 kr
133 m²
5 rum
7 427 kr/mån
32 669 kr/m²

Varmt välkomna tilI detta lättskötta och moderna brf-parhus på hela 133 kvadratmeter där har man har alla förutsättningar för en fantastisk livsstil. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en levande atmosfär som är perfekt för socialt umgänge med familj och vänner. Rummet har flera stora fönster och dörr som öppnar upp mot den lättskötta trädgården, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen på trätrallen. Huset erbjuder möjlighet att ha upp till fyra välplanerade sovrum för den större familjen. Dessutom har man två stycken helkaklade badrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Nuvarande ägare har under 2023 installerat ett effektiv solcellssystem med eget batteri, vilket ger huset låga driftkostnader. För el-bilägare är det en extra bonus då man även har en egen laddstolpe på parkeringen utanför dörren. Tygelsjö är ett område som passar alla, från de yngsta familjerna till de mer erfarna generationerna. Med sin lugna atmosfär och goda förbindelser till Malmö via buss och bil är det perfekt för dem som vill ha närhet till staden utan att behöva ge upp landsbygdens charm. Det finns även allt du behöver för en smidig vardag, bland annat förskola, grundskola, ICA-butik och ett konditori. Och med allt som Malmö har att erbjuda bara ett stenkast bort, är du nära till alla bekvämligheter. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Brf Nova, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • 63 lediga bostäder

Brf Nova

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
fr. 1 525 000 kr
32-120 m²
1-4 rum
2 980 kr/mån

Brf Nova är den tredje och sista etappen i det nya bostadskvarteret och delar gård med de två första etapperna i kvarteret som är färdigställda och inflyttade. Många av lägenheterna i Brf Nova har balkong eller uteplats mot gården där du finner grönskande planteringar, lekutrustning för de små och plats att parkera cykeln. I kvarteret finns en gemensam gästlägenhet som du kan boka när du får övernattande besökare. Attraktivt läge för det goda livet. Kvarteren runt din bostad erbjuder det mesta du behöver i form av vardagsservice med ICA Maxi som granne och flera trevliga restauranger, caféer och gym nära inpå. Gästlägenhet och grön gård. I Brf Nova bor du mitt i Västra Hamnen, i en mix av urban citymiljö och lugna bostadskvarter, bara ett stenkast från vågorna i sundet. Det räcker att öppna balkongdörren, sätta dig bekvämt ner och njuta. Hör kvällsflanörerna småprata på väg till innekrogarna vid Sundspromenaden. Se solen gå ner bakom Köpenhamn. Ta hissen ner till gatan och gå ner till stranden på några minuter. Tveka inte, det är du som är stjärnan!

  • Nybyggnadsprojekt
Magasingatan 7A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Magasingatan 7A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Magasingatan 7A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Magasingatan 7A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 295 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 5/5
3 960 kr/mån
44 563 kr/m²

Högst upp i huset med balkong i fritt söderläge som erbjuder utsikter över Sjöstadens takåsar och massor av sköna soltimmar under hela eftermiddagen som avslutas med spektakulära solnedgångar. Här erbjuds en tvårummare på minst sagt fantastiskt läge som toppas med en välplanerad planlösning sobra materialval såsom kompositstenskiva i köket och kakelsättning i halvförband i badrummet. Den öppna planlösningen med samtliga fönster och balkongdörr mot väst får ett härligt ljusinsläpp och på golvet löper enhetligt ekparketten över hela bostaden. Sovrummet har plats för dubbelsäng och med extrabyggda garderober finns utmärkta förvaringsmöjligheter både här och i hallen. Från balkongen kan man även blicka ner mot föreningens grönskande och gemytliga innergård. I underbara Limhamns Sjöstad finns allt du behöver för en riktigt bra vardag, samtidigt som det är en lugn och avskild del av dynamiska Malmö. Här finns flera mataffärer, stenugnsbakeri, och restauranger, träning och aktiviteter för stora och små samt omtyckta förskolor och skolor. Det bästa av allt är kanske närheten till havet och badplatserna som radar upp sig längst Ribersborgsstigen

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dalbyvägen 16, Arlöv, Burlövs kommun

Dalbyvägen 16

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
7 900 000 kr
241 + 110 m²
8 rum
822 m² tomt

