Mäklare Martin Sundelin

Martin Sundelin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sturevägen 1A, Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun
 • Idag kl 14:15
Sturevägen 1A, Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun, bild 2
Sturevägen 1A, Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun, bild 3

Sturevägen 1A

Lägenhet
Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun
Bjurfors Nacka

3 495 000 kr

92,5 m²

4 rum

6 341 kr/mån

37 784 kr/m²

Nytt accepterat pris 3 495 000kr - flexibelt tillträde! Varmt välkommen till denna välplanerade 4:a i populära Neglinge om 92,5 kvm. Här bor du med en praktisk planlösning med tre bra sovrum, badrum och wc. Balkong i västerläge med eftermiddagssol. Lägenheten har en öppen och tilltalande planlösning mellan kök/vardagsrum och är i genomgående fint skick. Ett perfekt boende för dig som söker livskvalitet med närhet både till natur och storstad. Här bor du med promenadavstånd till Saltsjöbadens centrum, mysiga bageriet Kringelgården och den lokala samt med naturen, vattnet och golfbana bara några minuters promenad bort. Goda kommunikationer till Slussen med Saltsjöbanan (buss ett år framåt). Närhet till, skolor och förskola.

 • Premium
 • Balkong
Trumpetarevägen 15, Saltsjöbaden - Tattby, Nacka kommun

Trumpetarevägen 15

Villa
Saltsjöbaden - Tattby, Nacka kommun
Bjurfors Nacka

9 000 000 kr

158 m²

8 rum

1 516 m² tomt

Välkommen till denna rymliga familjevilla i tegel på attraktiva Tattbyhöjden i Saltsjöbaden. Villan som är byggd 1956 och tillbyggd i omgångar har idag en totalyta på 273 kvm (158 boa och 115 bia) och ytorna är fördelade över 1,5 plan med ett sutterängplan. Tomten om drygt 1500 kvm består av en plan gräsmatta i söder på villans framsida med plats för studsmatta och lekar. Asfalterad infart leder ner till tomtens nedre del med frukttäd och gräsytor. Smidigt med bra uppställningsyta på baksidan av villan och med tillgång till dubbelgarage. Villan har haft samma ägare sen 1970 och har idag ett renoveringsbehov. Här finns möjlighet för ny ägare att skapa sitt eget drömboende på attraktiv adress centralt i Saltsjöbaden!

Gustaf De Lavals Torg 8, Järla Sjö, Nacka kommun

Gustaf De Lavals Torg 8

Lägenhet
Järla Sjö, Nacka kommun
Bjurfors Nacka

3 500 000 kr

45 m²

2 rum

2 625 kr/mån

77 778 kr/m²

Varmt välkommen till en unik och exklusiv 2:a i Turbinhallen. Gamla Turbinhallen ligger i hjärtat av Järla Sjö och pryder området med sin charmiga och äldre karaktäristiska tegelbyggnad. Lägenheten är belägen högst upp i huset med en bra planlösning. Härligt ljusinsläpp via de generösa industriella fönsterpartierna från golv till tak. Modern och öppen planlösning med sociala ytor som samspelar fint mellan kök och vardagsrum. Ljust sovrum med god förvaring via skjutdörrsgarderob. Stilrent badrum intill hallen med kombimaskin. Väggar är spaklade och målade 2021. Förråd och garage finns i huset. Ett drömboende! Boendemiljön är en blandning av byggnader från modern tid och en arkitektur med ombyggda industrilokaler från slutet av 1800-talet. Kommunikationerna till stan är mycket goda, endast 15 min från stadens puls. Inom ett par år kommer området få tunnelbana. På behagligt gångavstånd ligger både Sickla köpkvarter och Nacka forum med butiker och service. Det finns fiskerätt för de boende i Järlasjön, där det bl.a. fiskas kräftor. I Järla Sjö finns även en kanotklubb och det barnvänliga området erbjuder ett flertal parker, lekplatser, bad, bryggor samt strandpromenad.

