Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Widén

Tobias Widén

Om mig

Vad gör det för skillnad att ha en mäklare som är expert på just Nacka? Jag är själv boende i Nacka Strand vilket gör att när jag ska sälja in just din bostad och ditt område kommer jag kunna belysa alla de små fördelarna som ingen annan ser! Förutom att jag är en lokal expert som vet precis var närmsta förskola och busstation ligger så betyder det också att jag redan har kontakt med spekulanterna som letar bostad där du bor. Det försprånget kan vara helt avgörande vid en bostadsaffär. Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Saltsjöqvarns kaj 31, Saltsjöqvarn, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Saltsjöqvarns kaj 31, Saltsjöqvarn, Nacka kommun, bild 2
Saltsjöqvarns kaj 31, Saltsjöqvarn, Nacka kommun, bild 3

Saltsjöqvarns kaj 31

Lägenhet
Saltsjöqvarn, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
5 995 000 kr
71 m²
2.5 rum
vån 8/9
4 816 kr/mån
84 437 kr/m²

Tänk dig att vakna till ljudet av vattnet som kluckar mot strandkanten. Med färjor, jollar, solglitter och segel samtidigt som du har innerstan ett stenkast bort. Belägen på Saltsjöqvarns Kaj med innerstadslivet en kort båtresa bort, naturen runt hörnet, prisbelönt restaurang i huset och stockholmsinlopp som närmsta granne är nu denna lägenhet till salu. Förutom läget så är bostaden med renoverat kök, bra planlösning och med sina 2,9 meter i takhöjd och djupa fönsternischer något utöver det vanliga. Kvarnen i Saltsjöqvarn byggdes 1890 och gjordes om till bostäder 2009. Huset genomsyras av sin historia där gamla vackra fotografier hänger i entrén och på de olika våningsplanen. Vägg i vägg ligger Elite Hotel Marina Tower med Sturebadet spa vilket gör det lätt att njuta av allt som erbjuds där. Flera busslinjer och Saltsjöbanan passerar hållplats Henriksdal vid Danvikstull, ca 5 min restid till Slussen. Närmaste busshållplats Saltsjöqvarn, linje 53, stannar ca 100 m från huset. Båtförbindelse från Saltsjöqvarns kaj till Nybrokajen på cirka 10 minuter. Båtlinjen är en del av lokaltrafiken och SL-kort kan användas Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Björkholmsvägen 94, Östra Orminge, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Björkholmsvägen 94, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Björkholmsvägen 94, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Björkholmsvägen 94

Radhus
Östra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
4 995 000 kr
80 + 24 m²
4 rum
236 m² tomt

Denna fantastiska friköpta bostad i Nacka erbjuder en lyxig livsstil med en privat jacuzzi och mycket sol. Här kan du verkligen slappna av och njuta i ditt eget lilla paradis. Gavelhuset ger extra integritet och ger även möjlighet till mer ljus i bostaden samt större uteplats. Huset är fint renoverat och mycket välplanerat. På entréplan finns två stora sovrum, badrum/tvättstuga och ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. På det övreplanet finns plats för en stor säng eller soffgrupp samt ett ordentligt skrivbord. Här finns även gott om förvaring. I närområdet finns härlig natur, vackra promenadvägar och närhet till skolor, butiker och kommunikationer. Precis utanför och ihop med huset har du tillgång till ett bra förråd. När du går in på gården välkomnas du av charmiga faluröda fasader, som ger en Bullerby-känsla. Området är bilfritt med en lekplats i mitten och parkeringsmöjligheter i det egna garaget eller längs gatan nedanför. Du omges av vacker skog och har tillgång till goda bussförbindelser, flera lekplatser och populära förskolor och skolor. Inom gångavstånd finner du Orminge centrum med utmärkt service, inklusive mataffärer, restauranger, butiker och vårdcentral. Lindebergs bageri, känt för sitt goda bröd, ligger också inom bekvämt gångavstånd. Saltsjö-Boo är känt för sina gröna områden, barnvänliga miljöer samt närheten till naturreservat, vackra badsjöar och havsbad vid Lännerstabadet och Boobadet. Välkommen till detta drömhem där du kan koppla av och njuta av en härlig tillvaro!

  • Premium
  • Uteplats
Storholmsvägen 7B, Mensättra, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00
Storholmsvägen 7B, Mensättra, Nacka kommun, bild 2
Storholmsvägen 7B, Mensättra, Nacka kommun, bild 3

Storholmsvägen 7B

Radhus
Mensättra, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
7 495 000 kr
162 m²
6 rum
595 m² tomt

Välkommen till ett modernt parhus i två plan, byggt 2012, med exklusiva och genomtänkta detaljer. Den härliga, plana tomten med grönskande gräsmattor bjuder på sol under hela dagen. Huset är mycket välplanerat med möjlighet till upp till fyra sovrum och generösa sällskapsytor i två allrum. Köket med öppen planlösning, två eleganta badrum och en separat tvättstuga blir pricken över i:et och gör detta hem både praktiskt och socialt. Den genomgående takhöjden på 2,6 meter ger en luftig känsla och huset har vattenburen golvvärme för maximal komfort. Dimbara spotlights i taket och smakfull detaljbelysning vid golv och trappan skapar en stämningsfull atmosfär. En rymlig carport med anslutande förråd finns på tomten. Laddbox är installerad. Detta område är en dröm för barnfamiljer, med gångavstånd till flera utmärkta skolor och förskolor. Närheten till naturen med skogar och sjöar bjuder in till friluftsliv och avkoppling. För den som pendlar till city är snabba bussförbindelser en stor fördel. Sammanfattningsvis erbjuder Storholmsvägen 7B en oas av komfort, lyx och funktionalitet för den moderna familjen. Här är ditt drömhem med ett oslagbart läge. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Romansvägen 37, Nacka Forum, Nacka kommun

Romansvägen 37

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 295 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 1/3
8 396 kr/mån
35 622 kr/m²

Nu har du en unik möjlighet att förvärva en mycket välplanerad och fin 3a i en 55+ förening. 55+ förening innebär att du behöver vara 55 år eller äldre för att kunna köpa. Denna ljusa lägenhet erbjuder två rymliga sovrum, ett generöst vardagsrum med tillgång till en inglasad balkong, ett stort kök med rejäl matplats och köksö, samt ett rymligt badrum. För den som önskar finns det möjlighet att på ett enkelt skapa ytterligare ett sovrum samt en gäst-WC (se den alternativa planlösningen). Lägenheten är i genomgående gott skick och här behöver inget fixas till. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp och är belägen i ett perfekt läge intill Nacka Forum. Närheten till snabba och många kommunikationer samt shoppingcenter gör vardagen både smidig och bekväm. Den välsorterade matbutiken i närheten gör matinköpen till en fröjd. Utflykter till Nacka Strand och Djurgården är enkelt att få till med en kort promenad och båt och blir till trevliga äventyr, medan naturreservaten Nyckelviken och Långsjön erbjuder en skön kontrast till stadens puls. Föreningen är välskött och erbjuder många gemensamma aktiviteter och sammankomster som skapar en trivsam gemenskap. Det finns flera gemensamma samlingslokaler att boka via föreningen. Bland annat en bastu, hobbyrum, gym, festlokal, en vacker innergård eller övernattningslägenhet. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende – varmt välkommen på visning. Kontakta mäklaren om angiven visningstid inte fungerar!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4