Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Widén

Tobias Widén

Om mig

Vad gör det för skillnad att ha en mäklare som är expert på just Nacka? Jag är själv boende i Nacka Strand vilket gör att när jag ska sälja in just din bostad och ditt område kommer jag kunna belysa alla de små fördelarna som ingen annan ser! Förutom att jag är en lokal expert som vet precis var närmsta förskola och busstation ligger så betyder det också att jag redan har kontakt med spekulanterna som letar bostad där du bor. Det försprånget kan vara helt avgörande vid en bostadsaffär. Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövbergavägen 31, Kummelnäs, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lövbergavägen 31, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 2
Lövbergavägen 31, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 3

Lövbergavägen 31

Radhus
Kummelnäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
6 495 000 kr
104 + 11 m²
4 rum
5 369 kr/mån
62 452 kr/m²

Varmt välkommen till ditt framtida drömhem i Kummelnäs, Nacka – en exklusiv möjlighet att äga ett underbart parhus på 115 kvadratmeter. Föreningen har låg omsättning av bostäder, idag bor 5 av 20 familjer kvar sedan föreningen bildades 1992. Föreningen erbjuder en fantastisk livsstil i direkt närhet till Stockholms fantastiska skärgård där innehavaren av bostadsrätten är garanterad en båtplats precis intill huset. Utöver båtplatsen finns flertalet stora gemensamma ytor inklusive bastu och en badbrygga samt stora gräsytor med lekplats för barnen samt ett vackert lusthus som går att boka utan kostnad för tillställningar. Här slår även historiens vingslag där huvudbyggnaden är en replik av den gård som låg här på 1600- talet. Här bodde Johan Lillienstedt som förhandlade om freden med Ryssland under Nordiska kriget (1700-1721). Kummelnäs gård var också en av tre gårdar, Velamsunds gård och Boo gård som fick sätesrättigheter och den enda gård som inte eldhärjades under Nordiska kriget. Kummelnäs gård har också gett namnet Kummelnäs till orten. Med två badrum, ett på varje plan, samt totalt 3 sovrum och 1 kontorsyta, erbjuder detta parhus en optimal planlösning som passar både familjer och par. De två rymliga sovrummen på övre planet ger en privat och avkopplande atmosfär, medan det mindre sovrummet på entréplanet ger flexibilitet och möjligheter. "Master bedroom" har en dörr ut som öppnar upp till en charmig uteplats, perfekt för lugna kvällar eller en morgonkopp kaffe. Alla sovrum har plats för garderober. Hallen har gott om förvaringsytor. Utöver det finns även ett mycket stort förråd/extra rum att använda. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och inbjudande atmosfär. Härifrån leder de två dubbeldörrarna i glas dig ut till den generösa trädgården, där du kan njuta av soliga dagar med familj och vänner. Detta blir en naturlig förlängning av bostaden sommartid. Häcken ger både insynsskydd och en lugnande känsla. En smart kontorsyta intill trappan till det övre planet ger dig möjligheten att arbeta hemifrån med stil och komfort. Detta välplanerade boende i en fantastisk förening är perfekt för dig som söker lugnet i Stockholms skärgård och vill ha direkt närhet till vattnet och båtmöjligheter. Här finns både komfort och en enastående livskvalitet. Skicka din intresseanmälan redan idag och låt detta unika hem bli ditt! Möjliga privatvisningar!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sickla industriväg 14, Sickla, Nacka kommun

Sickla industriväg 14

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 135 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 6/6
2 643 kr/mån
84 730 kr/m²

Vill du på i Sicklas bästa läge högst upp i huset, utan insyn och med fantastisk utsikt och magiskt solläge? Då kan du sluta leta. Denna bostad är för dig. Belägen på nybyggda Nobelberget i Sickla finns denna fina lägenhet byggd 2021 med enbart en ägare. Stor balkong i västerläge med fantastisk eftermiddags- och kvällssol och utsikt över Hammarbybacken, Hammarbysjöstad, Södermalm och Kaknästornet. Genomtänkt planlösning med gott om plats för arbete och umgänge i köket, häng i större soffgrupp i vardagsrummet, förvaring i hallen och stor säng i sovalkoven. Det rymliga köket från Ballingslöv har ljusgrå luckor samt bänkskiva/stänkskydd i ljus komposit sten. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Köket har även takanpassad förvaring för att maximera förvaringsytorna. Öppet mot vardagsrummet med gott om plats för ordentlig soffa, TV och övrigt möblemang. En stor balkong om ca 5 kvm nås från vardagsrummet. Balkongen ligger i västerläge vilket innebär sol från ca 13 tills nedgång under sommaren. Balkongen nås med en stor glasdörr. Sovalkoven har idag plats för en 160-säng. Om garderobsdörrarna byts ut till skjutdörrar kan det få plats med 180-säng. Hallen har gott om plats för avhängning samt förvaring i fasta garderober. Badrummet har en dov, grön nyans på golv och sockel samt beigevitt kakel. Utrustad med kombimaskin, snyggt handfat, förvaring i väggfast skåp samt spegelskåp, takdusch samt WC. Golvvärme ger en extra lyx. I Sickla bor du centralt och naturnära med närhet till restauranger, vackra promenadstråk, bryggor, badplatser och bra kommunikationer. Sicklasjön ligger med gångavstånd från lägenheten. Sommartid kan du gå direkt från porten ner till sjön för ett svalkande dopp, vintertid kan du gå en promenad på sjön eller åka skridskor på den plogade banan. Sickla köpkvarter en kort promenad bort och Stockholms innerstad når du enkelt med cykel eller buss. I Sickla finns tvärbanan, buss och saltsjöbanan. Ca 2030 kommer tunnelbanan till Nacka vilket kommer leda till snabba resor till hela Stockholm. För den som vill ha ett aktivt liv ligger Nackareservatet med dess stora mängd löpspår samt Hammarbybacken precis intill. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2