Fastighetsbyrån Nacka

Fastighetsbyrån Nacka

Mäklare

Kils Gårdsväg 8A, Kil, Nacka kommun
 • Sön 12 feb kl 12:30
Kils Gårdsväg 8A, Kil, Nacka kommun, bild 2
Kils Gårdsväg 8A, Kil, Nacka kommun, bild 3

Kils Gårdsväg 8A

Radhus
Kil, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

5 995 000 kr

119 m²

5 rum

4 200 kr/mån

50 378 kr/m²

Vackert parhus med låg månadsavgift från 2016 för hela familjen med trädgård som flyter ihop med en lummig baksida. Varenda vrå i både bostad och trädgård är optimerad för att passa både familjeliv och umgänge. Läget på huset är otroligt bra med kvällssol på den ena uteplatsen samt en ombonad uteplats i söderläge. Utöver det ligger bostaden långt från gatan vilket resulterar i en lugn innemiljö. Området karaktäriseras av sin "bullerby" känsla där barn springer mellan husen på gatan. BRF:en är medlem i områdets samfällighetsförening för badbrygga, båtplats och bastuflotte. Huset disponeras med en planlösning om ett stort vardagsrum med kamin och utgång till den privata baksidan, på entréplan finner ni även ett rymligt kök och en matplats som rymmer hela släkten. Här återfinns även utgången till framsidans uteplats där man kan avnjuta det köket erbjuder. På det övre planet återfinns tre bra sovrum och ett kontor. Huset innehar två stora badrum som fyller familjens behov. Några av bostadens starka attribut är följande: Kök från Marbodal med hög kvalitet på vitvaror och material - Balkong direkt från master bedroom - rymligt hemma kontor - Braskamin - Stort förråd - Vattenburen golvvärme på hela entréplanet - stor parkerings yta med ladd möjligheter - gemensam brygga med möjlighet till båtplats - rymlig takhöjd på övervåningen som möjliggör ett loft. Längs strandlinjen i Kilsviken invid Baggensfjärden finns brygga med båtar och badmöjligheter. Lekplats finns i området och i närområdet ligger bra förskolor och skolor samt fritidsaktiviteter som golf, ridning och skridskoåkning. Täta kommunikationer tar dig till City. Stabil förening med en underhållsplan till 2070. Under 2023 skall föreningen måla om fasaderna. Föreningen att höjde avgiften med 5% 2023-01-01 den nya avgiften är 4200kr Missa inte denna chans, varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Musikvägen 4, Storängen/lillängen, Nacka kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00
Musikvägen 4, Storängen/lillängen, Nacka kommun, bild 2
Musikvägen 4, Storängen/lillängen, Nacka kommun, bild 3

Musikvägen 4

Lägenhet
Storängen/lillängen, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

3 195 000 kr

62 m²

2 rum

4 246 kr/mån

51 532 kr/m²

Trevligt seniorboende (55+) i centrala Nacka. Ljus lägenhet med stora fönsterpartier, stor uteplats mot grönskan. Välplanerad 2:a på entréplan. Rejält kök, ett stort sovrum och fullutrustat badrum. Centralt belägen i Nacka med gångavstånd till Nacka Forum. Lugnt område med goda kommunikationer utanför dörren.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Semaforvägen 59, vån 6 av 7, Telegrafberget, Nacka kommun
 • Sön 12 feb kl 14:15
Semaforvägen 59, vån 6 av 7, Telegrafberget, Nacka kommun, bild 2
Semaforvägen 59, vån 6 av 7, Telegrafberget, Nacka kommun, bild 3

Semaforvägen 59, vån 6 av 7

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

4 995 000 kr

97 m²

4 rum

5 104 kr/mån

51 495 kr/m²

Modern, nyproducerad och med havsutsikt från nästan alla rum är denna genomgående gavel 4:a med fönster åt tre väderstreck en bostad utöver det vanliga. Här finns 97 synnerligen välplanerade kvm där ena delen av bostaden kännetecknas av det stora sällskapsrummet med öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet och den bakre delen av lägenheten består av sovrumsdelen med dubbla badrum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Den urbana känslan är påtaglig med generös takhöjd och stort fönsterparti som täcker hela kortsidan ut mot den stora inglasade balkongen. Mitt i lägenheten finns också en köksö som blir den naturliga samlingspunkten för familjen. Via hissen kan du nå garaget utan att behöva gå ut och varje lägenhet har rätt till en garageplats. På en klippa mot Stockholms inlopp, vid Halvkakssundet, finner du Telegrafberget, en av Nackas senaste bostadsområden. I populära Telegrafberget har ett nytt skärgårdsnära boende tagit form tillgång till både båtpendling och härliga skogspromenader i naturreservatet intill. Här erbjuds ett exklusivt och bekvämt boende med tillgång till bl.a. gemensam takterrass som badar i kvällssol och med strålande havsutsikt in mot stan, gym, bastu, garage, övernattningslägenhet m.m. Ta hissen ner till kajen där kan du ha din egen båt (marina ej klar ännu) eller ta pendlarbåten till jobbet. I framtiden kommer här också finnas restaurang. Vid bussen öppnar en ny förskola i januari och det blir lekplats både vid förskolan och nere på kajen. Välkommen till ett avslappnat och unikt skärgårdsboende ca 20 min. från Slussen! * USTSIKT ÖVER STOCKHOLMS INLOPP * * GENERÖS TAKHÖJD * * STOR INGLASAD BALKONG * * TILLGÅNG TILL GARAGEPLATS I HUSET * * NÄRA NATURRESERVAT * * BUSS OCH BÅTPENDLING * * GEMENSAM TAKTERRASS, ÖVERNATTNINGSLÄGENHET, GYM, BASTU *

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kvarnholmsvägen 112, Kvarnholmen, Nacka kommun
Kvarnholmsvägen 112, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Kvarnholmsvägen 112, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Kvarnholmsvägen 112

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

3 795 000 kr

61 m²

2 rum

3 623 kr/mån

62 213 kr/m²

Välkommen till Kvarnholmens Udde där Stockholms inlopp möter Svindersviken. Här bor du på Kvarnholmens södra sida i bästa solläge! Bostaden är nyproducerad och ingen har bott i den. Du bor nära vatten, grönområden och kommunikationer. Bostaden ligger med en stor uteplats i sydvästläge (sol från efter lunch till kväll) med havsglimt samt vy över Svindersviken, Marinstaden och Hammarbybacken. Låg månadsavgift! Lägenheten har inretts med väl valda material och nuvarande ägare har gjort flera tillval utöver detta. Här bor du i ett ljust, luftigt och modernt boende med exklusiva materialval, stora fönsterpartier och med ena foten i stadskärnan och den andra i Stockholms fantastiska skärgård. Brf Sillkajens Platå består av fyra punkthus i souterräng där höjden varierar mellan 5-7 våningar. 97 bostadsrätter kommer byggas och mot Kvarnholmsvägen kommer även en lokal att finnas för kontorsuthyrning vilket ger en intäkt till föreningen. Parkering finns i garage under husen och för dig som cyklar finns det serviceplats där du även har möjlighet att spola av din cykel. Varmt välkommen på öppenvisning! Ring mäklaren om annan visningstid önskas, 0733461100.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Beckasinvägen 45B, Saltängen, Nacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Beckasinvägen 45B

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

1 795 000 kr

27,5 m²

1 rum

1 804 kr/mån

65 273 kr/m²

- Obelånad förening - Stor uteplats - Möjlighet till snabbt tillträde - 2 st förråd - Goda kommunikationer Nu saluförs denna välplanerade 1:a med stor egen uteplats i söderläge! Välskött förening och endast 5 minuter gång till Ektorp centrum. Missa inte chansen att förvärva denna pärla!

 • Uteplats
Utövägen 25, Västra Orminge, Nacka kommun

Utövägen 25

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

3 395 000 kr

93,5 m²

5 rum

6 407 kr/mån

36 310 kr/m²

Äntligen en stor och välplanerad lägenhet, högst upp i huset med hiss i populära brf Orminge. 4 st rymliga sovrum, renoverat kök och renoverade badrum. Stor balkong i härligt västerläge där man kommer kunna avnjuta många härliga eftermiddagar. Nära till flera naturområden och badplatser såsom Glasbrukssjön och myrsjön. Orminge Centrum med diverse affärer ligger på 5 minuters promenadavstånd. Motorvägsbussar som tar dig direkt till Slussen på ca 20 minuter, samt 471 som går lokalvägen till Nacka Forum och sedan motorvägen till Slussen ca 35 minuter. För mer info kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Landbacken 6F, Kummelnäs, Nacka kommun

Landbacken 6F

Lägenhet
Kummelnäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

2 495 000 kr

46 m²

2 rum

1 897 kr/mån

54 239 kr/m²

Minivilla i två plan där juridisk person tillåts som köpare! Moderna materialval och stora fönsterpartier som släpper in ljus. Ca 46 kvadratmeter BOA. Gemensam pool i föreningen. Den öppna planlösningen på övre plan gör att du fritt kan möblera efter eget tycke. Naturskönt läge nära bad och båtliv. Kommunikationer mot stan med snabba bussar. Låg avgift. Skicka din intresseanmälan nu! Privatvisning möjlig.

 • Uteplats
Frihetsvägen 12, Ektorp, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Frihetsvägen 12

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

3 750 000 kr

76,3 m²

3 rum

5 003 kr/mån

49 148 kr/m²

Väldisponerad lägenhet med radhuskänsla. Uteplats i väster. Stort förråd och möjlighet till garage. Närhet till både kommunikationer, skola samt affärscentra.

 • Uteplats
Kocktorpsvägen 11, Björknäs, Nacka kommun
Kocktorpsvägen 11, Björknäs, Nacka kommun, bild 2
Kocktorpsvägen 11, Björknäs, Nacka kommun, bild 3

Kocktorpsvägen 11

Villa
Björknäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

6 995 000 kr

95 m²

4 rum

2 210 m² tomt

Mycket charmig villa med stor tomt i ett oerhört centralt läge. Fina detaljer från 30-talets snickarglädje. Planlösningen är praktisk med ett socialt entréplan och ett privat övreplan. Tomten är vackert uppvuxen med fina träd och blommor. Mycket bra solläge med sol majoriteten av dagens timmar. Utöver tomtens storlek är fastigheten omringas av allmänning vilket gör att det upplevs mycket privat och lummig. Från Björknäs centrum går bussarna i skytteltrafik till Slussen eller ut mot Värmdö. Björknäs centrum har ett utbud av allt man kan behöva av ett närcentrum. I området är det gångavstånd till flera härliga badsjöar och naturområden, bl.a Kocktorpssjön. Gångavstånd till flera skolor. Goda möjligheter att bygga till huset. Anmäl dig till visningen nu.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Makaronigränd 7, Kvarnholmen, Nacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Makaronigränd 7, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Makaronigränd 7, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Makaronigränd 7

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

7 195 000 kr

78 m²

3 rum

4 144 kr/mån

92 244 kr/m²

- Gavellägenhet med magisk sjöutsikt. - Bästa läget där du både kan ta del av soluppgång och solnedgång. - Sällan till salu - Stor balkong i söderläge. - Hiss rakt ner till garaget Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska lägenhet i absolut bästa sjöläge med generöst ljusinsläpp och sjöutsikt! Magnifik utsikt över Saltsjöns glittrande vatten i förgrunden och Stockholms vackra silhuett i bakgrunden. Från vardagsrummet njuter man året om medan löven på Kungliga Djurgården byter färger. Denna lägenhet karakteriseras av stora öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier. Lägenheten bjuder året om på ett härligt skådespeleri med allt ifrån vackra kryssningsfartyg till en himmel fylld av ballonger, härliga ljudet från allsång på skansen och självklart de oerhört vackra solnedgångarna. Här bor man såklart gärna året om men passar även perfekt att avslutet året på, då du har en magisk första parkett till nyårsraketerna! Utöver den fantastiska lägenheten bjuds man på ren vardagslyx som exempelvis garage som man når direkt via hiss samt om man vill slippa trafik finns möjlighet att från kajen att ta båten in till centrala Stockholm som går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe! Kvarnholmen är en helt ny stadsdel med väl bevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Här växer en boendemiljö fram med all tänkbar service, restauranger och butiker, barnomsorg och kulturella evenemang på första parkett vid Stockholms inlopp. Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken som kommer få nytt liv som områdets centrum. Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi och Nyckelvikens naturreservat når ni enkelt på endast fem minuter via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna. Gångavstånd till populära, Restaurang Docklands, Restaurang J och Don Felice. Önskar du ta en promenad i de vackra omgivningarna har man nu byggt en strandpromenad som sträcker sig runt Svindersviken. Kontakta mäklaren för mer information 0766310040! Varmt välkommen till Makaronigränd 7! OBS! Privatvisning möjligt.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Marinstadsvägen 26, Marinstaden, Nacka kommun
Marinstadsvägen 26, Marinstaden, Nacka kommun, bild 2
Marinstadsvägen 26, Marinstaden, Nacka kommun, bild 3

