Mäklare Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Formgatan 21, D-1401, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Formgatan 21, D-1401

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
3 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/5
0 kr/mån
68 529 kr/m²

Välkommen till en ljus 2:a högt upp i huset med takterrass i söderläge, öppen social planlösning, köksö och vinkelkök. Hemmet har förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Rosengrens gata 33, C-1102, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 33, C-1102

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
4 745 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/6
0 kr/mån
58 580 kr/m²

Se dig om i en härlig gaveltrea med balkong med morgonsol, fönster i två väderstreck, öppet kök och vardagsrum, köksö som tillval samt möjlighet att välja bort ett av sovrummen för större sociala ytor. Här finns gott om förvaring i två klädkammare samt en skjutdörrsgarderob. Möjlighet till hemmakontor samt gäst-wc gör vardagen smidig här.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Barlastgatan, A1304, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Barlastgatan, A1304

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
1 895 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 4/6
3 254 kr/mån
47 975 kr/m²

Bo 24 månader avgiftsfritt i Brf Ankaret! Välkommen in till en trevlig 1,5:a med mysig balkong och öppen social planlösning med plats för vännerna. Här kan du välja till en halvvägg för att få en avskild sovplats. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan.

  • Nyproduktion
  • Vintern -24/25
  • Balkong
  • Hiss
Barlastgatan, B-1202, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Barlastgatan, B-1202

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
3 895 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/8
5 931 kr/mån
47 212 kr/m²

Bo 24 månader avgiftsfritt i Ankaret! Se dig om i en härligt ljus genomgångstrea med balkong i söderläge. Det här hemmet är perfekt för dig som gillar att bjuda hem vänner. I vinkelköket blir matlagningen både roligare och smidigare, och en trevlig köksö finns som tillval. Här finns gott om förvaring i flera skjutdörrsgarderober. Möjlighet till hemmakontor samt gäst-wc gör vardagen smidig här.

  • Nyproduktion
  • Vintern -24/25
  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens Esplanad 30A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 425 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/7
4 262 kr/mån
47 549 kr/m²

Alldeles intill Varvsparken och i hjärtat av Västra Hamnen erbjuds denna nyproducerade tvårummare till den som söker en välplanerad bostad med en sober interiör och det lilla extra i fina tillval som höjer den annars goda grundstandarden. Här märks bland annat arbetsytor i kompositsten i köket, infällda spotlights med dimmerfunktion i hall och badrum samt takdusch och tvättpelare. Dessutom löper vitlaserad ekparkett över hela lägenheten och ger ett behagligt och ljust intryck. Lägenhetens 51 kvadratmeter används på bästa tänkbara sätt. En effektiv hall med garderob övergår snabbt till ett stort och luftigt rum där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning. Härifrån når man en rymlig balkong med solmöjligheter under förmiddagen fram till ca lunchtid. En trevlig detalj i vardagsrummet är det lilla södergående fönstret, vilket ger rummet ljusinsläpp från två väderstreck. Badrummet har egna tvättmöjligheter och i sovrummet ryms en dubbelsäng tillsammans med förvaringsutrymme i en garderob med skjutdörrsfunktion. Ytterligare förvaring erbjuds i ett vindsförråd. Medlemmarna i Brf Jogga har tillgång till en övernattningslägenhet och en grönskande innergård att umgås på. Ett stenkast bort ligger den gröna Varvsparken, och man kan knappt få en enklare vardag med tanke på allt som erbjuds i närområdet. Här bor man granne med havet, saltstänkta bryggor och ett utförligt serviceutbud. Närheten till Malmö universitet, mataffärer, träningsanläggningar, restauranger och parker förenklar vardagslivet. På nära avstånd finns goda kommunikationer, och Malmö Centralstation nås på bara några minuter. För den som cyklar finns fina cykelvägar in mot stan som blir ännu bättre från sommaren 2024, då cykelbroarna över Varvsstadens bassäng kommer att vara redo att användas. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information eller bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Älvgatan 10, Malmö Live, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Västra Älvgatan 10, Malmö Live, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 10, Malmö Live, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 10

Lägenhet
Malmö Live, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
13 950 000 kr
125 m²
4 rum
vån 8/8
8 576 kr/mån
111 600 kr/m²