 • Hiss
Genvägen 5, Saltsjöbaden - Igelboda, Nacka kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 12:15
Genvägen 5, Saltsjöbaden - Igelboda, Nacka kommun, bild 2
Genvägen 5, Saltsjöbaden - Igelboda, Nacka kommun, bild 3

Genvägen 5

Villa
Saltsjöbaden - Igelboda, Nacka kommun
Bjurfors Nacka

13 400 000 kr

185 m²

6 rum

1 148 m² tomt

Med ett trivsamt, högt och naturskönt läge på lugn återvändsgata i Igelboda finner denna moderna och smakfulla villa. Villan med tillhörande garage samt inredd gäststuga är belägen på en uppvuxen tomt med gräsmatta både på villans fram och baksida för lek och spring. Stor altan i sydväst med utgång ifrån vardagsrummet där det finns gott om plats för familj och vänner att njuta i eftermiddags- /kvällssolen. Trädgård med flertalet frukttäd så som äpple, päron, körsbär och plommon. Villan är i genomgående fint skick och nuvarande ägare tog hjälp av arkitekt med intentioner att modernisera huset till nyfunkis med den ursprungliga själen i behåll. Villan har genomgått strukturella och interiöra renoveringar som ökar komfort och bidrar till lägre driftkostnader som till exempel; bytt till 3-glasfönster, bytt till luft/vatten värmepump, lagt om tak, dränerat om villan för att nämna några av förbättringarna. Läs mer under renoveringsfliken. Läget är strategiskt bra och Genvägen slingrar sig i utkanten av Igelboda intill Skogsö naturreservat med härliga promenadstråk in på knuten till Lännerstasundet, Skutviken och Baggensfjärden. Här bor ni lugnt och fridfullt med naturen inpå knuten och kort promenadavstånd till Saltsjöbanan (ca 5min), förskola, Neglinge och Igelboda skola. Mysig kvarterskrog i Handelshuset och det lokala bageriet Kringelgården. Här bor familjen bekvämt med närhet till det mesta!

 • Premium
Tollarevägen 51, Tollare, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Tollarevägen 51

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Bjurfors Nacka

4 000 000 kr

64 m²

3 rum

4 143 kr/mån

62 500 kr/m²

Accepterat pris. Varmt välkommen till denna lyxiga 3:a i Tollares mest omtalade projekt Brf Vyn. Här bor du med en magisk uteplats om 35 kvm i söder med sol stora delar av dagen. Den stenlagda uteplatsen är upphöjd med fri vy ner över Lännersta sundets glittrande vatten. Här finns det gott om plats för bland annat matgrupp och loungegrupp. Lägenheten om 2 rok (enligt föreningen) nyttjas idag som en 3 rok och har delats av smart med en industrivägg mellan de sociala ytorna. Som boende i Tollare och Brf Vyn bor man i en lyxig skärgårdsmiljö med närhet till City. Materialvalen i lägenhetet är av hög klass med bland annat fönsterbänkar i natursten, vitlaserad enstavsparkett med underliggande golvvärme och köksbänk i en vacker natursten. I föreningen finns även takterrasser med fin utsikt och likaså en gästlägenhet för medlemmarna. Garage finns i föreningen. Det finns gott om plats för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och äventyret. I Tollare trivs både ung som gammal i ett härligt, lugnt och barnvänligt område. Här bor du bekvämt nära hamnen och badbryggan med möjlighet att svalka dig en solig morgon eller vinterbada. Mysiga promenadstråk finns direkt utanför dörren och du bor precis intill Tollare torg där buss in till City trafikerar. För den träningsintresserade finns det ett gym på torget, utegym samt elljusspår i nörheten. Det finns även möjlighet att ha båtplats för egen båt i hamnen. - Stor uteplats i söder om 35 kvm med plats för både matgrupp, loungegrupp och odlingsmöjligheter för den intresserade - Välplanerad planlösning med en social och en privat del - Exklusiva materialval - Stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare - Master bedroom med utgång till uteplatsen - Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, restaurang Bruket och den prisbelönade glassbaren Kennys Gelato - Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442 och snabbussen 442x)

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 5