Marinstadsvägen 26

Villa
Marinstaden, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

14 750 000 kr

157 m²

5 rum

105 m² tomt

Här bor du direkt på vattnet, i en exklusivt nyproducerad sjövilla på egen sjötomt precis utanför Danvikstull, i en vacker havsvik där du har cykelavstånd in till city men också några få distansminuter ut till världens vackraste skärgård. Älskar du hav och skärgård men vill bo nära jobb och puls är detta den perfekta mixen! Villan ligger stadigt förankrad vid den stora T-bryggan, med vattenkontakt åt alla håll och med möjlighet att lägga den egna båten längs med husets ena långsida. Ett trädäck binder ihop tre sidor av huset och här finns det även plats för vattenscootern, kajakerna och en badstege för salta bad. Här kan du äta frukost vid bryggkanten, ta kajaken på en tidig morgontur innan du cyklar till jobbet längs med Svindersviks vackra strandpromenad för att sen avsluta en arbetsdag med grillmiddag på takterrassen i härlig kvällssol. Villan om 157 kvm är utrustad med avancerad teknik och stilrent inredd med påkostade material och sober färgsättning. Dom sociala ytorna är öppna och ljusa med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utblick mot den föränderliga vattenspegeln. Köket är den centrala mittpunkten på entréplanet med en stor köksö att mötas kring, matplats för många och en värmande braskamin som är strategiskt placerad för maximal njutning. Från alla fönster har du en fantastisk utsikt mot hav. Samtliga vitvaror är från Miele. Ugn och mikro med kombinerad ångugn. Frysen har inbyggd ismaskin. På övervåningen har man valt att ha ett stort allrum med plats för stor soffgrupp och arbetsplats. För den större familjen kan man enkelt dela av detta stora rum för fler sovrum eller kontor. Här finns också en balkong med uppgång till den härliga takterrassen om ca 50 kvm med spabad och gott om utrymme för lounge och matplats. Jacuzzin är ett Arctic Spa (från Canada) av hög kvalitet och låg energiförbrukning. På takterrassen har du en härlig vy mot havet och solen ligger på från tidig morgon till sen kväll. En våning ner finns den privata sfären med tre sovrum varav det större har en platsbyggd förvaringslösning längs med ena långsidan. Här sover man svalt och skönt året runt. På entréplan och nedre plan finns badrum med stilren inredning, duschhörna med glasdörrar, vägghängd wc samt tvättställ med kommod och infälld spegel. Värmeanläggning, FTX-ventilationen och övrig teknik är samlad i ett teknikrum med utgång till betongkassunen där det finns gott om förvaringsmöjligheter samt utrymme för att t ex göra ett tempererat vinförråd. Samtliga våningsplan har vattenburen golvvärme samt infälld belysning som styrs via digital lösning. Till huset finns tillgång till garageplats med laddstation. I övrigt finns möjlighet till allmän parkering. Varmt välkomna till villa Björkskär i exklusiva Marinstaden. Skicka din intresseanmälan nu för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka kommun

Augustendalsvägen 23

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

8 995 000 kr

113 m²

3.5 rum

5 905 kr/mån

79 602 kr/m²

Belägen på första parkett vid kajen i hjärtat av eftertraktade Nacka Strand, med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne, finner vi denna moderna 3:a i toppskick med en stor terrass som bjuder på en härlig utsikt ut mot glittrande Saltsjön och dess livliga båtliv. Ring mäklaren för privat visning! Lägenheten bjuder på ett stilrent och funktionellt boende med en genomtänkt helhet som skapar de bästa förutsättningarna för ett bekvämt vardagsliv. Lägenhetens smarta planlösning med rejäla och lättillgängliga rum och stora fönster med låg bröstning skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden är optimalt planerad med en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rejäla sovrum och en kontorsdel. En rejäl köksö skapar en härlig yta för häng. Här har du perfekta ytor för både sociala tillställningar och lugna hemmakvällar. Bostaden har ett perfekt läge nära vatten och natur samtidigt som Nacka strand har gott om restauranger, nöjen samt närbutik. Det finns även minigolf och padelbanor. Snabba kommunikationer till slussen med buss eller till nybrokajen med pendelbåt. Det finns gott om skolor i området för familjer med barn i alla åldrar. Noblaskolan och Noblaförskola ligger 5min bort, förskolan Skeppet ligger på andra sidan gatan (Fabrikörvägen) och eftertraktade Engelska Skolan ligger 3min bort. Skicka din intresseanmälan nu så att chansen inte glider dig ur händerna! Kontakta mäklaren Tobias Widén på 0733461100 för mer information.

 • Uteplats
 • Hiss
Serenadvägen 19, Nacka Forum, Nacka kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00

Serenadvägen 19

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

4 500 000 kr

80 m²

3 rum

4 960 kr/mån

56 250 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkommen till en välplanerad och fin trea belägen på attraktiv adress i centrala Nacka! Renoverat kök, nytt golv och fantastisk uteplats om 60 kvm.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Henriksdalsringen 105, Henriksdalsberget, Nacka kommun

