Östra Finnbodavägen 35, vån 5 av 5

Finnboda Hamn, Nacka kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 695 000 kr -10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
HSB BRF Finnboda Trädgårdar i Nacka
Om föreningen
Avgift
3 664 kr/mån
Driftkostnad
5 340 kr/år
Pris/m²
92 946 kr/m²

Unikt 55+ boende med storslagen utsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp! Den här 3:an ligger högst upp och är vetter mot city med inglasad balkong i västerläge med fina solnedgångar och skön eftermiddag- och kvällssol! Det höga fria läget ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga med gott om stora fönster i tre väderstreck. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett stort sovrum och ett arbetsrum. Lägenheten har också en extra generös takhöjd om ca 3,08 som gör rummen extra luftiga. Förutom läget erbjuds här ett boende med den där lilla guldkanten på vardagen med flera takterrasser, bastu med havsutsikt, pool, gym, fin trädgård och många gemensamma aktiviteter om så önskas.

HSB brf Finnboda Trädgårdar är en bostadsrättsförening som stod klar 2018-2020 för dig som är 55 år eller äldre. Husen har flera gemensamma takterrasser med bl.a. utekök, bord och bänkar och bord samt relaxavdelning med bastu. Det finns även ett klubbhus med pool och relaxavdelning samt möjlighet att boka klubblokal för fester m.m. Som namnet antyder finns här grönskande och lummiga utemiljöer. Det finns gott om sittplatser och utsiktsplatser i olika lägen och nivåer med härliga vyer över vatten och stad och de där lite kallare dagarna kan du ta ditt eftermiddagskaffe i det skyddade växthuset. Vill du vara mer aktiv finns även en boulebanan för ett trevligt parti boule.

Här bor du med unikt läge vid Stockholms inlopp med Djurgården på andra sidan Saltsjön och samtidigt promenadavstånd till Södermalm. Promenera längs med vattnet och genom tallskogarna, besök restaurangerna nere vid kajen eller ta båten till Nybroplan eller Djurgården. Bron för såväl biltrafik som gående över Svindersvik, gör det numera möjligt för boende i Finnboda hamn och Kvarnholmen att enkelt ta sig till Nacka Forum utan att passera Danvikstull.
Båthamnar med möjlighet till plats finns i Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nacka

Kontakta mäklaren

Elisabet Östlund

Fastighetsbyrån Nacka
Mäklare Elisabet Östlund, Fastighetsbyrån Nacka
073-346 02 25

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas