Bjurfors Nacka

Bjurfors Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torggatan 4B, Saltsjöbaden - Tattby, Nacka kommun

Torggatan 4B

Lägenhet
Saltsjöbaden - Tattby, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
1 675 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 4/4
4 194 kr/mån
38 068 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och luftiga 1,5:a högst upp i huset. Stor balkong i söder med utsikt mot grönska skapar en insynsskyddad oas. På balkongen finns gott om plats för bland annat matgrupp, blommor och loungegrupp. Lägenheten som är i genomgående utmärkt skick har en trivsam planlösning om 44 kvm med fönstersättning i två väderstreck, vilket skapar ett härligt ljus. Rymlig sovalkov med plats för 160-säng. Trivsamt och nyrenoverat kök i ljusa kulörer med plats för liten matgrupp och med fint ljusinsläpp. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett hem där du inte behöver göra någonting annat än att ställa in dina favoritmöbler – allt är i inflyttningsbart skick! Här har du lyxen att kunna ta hissen ner till Saltsjöbadens centrum med all närservice du behöver. Där finns bland annat två livsmedelsbutiker, gym, frisör, systembolag, apotek, järnaffär, en blomsterhandel och tre restauranger. För den som gillar fritidsaktiviteter är utbudet stort. På fem minuters promenad från bostaden finns golfbana med både en 9-håls- och en 18-hålsbana, och på vintern omvandlas anläggningen till ett prisbelönt konstsnöspår på 2,5 km med belysning. Golfbanan ligger i anslutning till Nackareservatet med milsvid fantastisk natur, badsjöar och badstrand vid Erstaviksbadet. Vidare finns tennisbanor ute och inne samt en idrottsplats med fotbollsplan och simhall - allt inom bekvämt promenadavstånd. Vintertid har du till och med tillgång till en slalombacke som ligger invid Neglingemaren, och du kan ofta njuta av fin skridskoåkning på Baggensfjärden, Erstaviken eller på någon av alla sjöar i närheten. - Stor balkong i söderläge med plats för både matgrupp, loungegrupp och odlingsmöjligheter för den intresserade - Välplanerad lägenhet högst upp i huset utan insyn - Nyrenoverat kök inkl alla vitvaror 2023 - Nya golv 2023 - Relinat badrum 2023 - Ommålat hela lägenheten 2023 - Rymlig sovalkov med ljusinsläpp - Plats för arbetsplats i hallen - Direkt närhet till fantastisk natur, badsjöar, promenadstråk, golfbana, skidspår och Saltsjöbadens Centrum - Utmärkta kommunikationer i form av Saltsjöbanan som du når inom 3-4 min (ersättningsbussar fram till höst/vinter 2024)

  • Balkong
  • Hiss
Granithöjden 4, Centrala Nacka, Nacka kommun
Granithöjden 4, Centrala Nacka, Nacka kommun, bild 2
Granithöjden 4, Centrala Nacka, Nacka kommun, bild 3

Granithöjden 4

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
2 850 000 kr
40,7 m²
1 rum
vån 1/7
2 550 kr/mån
70 025 kr/m²

Välkommen till en nyproducerad bostad med en härlig takrymd om hela tre meter och extra höga fönsterpartier. Denna unika pärla måste verkligen upplevas på plats! Här bor du i en välplanerad bostad om ca 41 kvm med en härlig känsla och genomgående påkostade och snygga materialval. Bostaden har ett ljust kök med bra förvaring intill bostadens vardagsrum och matplats, allt med en luftig och öppen planlösning samt med en glasad dörr ut till bostadens privata uteplats åt den gröna innergården. Intill vardagsrummet i vinkel finns även en öppen sovrumsdel. Det går smidigt att avgränsa sovrumsdelen till ett ytterligare rum, med exempelvis en glasad Industrivägg. Det stilrena köket är mycket välutrustat med högkvalitativa vitvaror bland annat köksfläkt, induktionshäll, ugn, mikro samt integrerade vitvaror i form av diskmaskin samt kyl och frys. Lägenheten är verkligen välplanerad och luftig med ett fint ljusinsläpp. Badrummet har ett vädringsfönster och är smakfullt inrett och utrustat med dusch, handdukstork samt har en tvättmaskin under tvättbänk. Även ett separat källarförråd tillhör bostaden. Missa inte denna pärla! Fastigheten uppförd under år 2023 av byggherren Botrygg och här bor du verkligen centralt och mycket nära allt man behöver. Som närmsta granne finns ett bra köpcentrum med butiker, flera bra restauranger, mysiga caféer och ett i övrigt bra serviceutbud, liksom även många olika fritidsaktiviteter inom nära håll. Området omgärdas även av många vackra naturområden samt hav och badsjöar. City nås inom ca 8 minuter via snabba bussar eller kanske via en mysig båttur med båt nere från Nacka Strand, som finns inom kortare promenadavstånd. Om några år kommer även Tunnelbana trafikera trendiga Centrala Nacka. Välkommen att trivas i ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Järlasjöbrinken 10, Järla Sjö, Nacka kommun
  • Tor 24 okt kl 17:30
Järlasjöbrinken 10, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Järlasjöbrinken 10, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Järlasjöbrinken 10

Lägenhet
Järla Sjö, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
7 990 000 kr
98,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 234 kr/mån
81 117 kr/m²