Henriksdalsringen 105

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

3 795 000 kr

81 m²

3 rum

4 481 kr/mån

46 852 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information 0766310040! Varmt välkommen till Henriksdalsringen 105! OBS! Privatvisning möjligt. Renoverad & fräsch - Insynsfri - Öppen - Otroligt ljus - Torktumlare och tvättmaskin - Två WC:s - Stor klädkammare - Fantastiskt utsikt - Inglasad balkong - Utegym på innergård - Snabba & täta kommunikationer - Promenadavstånd till Södermalm, restauranger, natur och spa. Är din dröm att bo i en smart och renoverad lägenhet i ett område med direkt närhet till City, vatten och natur? Detta är din framtida bostad. Totalt renovered och omsorgsfullt underhållen lägenhet med milsvid utsikt mot söder och mot lummig vidsträckt innergård i norr. Lugnt och barnvänligt område nära till grönområden och vatten med goda kommunikationer och kort avstånd till City. Här bor du bekvämt med rymlig och varmgarage, flera lekplatser för barnen på den bilfria innergården som även har utegym, stora solytor med uteduschar och flertalet väderskyddade grillplatser. Nära till matbutik, restaurang, pizzabagare och frisör. I området finns härliga promenadstråk och närheten till stan gör sig påmind då det endast tar 5-10 minuter till Slussen, antingen med buss eller så tar ni en promenad in till Söder

 • Balkong
 • Hiss
Höjdvägen 1D, Eknäs, Nacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Höjdvägen 1D

Lägenhet
Eknäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

2 495 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 791 kr/mån

44 955 kr/m²

I populära Eknäs finner ni denna välplanerad och nyrenoverade tvåa med balkong i västerläge/kvällssol! Lägenhetens fönster ligger mot härliga träd vilket gör den privat och insynsfri. Genomgående fina ytskikt och helkaklat badrum. Nya ytskikt med genomgående nylagd ekparkett i hela lägenheten. Lägenheten känns rymligare än sina 55 kvadrat känns tackvare den genomtänka planslöningen med kök och matplats i ena rummet samt ett stort vardagsrum med rymlig balkong. Utöver detta finns mycket förvaring. Detta är en lägenhet för dig som vill ha gott om plats för umgänge och middagar, med närhet till stan samtidigt som som vackra promenadstråk längs med vattnet vid Skurusundet ligger runt hörnet. Mycket välskött förening som gjort både stambyte, fasadbyte, fönsterbyte och satt in bergvärme. Goda kommunikationer med motorvägsbuss till Slussen! Skicka din intresseanmälan nu.

 • Balkong
Evedalsvägen 3B, Gustavsvik, Nacka kommun
Evedalsvägen 3B, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 2
Evedalsvägen 3B, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 3

Evedalsvägen 3B

Villa
Gustavsvik, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

7 750 000 kr

165 m²

6 rum

1 254 m² tomt

Huset har en totalyta om 230 kvm - Kommunalt VA finns! - 5 eller 6 möjliga sovrum - Sol stora delar av dagen - Stor terrass samt uterum - Bundet elavtal till 2024-12-31 med 0,71 kr/kwh att överta - Inbyggda högtalare - Bra möjligheter att bygga till framöver - Garage/förrådsbyggnad - Stort arbetskök med spishäll och gasspis - Minimal insyn - Närhet till natur, sjöar och hav med badplatser och båtplatser - Bra kommunikationer från Gustavsviksvägen och Värmdövägen - Gångavstånd till skolor och förskolor. Kontakta mäklaren nu 0733461100.

 • Premium
 • Uteplats
Tollareslingan 22, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 22, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 22, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 22

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

5 995 000 kr

113 m²

5 rum

6 322 kr/mån

53 053 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvising. Varmt välkomna till en av få 5:or fördelat på 113 kvm i Tollare. Det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav och natur samtidigt som du har pulsen i city endast ett stenkast bort. Lägenheten är nybyggd sedan 2020 och är helt perfekt för stora familjer som behöver många rum. Stor balkong med gott om plats för möblering. Här kan man grilla och avnjuta middagar samtidigt som man blickar ut över den fantastiska vattenutsikten. Bilfri innergård med gott om plats för lek och skratt. Det unika läget ger dig direktkontakt med Lännerstasundet där du även kan ta båten in till city! I området finns närbutik, gelateria, trevliga caféer och restauranger

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ornövägen 34, Västra Orminge, Nacka kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00
Ornövägen 34, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Ornövägen 34, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Ornövägen 34

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

2 495 000 kr

81 m²

3 rum

5 364 kr/mån

30 802 kr/m²

Varmt välkommen till denna lägenhet med två sovrum, öppen planlösning samt kontor på Ornövägen 34! Här finner du en renoverad rymlig, fräsch och barnvänlig bostad om 81 kvadratmeter i fint skick, med utmärkt planlösning. Stora öppna sällskapsytor med fina ytskikt och helt nytt kök. Badrum i fint skick med tvättmaskin. Här är det bara flytta in och börja trivas! Perfekt för en växande familj. * Balkong i fritt söderläge * Tvättmaskin i badrummet * Närhet till parken * Nära till parkeringen * Nära till föreningens tvättstuga * Stambytt fastighet * Nära till bussar som snabbt tar dig till slussen * Nära till Orminge centrum * Stor Balkong * Möjlighet till långt tillträde Boka dig på visningen nu!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Liljekonvaljens väg 8, Lännersta, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Liljekonvaljens väg 8

Villa
Lännersta, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

11 495 000 kr

196 m²

6 rum

1 085 m² tomt

Välkommen till denna villa med en modern planlösning från 2014. Huset tronar upp på fastigheten och framför huset finner ni en stor plan tomt där man har allt man kan drömma om. Känslan av att bo i denna villaidyll är påtaglig, här bor ni med badstränder och ängar runt knuten men även bekvämligheter som bussar, affärer och barnomsorg alldeles i närheten. Modern och påkostade materialval, fantastiskt och socialt vardagsrum, fyra sovrum, två moderna badrum och allt i toppskick. Rymliga sällskapsytor samt ett eget garage. Mycket attraktivt läge i Lännersta!

