Kommande

Ekshäradsgatan 87

Farsta Strand, Stockholms kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
8 av 9, hiss finns
Förening
HSB:s BRF Skarpö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 289 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
37 857 kr/m²
Kommande

Välkommen till Ekshäradsgatan 87 och denna ljusa bostad på 70 kvm med bra planlösning i ett hus med hiss. Här finns en hel del originaldetaljer bevarade så som innedörrar, spegeldörrar in till vardagsrum samt parkett och fönsterbrädor i kålmårdsmarmor. Balkongen håller ett högt och fritt läge med en riktigt bra utsikt över trädtopparna. Kök och badrum i modern standard samt en inre fond på cirka 2 330 kronor som tillfaller den nya ägaren. I övrigt en välskött förening med välrenoverade fastigheter och mycket god ekonomi. Engagerad styrelse som arbetar aktivt med att förändra och förbättra föreningen.

Läget är mycket populärt med närhet till kommunikationer, shopping, vatten och natur. Din närmsta granne är ett lummigt radhusområde och sjön Magelungen med fina badplatser på sommaren och skridskoåkning på vintern.

Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café.

Kort och gott ett naturnära område med närhet till Farstabadet, anrika Farsta Gård och Farsta Strandpromenad. Är ni sugen på att spela golf så är det även nära till Ågesta golfklubb och för shopping har ni Farsta centrum med ett flertal stora gallerior med ett riktigt stort utbud av affärer samt torghandel. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg och ett flertal bussförbindelser. Ni hittar även flera förskolor, skolor i området. Här finns allt du kan tänka dig!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Kontakta mäklaren

Michael Schönning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
Mäklare Michael Schönning, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
070-495 91 03

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.