Om ni söker efter ett boende som går bortom det vanliga så har ni just hittat det perfekta hemmet. Denna kronjuvel till penthouse ligger i kungliga kvarteret Slottshusen och erbjuder en idyllisk omgivning med Malmöhus slott och Slottsparken som närmsta granne, rinnande kanaler längs Citadellskajen och Västra Älvgatan - en bilfri tillvaro som förgylls av småbåtar, trädäck med sittbänkar. Här presenteras en våning på plan åtta med en magnifik takterrass på cirka 31 kvm där ni kan njuta av en magnifik utsikt över staden, slottet och parken. Här har du din egna parkeringsplats i garaget och tar hissen upp till åttonde våningen. När vi har passerat den rymliga hallen möts vi av en öppen planlösning där köket länkas samman med vardagsrummet. Direkt från vardagsrummet nås en balkong som tillsammans med breda fönsterpartier låter ljuset strömma in och ger en öppen och luftig känsla. Det stilrena Marbodal-köket i nyanser av grått inkluderar en praktisk köksö och är komplett med högkvalitativa Siemens vitvaror. Här ryms ett stort matbord intill höga fönster som börjar från golvnivå och steget är inte långt till de två utgångarna mot terrassen. Två av sovrummen i lägenheten är rymliga med sina 15 kvm, respektive 13 kvm, och inbjudande med gott om plats för en dubbelsäng samt garderobsvägg. Våningen rymmer också ett ytterligare sovrum för flexibel användning för gäster och/eller arbetsrum. Möjlighet att bygga ett fjärde sovrum finns, se alternativ planritning. Det stora och stilfullt helkaklade badrummet har en elegant duschhörna och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme för extra komfort. Blicka ut över kanalen så ser du Malmöhus slott, Nordens äldsta bevarade renässansslott. En kort promenad från Slottshusen ligger Malmös vackra strand med den ändlösa horisonten och Ribersborgs kallbadhus. På ungefär samma avstånd nås Gamla Väster och sedermera myllrande citygator med shopping, restauranger och gemytliga torg. Promenera genom slottsträdgårdens odlingar och besök caféer, tematrädgårdar och evenemang. Här finns även Malmös färskaste fisk och fantastiska rätter i Fiskehoddorna, saluhall och vinbar. För pendlaren eller resenären finns Malmö C med tåg- och bussförbindelser på gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 10:30
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Kolsyregatan 16

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/4
5 691 kr/mån
40 183 kr/m²

I lugna nybyggda kvarter ligger Kolsyregatan på perfekt läge för den som uppskattar en smidig vardag där det i direkt närområdet erbjuds mataffär, busskommunikationer, förskola och restauranger. Här bjuder vi upp till översta våningen för att presentera en riktig pärla i form av en genomgående trerummare med dubbla balkonger, generösa sällskapsytor och en hög boendestandard med sobra och praktiska materialval. Hissen går från markplan och lägenhetens 82 kvadratmeter har två funktionella sovrum - master bedroom med lyxig klädkammare och ett andra sovrum vars avlånga utformning gör rummet praktiskt oavsett om man tänker använda det som hemma kontor med möjlighet till gästsäng eller som barnrum med generösa lekytor. Härifrån nås även en av bostadens balkonger med riktning mot föreningens trevliga innergård och möjlighet till morgonsol. Det helkaklade badrummet har allt man efterfrågar i ett modernt badrum med egna tvättmöjligheter, handdukstork och goda förvarvaringsutrymmen i vägghängda skåp. De generösa sällskapsytorna, som öppet sträcker sig över kök och vardagsrum, får rikligt med ljusinsläpp från breda fönsterpartier och erbjuder gott om ytor för både matplats och vardagsrumsmöbler. Från vardagsrummet har man också tillgång till en stor balkong om cirka 9 kvadratmeter som erbjuder solmöjligheter från strax före lunch till sen eftermiddag. Här har man ett fritt läge med utsikt över Sjöstadens blandade bebyggelse. Det havsnära läget är perfekt för den som uppskattar ett spontandopp eller avkopplande promenader längst kajkanten eller natursköna områden. Ner mot vattnet ligger S:t Jacobs stenugnsbageri så en kopp kaffe med gott tilltugg i en härlig miljö är aldrig långt bort. På promenadavstånd nås Dragörkajen med välrenommerade pizzerian Mastio och Limhamns glassmejeri. Ett längre stenkast bort ligger Ica Nära och Hylliekrokens golfbana och därefter Limhamnsfältet med sina saltstänkta badbryggor och utsiktsvyer över Sundet och Köpenhamn. Kommunikationsmöjligheter för att ta sig till city eller Hyllie ligger runt hörnet och inne i Limhamns stadskärna finns all tänkbar service som apotek, bank, postservice, bibliotek, vårdcentral och ett brett utbud av restauranger och butiker. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning och mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ankaret Ägarlägenheter, Limhamns sjöstad, Malmö kommun
  • 5 lediga bostäder