Välkommen till denna underbara 3:a om 98,5 m² med ett drömläge vid vattnet med en oslagbar utsikt över Järlasjöns glittrande vatten och naturreservatet på andra sidan sjön. Här bor du i en ljus och luftig gavellägenhet med generösa fönsterpartier som släpper in ljus från tre väderstreck. Gavelläget gör lägenheten extra privat och ogenerad där du har fin vattenkontakt från samtliga av bostadens rum. Balkongen i söderläge bjuder på sol från morgon till kväll – perfekt att njuta av ljumma sommarkvällar och morgonkaffe med sjöutsikt. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social yta, idealisk för både familjemys och middagar med vänner. Det stora fönsterpartiet i öster bidrar till en ljus och trivsam matplats med en underbar utsikt. Två stora och rofyllda sovrum med fantastisk vattenkontakt. Badrummet är helkaklat i ljusa färger med tvättpelare. I lägenheten finns dessutom gott om förvaring, både i form av extra insatta garderober, stort förråd i lägenheten samt ett tillhörande källarförråd som är ovanligt för området. Brf Fyren är en av Järla Sjös mest eftertraktade föreningar med området lägsta månadsavgifter och lägsta belåningsgrad. Föreningen har dessutom exklusiva faciliteter som bastu, en gemensamhetslokal/övernattningslägenhet, och för den aktiva – tillgång till både roddbåt och kajaker, allt detta med Järlasjön som din egen bakgård. Boendemiljön är en blandning av byggnader från modern tid och en arkitektur med ombyggda industrilokaler från slutet av 1800-talet. Kommunikationerna till stan är mycket goda, endast 15 min från stadens puls. På behagligt gångavstånd ligger både Sickla köpkvarter och Nacka forum med butiker och service. Det finns fiskerätt för de boende i Järlasjön, där det bl.a. fiskas kräftor. I Järla Sjö finns även en kanotklubb och det barnvänliga området erbjuder ett flertal parker, lekplatser, bad, bryggor samt strandpromenad. Med den rofyllda utsikten över Järlasjön och Nackareservatet på andra sidan sjön, får du lugn och ro samt det bästa av Stockholms natur.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Värmdövägen 217, Centrala Nacka, Nacka kommun
Värmdövägen 217, Centrala Nacka, Nacka kommun, bild 2
Värmdövägen 217, Centrala Nacka, Nacka kommun, bild 3

Värmdövägen 217

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
5 990 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
5 841 kr/mån
80 946 kr/m²

När man letar efter någonstans att bo är det lätt att önskelistan drar iväg. Man vill gärna bo i en pampig villa i sekelskiftesstil med härliga rumsvolymer. Sedan om den skulle ligga i Nackas mest attraktiva villaområde 15 min till City med en badsjö och naturreservat på kort promenadavstånd vore det ju inte så dumt. Och lagom stor måste våningen också vara, typ 74 kvm i ett plan med ca 3 m i takhöjd. Vad mer? Jo, flera vackra kakelugnar vore passande med ett tidstypiskt fint trägolv. Sedan får det gärna finnas en balkong och gärna en lite större terrass i söder. Och att våningen har tillgång till en stor grönskande trädgård med flera uteplatser, lusthus, rymligt förråd och gräsytor vore ett stort plus. Wow, nu börjar listan likna nåt. Vad mer? Självklart ska det finnas egen parkering vid huset och gå bussar till stan utanför dörren. Smidig logistik är också en viktig aspekt, helst ska man kunna nå bussar, förskola, skola, ICA Maxi och Nacka Forums breda utbud på några minuters promenad. Puh, där har du en lagom orealistisk önskelista som kan bli din. Välkommen till Villa Mattson anno 1906 - ett fantastiskt boende som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tre kronors väg 2, Kvarnholmen, Nacka kommun
Tre kronors väg 2, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Tre kronors väg 2, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Tre kronors väg 2

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
8 495 000 kr
102 m²
5 rum
vån 2/6
8 021 kr/mån
83 284 kr/m²

Med en fantastisk balkong i söder och underbar utsikt mot Stockholms inlopp är nu denna luftiga gavel 5:a till salu. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare det fria gavel läget och de stora panoramafönstren. På de två balkongerna skiner solen från morgon till kväll. På den större balkongen om 25 kvm njuter du av sol hela dagen i ett fritt söderläge medans den mindre balkongen erbjuder både morgon, kvällssol och storslagen vy över Stockholms inlopp. Lägenheten är modern med påkostade och genomgående sobra materialval. Välplanerad planlösning med öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum, fyra sovrum och två kompletta badrum. Smidigt och bekvämt med garage och förråd i huset. Lägenheten ligger med ett ogenerat och insynsskyddat läge på Kvarnholmen på lugn återvändsgata. Ett hem där du inte behöver göra någonting annat än att ställa in dina favoritmöbler – allt är redan i perfekt skick. På Kvarnholmen möts en kulturhistorisk industrimiljö med en avslappnad skärgårdskänsla, endast 15 min från City. Här bor du alldeles vid Stockholms hamninlopp, mittemot Djurgården, med fantastisk utsikt och närhet till innerstaden. Ett unikt boende i anrik industri med idylliska promenadstråk invid kajen till Saltsjöqvarn och Slussen samt åt andra hållet når du centrala Nacka via Svindersviksbron. Från Kvarnholmen är det goda kommunikationer, du tar dig enkelt via buss, cykel eller båt in till city. Nere vid kajen når du båthållplatsen där pendelbåten går till Nybrokajen (25 min) och Vaxholmsbåten (ca 15min) till Skeppsbron, båda går på SL-kort. Inom kort promenad når du buss 402 som går till Slussen eller Nacka Forum med täta turer. Inom en 6års period kommer det även att komma tunnelbana till Nacka. Kvarnholmen är en omtyckt och expansiv stadsdel, läs mer på: https://kvarnholmen.com/. Kort promenad från fastigheten finns Kvarnholmens Centrum med matbutik, apotek mm. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår. Varmt välkommen till ett skärgårdsnära boende ett stenkast från stan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Diligensvägen 74, Jarlaberg, Nacka kommun
Diligensvägen 74, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Diligensvägen 74, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Diligensvägen 74

