Finnboda kajväg 14B

Finnboda Hamn, Nacka kommun Se på karta

7 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2016
Förening
HSB BRF Finnboda Pirar i Nacka
Om föreningen
Avgift
3 701 kr/mån
Driftkostnad
3 180 kr/år
Pris/m²
106 122 kr/m²
Antal besök
3 158
Dagar på Hemnet
9

På en pir ut i vattnet hittar du denna välplanerade lägenhet om 73,5 kvm. Med ett magiskt läge, omringad av vatten, bor du med utsikt över Stockholm, Saltsjön och Djurgården, Detta är ett boende i en klass för sig. Lägenhetens två balkonger om totalt 23,5 kvm ligger på varsin sida om lägenhet vilket gör att man har såväl morgon- och förmiddagssol som kvällssol.

Exklusiva materialval har valts till i efterhand. Välplanerad planlösning med två bra sovrum, stora sociala ytor med hjälp av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Generösa fönsterpartier samt balkongdörrar i glas gör att ljuset fullkomligt flödar in i lägenhet.

Här bor du alldeles vid Stockholms hamninlopp, mittemot Djurgården, med fantastisk utsikt från balkongen mot Saltsjön och med närhet till innerstaden. Ett unikt boende i anrik varvsmiljö med idylliska promenadstråk invid kajen mot Saltsjöqvarn och Slussen samt åt andra hållet med Kvarnholmen och bron in till centrala Nacka.

Från Finnboda är det goda kommunikationer, du tar dig enkelt via buss eller båt in till city. På ett stenkasts avstånd finns båthållplatsen som går till Nybrokajen (15 min) och från Finnboda Park går buss 402 till Slussen. På ca 10 minuters promenadavstånd finns busshållplats Henriksdal där även man även kan ta Saltsjöbanan till Nacka.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka

Kontakta mäklaren

Henrik Silver

Bjurfors Nacka
Mäklare Henrik Silver, Bjurfors Nacka
070-782 00 98

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.