Ankaret Ägarlägenheter

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
fr. 2 575 000 kr
40-81 m²
1,5-3 rum
0 kr/mån

Bli sjöstadsbo med stor frihet – upptäck ägarlägenheter i Ankaret! Det är dags att kasta ankar och ta allra sista chansen att bli sjöstadsbo. I Ankaret, vårt sista kvarter i vackra Limhamns Sjöstad, får du nu möjligheten att investera i en ägarlägenhet, som ger dig större personlig frihet och lägre månadskostnad än med bostadsrätt. Kajnära hem i Limhamns Sjöstad - I Limhamns Sjöstad bor du med närheten till Limhamnsfältet, Ribban och ett glittrande Öresund, och har samtidigt stadens utbud en cykeltur bort. Den nya stadsdelen står idag nästan färdig vilket betyder att kvarteren har fått karaktär och känsla. När du flyttat in här kan du ta en kort promenad till bageriet på helgmorgnarna och koppla av i kvällssolen invid kajkanten efter träningspasset på kvartersgymmet. Ankaret är vårt sista kvarter i denna del av Limhamns Sjöstad. Här bor du skyddat, ett snäpp in från kajen, men känner fortfarande saltvattendoften och hör havets brus från din balkong, uteplats eller takterrass. Se till att äga din bostad – på riktigt! Nu får du en unik chans att investera i en ägarlägenhet här. Med ägarlägenhet i Ankaret äger du din bostad – på riktigt. Det innebär i stort sett samma friheter som när du bor i villa eller radhus, även om du bor i ett flerbostadshus. Du kan pantsätta, sälja och hyra ut din bostad till vem du vill. En ägarlägenhet kostar i allmänhet mer att köpa än en bostadsrätt. Det beror på att när du köper en ägarlägenhet betalar du hela bostadens värde, precis som när du köper en villa eller ett radhus. Men månadskostnaden blir betydligt lägre än i en bostadsrätt då du inte betalar några gemensamma lån till en bostadsrättsförening. Boendeformen är relativt ny och fortfarande ovanlig i Sverige och i Malmö, men betydligt vanligare i Europa. Upptäck fördelarna med en ägarlägenhet och upplev friheten som det innebär. I Ankaret hittar du ägarlägenheter i form av allt från smarta 1,5:or till härliga femmor med stora ljusinsläpp och balkong, uteplats eller takterrass.

  • Nybyggnadsprojekt
Knopgränd 3B, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Idag kl 12:00
Knopgränd 3B, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Knopgränd 3B, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Knopgränd 3B

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
5 395 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1/5
7 117 kr/mån
45 720 kr/m²