 • Uteplats
Östra Finnbodavägen 41, Finnboda Hamn, Nacka kommun
Östra Finnbodavägen 41, Finnboda Hamn, Nacka kommun, bild 2
Östra Finnbodavägen 41, Finnboda Hamn, Nacka kommun, bild 3

Östra Finnbodavägen 41

Lägenhet
Finnboda Hamn, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

5 795 000 kr

80,5 m²

3 rum

5 010 kr/mån

71 988 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information 0766310040! Varmt välkommen till Östra Finnbodavägen 41! OBS! Privatvisning möjligt. Unikt 55+ boende med storslagen utsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp! Den här 3:an ligger högst upp och vetter mot city med inglasad balkong med såväl fina solnedgångar som skön förmiddagssol! Det höga läget ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga med gott om stora fönster i tre väderstreck. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två stora sovrum och två klädkammare. Lägenheten har också en generös takhöjd som gör rummen extra luftiga. Förutom läget erbjuds här ett boende med den där lilla guldkanten på vardagen med flera takterrasser, bastu med havsutsikt, pool, gym, fin trädgård och många gemensamma aktiviteter om så önskas. HSB brf Finnboda Trädgårdar är en bostadsrättsförening som stod klar 2018-2020 för dig som är 55 år eller äldre. Husen har flera gemensamma takterrasser med bl.a. utekök, bord och bänkar och bord samt relaxavdelning med bastu. Det finns även ett klubbhus med pool och relaxavdelning samt möjlighet att boka klubblokal för fester m.m. Som namnet antyder finns här grönskande och lummiga utemiljöer. Det finns gott om sittplatser och utsiktsplatser i olika lägen och nivåer med härliga vyer över vatten och stad och de där lite kallare dagarna kan du ta ditt eftermiddagskaffe i det skyddade växthuset. Vill du vara mer aktiv finns även en boulebanan för ett trevligt parti boule. Här bor du med unikt läge vid Stockholms inlopp med Djurgården på andra sidan Saltsjön och samtidigt promenadavstånd till Södermalm. Promenera längs med vattnet och genom tallskogarna, besök restaurangerna nere vid kajen eller ta båten till Nybroplan eller Djurgården. Bron för såväl biltrafik som gående över Svindersvik, gör det numera möjligt för boende i Finnboda hamn och Kvarnholmen att enkelt ta sig till Nacka Forum utan att passera Danvikstull. Båthamnar med möjlighet till plats finns i Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lovisedalsvägen 172 , Älta Hedvigslund, Nacka kommun

Lovisedalsvägen 172

Lägenhet
Älta Hedvigslund, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

2 500 000 kr

45 m²

2 rum

3 586 kr/mån

55 556 kr/m²

” Accepterat pris” Kontakta mäklaren för mer information 0766310040! Varmt välkommen till Lovisedalsvägen 172! OBS! Privatvisning möjligt. Välkommen till denna 2:a om 45 kvm med platsbyggd förvaring och ostört läge. Här bor du ett trivsamt och lugnt nyproducerat område med närhet till flera sjöar, natur och Närservice. Via säkerhetsdörr når du en trevlig och rymlig hall med plats för avhänging, här finns bra förvaring i platsbyggd bänk och garderob. Från hallen nås även det stora badrummet som är helkaklat i beige med klinker i grått. Här finns stor dusch, handfat, vägghängd toalett, handdukstork, snygg inramad spegel, krokar i rosé, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med praktisk arbetsbänk i grått samt vita överskåp med handtag i brunt läder. Intill finns det snygga köket från Vedum med luckor i grått med svarta handtag, vitt kaklat stänkskydd, bänkskiva i vitt med dubbla hoar. Integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn i rostfritt, induktionshäll och integrerad fläkt i rostfritt. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet som är lättmöblerat och rymmer soffa, matbord om 4 personer och övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås även den trevliga och franskbalkongen. Master bedroom är stort och rymmer dubbelsäng och sängbord. Intill finns en stor inredd klädkammare med bra förvaring. I sovrummet finns även ytterligare en platsbyggd garderob. Hela lägenheten har ljust parkettgolv, fönsterbänkar i granit och målade väggar i en behaglig grå/beige ton. Huset ligger fint beläget i lugna Södra Hedvigslund i Älta, med naturen och badsjöar runt hörnet. Nära huset finns busshållsplats med bussar mot bl.a. Gullmarsplan, Nacka och Tyresö.

 • Hiss
Nimrodsvägen 3, Norra Lännersta, Nacka kommun

Nimrodsvägen 3

Villa
Norra Lännersta, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

7 995 000 kr

217 m²

6 rum

1 620 m² tomt

Stor härlig södervänd tomt med ett välskött hus med fantastiska sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök om ca 85 kvm. Mysig altan i väster om ca 30 kvm med eftermiddags/kvällssol. Centralt placerad öppen spis. 3-4 sovrum varav en möjlig uthyrningsdel. Tre bad/duschrum varav ett med spakänsla med bubbelbad och bastu. Tomten är inssynsskyddad med gräsmattor och fruktträd samt carport med flera parkeringsmöjligheter. Attraktivt område med nära till Orminge C och goda kommunikationer.

 • Plus
 • Uteplats
Mjölnarvägen 6A, Kvarnholmen, Nacka kommun

Mjölnarvägen 6A

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

4 995 000 kr

53 m²

3 rum

3 129 kr/mån

94 245 kr/m²

Nyproducerad och ljus 3:a i toppskick som med väldigt enkla medel går att förvandla om till en större 2:a för den som önskar! Bostaden är belägen högt upp i fastigheten i fritt läge och har en fantastisk inglasad balkong om hela 17 kvm som blir som en förlängning av själva lägenheten. Vyn från balkongen bjuder på en praktfull utsikt över Kungliga Djurgården, glittrande Saltsjön och dess fascinerande båtliv! Lägenheten präglas av luftiga, sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och här finns gott om plats för både en stor soffgrupp, matplats för 6 personer samt andra valfria möbleringsmöjligheter. Man har perfekta ytor för både sociala tillställningar likväl som lugna hemmakvällar! Sommartid är kajen på Kvarnholmen en plats full av liv där grannarna gärna möts upp för att sola, grilla och dela ett glas vin med varandra och beskåda vackra solnedgångar. Detta är ett privilegierat boende med låg månadsavgift för den som önskar att leva och bo ett stenkast in till centrala Stockholm och vid början av vår berömda skärgård! Det finns goda kommunikationer både via buss som tar ca 10 min in till Slussen utöver de populära SL-pendelbåtarna som tar dig in till Nybrokajen i city på ca 25 min och avgår ofta. Är du bilburen når du Danvikstull och Södra Länken på bara några få minuter. Föreningen erbjuder dess medlemmar ett garage som nås via hiss, en bokningsbar gästlägenhet, cykelrum och barnvagnsrum, kajakrum, styrelserum samt fyra härliga gemensamma takterrasser högst upp i huset med enastående utsikt som man kan nyttja kostnadsfritt. Det finns dessutom ett cykel-och barnvagnsförråd i direkt anslutning till entrén. Varmt välkomna att visa intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Kummelnäsvägen 22-24, Kummelnäs, Nacka kommun

Kummelnäsvägen 22-24

Lägenhet
Kummelnäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

6 000 000 kr

96 m²

4 rum

3 983 kr/mån

62 500 kr/m²

I lugnt och harmoniskt läge i Kummelnäs uppför Brisk Properties 8 lägenheter i bostadsrättsform. Välplanerade och moderna bostäder mellan 61-96 kvadratmeter. Unikt för projektet är att varje bostad har sin egen privata trädgård där marken är upplåten till bostaden.