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
2 250 000 kr
63 m²
2.5 rum
5 854 kr/mån
35 714 kr/m²

Välkommen till denna fina 2,5:a om 63 kvm med insynsskyddat och attraktivt läge i natursköna Jarlaberg. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar med generöst ljusinsläpp. Trevligt kök med charmigt burspråk, god förvaring bakom vita skåpluckor och plats för matgrupp. Från köket nås den soliga och generösa uteplatsen med eftermiddagssol och ett insynsskyddat läge. Stort sovrum med möjlighet att sätta upp en vägg och göra om till 2 sovrum (se alternativ planlösning). Badrum utrustat med badkar, wc, handfat och tvättmaskin. Hallen har plats för jackor och skor samt förvaringsmöbel, intill hallen ett stort rum som kan användas till kontor/tvrum eller ett extra sovrum. Genomgående trevlig lägenhet som präglas av mycket ljus och rymd. Externt förråd tillhör lägenheten. I Jarlaberg har man närhet till det mesta, inom några minuters promenad är man ute i skogen, Nyckelviken med sin Herrgård och lantgård, café, sol- och badklippor vid Nackastrand bryggan. Här bor du i ett lugnt område utan biltrafik och med för- och grundskolor i närområdet. Fina strövområden finns i vackra Nyckelviken med bl.a. 1700-tals café och en 4-H gård samtidigt som Ica Maxi och Nacka Forum med dess generösa utbud ligger en kort promenad bort. In till stan tar du dig smidigast med buss (ca 15 minuter till Slussen) eller via båt från Nacka Strand. Tunnelbanan är planerad förlängas till Nacka och Jarlaberg kommer på sikt få en tunnelbaneuppgång, läs mer på Nacka kommuns hemsida.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skivlingsvägen 2, Eknäs, Nacka kommun
Skivlingsvägen 2, Eknäs, Nacka kommun, bild 2
Skivlingsvägen 2, Eknäs, Nacka kommun, bild 3

Skivlingsvägen 2

Villa
Eknäs, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
7 450 000 kr
113 + 50 m²
5 rum
692 m² tomt

På en soligt hörntomt i populära Svampområdet i Hjortängen ligger denna trivsamt belägna familjevilla om 113 kvm med garage om ca 30 kvm. Trädgården är plan med uppvuxna och blommande träd och buskar. Här finns det alltid något som blommar. Tomten är södervänd och har sol från tidig morgon till sen kväll. Med utgång från vardagsrummet finns en uteplats med tak över. Villan är disponerad med rymligt kök, vardagsrum, tre sovrum samt tv-rum enkelt går att göra om till ett fjärde sovrum. Det finns ett större badrum och en gäst-wc samt separat tvättstuga med grovingång. I området finns möjligheter att låta villan växa med familjen. Här tillåts att man bygger på en våning med snedtak, vilket flera har gjort. Hjortängen är ett omtyckt och populärt område att bo i med fantastiska omgivningar beläget i Nacka kommun. Här ligger populära villaidyllen endast 10-15 minuter från stan. Området präglas av lummiga, lugna och barnvänliga villakvarter där natur och hav är starkt närvarande. Inom kort gångavstånd finns förskolor, skolor, idrottsplats, fina gång- och cykelvägar samt härligt motionsspår och litet centrum - det är nära till allt! Endast några hundra meter från ytterdörren finns en trevlig badsjö med barnvänlig sandstrand och brygga, fint omgiven av blommande näckrosor.

  • Premium
Rudsjövägen 128, Duvnäs Utskog, Nacka kommun

Rudsjövägen 128

Radhus
Duvnäs Utskog, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
5 195 000 kr
100 + 16 m²
4 rum
168 m² tomt

Välkommen till detta stilrena och familjevänliga radhus i eftertraktade Duvnäs Utskog. Här bor du på 116 kvm, fördelade över två plan, med en genomtänkt planlösning som kombinerar ljus, rymd och trivsel i vardagen. På entréplan möts du av sociala ytor, där köket och matplatsen bjuder in till både mysiga vardagsmiddagar likväl stora middagsbjudningar. Generösa fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp i hela bostaden. Stor altan på entrésidan där du lätt dukar långbord och grillar när säsongen tillåter. Vardagsrummet på nedre plan blir den perfekta platsen för avkoppling, med direkt utgång till en solig uteplats där du kan njuta av morgonkaffet eller långa sommarkvällar med familj och vänner. Med tre välplanerade sovrum, ett stilrent helkaklat badrum, gäst-WC och en praktisk tvättstuga, finns här allt du behöver för att skapa en smidig och bekväm vardag. Uteplatserna på både fram- och baksida bjuder på sol från tidig morgon till sen kväll. Den lummiga skogsdungen intill ger ett insynsskyddat och rofyllt läge där du kan koppla av helt ostört. Här får du det bästa av två världar – ett lugnt och naturnära boende bara en kort promenad från vackra solklippor och glittrande havsutsikt, samtidigt som du har närhet till både förskolor, skolor och smidiga kommunikationer in till stan. Garage i länga och uteparkering ingår också för extra bekvämlighet. Välkommen hem!