Välkommen till Arlero, en exklusiv fastighet belägen i Arlöv, skapad av den renommerade byggmästaren Hermod Möllerstedt år 1905. Denna arkitektoniska pärla, med en boyta på 241 kvm och en imponerande tomt på 822 kvm, är ett sant mästerverk av dekorativ stil och tidlös elegans. Den dekorativa fasaden med sina frontespiser och tidstypiska detaljer är ett konstverk i sig och ger huset dess unika karaktär och charm. Arlero i Arlöv är inte bara ett hem, utan en livsstil. Denna exklusiva fastighet erbjuder en harmonisk blandning av historisk charm och moderna bekvämligheter, perfekt för den som söker något utöver det vanliga. Välkommen till en plats där varje detalj är noga genomtänkt och där varje rum bjuder på en ny upptäckt. Från boken "Arlöv som vi minns" kan vi läsa Gun Möllerstedt berätta om sin farfar: ”Min farfar Hermod föddes i Malmö och var son till en murare som också hette Hermod. I Malmö engagerade han sig i byggbranschen och blev med tiden byggmästare. Först lät han uppföra Dalbyvägen 14 år 1904. Det blev en mycket lyckad förövning till hans mästerverk Arlero på Dalbyvägen 16, som byggdes 1905 och användes som affär och bostad. Efter den senaste exteriöra renoveringen av Arlero ledde det till ett Kulturmiljöpris med motiveringen att: "fasaden vars karaktär pietetsfullt bevarats".

  • Balkong
  • Uteplats
Vikingsbergsvägen 23, Bellevue, Malmö kommun
Vikingsbergsvägen 23, Bellevue, Malmö kommun, bild 2
Vikingsbergsvägen 23, Bellevue, Malmö kommun, bild 3

Vikingsbergsvägen 23

Villa
Bellevue, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
18 800 000 kr
286 + 87 m²
7 rum
1 074 m² tomt

På ett av Malmös mest eftertraktade områden kan du nu förvärva denna unika villa som har en fantastisk tillbyggnad ritad av Abelardo Gonzalez som har vunnit många priser för sin design, bl.a. vinnare, "Sveriges bästa interiör" samma år som han designade detta hus. Boytan är på 286 kvm med en biyta på 87 kvm där varje kvadratmeter är väl genomtänkt. De sociala ytorna är stora och fördelade på olika etager, som ger en underbar takhöjd. Takhöjden och de stora fönsterpartierna ger ett enastående ljusinsläpp och skapar en både öppen och inbjudande atmosfär. Genom glasdörrarna från vardagsrummet når man poolområdet som blir en naturlig förlängning av det sociala rummet. Njut av lugna dagar vid poolen och ta ett dopp eller koppla av i spa-avdelningen med jacuzzi och bastu. Här är ett boende med lyx och bekvämlighet! Bellevue Sjösida är känt för sin charmiga miljö och närhet till golfbana, tennis, paddelbanor, hav och småbåtshamn. För barnfamiljen finns närhet till förskola, skola och mysiga lekplatser. Här finns allt man behöver för att leva ett bekvämt och avkopplande liv. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta fantastiska boende.

  • Premium
Mölledalsgatan 95, Malmö, Malmö kommun
Mölledalsgatan 95, Malmö, Malmö kommun, bild 2
Mölledalsgatan 95, Malmö, Malmö kommun, bild 3

Mölledalsgatan 95

Radhus
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 400 000 kr
129 + 12 m²
4 rum
237 m² tomt

Nu finns chansen att flytta in i ett ljust välhållet tvåplans parhus med rejäl takhöjd på övervåningen och stora ljusinsläpp. Huset är beläget i mysiga omgivningar vid grönskande gård i mycket lugna och barnvänliga kvarter med närhet till lekplats och skola i Johanneslust/Bulltofta. Rekreation i form av Beijerspark, Flygfältsparken och Bulltofta ligger en kort cykeltur bort. För pendlaren finns både busskommunikationer och Inre Ringvägen nära. Huset bjuder på en liten gräsmatta och stort härligt uterum för måltider i grönskan och golvvärmen bidrar till myskänslan på sena grillkvällar. På framsidan kan du njuta av en eftermiddagsfika i solen på den skyddade uteplatsen. Stort kök som kan öppnas upp mot vardagsrummet för den som vill skapa en ännu mer öppen planlösning, påkostade materialval som köksbänkar i granit, svarta vitvaror och klinkergolv. Övervåningen bjuder idag på ett härligt ljusinsläpp tack vare sin öppna planlösning och rejäla takhöjd, idag finns två sovrum och ett rymligt allrum samt badrum med badkar, men kan lätt återställas till 3 sovrum om behovet finns. Ett bekvämt boende med låga driftskostnader. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Munkgatan 1, Triangeln, Malmö kommun
Munkgatan 1, Triangeln, Malmö kommun, bild 2
Munkgatan 1, Triangeln, Malmö kommun, bild 3

