Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Widén

Tobias Widén

Om mig

Vad gör det för skillnad att ha en mäklare som är expert på just Nacka? Jag är själv boende i Nacka Strand vilket gör att när jag ska sälja in just din bostad och ditt område kommer jag kunna belysa alla de små fördelarna som ingen annan ser! Förutom att jag är en lokal expert som vet precis var närmsta förskola och busstation ligger så betyder det också att jag redan har kontakt med spekulanterna som letar bostad där du bor. Det försprånget kan vara helt avgörande vid en bostadsaffär. Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkholmsvägen 2, Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Björkholmsvägen 2, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Björkholmsvägen 2, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Björkholmsvägen 2

Radhus
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
5 495 000 kr
111 m²
5 rum
180 m² tomt

På en av Björkholmsvägens mest attraktiva platser finner du detta charmiga ateljéradhus med gavelläge. Det är huset i genomgående utmärkt skick och redo att flyttas in i och med låga driftskostnader. Beläget på en av områdets högsta punkter, njuter detta hem av soligt ljus från morgon till kväll. De generösa ateljéfönstren vid matplatsen och på övervåningen sprider ett härligt ljus inomhus. På entréplanet möts du av ett smakfullt renoverat kök som naturligt blir samlingsplatsen i hemmet. Här finns också två sovrum, ett badrum, tvättstuga och en praktisk klädkammare. Vid matplatsen är det öppet upp till nock som skapar en luftig atmosfär. Det riktigt rymliga vardagsrummet har mycket karaktär med fönster som ger ljus från tre håll, tillsammans med ett ateljéfönster på ena sidan och en balkong på den andra. På övre plan finner du ytterligare två sovrum och ett till badrum. På vardera sida finns två stora altaner med sol från morgon till kväll samt även en plan gräsmatta. På gården utanför huset finns en vacker lönn där du kan följa årstidernas växlingar. När du går in på gården välkomnas du av charmiga faluröda fasader, som ger en Bullerby-känsla. Området är bilfritt med en lekplats i mitten och parkeringsmöjligheter i det egna garaget eller längs gatan nedanför. Du omges av vacker skog och har tillgång till goda bussförbindelser, flera lekplatser och populära förskolor. Inom gångavstånd finner du Orminge centrum med utmärkt service, inklusive mataffärer, restauranger, butiker och vårdcentral. Lindebergs bageri, känt för sitt goda bröd, ligger också inom bekvämt gångavstånd. Saltsjö-Boo är känt för sina gröna områden, barnvänliga miljöer samt närheten till naturreservat, vackra badsjöar och havsbad vid Boobadet. *Ateljéhus med högt i tak och stort fönsterparti * Gavelläge och soliga uteplatser på vardera sida * Genomgående gott skick, bla renoverat kök och tak * 4 sovrum och 2 badrum * Härliga sällskapsrum * Barnvänlig gård * Garageplats ingår via samfällighet * Låga driftkostnader

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vassviksvägen 8A, Kummelnäs, Nacka kommun
Vassviksvägen 8A, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 2
Vassviksvägen 8A, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 3

Vassviksvägen 8A

Radhus
Kummelnäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
5 695 000 kr
118 + 14 m²
5 rum
6 065 kr/mån
48 263 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem om totalt 132 kvm på Vassviksvägen 8A i skärgårdsidyllen Kummelnäs! Det nybyggda parhuset (2018) på Vassviksvägen 8A bjuder på en unik kombination av modern exklusivitet och naturnära skönhet. Just detta hus ligger längst upp på gatan vilket gör det väldigt privat. Här har varje detalj omsorgsfullt utvalts för att skapa ett hem där kvalitet och komfort möts på bästa sätt. Här finns bland annat en elegant enstavsparkett av ek som är genomgående i huset, och under dina fötter vilar en behaglig vattenburen golvvärme på alla våningsplan. Köket är en sann pärla med en vacker stenskiva som ger en känsla av exklusivitet och funktionalitet i perfekt harmoni. På husets stora altan och gräsmatta lyser solen från tidig förmiddag till sen kväll. Möjligheten till 4 sovrum gör detta parhus till det perfekta valet för både den växande familjen och de som önskar arbetsrum eller gästrum. Varje våning pryds av ett fullstort badrum, vilket ger en oöverträffad bekvämlighet och lyx i vardagen. Dessutom kan du njuta av avkoppling och välbefinnande i den egna bastun – en plats att varva ner och njuta av lugnet. Huset har två parkeringsplatser och laddbox installerad. Om du längtar efter naturens närhet och rekreation är detta huset för dig. Endast 100 meter bort väntar en vacker badbrygga vid Sågsjön (se bilder). Sågsjön är en idyllisk plats som förvandlas till en badsjö på sommaren och plogas för vinteraktiviteter under de kalla månaderna. Här kan du svalka dig i sjöns klara vatten eller njuta av vintersporter i en fantastisk omgivning. Området runt Vassviksvägen 8A bjuder på en harmonisk kombination av närhet till naturen och bekvämligheten att bo nära staden. Här får du det bästa av båda världar. Missa inte chansen att äga detta fantastiska parhus och skapa ditt livs drömboende. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lövbergavägen 31, Kummelnäs, Nacka kommun
Lövbergavägen 31, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 2
Lövbergavägen 31, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 3