  • Plus
Gammeluddsvägen 39, Södra Lännersta, Nacka kommun
Gammeluddsvägen 39, Södra Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Gammeluddsvägen 39, Södra Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Gammeluddsvägen 39

Villa
Södra Lännersta, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
13 950 000 kr
209 + 66 m²
7 rum
1 370 m² tomt

Unik chans att förvärva en vacker villa anno 1919, en villa med unik atmosfär, känsla och kvalitet, omsorgsfullt omhändertaget och utbyggt. Fastigheten om hela 223 kvm är mycket pittoreskt belägen på en södersluttning gentemot Lännerstasundet och Baggenstäket i populära Boo. Den stora trädgården är solig och insynsskyddad. Här finns även ett separat gästhus med bastu som lämpar sig väl för uthyrning, tonårsboende eller för den egna företagaren. Även ett garage samt gott om plats för parkering av bilar på tomten. Köket är smakfullt platsbyggt och blir hemmets självklara samlingspunkt där man med glädje både har stora middagar och sköter läxläsning och vardagsbestyr. En altandörr ansluter till trädgården utanför. En lucka i golvet döljer den lite hemliga vinkällaren under köksgolvet. I anslutning finns vardagsrummet som badar i solljus genom de många stora fönsterna, här är det öppet upp till nock med synliga balkar samt en stilfull eldstad. Entréplan hyser vidare ett badrum samt två sovrum med ett vackert allrum med burspråk i anslutning. Vid entrén finns ett härligt nybyggt rum med fina glasväggar, passar perfekt som matsal med känslan att vara utomhus. En trappa upp finner ni ett mycket rymligt master bedroom. Soutterängplan har egen utgång både från gymmet samt sovrummet. Här finns ett stort allrum med sovalkov. Duschrum med wc samt ett stort förråd och separat tvättstuga. Här bor man med sjönära läge samt gångavstånd till badplats, båtklubb, lekplats, dagis och fina promenadstråk längs vattnet. Fastighet Gammeluddsvägen 39/ Lännersta 1:420 ingår i projekt – Sydöstra Lännersta (Område W) som nu har en färdig ny detaljplan så att det blir kommunalt vatten och avlopp, läs mer om detaljplan, utbyggnad och framtida kostnader för va och väg på https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sydostra-lannersta/#panel-startpage

  • Premium
Telegrafvägen 32, Telegrafberget, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 24 okt kl 17:30
Telegrafvägen 32, Telegrafberget, Nacka kommun, bild 2
Telegrafvägen 32, Telegrafberget, Nacka kommun, bild 3

Telegrafvägen 32

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
3 475 000 kr
60 m²
2 rum
4 879 kr/mån
57 917 kr/m²

Välkommen till ett högkvalitativt boende i en fin tvåa om totalt 60 kvm i en stabil förening. Denna bostad erbjuder dig en fantastisk sjöutsikt över vattnet åt Lidingö och med Stockholms siluett som kuliss. Från sovrummet och de sociala ytorna följer du allt som händer på vattnet direkt från första parkett . Extra stora fönster och den härliga balkongen ger dig här bästa möjliga sjöutsikt. Bostaden har högre takrymd och är genomgående ljus och luftig med öppna sociala ytor som vetter inbjudande åt vattnet. En mysig inglasad balkong med lika fantastisk sjöutsikt, möjliggör utevistelse alla årstider. Den välskötta föreningen erbjuder lyx i form av gym, bastu och en stor takterrass. Bakom byggnaden finns även en välordnad innergård med rabatter, lekplats, boulebana, grillplats och olika sittgrupper, allt omgärdat av grönska. Som boende här har du även hiss direkt till parkeringsgaraget. Här bor du med en helt magisk utsikt alldeles intill det vackra naturreservatets skogar och sjöar. Tänk dig att vakna upp en solig morgon och se båtarna glida förbi på vattnet nedanför. Att sedan gå ner i morgonrock till kajen och börja dagen med en kopp kaffe, allt till ljudet av vågornas kluckande. Kanske tar du sedan en löptur i de fina skogsspåren nära eller besöker gymmet, innan din arbetsdag startar. Jobbar du hemifrån, kan du njuta av lunchen på den inglasade balkongen med den vackra utsikten över vattnet. När kvällen kommer blir det kanske en värmande och avkopplande stund i bastun alldeles vid kajen. Inom kort kommer även ett hotell samt en finare restaurang mm till området. Bussen tar dig smidigt via närmsta köpcentrum vidare in till City. Du har även pendelbåten som snabbt tar dig till närbelägna Nacka Strand, innan Slussen eller Strömkajen. Vilken härlig livskvalitet -Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollare strand 1, Tollare, Nacka kommun
Tollare strand 1, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollare strand 1, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollare strand 1

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
4 250 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/8
4 396 kr/mån
67 460 kr/m²