Det är långt mellan gångerna och vi får gå tillbaka ända till 2020 som senast ett av Brf Kryssarens populära townhouse fanns ute till försäljning. Nu förbereds möjligheten att förvärva en av dessa bostäder i etage som präglas av hög standard i material och interiör samt en funktionalitet som är väldigt tilltalande för barnfamiljer. Med två möjliga ingångar nås bostaden både direkt från Knopgränd med egen grind och en halv trappa upp samt från föreningens slutna innergård där man har en stensatt uteplats omgiven av häck och möjlighet till familjens egna cykelplats. Nedre plan erbjuder rymliga sällskapsytor i vardagsrum, badrum med tvättmöjligheter och dusch, goda förvaringsutrymmen i garderober under trappa och i hall samt separat kök med tillhörande matplats. Köket från Vedum är riktigt trivsamt med spegelramar på de grå skåpluckorna och gedigen stenskiva i granit som arbetsbänk. Dessutom är maskinerna extra utrustade med bland annat självrengörande ugn. Det andra våningsplanet har ett praktiskt allrum direkt när man kommer upp från trappan och den här ytan passar perfekt som TV-rum. Två sovrum är placerade med fönster in mot gård och båda har utgång till balkong i östligt läge samt förvaring i garderob. Master bedroom har två klädkammare samt utgång till balkong i västligt läge. Ovanvåningens badrum har badkar och precis som nedre våningens badrum finns komfortvärme installerat under klinkergolvet. Över hela bostaden ligger grålaserad ekparkett och väggarna är bredspacklade och målade i varmvit färg. Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja en gemensamhetslokal på ca 60 kvadratmeter som man kan hyra för exempelvis kalas men även erbjuda vänner och familj en plats att övernatta i. I källarplan finns ett stort garage, gott om cykelparkeringar och på entréplan i trapphuset finns rum att ställa barnvagnar i. I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och en småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. För barnen finns flertalet förskolor och skolor för alla åldrar. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det finns goda pendlingsmöjligheter med centralstationen ca 10 minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen. Det finns också tillgång till föreningens elektriska lådcyklar som är utmärkta för längre utflykter till stadens kärna eller Ribersborgs badplats och kallbadhus som ligger 5 minuter hemifrån på cykel.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 35D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
6 595 000 kr
123 m²
5 rum
vån 8/9
8 603 kr/mån
53 618 kr/m²

En ny stjärna har tänts och tagit plats på ypperligt läge där Ribersborgs öppna gröna fält och strandremsa tar slut och Västra Hamnens moderna bebyggelse tar vid. Brf Stellas niovåningshus reser sig längs Stora Varvsgatan och här har vi det stora nöjet att bjuda upp till den åttonde våningen och denna fantastiska bostad med havsutsikt, dubbla balkonger och en tilltalande planlösning med flertalet uppskattade egenskaper. Av föreningens 57 lägenheter är detta den enda lägenhetstypen som erbjuder fyra sovrum - alla dessutom av generösa storlekar vilket är sällsynt och perfekt för familjer med äldre barn. De 123 kvadratmeterna förgylls av flera smarta förvaringslösningar, två helkaklade badrum med dusch, varav det ena med tvättmöjligheter och framförallt ett underbart sällskapsrum med stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljusinsläpp. Här ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning med en köksö som dels tillför köket en praktiskt dimension i arbetsytor och förvaring, men fungerar även som en trevlig samlingsplats vid sociala sammankomster. Härifrån den stora söderbalkonger med gott om solmöjligheter och fantastiska utsikter där främst Ribersborgsstranden och havet fångar blicken men om sliter man ögonen åt andra hållet tornar citys skyline upp i sydost. Sovrummen är mellan 11-14 kvm och från ett master bedroom nås bostadens andra balkong som vetter in mot gården i ett svalare norrläge. Föreningens byggnad har låg energiförbrukning och en energiklassificering på B, vilket ger möjlighet till gröna bolån hos banker. Med hänsyn av klimatet har solceller installerats på husets tak. Föreningens medlemmar har tillgång till en övernattningslokal, cykelverkstad och gott om cykelparkering i källaren.. En lummig innergård kommer anläggas med gräsmatta, träd, pergola, och möjligheter för grill och umgänge. I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kostergränd 5A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Kostergränd 5A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/5
4 170 kr/mån
47 872 kr/m²