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Balkong
 • Uteplats
Bågvägen 20B, Vikingshill, Nacka kommun

Bågvägen 20B

Tomt
Vikingshill, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

3 495 000 kr

1 044 m² tomt

Privat tomt med naturreservat som närmsta granne. Tomten har bra byggrätt, både för huset och för eventuellt garage. Med sitt soliga läge kan huset, uteplatsen och en eventuell pool byggas för att optimera solens timmar både under dagen och kvällen. Tomten är under avstyckning och beräknas vara klar strax efter årsskiftet. I en våning får byggnadsarean uppta 190 kvm och i två våningar får byggnadsarean uppta 150 kvm. Komplementsbyggnader, som exempelvis garage, får uppta en total byggnadsarea av 70 kvm där det största får vara 50 kvm. Nockhöjd får vara 6,5 meter för hus som byggs i en våning och 8,0 meter för hus i två våningar. Nockhöjd för komplementbyggnader får vara högst 4,0 meter. För mer info kontakta kommunen eller se längre ner i texten. Området karaktäriseras av sin närhet till både natur och skärgård. Flertalet badsjöar finns i närheten samtidigt som havet ligger på promenadavstånd. Velamsundsnaturreservat vilket av många anses vara en av Nacka kommuns största pärlor ligger precis runt hörnet. Skolor och förskolor ligger i närheten. Kommunikationer med buss och pendelbåt in till City.

Ugglevägen 32 C, 2 tr, Saltängen, Nacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ugglevägen 32 C, 2 tr

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

2 195 000 kr

42,5 m²

1 rum

2 621 kr/mån

51 647 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Varmt välkommen till denna stora och ljusa lägenhet, högst upp i huset! Helkaklat badrum och fint kök. Nära såväl natur, sjöar som köpcentrum och med bra kommunikationsmöjligheter. Välskött förening med god ekonomi. Flera stora renoveringar gjorda och trotts det är föreningen obelånad!

Skarpövägen 27, Västra Orminge, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Skarpövägen 27

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

2 495 000 kr

81 m²

3 rum

5 867 kr/mån

30 802 kr/m²

Rymlig 3:a med stor härlig balkong högt upp med utsikt. Engagerad och stabil förening! Trevligt område med nära till service, skola, förskola och goda kommunikationer. Slussen på 20 min!

 • Balkong
 • Hiss
Ängsbacken 6, Björknäs, Nacka kommun

Ängsbacken 6

Lägenhet
Björknäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

2 495 000 kr

80,2 m²

3 rum

6 262 kr/mån

31 110 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Varmt välkommen till denna välplanerade gavel 3:a i populära Björknäs med stor uteplats i syd/sydväst- läge. Den stora uteplatsen i söderläge är perfekt för härliga sommardagar och ljumma kvällar. Uteplatsen ramas in av fint räcke och en grönskande häck. Renoverade ytskikt och kök. Stora fönster mot lummig grönska ger fin utsikt och bra ljusinsläpp. Planlösningen är både trivsam och mycket praktisk. Den rymliga hallen erbjuder både plats för möbler samt gott om förvaringsmöjligheter. Stort badrum med avskild del för tvättmaskin. Det fina köket har gott om förvaring och bra arbetsytor. Rymligt vardagsrum och två väl tilltagna sovrum. Lägenheten ligger i ett underbart läge för dig som vill bo centralt i Björknäs men ändå ha nära till grönska och natur. Ett perfekt boende för dig som söker livskvalitet. Slussen nås på ca 19 minuter. Fina strövområden och badsjöar i närområdet. Björknäs centrum ligger en kort promenad bort och med bil så tar det bara ca 5 minuter till Nacka Forum shopping center.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Lovisedalsvägen 25E, Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun

Lovisedalsvägen 25E

Radhus
Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

9 495 000 kr

145 m²

7 rum

180 m² tomt

Friköpt nyproducerat radhus - Tillträde juni 2023 - Stor terrass - Låga driftskostnader - Exklusiva material - Arkitektritade - Var med och forma din egen bostad med personliga val - Parkeringsplatser & förråd - Gångavstånd till skola - Gångavstånd till flertalet naturområden och badsjöar - Kommunikation med buss till City - Beläget i expansiva Älta. Välplanerat radhus på tvåplan om 145 kvm. Framsidan ligger i ett västligt läge med en del av gräs och en hårdgjord yta. Härifrån nås bostadens entré samt groventré. Hallen kommer ha möjlighet till avhängning och skoställ. Till vänster nås ett rum som kan användas till sovrum/gästrum eller kanske kontor. Till höger från entrén nås tvättstugan som också nås via groventrén. I fil med tvättstugan ligger entréplanets badrum. Mittemot badrummet nås trappen till det övreplanet. Kök och rejäl matplats med öppen planlösning. Från köket nås ett större vardagsrum. Detta rum kan också delas upp och nås från kontoret ifall så önskas. Vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på det övreplanet. Det övreplanet har 3 eller 4 sovrum och ett allrum, beroende på ditt val av vägg. Ett av sovrummen har en skjutdörrsgarderob, där du som boende själv har möjlighet att inreda förvaringen anpassad efter dina behov. Badrummet ligger mellan sovrummen vilket gör det smidigt för alla boende. Terrassen nås från allrummet/tillvalda sovrummet. En klädkammare ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Se länkade dokument för planritning, sektionsritning och mer information. Kontakta mäklaren för visning. Materialprover finns tillgängliga!

