Mäklare Annika Tottie

Annika Tottie

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Baggensviksvägen 1A, Gustavsvik, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 17:00
Baggensviksvägen 1A, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 2
Baggensviksvägen 1A, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 3

Baggensviksvägen 1A

Villa
Gustavsvik, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
8 975 000 kr
116 + 41 m²
5 rum
2 130 m² tomt

Denna fina villa är belägen i barnvänliga kvarter i natursköna Gustavsvik. Här finns badplats, fiskerätt och möjlighet till båtplats. Det finns även lekpark, fotbollsplan, boulebana samt en vedeldad bastu med utsikt över Baggensfjärden. I närområdet finns flera skolor och förskolor och man tar sig smidigt in till stan med både bil och buss. Huset bjuder på trevliga sällskapsytor med öppen planlösning mellan det stora vardagsrummet, matplatsen och köket. Generösa vackra fönsterpartier med spröjs ger mycket ljusinsläpp och rymd och braskaminen ger extra mysfaktor. Köket är stilrent med vita skåp och rostfria vitvaror samt har gott om förvaring. Det finns tre sovrum, två sällskapsrum och två badrum varav det ena med bastu och jacuzzi. Allt är i gott skick så här är det bara att flytta in och börja njuta! Tomten är underbar med härliga gräsmattor, vackra planteringar och ett stort skogsparti. Det finns flera trevliga uteplatser och syrenhäcken som omgärdar tomten ger fint insynsskydd. Ett vackert lusthus är beläget uppe på berget på den övre delen av tomten. Den ursprungliga byggnaden från 1920-talet står kvar och till den har ett garage byggs till. Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu så håller vi dig informerad om försäljningen framåt!

  • Premium
Värmdövägen 913, Insjön, Nacka kommun
Värmdövägen 913, Insjön, Nacka kommun, bild 2
Värmdövägen 913, Insjön, Nacka kommun, bild 3

Värmdövägen 913

Villa
Insjön, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
9 975 000 kr
197 + 57 m²
8 rum
1 922 m² tomt

Kliv in i detta bekväma boende om 254 kvm där komfort och stil genomsyrar bostaden. Interiören bjuder på en modern design med sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum delvis smälter samman till en generös plats för familj och vänner att samlas. De stora fönstren och terrassdörrarna släpper in härligt ljus och den fina terrassen gör att ute och inne flyter samman. Vidare på entréplan finns fyra sovrum, badrum, kontor och en vacker täljstenskamin. På nedre plan erbjuds ett stort tv-rum, badrum med bastu och en tvättavdeling. Ute är altanen perfekt för olika tider på dagen, här finns gott om plats för loungegrupper, solstolar och matbord. Även en jacuzzi att värma sig i under kyliga dagar. Trädgården är lättskött och erbjuder både odlingar, gräsmatta och fina träd. Den generösa asfalterade uppfarten rymmer många bilar, båtar och husvagnar om så önskas. Bygglov för garage. Med separat ingång finns ett nyrenoverat källarplan som kan lämpa sig för uthyrning, tonårshäng, kontor eller generationsboende. Förberett för att installera kök och badrum. Här bor du lugnt, vackert och fridfullt precis intill Velamsunds naturreservat, men ändå på bekvämt avstånd till innerstaden. På vintern kan du åka skidor och skridskor på sjön. På sommaren kan du ta en roddtur över till Velamsund för mat och liveband på restaurang Långa Raden. Vid Velamsund kan du promenera, sporta (bl.a finns elljusspår/skidspår och utegym), grilla korv eller bara njuta av naturen. För barnen finns här en lekplats och flera pulkabackar samt för den hästintresserade finns en ridskola. Bostadsområdets centrala läge vid Insjön innebär endast 15 minuter till city med bil. Från Insjön har man även nära till motorvägsbussar som når city inom 20 minuter.

  • Premium
Munkkärrsvägen 20C, Eriksvik, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Munkkärrsvägen 20C, Eriksvik, Nacka kommun, bild 2
Munkkärrsvägen 20C, Eriksvik, Nacka kommun, bild 3

Munkkärrsvägen 20C

Radhus
Eriksvik, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
4 550 000 kr
103 m²
4 rum
5 573 kr/mån
44 175 kr/m²

I natursköna Eriksvik med Sågsjön och Kilsviken runt knuten ligger denna etagelägenhet med egen ingång. Hörnläget bjuder både på uteplats vid entrén samt stor terrass i härligt västerläge. Boendet karaktäriseras av sin yteffektiva planlösning med sociala ytor, stort badrum med tvättavdelning och tre rymliga sovrum. Lägenheten är smakfull med fina detaljer såsom takfönster och generös takhöjd. ¨ Här bor du med närhet till naturen, havet, badplatser och båtbryggor. Närmaste skog och vandringsleder finns rakt över gatan. Flera omtyckta förskolor och skolor ligger också inom gångavstånd och kommunikationerna in till stan är goda. Välkommen att uppleva detta fina boende och dess underbart närliggande miljö!

  • Premium
  • Balkong
Apollovägen 31, Eknäs, Nacka kommun
  • Sön 16 jun kl 13:15
Apollovägen 31, Eknäs, Nacka kommun, bild 2
Apollovägen 31, Eknäs, Nacka kommun, bild 3

Apollovägen 31

Villa
Eknäs, Nacka kommun
Bjurfors Nacka
8 500 000 kr
163 + 39 m²
7 rum
1 165 m² tomt

Välkommen till en mycket trivsam familjevilla med garage och växthus. Eknäs är ett populärt område och det är nära till skola, dagis och kommunikationer. Vackert naturnära med fina grönområden och badplatser. Bostaden är i två plan och har en totalyta om 202 m². Här finns gott om plats för familjen i rymligt kök, två generösa vardagsrum och fem sovrum. Dessutom finns här badrum, tvättstuga samt gott om förvaringsytor i förråd ute och inne samt garage. Solig terrass samt inglasat uterum med plats för flera sittgrupper. Huset ligger vackert och skönt insynsfritt invid återvändsgata på lättskött trädgårdstomt. Ett fint hus att sätta sin egen prägel på.

  • Premium

Visar alla 4