Välkommen till lugna Kostergränd och bostadsrättsföreningen Barcelona. Här presenteras en genomgående tvårummare med sociala ytor, uteplats vid entrén och västbalkong från sovrummet. De 47 kvadratmeterna inleds med en yteffektiv hall innan de stora sällskapsytorna tar över i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Enhetlig ekparkett i 3-stav löper genom hela bostaden och väggarna är målade i ljusgrå ton. Köket från Marbodal är byggt längst med långsidan av rummet och här finns en naturlig matplats för ca 4-6 personer. Intill köket nås ett gediget badrum som innehåller allt vad man efterfrågar med moderna lösningar i form av stora ytor, snygg kakelsättning, tvättmöjligheter, arbetsbänk och förvaring i vägghängda skåp. Sovrummet med rymmer dubbelsäng och har goda förvaringsmöjligheter i fem högskåpsgarderober samt utgång till balkong mot väst. I Brf Barcelona bor man i en stabil och trevlig förening med bra gemensamma utrymmen som övernattningsrum och innergård som känns som en riktig trädgård med gräsmatta och blomsterrabatter, soldäck med bord och stolar inspirerade av Barcelonas arkitektur. Parkering till uthyrning mot månadsavgift finns i eget garage under huset där föreningen även hyr ut några p-platser förmånligt per dygn. I Barcelona bor man granne med havet, saltstänkta bryggor och ett utförligt serviceutbud. Närheten till Malmö universitet, mataffärer, träningsanläggningar, restauranger och parker förenklar vardagslivet. Alldeles utanför dörren finns goda kommunikationer med femmans superbuss mot centrum – och Malmö Centralstation nås på bara några minuter. För den som cyklar finns fina cykelvägar. Har du inte en egen cykel kan du hyra en av Malmö by Bikes cyklar som kan plockas upp och lämnas av strax utanför huset och sedan på valfritt cykelställ i Malmö. Runt hörnet ligger även Varvsparken och Stapelbäddsparken, Malmös världsberömda skatepark vars former är inspirerade av Gaudís Barcelona. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Brf Havsbrynet, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • 1 ledig bostad

Brf Havsbrynet

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
fr. 3 595 000 kr
81 m²
3 rum
4 794 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt
Ankaret, Limhamns sjöstad, Malmö kommun
  • 5 lediga bostäder

Ankaret

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
fr. 1 895 000 kr
39,5-124 m²
1,5-5 rum
3 254 kr/mån

Kasta ankar och ta sista chansen att kalla dig Sjöstadsbo! I vackra Limhamns Sjöstad hittar du ett välplanerat boende med närhet till både kajen och staden. Ankaret är den sista etappen och blir kronan på verket i det nya bostadsområdet. Upptäck ett smidigt boende med fokus på det sociala och trygga livet. I Ankaret finns det bostadsrätter från 1,5 till 5 rum och kök. Lägenheterna är utrustade med väl tilltagna balkonger och stora fönsterpartier för ett bättre ljusinsläpp. Kvarterets gröna innergård blir en härlig plats mellan havet och staden och en perfekt yta för dig som bara vill njuta av tillvaron innan gästerna kommer på besök. Med närhet till allt det goda Ankaret är vårt sista kvarter i denna del av Limhamns Sjöstad vilket gör att all service är på plats i området. Citypulsen är bara en kort bussresa bort. Lagunens Småbåtshamn, Limhamnsfältet och Ribersborg hälsar dig välkommen till grannskapet.

  • Nybyggnadsprojekt
Bostadsrätter vid Citadellskajen - Sista etappen nu till försäljning!, Citadellskajen, Malmö kommun
  • 13 lediga bostäder

Bostadsrätter vid Citadellskajen - Sista etappen nu till försäljning!

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
fr. 1 800 000 kr
31-134 m²
1-6 rum
2 490 kr/mån

Välkommen till Riksbyggens sista etapp i Slottshusen, Brf Skeppskajen, med 64 lägenheter i hörnet Citadellsvägen/Skeppsgatan. Här pågår byggnationen för fullt av dessa fina lägenheter på ett av Malmös absolut bästa lägen. Vi börjar närma oss slutet på denna kungliga resa - Brf Skeppskajen är den sista pusselbiten att hamna på plats i Slottshusen. I denna avslutande etapp ingår 64 lägenheter som sträcker sig från ettor till sexor. Vissa kompakta på 31 kvm och andra mer generösa med plats för både familj, släkt och vänner - på samma gång. Alla lägenheter har minst en balkong, terrass eller uteplats. På toppen av huset hittar du kronjuvelen vars takterrass på inte mindre än 67 kvm sträcker sig runt husets gavlar. I princip finns allt som krävs för ett kungligt liv och boende på gångavstånd. Här möter havets svalkande vågor parkernas grönska och däremellan finns smultronställen i överflöd. Det finns något för alla här runt Citadellskajen. Caféer, omskrivna restauranger och mysiga promenadstråk. Allt i lägenheterna är nytt och fräscht, som sig bör i nyproduktion. Parketten ligger redan lagd och det nya, moderna köket är redo att börja användas från första stund. Vill du inte, så behöver du inte lämna din nya pärla, inte ens för att ta dig ner till tvättstugan. Badrummet är utrustat med en modern och effektiv tvättmaskin samt torktumlare som gör en, förut, tråkig aktivitet smidig och lätthanterlig. Oroa dig inte för vad du ska göra med alla dina kläder, vi har tänkt på förvaringen också – antingen i form av generösa garderober eller klädkammare. Skulle du behöva mer plats för dina prylar finns självklart förråd i källaren.