Här bor du verkligen förnämligt bra! Trean är en riktig drömlägenhet med sitt fina sjöläge nära intill kajen och med en fantastisk sjökontakt. Bostaden bjuder från entréhallen in till de härliga ljusflödande sociala ytorna med snyggt kök och vardagsrum i en ljus och luftig öppen planlösning samt med utgång till en rymlig möblerbar balkong, med sjöutsikt och bästa solläge intill vattnet. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass, där det är trevligt att ta en välkomstdrink med middagsgäster, samtidigt som man njuter av de vackra omgivningarna och Lännersta sundets båtliv. Nere vid husets entréplan finns en avkopplande relax och bastu för de som vill ta sig ett sommarbad eller tom ett uppfriskande vinterbad. Från bostadens våningsplan nås den mysiga innergården med sjöutsikt, trevliga sittgrupper, en sandlåda och grönskande planteringar. Den välplanerade bostaden har genomgående ljusa målade väggar i de luftiga rummen samt snyggt enhetligt golv av vitlaserad ek. Inredningen består av stilrena noga utvalda högkvalitativa materialval. I sovrummen och hallen finns bra med förvaring i längsgående garderober med skjutdörrar. Bostaden har ett helkaklat badrum som är inrett med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Även ett förråd tillhör bostaden. Här bor du i en vacker och fridfull skärgårdsmiljö nära båthamnen i området men ändå med en närhet in till City, som nås inom 15 minuter med bil. Busshållplats finns uppe vid Tollare torg där även ett minilivs, ett gym, och bageri/café finns. Tollare torg nås smidigt via trappor eller hiss inom endast ca 2 minuter från bostaden. Går du längs med strandpromenaden, nås intilliggande villaområdet i Södra Lännersta samt även en badplats med en barnvänlig sandstrand. Här finns även den renommerade restaurangen Old Smokehouse. Vid kajen åt andra hållet kan du köpa god glass hos Kennys gelato eller besöka bistron Bruket för en trevlig lunch. Gillar du att åka på skärgårdsturer finns det även båtplatser för båtägare längs med kajen. Bra skolor och förskolor finns också nära i området och nås inom ca 5 minuters promenad, liksom många olika fritidsaktiviteter som finns att välja på. Här trivs du verkligen bra!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Risvägen 35A, Kummelnäs, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Risvägen 35A

Villa
Kummelnäs, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
10 900 000 kr
150 + 50 m²
9 rum
3 151 m² tomt

Välkomna att förtjusas av denna vackra och mysiga sekelskiftesdröm belägen på lugn gata, endast en kort promenad från Risets brygga för båtpendling till stan. Denna fastighet har sedan förra sekelskiftet ägts av tre generationer trädgårdsmästare. Här fanns tidigare Wickbergs Handelsträdgård och nuvarande ägare köpte fastigheten av trädgårdsmästarens änka. Nuvarande ägare är också trädgårdsmästare, närmare bestämt trädgårdsantikvarie. Hon har vårdat, bevarat och utvecklad trädgården till en drömig plats med fina grusade gångar och uteplatser, massor av perenner, fruktträd, bärbuskar och köksträdgård! Här finns även tre små tidstypiska byggnader varav två används till förvaring och ett som gästhus. Hemmet är en sekelskiftesdröm. Nuvarande ägare har byggt ut och varsamt renoverat huset med tidsenliga material och resultatet är ett både vackert och hemtrevligt hus med stora sociala ytor, glasveranda, kök i sekelskiftesstil från Kvänum samt genomgående vackra trägolv. Här bor man på en på lugn och trivsam gata, endast en kort promenad från Risets brygga för båtpendling till stan. Vid strandlinjen intill Stockholms inlopp finns en bastu som fastighetens ägare varit med att finansiera. Säljarna är medlemmar i bastuföreningen och det medlemskapet följer med fastigheten. (Återbetalas inte) Vad gäller båtklubben så kan man bli medlem Risets båtklubb www.risetsbk.se och betala för andel (för närvarande 14 000 kr som återbetalas vid utträde) och då få förtur till båtplats. Säljarnas båtplats kostade 4.400 för sommaren 2024. Om man går med i båtklubben innan 7:e december kommer man med vid fördelningen av platser inför sommaren 2025. Det finns en tennisbana i vägföreningen och det är även gångavstånd till den populära Backeboskolan med levande verkstads pedagogik. Fastigheten är mycket tyst och idylliskt belägen nära ett grönområde. Välkomna hem!

  • Plus
Skurusundsvägen 160, Skuru, Nacka kommun
Skurusundsvägen 160, Skuru, Nacka kommun, bild 2
Skurusundsvägen 160, Skuru, Nacka kommun, bild 3

Skurusundsvägen 160

Villa
Skuru, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
17 900 000 kr
150 m²
4 rum
1 090 m² tomt

