Mäklare Frida Mårtensson

Frida Mårtensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöblads väg 29, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 29

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 150 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 8/9
6 164 kr/mån
14 465 kr/m²

Välkomna till Sjöblads Väg 29! Här finner ni en bostad som är optimal för er som värdesätter stora sällskapsytor för umgänge med familj och vänner. Lägenheten erbjuder ett socialt vardagsrum med möjlighet till stor soffa och tv-bänk, två rymliga sovrum samt badrum med dusch och en separat gäst-toalett. Bostadens kök är välplanerat med gott om förvaring och möjlighet till matplats upp till fyra personer. Inglasad balkong med utgång från både köket och det ena sovrummet. Bostadsrättsföreningen Ida har en välskött innergård med stora ytor för lek och avkoppling ute i det gröna. Vill du njuta av mer grönska, finner du i närheten en härlig park och för svalka Rosengårdsbadet inom promenadavstånd. Har du barn ligger bostaden nära både grundskola och förskola. City nås enkelt antingen via cykel eller genom de goda busskommunikationerna och närmsta busshållplats ligger ca 100 meter bort. Fri motorväg hela vägen till Danmark för den som pendlar! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Nobelvägen 147F, Ellstorp, Malmö kommun
Nobelvägen 147F, Ellstorp, Malmö kommun, bild 2
Nobelvägen 147F, Ellstorp, Malmö kommun, bild 3

Nobelvägen 147F

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 650 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/6
4 087 kr/mån
32 353 kr/m²

Låt dig genomsyras av rent estetisk funkisstil med en takhöjd om 2,62 m till en kombination av modern inredning från 2021 med exklusivt materialval. Detta är en drömlägenhet som är renskalad och moderniserats för den kräsne. Ditt första intryck när du kliver in är luftighet, rymd och exklusivt med naturligt ljusinsläpp som flödar igenom den genomgående planlösningen! Låt dina fötter omfamnas av behaglig golvvärme igenom granitgolvet genom hall och kök. Vardagsrummet öppnas upp genom ett valv till köket som är ombyggt och nyinsatt från Ikea med integrerade vitvaror från 2021. Här finns plats för matbord 4-6 personer. Vacker utsikt in mot den välskötta och grönskande innergård. Det stora rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med färdiginstallerade garderober som ingår i köpet. Här får du även plats för skrivbord. Njut av lyxen med utgång till balkong där du kan njuta av eftermiddag och kvällssol. Badrummet har renoverats av föreningen med ägarens önskemål av inredning och extra kapitalinsats. I samband med detta har man passat på att utöka utrymmet i badrummet för att få plats med tvätt/torkmaskin med förberedelser för den som önskar. I välskötta Brf Ellstorp bor du praktiskt med mycket kommunikationsmöjligheter och stabil med god ekonomi i föreningen med den låga lån/kvm. Lugna Ellstorp erbjuder en vacker parkmiljö och lugna gator bara ett stenkast från Värnhems stora utbud av matbutiker och fina restauranger. Centralstationen nås på bara några minuter för den som pendlar. Likaså motorvägen via Inre Ringvägen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Allétorget 2, Hyllie, Malmö kommun

Allétorget 2

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 095 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2
4 995 kr/mån
37 975 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade trea i eftertraktade Brf Cortado. Riksbyggens projekt Brf Cortado är strategiskt beläget vid Allétorget längs Hyllie Allé och stod färdigt för inflyttning 2019. Här finner du yteffektiva kvadratmeter med imponerande takhöjd, generöst ljusinsläpp samt genomgående och social planlösning. Denna lägenhet är belägen på våning två och erbjuder en generös balkong, interiört präglas lägenheten av högkvalitativa materialval, genomgående harmoniska ljusgråa toner och mycket förvaringsutrymme. RB Brf Cortado är en välskött, aktiv och stabil förening med strukturerade framtidsplaner, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. I föreningen finns en trevlig innergård, takterrass och cykelrum. I Hyllie är det lätt att trivas. Läget på Allétorget är ostört, attraktivt och lugnt med emporia runt knuten. Svågertorp ligger en kort promenad bort och i området finns tunnelbanestation, trevliga promenadstråk, joggingspår, gym och köpcentrum. Området kring Hyllie expanderar med embassy of sharing och Hyllievångsparken som ligger i nära anslutning till lägenheten kommer att bli ungefär lika stor som Folkets Park. Embassy of Sharing är namnet på 7 fastigheter som byggs rakt över gatan från Hyllie station, med alltifrån smarta bostäder och flexibla kontor till värdeskapande mötesplatser. Området byggs med höga hållbarhetsambitioner och ett nytänkande kring delningsekonomi, inkludering och social innovation. Här bor du på bäst läge med goda pendlingsmöjligheter mot hela Skåne och Köpenhamn. På ca 15 min är du på Köpenhamns flygplats och ca 3 min till centrala Malmö. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3