  • Nybyggnadsprojekt
Barlastgatan, A1202, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Barlastgatan, A1202

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
3 795 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/6
5 867 kr/mån
46 564 kr/m²

Se dig om i en härligt ljus gaveltrea med balkong i söderläge, fönster i två väderstreck, öppet kök och vardagsrum samt möjlighet att välja bort ett av sovrummen för större sociala ytor. Här finns gott om förvaring i två klädkammare samt en skjutdörrsgarderob. Möjlighet till hemmakontor samt gäst-wc gör vardagen smidig här.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Vintern -24/25
  • Balkong
  • Hiss
Barlastgatan, B1304, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Barlastgatan, B1304

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
5 495 000 kr
124 m²
5 rum
vån 4/8
8 513 kr/mån
44 315 kr/m²

Bo avgiftsfritt i 24 månader i Brf Ankaret! Välkommen till en ljus gavelfemma som passar dig som trivs i stora luftiga ytor och gärna har vänner och familj hemma. Det öppna köket och vardagsrummet har flera fönster i söderläge och utanför väntar en balkong i vinkel som ger dig sol under både dagen och kvällen. Här hittar du ett praktiskt vinkelkök, en stor matplats och en trevlig köksö. Dessutom kan du välja bort ett sovrum för större sociala ytor. Gott om förvaring i ett förråd och dubbla skjutdörrsgarderober, möjlighet till hemmakontor samt två badrum underlättar vardagslivet här.

  • Nyproduktion
  • Vintern -24/25
  • Balkong
  • Hiss
Formgatan 21, D1306, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Formgatan 21, D1306

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
2 675 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/5
0 kr/mån
66 875 kr/m²

Upptäck en trevlig 1,5:a med mysig balkong, öppen social planlösning och vinkelkök. Här kan du välja till en halvvägg invid sovalkoven för att få en avskild sovplats. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Formgatan 21, D1103, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Formgatan 21, D1103

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
3 225 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/5
0 kr/mån
63 235 kr/m²

Välkommen till ljus 2:a med balkong i söderläge, öppen social planlösning och vinkelkök. Hemmet har gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob samt förråd i lägenheten, och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Formgatan 21, D1206, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Formgatan 21, D1206

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
2 575 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/5
0 kr/mån
64 375 kr/m²

Upptäck en trevlig 1,5:a med mysig balkong, öppen social planlösning och vinkelkök. Här kan du välja till en halvvägg invid sovalkoven för att få en avskild sovplats. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Brf Havsbrynet, Limhamns sjöstad, Malmö kommun
  • 1 ledig bostad

Brf Havsbrynet

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
fr. 3 595 000 kr
81 m²
3 rum
4 794 kr/mån

I Havsbrynet hittar du välplanerade bostadsrätter med 1-5 rum och kök. Kvarterets gröna innergård har bland annat plats för en härlig sommarfika i pergolan, en kul boulematch med grannarna eller kanske en lugn stund på utsiktsplatsen? De stora balkongerna får mycket sol och ger dig en vacker utsikt över både Öresund och Köpenhamn. Ljuset kommer även in i de trevliga köken från Marbodal som du kan komplettera med inredningsval och skapa ett kök som passar dig helt perfekt.

