Mäklare Magnus Wangerheim

Magnus Wangerheim

Om mig

Jag började som fastighetsmäklare 2005 och tycker fortfarande att yrket är lika roligt. För att skapa de bästa förutsättningarna för din bostadsaffär är kommunikation, engagemang och målmedvetenhet väldigt viktigt. Min ambition är att alltid överträffa förväntningarna vid varje kundkontakt. Jag är stolt att representera Sveriges största mäklare och tack vare det största kundregistret i branschen och våra tjänster har vi de bästa förutsättningarna att hjälpa dig till din livs bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stig Lindbergs Gata 17A, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
  • Kommande

Stig Lindbergs Gata 17A

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
1 995 000 kr
38 + 12 m²
1 rum
vån 0/7
3 372 kr/mån
52 500 kr/m²

Välkommen till detta smakfulla boende beläget i det gamla fabrikshuset från 1930! Här är original detaljer smakfullt integrerade med all komfort ett modernt hem önskar! Huset som i modern tid har omvandlats till lyxiga lägenheter erbjuder idag en industriell känsla i symbios med de moderna materialvalen. Stilsäker och välplanerad lägenhet med gemensam takterrass med en enastående utsikt över Farstaviken. Generös takhöjd på 3,5 m samt ett stort loft som möjliggör att bostaden kan användas som en 2:a med det unika loftet. Här är det bara fantasin som sätter gränser för hur loftet om 12 kvm kan användas. Atmosfären i lägenheten är otroligt fin med stort, luftigt vardagsrum där plats för matbord finns i fönsterhörnan. Den otroliga takhöjden och de solida detaljerna är som taget från ett inredningsmagasin. Köket är utöver det vanliga, klockren kombination med köksluckor i både vitt och grått tillsammans med det vita kaklet med svarta fogar som skapar en stilren look. Fullt utrustad maskinpark och bra förvaringsmöjligheter. Stort badrum med golvvärme, dusch, kommod med förvaring, wc, handdukstork, spottar, tvättmaskin och torktumlare. Förråd, tvättstuga och cykelförråd finns. Gångavstånd till utmärkta kommunikationer, promenadstråk, Gustavsbergs Hamn, Värmdö marknad och flertalet förskolor/skolor. Denna sjöstad belägen i Gustavsbergs Hamn erbjuder många caféer, restauranger och en härlig stadskänsla med puls och rörelse in på knuten. Garage finns i huset! Varmt välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
Torsby Sjöväg 25A, Värmdö - Torsby, Värmdö kommun
  • Kommande

Torsby Sjöväg 25A

Villa
Värmdö - Torsby, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
11 500 000 kr
165 m²
6 rum
2 002 m² tomt

Här finner ni ett stilsäkert enplanshus från IKONHUS där man satsat på exklusiva materialval och att framhäva utemiljön med den stora altanen med pool, nedsänkt spabad, utekök, uterum och plana gräsmattor runt huset. Känslan av att ute möter inne har arkitekten fått fram på ett fantastiskt sätt. Det ljusa stora sällskapsrummet med sina generösa fönster från golv till tak måste upplevas! Planlösningen är genomtänkt och känns lyxig. Master bedroom med eget helkaklat duschrum samt garderober för han och henne. I andra änden av huset finner man tre sovrum, helkaklat badrum samt allrum. Golven är genomgående trägolv i ek. Köket med sina smakfulla materialval tillsammans med sällskapsrummet bjuder på en härlig rymd och harmoni och dessutom en fantastisk utsikt. Huset är uppvärmt med vattenburen golvvärme från en energieffektiv frånluftsvärmepump. Designen utvändigt är vitmålad panel med infälld belysning runt om huset. Allt är mycket smakfullt planerat med snygga stenarbeten på uppfart och gångar, stor altan på 200 kvm. Carport och varmbonat förråd finns. Ett fantastiskt läge i Stockholms skärgård, här är det nära till allt. Gångavstånd till badbrygga, samfällighetens två sandstränder, båtplatser och förskola. Skolbarnen kan välja mellan flera skolor och stor idrottsanläggning finns på gång/cykelavstånd. Till bussen tar det 2 minuter att gå och på 35 minuter är man inne i city. Vill man slippa titta i busstidtabellen kan man på ca 5 minuter gå till Hemmesta vägskäl där bussarna går med tät trafik. Infartsparkeringar finns. I Torsby byggs just nu områdets första förskola som planeras bli klar under senare delen av 2022 och i området finns även den trevliga sushirestaurangen och ett nybyggt utegym intill en stor lekplats med fotbollsplan samt en multibana. Tomten bjuder på solläge i alla väderstreck, poolen ligger i rakt söderläge och här skiner solen ända till solnedgång. Den stora altanen, uteköket och ja... hela utemiljön badar i sol hela dagen. Gräsmattor finns för utelek, gott om plats för många bilar på uppfarten samt en plats i carport. Här är det bara att flytta in och njuta av livet!

  • Uteplats

Visar alla 2