Välkommen till ditt alldeles nybyggda drömhem intill vattnet i citynära och omtyckta Skuru i Nacka. Här presenteras ett påkostad hem med låg energiförbrukning i ett mycket fint läge. En av Stockholms skärgårds kanske allra elegantaste hus med en riktigt härlig vy! Detta moderna arkitektritade hus är inte bara ett hem, det möjliggör en eftertraktad livsstil, nära till både natur och hav. Med stora höga fönsterpartier som ramar in panoramautsikten ut över vattnet samt med Stockholms inlopp i vyn, äger du en bostad som inte bara imponerar, den hänför verkligen. Ljuset från både himmel och hav strömmar in genom de stora härliga fönstren och målar flödande fält av solens ljus över det gedigna golvet, från de många rikliga fönsterpartierna. Det är som om solen själv dansar in av glädje och ljusspelar över sällskapsytornas golv ifrån olika väderstreck. Varje detalj i huset är mycket noggrant utvald och varje vrå andas en naturlig skönhet och elegans. De vackra påkostade materialvalen, det mjuka skimret från furun och den robusta elegansen från betongen, skapar en harmoni som är oemotståndlig. De tåliga flytspacklade och slipade golven ger inte bara en snygg lyxig yta, de är även en inbjudan till dans och social samvaro. Stig in genom entrédörren och känn hur hjärtat slår en extra liten volt! Hemmet är att likna vid en naturskön dröm, där varje hörn är fyllt med en varm, gedigen och inbjudande känsla. Det natursköna furumaterialet har både mjuka och strama linjer och välkomnar genomgående från entréplan och upp till husets övre plan. Bostadens planlösning är mycket välfungerande och varje detalj i huset är både genomtänkt och snyggt designat. Entéplanet möter dig med en stilren och praktisk hall med dold klädförvaring. Här finns ett påkostat badrum och mycket bra med förvaring samt ett av husets tre sovrum liksom ett teknikrum med husets värmepump mm. På mellanplanet finns ytterligare två luftiga sovrum samt ett stilrent badrum, ytterligare dold förvaring bakom furuväggarna och ett stort klädvårdsrum. Trappan leder dig vidare upp till husets översta våningsplan. Här är verkligen rofyllt att blicka ut över vattnet från de sociala ytorna. Här är härligt att stå och andas in lugnet av vattnets glimrande vågrörelser och den vackra himlen dag som kväll. Utomhus sveper solen mjukt ner över den skyddade terrassen intill de vackra bergsskrevorna med vacker mossa och växtlighet. När du kliver ut från köket till altanen så slås du av det rofyllda lugn som omgivningens bergsnatur och vatten skapar. På fastigheten finns flera fina uteplatser och den som önskar kan även skapa ett eget Attefallshus för exempelvis övernattande gäster. Eldstaden på husets övre plan sprider en varm och skön atmosfär speciellt under kyligare höst- och vinterdagar. Här njuter du av de mysiga kvällarna framför elden i vardagsrummet, som skapar en mysig stämning av värme och gemenskap. Här finns det gott om plats för en riktigt stor soffgrupp, där du kan samla vänner och familj till minnesvärda stunder. Tänk dig alla middagar i det inbjudande köket, där bänkytorna är lika praktiska som de är vackra. Matplatsen är inte bara rymlig, den är också en scen för era kommande kulinariska äventyr i en hjärtlig och gemytlig samvaro. I detta kök trivs verkligen kocken och här doftar det ofta av goda värmande hemlagade grytor samt nybakat bröd och färskt kaffe. Allt smakar förstås lite extra gott efter en skogstur i närbelägna Nyckelvikens naturreservat. Köket med de

  • Premium
  • Energieffektiv
Liljevalchsvägen 4, Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Liljevalchsvägen 4, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Liljevalchsvägen 4, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Liljevalchsvägen 4

Villa
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
Pris saknas
180 m²
7 rum
2 100 m² tomt

Välkommen till ditt drömhus med stor härlig tomt och fint gästhus i natursköna Eriksvik i Saltsjö-Boo, en oas i vacker skärgårdsmiljö. Detta fantastiska hem har det mesta man kan önska. Med en härlig luftig känsla, stor charm samt ett högt insynsskyddat läge intill den grönskande trädgården trivs familjen. Huset har en fin utsikt över det idylliska lugna villaområdet i Eriksvik nära både mysig badplats och båtbryggor. Inomhus möts du av stora, ljusflödande och luftiga sociala ytor som skapar den perfekta miljön för både avslappnade familjekvällar och sociala tillställningar. Här ryms både den stora familjen och vänner både inne och ute. Bostadens interiör består av fina påkostade materialval. Det komplett utrustade köket med trivsam matplats har utgång till en vacker balkong där du kan avnjuta din frukost och ditt morgonkaffe, allt medan du blickar ut över den vackra rofyllda omgivningen. Dessutom når du även från köket en generös trädäckad terrass med både matgrupp och ett lyxigt utomhuskök. De många sovrummen i olika plan ger alla medlemmar i familjen en egen fristad. Här finns även gott om förvaring som håller allt prydligt och organiserat. Sovrummen har dessutom försetts med mörkläggningsgardiner för en extra god sömn. Hemmet har en extra lyx i form av dels ett exklusivare belysningssystem av amerikanska märket Lutron. Det finns lika så ett påkostat ljudsystem inbyggt i princip alla bostadens rum och ljudstystemet är även integrerat i utomhusmiljön. Dessutom har bostaden även ett hembiosystem bestående av projektor, motordriven duk samt exklusivare högtalare av märket Bang Olufsen. Här finns något för alla! Bostadens nedre plan erbjuder en fin vinkällare. På detta plan finns även ett klädvårdsrum och mycket gott om förvaring samt ett integrerat garage och elbilsladdare. Utomhus lockar flera mysiga uteplatser i olika väderstreck. En trädäckad terrass intill huvudentrén erbjuder ett härligt utekök som gör middagskvällarna under den varmare säsongen till en fest. Den högt belägna altanen med kvällssol bjuder på en utsikt som är svårslagen och här är den rätta platsen att koppla av vid och njuta av solnedgångarna. I jacuzzin på terrassen kan du låta vattnets varma omfamning massera dig allt intill den rogivande miljön. Ett extra plus är uteduschen som är perfekt för att skölja av sanden från fötterna efter kvällsbadet efter en dag på den mycket närbelägna badstranden. Intill uppfarten som kantas av trädgården och den plana lekvänliga gräsmattan finns det rymlig parkeringsyta. Ett fint inrett gästhus, finns även lite högre upp på fastigheten. Gästhuset är fullt utrustat med ett kök, badrum och allrum/sovrum och går därför utmärkt att hyra ut eller att ha som en generationsbostad. Ett underbart båtliv erbjuds den skärgårdsälskande familjen. Med egen privat båtplats i Eriksvik har du möjlighet att upptäcka skärgården och njuta av olika vattenaktiviteter. Ta möjligheten att låta detta hem bidra till att bli familjens nya livsstil. Kom och upplev bostaden på plats och låt detta drömhus bli familjens nya verklighet. Besök Eriksvik i Saltsjö-Boo, där hav och natur omfamnar. Detta extraordinära hem är en verklig pärla med fint läge i en av Nackas mysigaste områden. Varmt välkommen!

