Mäklare Alexander Karlsson

Alexander Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamlebäcksgatan 10, Hyllie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 18:00

Gamlebäcksgatan 10

Radhus
Hyllie, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

4 795 000 kr

168 m²

7 rum

330 m² tomt

Välkomna till detta välplanerade radhus på lugn återvändsgata med tomt i västerläge! Entréplan bjuder på öppna sociala ytor med ett L-format allrum och stora fönsterpartier ut mot bostadens trädgård. Hallen har plats för avhängning, köket plats för köksbord för upp till sex personer. Det stora vardagsrummet rymmer gott och väl plats för både soffgrupp och större matplats. En trappa upp, praktiskt avskilt ifrån de sociala delarna hittar vi husets fem sovrum och extra allrum, samt badrum med badkar/dusch och bastu. En gemensam balkong nås från de fyra sovrummen som ligger placerade i västerläge ut mot trädgården. Huset har också kapprum, gästtoalett i entréplan med separat grovkök med tvättmaskin och torkskåp. Garaget är rymligt har plats för stor bil och gott om förvaring såväl i garaget som i förrådet som ligger intill. Parkering kan utöver i garaget också ske gratis på gatan. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Konsultgatan 29, Södertorp, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00

Konsultgatan 29

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

1 695 000 kr

83,5 m²

3 rum

5 246 kr/mån

20 299 kr/m²

Vi är glada att återigen få visa en trerummare på populära Södertorp. För dig som söker en väldisponerad och ljus bostad i attraktiv förening så har du kommit rätt. Lägenheten erbjuder rymligt kök med separat matplats, två väl tilltagna sovrum, renoverat och helkaklat badrum, "tvättstuga" som går att göra om till gäst-wc, allrum med stor inglasad balkong placerad mot lugn gård. Här bor man i ett välskött och trevligt område bland flerfamiljsbostäder med fina grönskande innergårdar. Dessutom finns närhet till matbutiker, Mobilia köpcentrum, vårdcentral och flertalet busshållplatser som enkelt tar oss vidare till City eller Hyllie Station. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Axel Danielssons väg 153F, Almvik, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Axel Danielssons väg 153F

Villa
Almvik, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

4 295 000 kr

92 m²

4 rum

528 m² tomt

Prissänkt till 4.295.000kr 2023-05-02 (4.495.000kr) Varmt välkomna till detta fina enplanshus på Axel Danielssons väg 153F! När du öppnar upp dörren till detta hus nås du av en ljus hall som vetter ut över den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket är ljust och välutrustat och centralt i köket har du en köksö att laga mat på, och dela trevliga stunder med din familj & vänner kring. Det finns tre sovrum, varav ett större och två mindre som funkar fint som barnrum/gästrum/kontor. Badrummet är rymligt och inkluderar såväl jacuzzi som dusch. Intill kök/vardagsrum finns också ett inglasat uterum om närmare 20m2, med plats för soffgrupp och matgrupp som blir ett härligt extrarum under vår/sommar/höst med utsikt över uteplats, pool och trädgård. På tomten finns också två stycken förvaringsbodar och den stenlagda uteplatsen rymmer gott och väl lounge-grupp, grill och solstolar som skapar en härlig oas under sommarens eftermiddagar i solen. På framsidan av huset har vi uppställningsplats för två bilar och en mindre trädgård. Här bor du på ett lugnt läge, perfekt för en barnfamilj med närhet till såväl grönområden, skolor, förskolor som bussförbindelser. Du har dessutom ringvägen på någon minuts avstånd vilket gör att du snabbt tar dig ut ur Malmö och även når Köpenhamn på mindre än 30 minuter. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3