  • Nybyggnadsprojekt
Packhusgatan 31A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 31A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/7
4 794 kr/mån
44 383 kr/m²

På femte våningsplanet presenteras här en rymlig hörntrea med fönster i två väderstreck och stor balkong i härligt söderläge som bjuder på massor av soltimmar och trevlig vy över havet som rinner mellan Limhamns Sjöstad och Ön. Detta är en av de sista lägenheterna i Brf Havsbrynet och här kan du bli den första som bosätter sig i lägenheten vars styrkor ligger i de generösa sällskapsytorna som erbjuds över kök och vardagsrum där det erbjuds en stor matplats och rymliga ytor för traditionell soffgrupp, bord och tv-möbler. Härifrån nås balkongen om ca 10 kvm och från både vardagsrumsfönster och balkong kan du koppla av med sköna blickar över havet, Limhamns öns bebyggelse och Öresundsbron. Över hela bostaden ligger mattlackerad ekparkett och köket från Marbodal håller hög kvalitet. De centralt placerade sällskapsytorna flankeras av två funktionella sovrum och det helkaklade badrummet har givetvis egna tvättmöjligheter. Föreningen har garage och varje lägenhet har ett förråd i källaren där det även finns rum för cyklar och barnvagnar. Medlemmarna har dessutom möjlighet att husera gäster i en gästlägenhet som kan hyras. Här bor du bekvämt med havet som granne där både bad- och promenadmiljöerna är i toppklass. Runt hörnet ligger S:t Jacobs stenugnsbageri och på kort promenad avstånd nås mataffärerna Ica och Coop. För ett större butiks- och restaurangutbud är det smidigt att ta sig in till Limhamn eller pittoreska Dragörkajen med sina underbara glasshak och uteserveringar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning och mer information.on.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östra Varvsgatan 3 BC, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Idag kl 11:00
Östra Varvsgatan 3 BC, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Östra Varvsgatan 3 BC, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Östra Varvsgatan 3 BC

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 195 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/7
3 809 kr/mån
51 047 kr/m²

På attraktiva Dockan kan vi nu presentera en helt nyproducerad och modern tvårumslägenhet med en öppen och social planlösning samt en rymlig balkong. Denna lägenhet kommer att vara redo för inflyttning i december, och visningar kommer inte att vara tillgängliga förrän då. För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår ansvarige mäklare, som kan förse dig med mer detaljerad information och en fördjupad förståelse för hur denna bostad kommer att bli. Bostaden är utrustad med en hög grundstandard, inklusive köksmaterial från Vedum, och den har förbättrats med noggrant utvalda och praktiska material till ett totalt värde av cirka 19 000 kronor. Lägenheten, som nås med hiss från markplan till våningsplan två, erbjuder 43 kvadratmeter med en social planlösning som inkluderar ett öppet kök och ett vardagsrum. Från vardagsrummet har du även tillgång till balkongen, som är belägen i en nordvästlig riktning. I hallen finns möjlighet att skapa ytterligare förvaringsutrymmen till höger om entrén. Det fullt kaklade badrummet har en takdusch och tvättmöjligheter. Från vardagsrummet nås sovrummet som har gott om plats för en dubbelsäng och en skjutdörrsgarderob som täcker hela väggen, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Brf Velós hus är byggt med Svanenmärkta material och energieffektiva vitvaror och använder miljömärkt el i fastigheten, vilket gör detta till ett energisnålt boende. Veló betyder "cykel" på franska, och grundtanken har varit att ta tillvara på det cykelvänliga läge som huset är byggt på. Det finns gott om cykelförvaring i förråd, och alla lägenhetsinnehavare har möjlighet att bli medlemmar i Cykelköket, som är utrustat med verktyg för att serva, laga eller bygga cyklar. Föreningens innergård är en grönskande oas med en lång solbänk och möblering som inbjuder till sociala sammankomster med vänner och familj. Om du har besökare som behöver övernattning finns möjligheten att boka övernattningsrummet. I Dockan bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, ett omfattande serviceutbud, salta badbryggor och en småbåtshamn. Universitetet ligger på kort avstånd, och inom bara några minuters promenad hittar du Ica Maxi, systembolag, apotek, bibliotek, blomsteraffär och gym. Runt hörnet finns också några av Malmös bästa restauranger. Längs den fantastiska Sundspromenaden och vid Scaniabadet finns solsäkra caféer som sprudlar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Om du vill uppleva ett ännu större utbud i city ligger Köpenhamn nära, och för resor till kontinenten tar tågresan till Kastrups flygplats cirka 25 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östra Varvsgatan 3BB, Dockan, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 3BB