  • Premium
Barnhemsvägen 16, Skuru, Nacka kommun
  • Sön 27 okt kl 11:30
Barnhemsvägen 16, Skuru, Nacka kommun, bild 2
Barnhemsvägen 16, Skuru, Nacka kommun, bild 3

Barnhemsvägen 16

Lägenhet
Skuru, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
4 900 000 kr
97 m²
5 rum
vån 1
6 703 kr/mån
50 515 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Nu finns chansen att förvärva en etagelägenhet med ett av områdets bästa lägen. Här bor du privat längst ner på den bilfria gatan med egen ingång, Radhuskänsla och sjöutsikt från altanen i soligt sydvästläge med sol från förmiddag till kväll. På Barnhemsvägen 16 erbjuds ett bekvämt boende med stilrena materialval, gott om förvaring och öppna ytor. Den öppna och trivsamma planlösningen som kopplar samman altanen med vardagsrummet, matplatsen och köket skapar en fin atmosfär när vänner och familj kommer på besök. Ljuset, rymden och det höga fria läget ger lägenheten karaktär. Den flexibla planlösningen med ytor uppdelade över två plan och med sociala ytor på båda planen, tre sovrum och två kompletta badrum gör att lägenheten passar för en familj med barn i olika åldrar. Bostaden är belägen i Skuru som med sin närhet till natur, city och hav ger en fantastisk boendekvalité. Mycket barnvänligt område med bilfria gator och god grannsämja. Sommartid bor man endast ett par minuter ifrån ett svalkande dopp i Bastusjön och när sjön fryser vintertid erbjuder sjön trevlig skridskoåkning. Med bil når du Slussen på 10 minuter och inom ett par minuters promenad finns busshållplatsen som med täta turer tar dig in stan. Denna bostad passar dig som söker hög livskvalité i ett hem med radhuskänsla tillhörande en förening med god ekonomi och låg belåning. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Valsparksvägen 4, Tollare, Nacka kommun
Valsparksvägen 4, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Valsparksvägen 4, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Valsparksvägen 4

Radhus
Tollare, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
7 950 000 kr
119 m²
5 rum
181 m² tomt

I en barnvänlig omgivning med närhet till både båtliv och city hittar ni det perfekta boendet om 119 m². Bostaden andas ljus och rymd med sina stora fönsterpartier, ljus färgsättning och ljusa träslag. Här finns stor terrass och gräsmatta på baksidan, stenlagd uteplats vid entrén, tre-fyra sovrum, två smakfulla badrum med tvättavdelning. Möjlighet att bygga på en 3:de våning. Några radhus runt parken har gjort så. Huset är miljömärkt med miljömärket Svanen, vilket betyder att ”det är byggt för att leva upp till tuffa krav vad gäller energieffektivitet, god inomhusmiljö och miljösmarta materialval. Endast några minuters promenad på stig genom skog och äng till populära Nobla skola (för- och grundskola) utan att passera trafikerade vägar. Runt hörnet finns två bra förskolor. Nära till busshållplats som trafikerar Slussen med täta avgångar. Ett stenkast från huset finns ett bageri/café. Mataffär, gym och yoga finns vid torget.

  • Premium
Kummelvägen 6C, Kummelnäs, Nacka kommun

Kummelvägen 6C

Radhus
Kummelnäs, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
7 250 000 kr
111,5 + 12,5 m²
5 rum
2 050 kr/mån
65 022 kr/m²

Unikt nytt uppfört 2022 med en yta om totalt 124 kvm. Här bor du med allra bästa hörnläge i en trivsam och obelånad förening. Från de öppna ljusa sociala ytorna intill köket på entréplan nås en stor trädäckad insynsskyddad uteplats. Uteplatsen är terraserad i nivåer med en del platsbyggda soffgrupper. Här ingår även en fin tomt med stor plan och lekvänlig gräsmatta. En trappa upp finns husets tre luftiga ljusa sovrum och ett av de två badrummen. Tvättstuga finns på det nedre planet. Här finns även ett sällskapsrum med en generös yta. Via glasade dörrar nås en ytterligare uteplats, vilken övergår i den stora plana gräsmattan. Till bostaden hör även ett stort förråd om ca 10 kvm och 2 parkeringsplatser intill entrén, dessutom finns ytterligare 2 platser vid förrådet för ex båt eller bil. Här bor du i en välordnad och skuldfri Brf. Kummelvägen är belägen nära intill vackra Sågsjön, en härlig badsjö med både kräftfiske och skridskoåkning. Nära intill föreningens mark finns även en mysig lekpark för barnen i området. Här bor du fantastiskt barnvänligt, lugnt och naturskönt, samtidigt som City nås med bil inom endast ca 20 minuter. Du har nära till många olika fritidsaktiviteter liksom bad i Sågsjön med bryggor och fin sandstrand inom kort promenadavstånd. Det finns även en flytande bastu i sågsjön att låna för medlemmarna i föreningen. Här bor du även nära havet i ljuvlig skärgårdsmiljö som omgärdas av flera natursköna platser. Ett perfekt läge som ger familjen ett fridfullt idylliskt boende med en eftertraktad livskvalitet.