Lövbergavägen 31

Radhus
Kummelnäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
6 495 000 kr
104 + 11 m²
4.5 rum
5 369 kr/mån
62 452 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem i Kummelnäs, Nacka – en exklusiv möjlighet att äga ett underbart parhus på 115 kvadratmeter. Detta välplanerade boende är perfekt för dig som söker harmoni, komfort och enastående livskvalitet. Med två badrum, ett på varje plan, samt totalt 3 sovrum och 1 kontorsyta, erbjuder detta parhus en optimal planlösning som passar både familjer och par. De två rymliga sovrummen på övre planet ger en privat och avkopplande atmosfär, medan det mindre sovrummet på entréplanet ger flexibilitet och möjligheter. "Master bedroom" har en dörr ut som öppnar upp till en charmig uteplats, perfekt för lugna kvällar eller en morgonkopp kaffe. Alla sovrum har plats för garderober. Hallen har gott om förvaringsytor. Utöver det finns även ett mycket stort förråd/extra rum att använda. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och inbjudande atmosfär. Härifrån leder dörrarna ut till den generösa trädgården, där du kan njuta av soliga dagar och kvällar med familj och vänner. En smart kontorsyta intill trappan till det övre planet ger dig möjligheten att arbeta hemifrån med stil och komfort. Föreningen erbjuder en fantastisk livsstil med stora gemensamma ytor, inklusive gräsytor, lusthus, bastu och en badbrygga som ger dig direkt tillgång till vackra vatten. Dessutom ingår en exklusiv båtplats i föreningens avgift, vilket gör det enkelt att utforska de omgivande vattnen när du önskar. Som ägare av detta hem får du en chans att uppleva det bästa av både inomhus- och utomhusliv, medan du njuter av Nackas natursköna omgivningar. Missa inte möjligheten att bo i ditt eget paradis i Kummelnäs – boka din visning redan idag och låt detta unika hem bli ditt!

  • Premium
  • Uteplats
Kocktorpsvägen 55B, Björknäs, Nacka kommun

Kocktorpsvägen 55B

Radhus
Björknäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
6 650 000 kr
123 + 28 m²
5 rum
324 m² tomt

Välkomna till en trygg radhuslänga som smälter samman med Björknäs charmiga villaområde, där närheten till skolor, kommunikationer, hav och stora naturområden med flera badsjöar ger en fantastisk livsstil! Denna radhuslänga tar känslorna till de brittiska "townhousen". Framsidan av detta hem hälsar er välkomna med en inbjudande atmosfär. Framsidan är en hemtrevlig yta som pryds av en konstgräsmatta, en vacker stengång och en trevlig uteplats. Den privata och härliga baksidan av huset, belägen i ett soligt läge, lockar till underbara grillkvällar med vänner. Husets interiör är smart planerad över tre "halva" nivåer. Ni välkomnas av en rymlig hall som leder till det generösa köket, där det finns gott om plats för matglädje. En stor matplats intill köket ger en trivsam atmosfär. Här hittar ni även en separat toalett. En vacker braskamin som bidrar till en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga stunder. En trappa tar er upp till mellanplanet, där vardagsrummet och ett stort sovrum väntar. Från sovrummet leder En ytterligare trappa tar er till en våning till, där två väl tilltagna sovrum och ett badrum väntar. Det ena sovrummet erbjuder en rymlig walk-in closet, medan det andra har en praktisk mindre klädkammare för extra utrymme. Det finns gott om plats för familjen att växa på. Utöver huset ingår ett garage i länga med elektrisk port samt ett förråd på framsidan med indragen el. Här erbjuds en harmonisk livsstil med närhet till natur och hav samtidigt som kommunikationerna intill city är utmärkta. Boka in er på visningen nu. Varmt välkomna!

  • Balkong
Sickla industriväg 14, Sickla, Nacka kommun

Sickla industriväg 14

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
2 995 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 6/6
2 643 kr/mån
80 946 kr/m²

På nybyggda Nobelberget i Sickla finns denna fina lägenhet högt upp i huset. Stor balkong i västerläge med fantastisk kvällssol och utsikt över Hammarbybacken, Hammarbysjöstad och Södermalm. Genomtänkt planlösning med gott om plats för arbete och umgänge i köket, häng i större soffgrupp i vardagsrummet, förvaring i hallen och stor säng i sovalkoven. Det rymliga köket från Ballingslöv har ljusgrå luckor samt bänkskiva/stänkskydd i ljus komposit sten. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Köket har även takanpassad förvaring för att maximera förvaringsytorna. Öppet mot vardagsrummet med gott om plats för ordentlig soffa, TV och övrigt möblemang. En stor balkong om ca 5 kvm nås från vardagsrummet. Balkongen ligger i västerläge vilket innebär sol från ca 13 tills nedgång under sommaren. Balkongen nås med en stor glasdörr. Sovalkoven har idag plats för en 160-säng. Om garderobsdörrarna byts ut till skjutdörrar kan det få plats med 180-säng. Hallen har gott om plats för avhängning samt förvaring i fasta garderober. Badrummet har en dov, grön nyans på golv och sockel samt beigevitt kakel. Utrustad med kombimaskin, snyggt handfat, förvaring i väggfast skåp samt spegelskåp, takdusch samt WC. Golvvärme ger en extra lyx. I Sickla bor du centralt och naturnära med närhet till restauranger, vackra promenadstråk, bryggor, badplatser och bra kommunikationer. Sicklasjön ligger med gångavstånd från lägenheten. Sommartid kan du gå direkt från porten ner till sjön för ett svalkande dopp, vintertid kan du gå en promenad på sjön eller åka skridskor på den plogade banan. Sickla köpkvarter en kort promenad bort och Stockholms innerstad når du enkelt med cykel eller buss. I Sickla finns tvärbanan, buss och saltsjöbanan. Ca 2030 kommer tunnelbanan till Nacka vilket kommer leda till snabba resor till hela Stockholm. För den som vill ha ett aktivt liv ligger Nackareservatet med dess stora mängd löpspår samt Hammarbybacken precis intill. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5