Munkgatan 1

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 395 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/6
5 050 kr/mån
46 263 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska sekelskiftesvåning fin adress med tidstypiska attribut såsom högt i tak, stuckaturer, bröstpanel och välvda fönsterpartier. Här bor man på ett av Malmös bästa lägen i en anrik fastighet med imponerande detaljer från byggåret 1913. Direkt i trappuppgången möts vi av gedigna portar, utsmyckande detaljer och stentrappa. Lägenheten fördelar sig över 95 kvm med en spännande planlösning, stora pampiga rum med fantastiska stuckaturer och tidstypiska detaljer samt renoverat badrum och kök från 2020. I sällskapsrummet ligger dessutom nylagd fiskbensparkett och alla väggar är underhållna under senaste åren. Lugna och enkelriktade Munkgatan ligger belägen mellan grönskande parker och stadskärnans puls. Ett stenkast bort ligger Triangels köpcentrum och citytunnelns tågstation där det även avgår flera busslinjer - optimalt pendlingsläge! För avkoppling rekommenderas Magistratsparken eller den större Pildammsparken med fina rekreationsområden och motionsmöjligheter i löparspår och utegym. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Premium
  • Hiss
Tessins väg 19B, Ribersborg, Malmö kommun
Tessins väg 19B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Tessins väg 19B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Tessins väg 19B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 695 000 kr
109 m²
4 rum
vån 7/8
5 435 kr/mån
43 073 kr/m²

Mitt i underbara Ribersborg kan vi presentera denna högt belägna funkisvåning med gavelläge som ger ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Hissen går från markplan och på det sjunde våningsplanet ligger denna fyrarummare med 109 kvadratmeter bostadsyta och en rymlig balkong med utsikt över omkringliggande gårdsmiljöer och med möjlighet till sol under sen eftermiddag och kväll. Den välplanerade planlösningen erbjuder idag två stora sovrum, med möjlighet till tre beroende av hur man väljer att disponera matrummet. Vardagsrummets generösa sällskapsytor rymmer utan problem matbord tillsammans med luftiga ytor för soffgrupp. Här märks flera tidstypiska attribut i välbevarad klassisk 50-talsparkett med holländskt mönster, innerdörrar med frostat glas och perspektivsfönster. I hallen finns tillgång till badrum och gäst-toalett som är förberett för tvättmaskin. Köket renoverades 2013 och har använts ytterst sparsamt sedan dess vilket gör att det fortfarande upplevs nytt och fräscht. Föreningen har en välskött och stor innergård där medlemmarna har möjlighet till umgänge över stensatta ytor likväl som gräsytor. Här finns grillplats med bord och stolar, lekplats för de små och trevliga rabatt- och planteringsytor som ger ett väldigt gott intryck för boende och besökare. I närområdet finns ett brett serviceutbud med välsorterade matbutiker, apotek och systembolag. Slottsstadens mysiga kvarter innehåller dessutom flera fina caféer, restauranger och butiker. Inom kort promenadavstånd når man havet och Ribersborgsstranden. Om man önskar att ta en promenad eller löprunda, passar Slottsparken eller Pildammsparken perfekt för det. Goda kommunikationer erbjuds med stadsbussnätet runt hörnet som tar er till city och centralen för vidare pendlingsmöjligheter. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oshögavägen 204, Oxie, Malmö kommun

Oshögavägen 204

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 800 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/1
8 256 kr/mån
15 652 kr/m²

Nu har vi nöjet att få presentera denna femrummaren med två egna uteplatser, en i öst och en i väst, och anslutande trädgårdsyta. Bostaden ligger på en gavel fördelat över 115 kvadratmeter med 4 väldisponerade sovrum, ett stort vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, ett kök med utgång till ena uteplatsen samt två badrum. Perfekt boende för den som vill bo på ett lugnt läge, nära till naturen och i en populär förening. Till lägenheten tillhör ett extra förråd och en tillhörande parkeringsplats. En kort bit bort nås naturen, det trevliga promenadstråk och flera parkområden. På ca 10 minuters promenad kommer du till Oxie centrum där det finns mataffär, vårdcentral, bibliotek, gym, restauranger och apotek. Det finns bra busskommunikationer och det är nära till Oxie station som tar dig till Malmö C på endast 20 minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
Döbelnsgatan 3C, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Döbelnsgatan 3C

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 095 000 kr
52 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 385 kr/mån
40 288 kr/m²

I fint 20-talshus erbjuds nu möjligheten att förvärva denna genomgående 1,5a. Lägenheten bjuder på många fina detaljer i form av brädgolv, lamprosetter och en fin takhöjd som skapar rymd. De stora fönsterpartierna ger härligt ljusinsläpp och bjuder också på fin utsikt in mot lummig gård. Den smarta planlösningen erbjuder ett kök med matplats för upp till sex personer, ett luftigt allrum med plats för såväl soffa, som säng samt en rymlig halva för tex arbetsplats, där vi också hittar wc och separat duschrum. Föreningens stoltserar med en grönskande och parkliknande innergård som ger möjlighet till grillfester och härlig avkoppling i solen. Här bor man i Rörsjöstaden med ett optimalt läge om man vill ha närhet till mataffärer, ypperliga kommunikationer och ett rikt utbud av både restauranger och caféer. Ett stenkast bort ligger Rörsjöparken och Kungsgatans allé som leder vidare in till citykärnan, samt de utmärkta bussförbindelserna från Värnhemstorget endast ett kvarter bort. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Serenadgatan 29, Malmö, Malmö kommun