 • Nyproduktion
 • Maj 2023
 • Uteplats
Lovisedalsvägen 25D, Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun

Lovisedalsvägen 25D

Radhus
Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

8 395 000 kr

120 m²

6 rum

120 m² tomt

Friköpt nyproducerat radhus - Tillträde i juni 2023 - Låga driftskostnader - Exklusiva material - Arkitektritade - Var med och forma din nya bostad med personliga val - Parkeringsplatser & förråd - Gångavstånd till skola - Gångavstånd till flertalet naturområden och badsjöar - Kommunikation med buss till City - Beläget i expansiva Älta. Välplanerat radhus på två plan om 120 kvm. Framsidan ligger i ett västligt läge med en del av gräs och en hårdgjord yta. Härifrån nås bostadens entré samt groventré. Hallen kommer ha plats för avhängning och skoställ. Till vänster nås ett rum som kan användas till sovrum/gästrum eller kontor. Till höger nås tvättstugan. Den stora groventrén innehåller också tvättstuga och möjlighet till förvaring. I fil med tvättstugan ligger entréplanets badrum. Mittemot badrummet nås trappan till det övre planet och utrymmet under trappan nyttjas som ett förråd. Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på det övreplanet. Det övreplanet har 3 eller 4 sovrum och ett allrum, beroende på ditt val av vägg. Ett av sovrummen har en skjutdörrsgarderob, där du som boende själv har möjlighet att inreda förvaringen anpassad efter dina behov. Badrummet ligger mellan sovrummen vilket gör det smidigt för alla boende. En klädkammare ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Se länkade dokument för planritning, sektionsritning och mer information. Kontakta mäklaren för visning. Materialprover finns tillgängliga!

 • Nyproduktion
 • Maj 2023
 • Uteplats
Ormingeringen 30B, Västra Orminge, Nacka kommun
 • Idag kl 18:00
Ormingeringen 30B, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Ormingeringen 30B, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Ormingeringen 30B

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

2 995 000 kr

91 m²

4 rum

5 752 kr/mån

32 912 kr/m²

"Accepterat pris" Snabb affär möjlig. Ring Neda Kusic för information samt en privatvisning. Varmt välkommen till Ormingeringen 30B! OBS! Privatvisning möjligt. Snyggt renoverad tågvagn i populära BRF Smaragden. Lägenheten erbjuder en praktisk och social öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet. Sovrummen är placerade runt om i lägenheten där man har planerat så inga sovrum ligger direkt intill varandra. Med hjälp av smarta och garderobslösningar har man fått till en planlösning där man kommer kunna sova lugnt. Dessutom en stor balkong med eftermiddagssol. En lågt belånad förening där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Lovisedalsvägen 25F (Gavel), Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun

Lovisedalsvägen 25F (Gavel)

Radhus
Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

8 995 000 kr

120 m²

6 rum

160 m² tomt

Gavelläge - Friköpt nyproducerat radhus - Tillträde i juni 2023 - Låga driftskostnader - Exklusiva material - Arkitektritade - Var med och forma din nya bostad med personliga val - Parkeringsplatser & förråd - Gångavstånd till skola - Gångavstånd till flertalet naturområden och badsjöar - Kommunikation med buss till City - Beläget i expansiva Älta. Välplanerat radhus på två plan om 120 kvm. Framsidan ligger i ett västligt läge med en del av gräs och en hårdgjord yta. Härifrån nås bostadens entré samt groventré. Hallen kommer ha plats för avhängning och skoställ. Till vänster nås ett rum som kan användas till sovrum/gästrum eller kontor. Till höger nås tvättstugan. Den stora groventrén innehåller också tvättstuga och möjlighet till förvaring. I fil med tvättstugan ligger entréplanets badrum. Mittemot badrummet nås trappan till det övre planet och utrymmet under trappan nyttjas som ett förråd. Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Tack vare sitt gavelläge kommer detta hus ha två utgångar och större tomt. Detta hus kommer ha sol någonstans på tomten under majoriteten av dygnets timmar. Ut mot gaveln kommer det vara ett stort glasparti med dörr ut till en trätrall. Vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på det övreplanet. Det övreplanet har 3 eller 4 sovrum och ett allrum, beroende på ditt val av vägg. Ett av sovrummen har en skjutdörrsgarderob, där du som boende själv har möjlighet att inreda förvaringen anpassad efter dina behov. Badrummet ligger mellan sovrummen vilket gör det smidigt för alla boende. En klädkammare ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Se länkade dokument för planritning, sektionsritning och mer information. Kontakta mäklaren för visning. Materialprover finns tillgängliga!

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Uteplats
Lovisedalsvägen 25B, Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun

Lovisedalsvägen 25B

Radhus
Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

8 395 000 kr

120 m²

6 rum

120 m² tomt

Friköpt nyproducerat radhus - Tillträde i Juni 2023 - Låga driftskostnader - Exklusiva material - Arkitektritade - Var med och forma din nya bostad med personliga val - Parkeringsplatser & förråd - Gångavstånd till skola - Gångavstånd till flertalet naturområden och badsjöar - Kommunikation med buss till City - Beläget i expansiva Älta. Välplanerat radhus på två plan om 120 kvm. Framsidan ligger i ett västligt läge med en del av gräs och en hårdgjord yta. Härifrån nås bostadens entré samt groventré. Hallen kommer ha plats för avhängning och skoställ. Till vänster nås ett rum som kan användas till sovrum/gästrum eller kontor. Till höger nås tvättstugan. Den stora groventrén innehåller också tvättstuga och möjlighet till förvaring. I fil med tvättstugan ligger entréplanets badrum. Mittemot badrummet nås trappan till det övre planet och utrymmet under trappan nyttjas som ett förråd. Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på det övreplanet. Det övreplanet har 3 eller 4 sovrum och ett allrum, beroende på ditt val av vägg. Ett av sovrummen har en skjutdörrsgarderob, där du som boende själv har möjlighet att inreda förvaringen anpassad efter dina behov. Badrummet ligger mellan sovrummen vilket gör det smidigt för alla boende. En klädkammare ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Se länkade dokument för planritning, sektionsritning och mer information. Kontakta mäklaren för visning. Materialprover finns tillgängliga!

