Mäklare Frida Mårtensson

Frida Mårtensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västanväg 55C, Gamla Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00

Västanväg 55C

Lägenhet
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 713 kr/mån
32 393 kr/m²

I Gamla Limhamns charmiga miljöer och mysiga kvarter presenterar vi nu denna fantastiska tvårummare med öppna ytor och en rymlig balkong i mot föreningens lummiga innergård. Det naturliga ljusinsläppet samspelar fint med den enhetliga interiören och planlösningen är utformad för sociala tillställningar vid både matplatsen och vardagsrummet. Vi går vidare till ett rofyllt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i stora garderober samt ett helkaklat badrum i moderna färger. Här bor vi tryggt i en ekonomiskt stabil förening med ovanligt låg belåningsgrad för området, samt gemensam el som inte bara är bekvämt, utan även sänker månadskostnaderna. Området är attraktivt och ligger nära den populära Geijerskolan, badplatser och promenadstråk längs havet. Dessutom finns närhet till allt från restauranger, caféer, matbutiker, vårdcentral och Limhamns centrum, samtidigt som City enkelt nås med cykel, buss eller bil. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Plus
  • Balkong
Stallgränd 1, Elinegård, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Stallgränd 1

Radhus
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 495 000 kr
125 m²
5 rum
8 315 kr/mån
35 960 kr/m²

Gavelradhus i 2 plan om hela 125 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och du kan välja om du önskar en snabb inflytt eller behöver lite längre tid innan flyttlasset går. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning på nedre plan, med ett modernt och stilrent kök från Vedum, matplats som rymmer 4-6 personer samt ett rymligt vardagsrum. Här kan du njuta av samvaro och goda middagar med vännerna samtidigt. Bostaden är mycket ljus och luftig, tack vare fönster i tre väderstreck och från vardagsrummet når du bostadens uteplats som vetter mot föreningens gård. På bottenvåningen hittar du även ett stilrent badrum, en välkomnande hall samt en separat tvättstuga som gör vardagen både enklare och bekvämare. En trappa upp möts du av ett mysigt allrum, perfekt för umgänge och avkoppling. Här finns också ett stort sovrum med walk-in closet samt två mindre sovrum, som passar perfekt för barnen eller som gästrum/kontor. Läget är optimalt med närhet till naturen, då bostaden ligger invid det vackra kalkbrottet på Elinegård. Samtidigt är pendlingsläget mycket bra, med nära till ringvägen och Köpenhamn. Dessutom finns det även bra bussförbindelse till Limhamn och Hyllie samt centrum. Här finns även fina promenadområden och en skola precis på andra sidan gatan – perfekt för barnfamiljen!

  • Plus
  • Uteplats
Sjöblads väg 29, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 29

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 8/9
6 164 kr/mån
13 774 kr/m²

Välkomna till Sjöblads Väg 29! Här finner ni en bostad som är optimal för er som värdesätter stora sällskapsytor för umgänge med familj och vänner. Lägenheten erbjuder ett socialt vardagsrum med möjlighet till stor soffa och tv-bänk, två rymliga sovrum samt badrum med dusch och en separat gäst-toalett. Bostadens kök är välplanerat med gott om förvaring och möjlighet till matplats upp till fyra personer. Inglasad balkong med utgång från både köket och det ena sovrummet. Bostadsrättsföreningen Ida har en välskött innergård med stora ytor för lek och avkoppling ute i det gröna. Vill du njuta av mer grönska, finner du i närheten en härlig park och för svalka Rosengårdsbadet inom promenadavstånd. Har du barn ligger bostaden nära både grundskola och förskola. City nås enkelt antingen via cykel eller genom de goda busskommunikationerna och närmsta busshållplats ligger ca 100 meter bort. Fri motorväg hela vägen till Danmark för den som pendlar! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Allétorget 2, Hyllie, Malmö kommun

Allétorget 2

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 095 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2
4 995 kr/mån
37 975 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade trea i eftertraktade Brf Cortado. Riksbyggens projekt Brf Cortado är strategiskt beläget vid Allétorget längs Hyllie Allé och stod färdigt för inflyttning 2019. Här finner du yteffektiva kvadratmeter med imponerande takhöjd, generöst ljusinsläpp samt genomgående och social planlösning. Denna lägenhet är belägen på våning två och erbjuder en generös balkong, interiört präglas lägenheten av högkvalitativa materialval, genomgående harmoniska ljusgråa toner och mycket förvaringsutrymme. RB Brf Cortado är en välskött, aktiv och stabil förening med strukturerade framtidsplaner, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. I föreningen finns en trevlig innergård, takterrass och cykelrum. I Hyllie är det lätt att trivas. Läget på Allétorget är ostört, attraktivt och lugnt med emporia runt knuten. Svågertorp ligger en kort promenad bort och i området finns tunnelbanestation, trevliga promenadstråk, joggingspår, gym och köpcentrum. Området kring Hyllie expanderar med embassy of sharing och Hyllievångsparken som ligger i nära anslutning till lägenheten kommer att bli ungefär lika stor som Folkets Park. Embassy of Sharing är namnet på 7 fastigheter som byggs rakt över gatan från Hyllie station, med alltifrån smarta bostäder och flexibla kontor till värdeskapande mötesplatser. Området byggs med höga hållbarhetsambitioner och ett nytänkande kring delningsekonomi, inkludering och social innovation. Här bor du på bäst läge med goda pendlingsmöjligheter mot hela Skåne och Köpenhamn. På ca 15 min är du på Köpenhamns flygplats och ca 3 min till centrala Malmö. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4