Serenadgatan 29

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 165 000 kr
64 m²
2 rum
vån 6/17
4 368 kr/mån
18 203 kr/m²

Varmt välkommen till en fantastiskt fin tvårummare på sjätte våningen. Helkaklat badrum i svart och vitt tema utrustad med kombinerad tvätt- och torkmaskin från AEG för bekvämlighet. Fräscht och väl utrustat kök med allt från inbyggd ismaskin i frysen till moderna nödvändigheter som diskmaskin och spis. Detta är en ideal tvårummare där man verkligen har använt varje kvadratmeter på rätt sätt, i hallen finns garderober med skjutdörrar som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter utan att skapa en trång känsla i hallen. Den inglasade balkongen utmärker verkligen denna bostad och ger möjlighet till att njuta av utomhuslivet året runt. Denna bostad är idealisk för dig som värdesätter bekvämligheten av ett modernt kök och generösa sällskapsytor. De välplanerade rummen ger gott om plats för både avkoppling och praktiskt användande, vilket skapar en harmonisk livsmiljö. På Serenadgatan 29 finner du en perfekt plats att kalla hem. Allt på suveränt läge med närhet till Hyllie Station för pendling och även strand och hav som lockar under årets varmaste månader. Bo i en stabil förening med mysiga promenadstråk och grönområden som granne! Här kombineras närheten till stadens bekvämligheter med grönområden, vilket gör denna lägenhet till en pärla som erbjuder stil, komfort och bekvämlighet i toppklass.

  • Plus
  • Hiss
Folksångsgatan 78, Malmö, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Folksångsgatan 78

Radhus
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 845 000 kr
78 m²
3 rum
244 m² tomt

Välkommen till detta fina enplansradhus i eftertraktade Kastanjegården! På en tomt om 244 kvm finner du detta välskötta hem på 78 kvm, perfekt för dig som vill ha ett lättskött boende där man även kan njuta av både morgon- och kvällssol. Här kan du avnjuta en härlig morgonkaffe på framsidan eller arrangera grillkvällar på baksidan med grönskan som vacker kuliss. Under sommarmånaderna blommar lupinerna upp och skapar en privat och vacker trädgård. Huset erbjuder ett trevligt kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till trädäcket och trädgården, två sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum, tvättstuga samt ett extra förråd på ca 8 kvm. I populära Kastanjegården har du närhet till skolor, bussförbindelser och dagligvarubutiker. Området är även beläget nära Svågertorp och Hyllie med ytterligare shoppingmöjligheter och tåg som tar en vidare till Köpenhamn, Lund eller Helsingborg. För pendlaren med bil finns ringvägen en kort bilfärd bort. Missa inte chansen att äga detta drömboende, anmäl dig till visningen redan idag, visningsanmälan krävs!

Stallgränd 1, Elinegård, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Stallgränd 1

Radhus
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 495 000 kr
125 m²
5 rum
8 315 kr/mån
35 960 kr/m²

Gavelradhus i 2 plan om hela 125 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och du kan välja om du önskar en snabb inflytt eller behöver lite längre tid innan flyttlasset går. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning på nedre plan, med ett modernt och stilrent kök från Vedum, matplats som rymmer 4-6 personer samt ett rymligt vardagsrum. Här kan du njuta av samvaro och goda middagar med vännerna samtidigt. Bostaden är mycket ljus och luftig, tack vare fönster i tre väderstreck och från vardagsrummet når du bostadens uteplats som vetter mot föreningens gård. På bottenvåningen hittar du även ett stilrent badrum, en välkomnande hall samt en separat tvättstuga som gör vardagen både enklare och bekvämare. En trappa upp möts du av ett mysigt allrum, perfekt för umgänge och avkoppling. Här finns också ett stort sovrum med walk-in closet samt två mindre sovrum, som passar perfekt för barnen eller som gästrum/kontor. Läget är optimalt med närhet till naturen, då bostaden ligger invid det vackra kalkbrottet på Elinegård. Samtidigt är pendlingsläget mycket bra, med nära till ringvägen och Köpenhamn. Dessutom finns det även bra bussförbindelse till Limhamn och Hyllie samt centrum. Här finns även fina promenadområden och en skola precis på andra sidan gatan – perfekt för barnfamiljen!

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 43