Mäklare Magnus Wangerheim

Magnus Wangerheim

Om mig

Jag började som fastighetsmäklare 2005 och tycker fortfarande att yrket är lika roligt. För att skapa de bästa förutsättningarna för din bostadsaffär är kommunikation, engagemang och målmedvetenhet väldigt viktigt. Min ambition är att alltid överträffa förväntningarna vid varje kundkontakt. Jag är stolt att representera Sveriges största mäklare och tack vare det största kundregistret i branschen och våra tjänster har vi de bästa förutsättningarna att hjälpa dig till din livs bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torshällsvägen 21B, Fruvik, Värmdö kommun

Torshällsvägen 21B

Radhus
Fruvik, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
6 295 000 kr
133 m²
6 rum
7 114 kr/mån
47 331 kr/m²

Modernt parhus i bekväm bostadsrättsform i ett av föreningens bästa lägen med underbar havsutsikt och kvällssol. Generös takhöjd, Genomtänkt och exklusiv design av Hantverksdesign med öppet kök och vardagsrum med utgång till trädäckad uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden innehåller vidare fyra sovrum, två badrum och klädkammare. På övre plan finns en trevlig balkong och går man en trappa upp når man bostadens underbara takterrass med vidunderlig utsikt över Torsbyfjärden och med sol förmiddag till solnedgång. Gränsen mellan ute och inne är läckert utsuddad av de enorma glaspartiet i kök/vardagsrum och gör att även innemiljön känns nära naturen. På baksidan finns även här en uteplats i lugnt läge med skydd från insyn och vind. Framför uteplatsen på framsidan finns en stor gräsmatta perfekt för hopp och lek. Framför gräsmattan finns en separat byggnad med garage och förråd och utanför förrådet finns plats för två ytterligare bilar. Boendet präglas av en genomgående hög standards med snyggt designade hus med putsad fasad och med inslag av träpanel. Trevligt grannskap med båtklubbar och stränder i närområdet. Här bor du i ett centralt läge på Värmdö med promenadavstånd till flera skolor och förskolor. Barnen behöver inte gå över några gator för att ta sig till skolan. På nära avstånd finns flera härliga badstränder som exempelvis vid Fruvik, Grills och Grisslinge. Robin Delselius har bageri och butik i närområdet, mataffär finns i Hemmesta och i Mölnvik köpcentrum. Området har även många mysiga skogsstigar och belyst löpspår. Optimalt boende med flera parametrar som gör denna bostad unik och som du sällan träffar rätt på samtliga punkter när du söker din drömbostad, havsutsikt, kvällssol till solnedgång, stor gräsmatta, takterrass och garage. Föreningen har en mycket fin sammanhållning mellan grannarna och många kompisar för de yngre. Ett boende perfekt för barnfamiljen men alla bekvämligheter på bra avstånd.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Dianavägen 13, Kovik, Värmdö kommun

Dianavägen 13

Villa
Kovik, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
5 975 000 kr
114 + 40 m²
4 rum
3 590 m² tomt

Charmig 1,5-plansvilla med källare. Här bor du i ett äkta handbilat timmerhus timrat i Skattungbyn i Dalarna och med naturen som närmsta granne. Timmerhus har en god isoleringsförmåga som gör att temperatur och fuktighet inomhus balanseras på ett effektivt sätt vilket bidrar till en ren inomhusluft och en bra driftsekonomi. Stor naturtomt med skyddad och lugnt läge och med utsikt över hästhagar och härlig natur. Trevlig altan i skyddat läge på husets västsida med sol från dag till kväll. Entréplan består av rymligt kök med matplats i burspråk, vardagsrum med täljstenskamin och öppet upp till nock, stort sovrum med klädkammare och helkaklat badrum. Loft med fönster i två väderstreck och två rymliga sovrum. Oinredd källare på cirka 95 kvadratmeter där halva ytan har ett gjutet betonggolv förberett för rum med toalett och kokvrå samt uppreglade väggar med isolering. Enligt byggnadsplanen är största byggnadsarea på fastigheten 150 kvadratmeter. Naturskönt område gränsande till Nacka kommun med känslan att man befinner sig på landet med hästgård och rogivande omgivning. Runt hörnet väntar badplatser, naturområden, områdets gemensamma badstrand och vill man åka in till stan så går turbåten till Nybrokajen. Busshållplats inom promenadavstånd och med bilen nås Slussen på cirka 20 minuter. 10 minuters bilresa till Nacka Forum där det finns ett stort utbud av affärer och där tunnelbanan kommer gå från framöver.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 2