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Uteplats
Lovisedalsvägen 25C, Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun

Lovisedalsvägen 25C

Radhus
Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

9 495 000 kr

145 m²

7 rum

180 m² tomt

Friköpt nyproducerat radhus - Tillträde i Juni 2023 - Stor terrass - Låga driftskostnader - Exklusiva material - Arkitektritade - Var med och forma din egen bostad med personliga val - Parkeringsplatser & förråd - Gångavstånd till skola - Gångavstånd till flertalet naturområden och badsjöar - Kommunikation med buss till City - Beläget i expansiva Älta. Välplanerat radhus på tvåplan om 145 kvm. Framsidan ligger i ett västligt läge med en del av gräs och en hårdgjord yta. Härifrån nås bostadens entré samt groventré. Hallen kommer ha möjlighet till avhängning och skoställ. Till vänster nås ett rum som kan användas till sovrum/gästrum eller kanske kontor. Till höger från entrén nås tvättstugan som också nås via groventrén. I fil med tvättstugan ligger entréplanets badrum. Mittemot badrummet nås trappen till det övreplanet. Kök och rejäl matplats med öppen planlösning. Från köket nås ett större vardagsrum. Detta rum kan också delas upp och nås från kontoret ifall så önskas. Vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på det övreplanet. Det övreplanet har 3 eller 4 sovrum och ett allrum, beroende på ditt val av vägg. Ett av sovrummen har en skjutdörrsgarderob, där du som boende själv har möjlighet att inreda förvaringen anpassad efter dina behov. Badrummet ligger mellan sovrummen vilket gör det smidigt för alla boende. Terrassen nås från allrummet/tillvalda sovrummet. En klädkammare ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Se länkade dokument för planritning, sektionsritning och mer information. Kontakta mäklaren för visning. Materialprover finns tillgängliga!

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Uteplats
Lovisedalsvägen 25, Friköpta radhus, Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun

Lovisedalsvägen 25, Friköpta radhus

Radhus
Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

8 395 000 kr

145 m²

7 rum

180 m² tomt

Friköpta nyproducerade radhus - Prel. Tillträde i juni 2023 - Försäljning startad, först till kvarn - Låga driftskostnader - Exklusiva material - Arkitektritade - Terrass eller uteplats - Gör egna val - Parkeringsplatser samt förråd - Gångavstånd till skola - Gångavstånd till flertalet naturområden och badsjöar - Kommunikation med buss till City - Beläget i expansiva Älta. Varmt välkommen till bostäder som andas kvalitet och exklusivitet. Husen är byggda av massivt trä och materialen är av hög standard. EQ Living, som bygger husen, är sprungna ur arkitektkontoret Equator Stockholm vilket bidrar till dess spännande och exklusiva utformning med genomtänkta lösningar. Du som köpare bjuds in i en byggemenskapen. Med det menas att du får vara med och göra val som formar din nya bostad. Du kan exempelvis göra val på olika köksutformningar, välja om du vill ta bort någon vägg, välja kulör på golven eller varför inte installera solceller och laddbox till bilen? Du får även möjlighet att träffa och lära känna dina grannar innan du flyttar in. Med nyproduktion kommer ofta en högre månadsavgift, men inte här. Husen kommer vara friköpta så du blir lagfaren ägare av din bostad. Detta tillsammans med husens smarta byggteknik gör att avgiften byts mot en låg driftkostnad. Barnfamiljer har länge vallfärdat till området tack vare sin otroliga närhet till naturen samtidigt som staden ligger runt hörnet. Utöver detta är skolorna populära. Detta har gjort att området expanderar och utveckling med nya bostäder och service sker i flera delar. Runt Älta centrum planeras just nu 1 900 nya bostadslägenheter och fler mötesplatser. I Älta planeras och byggs en blandning av olika former av nya bostäder, skolor, förskolor, idrottshallar, äldreboenden och arbetsplatser. Några ord från EQ Living kring byggnaden. Högkvalitativa bostäder, helt i trä Våra bostäder byggs i korslimmat trä (KLT), som är en solid och massiv träprodukt som används för att skapa stabila och robusta konstruktioner. Den bärande stommen så som ytterväggar, bjälklag och takstolarna består av trä och så även de visuella delarna som den genomarbetade fasaden och de invändiga ytskikten (vitlaserade väggar, tak och golv). Husen byggs till stor del färdiga i en modern fabrik innan de transporteras till byggplatsen förmontage. Badrum och kök är helt färdiga när husen lämnar fabriken och även samtliga installationer (el, vvs och styr) är monterade och funktionstestade redan i fabriken. Produktion i fabrik säkrar byggtiderna, minimerar väderpåverkan på konstruktionen samt möjliggör en hög kontrollgrad av samtliga moment i ett tidigt skede. Allt detta ger dig en bostad som vi vill hävda håller en mycket högre kvalitet än vad som normalt sett levereras till liknande bostadsprojekt. Positiva miljöaspekter Fördelarna med trä är många, både för den lilla människan och den stora planeten. Trä är en förnybar råvara och har en förmåga att binda koldioxid under hela livscykeln. Att arbeta med trä ger ett mycket mindre klimatavtryck jämfört med dagens etablerade byggtekniker som till stor del består av konstruktioner av stål och betong. Idag forskas det mycket på framtidens byggmaterial och framtiden för trä byggande ser ljus ut. Som köpare av dessa bostäder är du med och bidrar till ett klimatsmartare bostadsbyggande. Energi och ekonomi Byggtekniken, som Lignus Housing har utvecklat, består av ett mycket energieffektivt klimatskal, där korslimmat trä kombineras med högpresterande isolering. Huset uppnår därmed Energiklass B och är förberedda för installation av solpaneler för ytterligare effektivitet. Energieffektiviteten innebär tydligt lägre förvaltningskostnader för dig som fastighetsägare. Se mer info under dokumentet projektbroschyr. Varmt välkommen att skicka din intresseanmälan för att se materialprover och för mer information!

 • Nybyggnadsprojekt
Kummelnäsvägen 22-24, Kummelnäs, Nacka kommun

Kummelnäsvägen 22-24

Lägenhet
Kummelnäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka

4 500 000 kr

61 m²

3 rum

2 987 kr/mån

73 770 kr/m²

I lugnt och harmoniskt läge i Kummelnäs uppför Brisk Properties 8 lägenheter i bostadsrättsform. Välplanerade och moderna bostäder mellan 61-96 kvadratmeter. Unikt för projektet är att varje bostad har sin egen privata trädgård där marken är upplåten till bostaden.

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar alla 36