  • Plus
  • Uteplats
Djurgårdsvägen 29B, Boo Gård, Nacka kommun
Djurgårdsvägen 29B, Boo Gård, Nacka kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 29B, Boo Gård, Nacka kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 29B

Tomt
Boo Gård, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
7 800 000 kr
2 620 m² tomt

Med högt och fint läge ligger denna trevliga tomt med soligt läge i eftertraktade Boo Gård. På tomten finns en plan del med gräsmatta, grusad uppfart och ett välplanerat och snyggt bostadshus om ca 40 kvm med stor terrass. Här finns allrum med litet kök i öppen planlösning, helkaklat badrum samt sovalkov. Den andra delen av tomten utgörs av naturmark med högt läge. Ägarna har anlagt en väg till den högre delen av tomten där förslagsvis huvudbyggnaden i framtiden kommer att ligga. De har även borrat ett energihål på 200 m för framtida bergvärmepump. Det finns flera bra förskolor och skolor i området. Närmaste förskola är Sunnebo förskola, Här finns Boo gårds skola, som är en F-9, Lännerstaskolan med verksamhet inom F-5. F-9 skolor är även Björknässkolan och Johannes Petri skola. Vid Prästkragens väg finns livsmedelsbutik, bilprovning, byggmaterialhandel, bilservice, båttillbehör med flera specialsorterade butiker. Övrig allmän och kommersiell service finns i Orminge centrum, som utgör kommundelscentrum för Boo. Detaljplan är nyligen fastställd och kommunalt vatten och avlopp planeras. I detaljplan DP691 finns bl a följande information angående byggrätt för fastigheter större än 1000 kvm gällande för huvudbyggnad: Vid max nockhöjd 8 m får 8 % av marken bebyggas dock max 140 kvm. Vid nockhöjd om max 6,5 meter får 11 % av marken bebyggas dock max 180 kvm. Komplementsbyggnader: max 60 kvm varav den största får vara max 40 kvm v/a: Om fastigheten skulle ansluta sig med standard förbindelsepunkt ( 1st bostadshus) 2024, så skulle anläggningsavgiften ligga på 287 645 kronor för tjänsterna vatten, spillvatten och dagvatten gata. Fastighetsägaren betalar enligt gällande VA – taxa det år som anslutning sker. Projektet Lännersta W beräknas vara klart för övertagande 2027. Länk till projekt https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sydostra-lannersta/#panel-startpage. Gatukostnad: Fastigheten Lännersta 1:341 (prel gatukostnadsersättningen): Indexuppräkningen är än så länge preliminär, den definitiva sätts när tilldelningsbeslutet tas (för den entreprenad som ska bygga ut vägar och va). Indexuppräkningen för gatukostnaden fram till februari 2024 ligger på ca 51%. Enligt gatukostnadsutredningen ska Lännersta 1:341 betala: 211 508 kr, detta ska indexuppräknas. Med index fram tom feb 2024 blir det: 211 508*1,51=319 377 kr Tidplanen för vägar och kommunalt v/a: tidplanen är just nu preliminär. Under våren fortsätter kommunen kvarstående åtgärder som är nödvändiga för utbyggnaden av kommunalt VA och gator i området. Under förutsättning att pågående förrättningar blir klara beräknas byggstart ske under 2025. På hemsidan uppdateras tider så snart vi har mer information: Sydöstra Lännersta (område W) | Nacka kommun Huvudmannaskapet för vägarna i området ska bli kommunalt. Inriktningen är att det ska vara belysning på vägarna. Trottoar beräknas bli utmed Djurgårdsvägen samt Gammeluddsvägen. Den är av vikt att själv undersöka detaljplanen och kontakta Nacka kommun gällande frågor. Detaljplan samt info från kommunen gällande gatukostnad och kostnad för kommunalt v/a finns bifogad under dokument.

  • Premium
Södra vägen 43, Kvarnholmen, Nacka kommun

Södra vägen 43

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
8 250 000 kr
96 m²
4 rum
vån 5/6
6 748 kr/mån
85 938 kr/m²

Med en fantastisk utsikt över Svindersviken är nu denna luftiga gavellägenhet till salu. Ogenerat och insynsskyddat läge på våning 5 av 6 i huset. Modernt och bekvämt boende med påkostade och genomgående sobra materialval. Välplanerad planlösning med tre bra sovrum, öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum och badrum samt gäst wc. Underbar balkong om ca 10 kvm i soligt söderläge. Garage och förråd finns. Bostaden säljs på ritning. På Kvarnholmen möts en kulturhistorisk industrimiljö med en avslappnad skärgårdskänsla, endast 15 min från City. Här bor du alldeles vid Stockholms hamninlopp, mittemot Djurgården, med fantastisk utsikt och närhet till innerstaden. Ett unikt boende i anrik industri med idylliska promenadstråk invid kajen till Saltsjöqvarn och Slussen samt åt andra hållet når du centrala Nacka via Svindersviksbron. Från Kvarnholmen är det goda kommunikationer, du tar dig enkelt via buss, cykel eller båt in till city. Nere vid kajen når du båthållplatsen där pendelbåten går till Nybrokajen (25 min) och Vaxholmsbåten (ca 15min) till Skeppsbron, båda går på SL-kort. Inom kort promenad når du buss 402 som går till Slussen eller Nacka Forum med täta turer. Inom en 10års period kommer det även att komma tunnelbana till Nacka. Kvarnholmen är en omtyckt och expansiv stadsdel, läs mer på: https://kvarnholmen.com/. Kort promenad från fastigheten finns Kvarnholmens Centrum med matbutik, apotek mm. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår. Varmt välkommen till ett skärgårdsnära boende ett stenkast från stan!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 19