Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Widén

Tobias Widén

Om mig

Vad gör det för skillnad att ha en mäklare som är expert på just Nacka? Jag är själv boende i Nacka Strand vilket gör att när jag ska sälja in just din bostad och ditt område kommer jag kunna belysa alla de små fördelarna som ingen annan ser! Förutom att jag är en lokal expert som vet precis var närmsta förskola och busstation ligger så betyder det också att jag redan har kontakt med spekulanterna som letar bostad där du bor. Det försprånget kan vara helt avgörande vid en bostadsaffär. Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkholmsvägen 2, Saltsjö-Boo, Nacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 21 apr kl 12:00
Björkholmsvägen 2, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Björkholmsvägen 2, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Björkholmsvägen 2

Radhus
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
5 495 000 kr
111 m²
5 rum
180 m² tomt

På en av Björkholmsvägens mest attraktiva platser finner du detta charmiga ateljéradhus med gavelläge. Huset är i genomgående utmärkt skick och redo att flyttas in i och med låga driftskostnader. Beläget på en av områdets högsta punkter, njuter i detta hem av soligt ljus från morgon till kväll. De generösa ateljéfönstren vid matplatsen och på övervåningen sprider ett härligt ljus inomhus. Dessutom ger gavelläget extra ljus. På entréplanet möts du av ett smakfullt renoverat kök som naturligt blir samlingsplatsen i hemmet. Här finns också två sovrum, ett badrum, tvättstuga och en praktisk klädkammare. Vid matplatsen är det öppet upp till nock som skapar en luftig atmosfär. Det riktigt rymliga vardagsrummet har mycket karaktär med fönster som ger ljus från tre håll, tillsammans med ett ateljéfönster på ena sidan och en balkong på den andra. På övre plan finner du ytterligare två sovrum och ett till badrum. På vardera sida finns två stora altaner med sol från morgon till kväll samt även en plan gräsmatta. På gården utanför huset finns en vacker lönn där du kan följa årstidernas växlingar. När du går in på gården välkomnas du av charmiga faluröda fasader, som ger en Bullerby-känsla. Området är bilfritt med en lekplats i mitten och parkeringsmöjligheter i det egna garaget eller längs gatan nedanför. Du omges av vacker skog och har tillgång till goda bussförbindelser, flera lekplatser och populära förskolor. Inom gångavstånd finner du Orminge centrum med utmärkt service, inklusive mataffärer, restauranger, butiker och vårdcentral. Lindebergs bageri, känt för sitt goda bröd, ligger också inom bekvämt gångavstånd. Saltsjö-Boo är känt för sina gröna områden, barnvänliga miljöer samt närheten till naturreservat, vackra badsjöar och havsbad vid Boobadet. *Ateljéhus med högt i tak och stort fönsterparti * Gavelläge och soliga uteplatser på vardera sida * Genomgående gott skick, bla renoverat kök och tak * 4 sovrum och 2 badrum * Härliga sällskapsrum * Barnvänlig gård * Garageplats ingår via samfällighet * Låga driftkostnader

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kocktorpsvägen 55B, Björknäs, Nacka kommun

Kocktorpsvägen 55B

Radhus
Björknäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
6 495 000 kr
123 + 28 m²
5 rum
324 m² tomt

Välkomna till en trygg radhuslänga som smälter samman med Björknäs charmiga villaområde, där närheten till skolor, kommunikationer, hav och stora naturområden med flera badsjöar ger en fantastisk livsstil! Denna radhuslänga tar känslorna till de brittiska "townhousen". Framsidan av detta hem hälsar er välkomna med en inbjudande atmosfär. Framsidan är en hemtrevlig yta som pryds av en konstgräsmatta, en vacker stengång och en trevlig uteplats. Den privata och härliga baksidan av huset, belägen i ett soligt läge, lockar till underbara grillkvällar med vänner. Husets interiör är smart planerad över tre "halva" nivåer. Ni välkomnas av en rymlig hall som leder till det generösa köket, där det finns gott om plats för matglädje. En stor matplats intill köket ger en trivsam atmosfär. Här hittar ni även en separat toalett. En vacker braskamin som bidrar till en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga stunder. En trappa tar er upp till mellanplanet, där vardagsrummet och ett stort sovrum väntar. Från sovrummet leder En ytterligare trappa tar er till en våning till, där två väl tilltagna sovrum och ett badrum väntar. Det ena sovrummet erbjuder en rymlig walk-in closet, medan det andra har en praktisk mindre klädkammare för extra utrymme. Det finns gott om plats för familjen att växa på. Utöver huset ingår ett garage i länga med elektrisk port samt ett förråd på framsidan med indragen el. Här erbjuds en harmonisk livsstil med närhet till natur och hav samtidigt som kommunikationerna intill city är utmärkta. Boka in er på visningen nu. Varmt välkomna!