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 6/7
3 030 kr/mån
52 857 kr/m²

Varmt välkomna till högt läge med fria vyer och trevliga utsikter i sydväst läge! Detta fantastiska boende är utmärkt för den som vill ha en optimalt välplanerad 1,5 rok på ett av Malmös mest attraktiva lägen - Dockan, där du har gångavstånd både till havet och till city. Lägenheten består av god standard av materialval såsom kök från Vedum och golv av mattlackad vitpigmenterad ekparkett i 3-stav. Från den öppna planlösningen i kök-vardagsrum nås en underbar balkong i sydväst läge - Här får du njuta av sköna timmar i solen från tidig eftermiddag till sen kväll och sedermera solnedgångens vackra spektakel. Rummet på ca 21 kvm ger gott om möbleringsmöjligheter med plats till soffa, TV-möbler, matbord samt säng där det går att sätta upp en avskiljningsvägg för den som önskar. Förvaringsutrymmen finns i hallen med förråd och garderob i skjutdörrspartier och det helkaklade badrummet har bekvämligheter som egen tvättmaskin med torkfunktion. Brf Velós hus är byggt med Svanenmärkta material och energieffektiva vitvaror och använder miljömärkt el i fastigheten, vilket gör detta till ett energisnålt boende. Veló betyder "cykel" på franska, och grundtanken har varit att ta tillvara på det cykelvänliga läge som huset är byggt på. Det finns gott om cykelförvaring i förråd, och alla lägenhetsinnehavare har möjlighet att bli medlemmar i Cykelköket, som är utrustat med verktyg för att serva, laga eller bygga cyklar. Föreningens innergård är en grönskande oas med en lång solbänk och möblering som inbjuder till sociala sammankomster med vänner och familj. Om du har besökare som behöver övernattning finns möjligheten att boka övernattningsrummet. I Dockan bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, ett omfattande serviceutbud, salta badbryggor och en småbåtshamn. Universitetet ligger på kort avstånd, och inom bara några minuters promenad hittar du Ica Maxi, systembolag, apotek, bibliotek, blomsteraffär och gym. Runt hörnet finns också några av Malmös bästa restauranger. Längs den fantastiska Sundspromenaden och vid Scaniabadet finns solsäkra caféer som sprudlar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Om du vill uppleva ett ännu större utbud i city ligger Köpenhamn nära, och för resor till kontinenten tar tågresan till Kastrups flygplats cirka 25 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mastgränd 23, Västra Hamnen, Malmö kommun

Mastgränd 23

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 150 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/6
3 849 kr/mån
50 000 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visningstid - 0768-84 01 23* Välkommen till denna välplanerade trerummare med öppen planlösning på ljust hörnläge med fönster i två väderstreck samt balkong i härligt söderläge! Bostaden ligger på våningsplan två som nås via trappa eller hiss från markplan. I entrén finns avgängningsmöjligheter samt ett utmärkt förvaringsutrymme i en klädkammare som även rymmer barnvagn för den som önskar ha den lättillgänglig i lägenheten. Från hallen nås ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och här finns sällskapsytor som rymmer både matplats och soffgrupp. Härifrån nås den mycket trevligt belägna balkongen som har en rogivande omgivning med mycket grönska och blickar över lugna gränden som fortlöper bort mot Masttorget. Två funktionella sovrum varav det ena erbjuder plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörr och det andra passar perfekt för barn eller hemmaarbetaren som är i behov av kontorsplats I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och en småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Vill man uppleva ett ännu större cityutbud ligger Köpenhamn nära och för resor till kontinenten tar tågresan till Kastrups flygplats cirka 25 min. Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information eller bokning av visning.

  • Balkong
  • Hiss
Packhusgatan 31A, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 31A

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
3 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/7
4 794 kr/mån
44 383 kr/m²

Med stora fönster i två väderstreck badar den här trean i ljus. Här njuter du av livet med stora sociala ytor och en generös balkong som blir ett extra rum under sommarhalvåret. Välkommen in!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 25