Mäklare Alexander Karlsson

Alexander Karlsson

Om mig

Min ambition som fastighetsmäklare är att du ska känna dig involverad, informerad och i trygga händer genom hela processen från start till mål. Jag vet att frågorna kan vara många när man ställs inför beslutet att köpa & sälja sin bostad. Gör ett medvetet val, ställ höga krav och ta en kontakt i god tid för en trygg affär och bäst betalt. Hör av dig, så berättar jag om varför jag bör få förtroendet vid en försäljning av just din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solvägen 5, Åkarp, Burlövs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Solvägen 5

Villa
Åkarp, Burlövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 995 000 kr
162 + 28 m²
6 rum
1 819 m² tomt

Välkomna till soliga Kabbarp som August Nilsson kallade huset kallade när han byggde det 1910. Idag behöver huset en genomgående renovering. Stommen och själen i huset finns kvar och det finns alla möjligheter att förverkliga sina husdrömmar i ett unikt hus med anor. Stuckatur, stora spröjsade fönster, kakelugn och öppen spis finns på nedanvåningen, där man också har tre rum i fil, med allrum, salong och matsal. Vissa fönster är de ursprungliga från 1910, andra är ifrån 50-talet. Från ovanvåningen har man utsikt i alla väderstreck, huset ligger högt. Även ovanvåningen har kvar sin ursprungliga stomme med kattvindar, och har utöver tre sovrum, badrum och hall/allrum också balkonger på bägge sovrumsgavlar. Bakom huset finns resterna av de stora pampiga körsbärsträden som planterades samtidigt som huset byggdes kvar. Trots att det bara finns några knotiga delar av träden kvar så blommar det ena och ger körsbär. Ingen har haft hjärta att såga ner resterna. Huset har en oinredd källare och ett uthus med två garage och ett rum med toalett, uthuset kan byggas om till egen bostad eller verksamhet. Tomten är stor och lummig med gamla päronträd och även här finns möjlighet att skapa efter eget behov och drömmar. Huset har omfattande renoverings och underhållsbehov. Huset är förbesiktigat och besiktningsprotokollet finns bifogat under dokument. Luft/vatten-värmepumpen är ur funktion och huset har stått ouppvärmt åtminstone de senaste 12 månaderna. Huset säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Randersvägen 24B, Dammfri, Malmö kommun

Randersvägen 24B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 533 kr/mån
31 101 kr/m²

På populär adress, med Pildammsparken runt hörnet, finner vi denna tvåa om 55m2 med gårdsvänd balkong i söderläge. Hallen har slitstarkt klinkergolv och plats för avhängning, köket rymmer matplats för upp till sex personer, allrummet ger plats för såväl matplats som för soffmöblemang och har utgång till bostadens balkong. Badrummet är helkaklat, och sovrummet är lugnt placerat mot gård och rymmer dubbelsäng och förvaring. Här bor man i en stabil förening som köpt loss tomten med flera av de stora renoveringarna bakom sig. Utöver Pildammsparken så finner vi lite längre bort Triangelstationens utmärkta kommunikationsmöjligheter. Här finns närhet till alltifrån matbutiker, till Ribersborgsstranden som nås på bara några minuter med cykel. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun

Kronetorps Allé 31B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
4 911 kr/mån
24 052 kr/m²

Trivsam lägenhet på våning tre med en härlig inglasad balkong i söderläge i byggnad som färdigställdes 2017. Modern tvåa med öppen planlösning med generösa sociala ytorna. Rymligt allrum med härligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna, här ryms såväl soffgrupp som matplats. Köket har gott om arbetsytor med ljusa luckor och mörk stenskiva. Bra sovrum med skjutdörrsgarderober, stort helkaklat badrum med egna tvättmöjlighet. Varmt välkomna på visning i natursköna Kronetorpstaden! För pendlaren så är Arlöv perfekt med dess smidiga tillgång till E6/E22. Färdas du via kollektivtrafik så finns det tågstation och busshållplatser inom kort promenadavstånd. Burlöv Center hittar du precis i närheten som erbjuder gott om service- och matbutiker. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lönngatan 18G, Sofielund, Malmö kommun

Lönngatan 18G

Lägenhet
Sofielund, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
895 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 808 kr/mån
27 121 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 1,5-rummare med kök och vardagsrum i ett samt en halva med utrymme för säng och arbetsplats. Lägenheten har också ett rymligt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Perfekt för förstagångsköparen eller studenten. I södra innerstaden i Malmö finner du Brf Mood 89 med 29 stycken välplanerade och genomtänkta bostadsrätter, alltifrån studios till etagelägenheter och radhus med en härlig och avkopplande innergård. Här bor du med närhet till goda kommunikationer från Södervärn men också till Möllevången och Folkets Parks stora utbud av barer och restauranger samt handel och service på Mobilia. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer info!

  • Plus

Visar alla 4