 • Balkong
Telegramvägen 33, Norra Lännersta, Nacka kommun

Telegramvägen 33

Radhus
Norra Lännersta, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
4 995 000 kr
109 + 17 m²
5 rum
134 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett av Telegramvägens välplanerade radhus. Här är man boende i ett lugnt område med närhet till naturen med bad och skog, förskolor, skolor och utmärkta bussförbindelser till och från stan. Detta mindre radhusområde är väldigt barnvänligt och radhusen är byggda runt en central gård med en lekplats. Via framsidan som erbjuder en stor altan i härligt västläge når man entréplan. Här erbjuds man sol från ca. 12.30 tills dess att solen går ner. Här har man även ett förråd. På entréplan finns en hall, ett av bostadens två badrum, ett kök med gott om utrymme för matplats, vardagsrum med utgång till en balkong med morgon/förmiddagssol samt ett av bostadens fyra sovrum. Nedre plan är bostadens mer privata plan med tre sovrum, ett badrum, ett förråd/klädkammare samt en tvättstuga. Från det mellersta sovrummet nås den nedre terrassen med plats för möblering samt en trapp ned till gräsmatta. Baksidan är belägen mot det lugna och trevliga villaområdet. Bostaden är genomgående ljust färgsatt och har flertalet stora fönsterpartier som bidrar till ett fint ljusinsläpp. Garageplats finns i länga i anslutning till radhusen. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Augustendalsvägen 24, Nacka Strand, Nacka kommun

Augustendalsvägen 24

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
4 695 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/7
4 854 kr/mån
53 352 kr/m²

Augustendalsvägen 24 lgh 1204/2734 i BRF Himmelsbågen, kommer säljas på offentlig auktion genom förordnad god man enligt samäganderättslagen. Ansvarig är biträdande jurist Magnus Forshufvud, Advokatlaget AB. För att kunna delta i auktionen krävs fysisk närvaro alternativt att en annan närvarar fysiskt på auktionen i ditt ställe med fullmakt. Auktionsdatum och tid: Torsdag 18/4 klockan 1730 Plats: Forumvägen 14, 131 53, Nacka. Höghuset våning 10 i Nacka forum. Obligatorisk föranmälan till auktionen krävs. Anmäl dig genom att mejla Magnus Forshufvud på [email protected] och ange ditt namn mailadress samt telefonnummer och adressen/objektet anmälan gäller. För frågor kring auktionsprocessen kontakta samma mailadress. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet belägen i det eftertraktade området Nacka Strand. Med sina 88 kvadratmeter och en trevlig planlösning erbjuder denna bostad gott om utrymme för socialt umgänge och familjeliv. Lägenheten består av tre rymliga rum, ett stort kök samt en stor hall. Rummen är väldisponerade och möjliga att inreda efter eget tycke och smak. De stora fönsterpartierna skapar en luftig atmosfär som välkomnar naturligt ljus in hemmet. Från vardagsrummet nås den mycket stora balkongen, härifrån går det att förföras av möjligheten att glasa in balkongen vilket förlänger säsongen för utevistelser och erbjuder en plats för avkoppling och umgänge året om. Nacka Strand erbjuder en idealisk kombination av närhet till naturen och stadslivets bekvämligheter. Med Nacka Forum och Sickla Köpkvarter inom räckhåll finns ett brett utbud av shopping, restauranger och service nära till hands. För en smidig kommunikation finns direktbussar till Slussen samt SL-båtar som tar dig till Nybroplan, Djurgården och Lidingö på nolltid. För de naturintresserade ligger Nyckelviken och Stockholms inlopp bara en kort promenad bort, vilket ger möjlighet till härliga promenader och rekreation. I Nacka strand finns även ett rikligt utbud av restauranger och barer. Det finns även flera förskolor och skolor i närområdet. Matöppet har en mindre matbutik precis över gatan. Denna lägenhet i Nacka Strand erbjuder en fantastisk kombination av bekvämlighet, stil och närhet till både stadsliv och natur. Med sin trevliga planlösning och rymliga ytor är den perfekt för den moderna familjen eller för den som söker en bekväm och trivsam boendemiljö. Missa inte chansen att få uppleva allt detta och mer – välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lövbergavägen 31, Kummelnäs, Nacka kommun
Lövbergavägen 31, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 2
Lövbergavägen 31, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 3

Lövbergavägen 31

Radhus
Kummelnäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
6 495 000 kr
104 + 11 m²
4 rum
5 369 kr/mån
62 452 kr/m²

Varmt välkommen till ditt framtida drömhem i Kummelnäs, Nacka – en exklusiv möjlighet att äga ett underbart parhus på 115 kvadratmeter. Föreningen har låg omsättning av bostäder, idag bor 5 av 20 familjer kvar sedan föreningen bildades 1992. Föreningen erbjuder en fantastisk livsstil i direkt närhet till Stockholms fantastiska skärgård där innehavaren av bostadsrätten är garanterad en båtplats precis intill huset. Utöver båtplatsen finns flertalet stora gemensamma ytor inklusive bastu och en badbrygga samt stora gräsytor med lekplats för barnen samt ett vackert lusthus som går att boka utan kostnad för tillställningar. Här slår även historiens vingslag där huvudbyggnaden är en replik av den gård som låg här på 1600- talet. Här bodde Johan Lillienstedt som förhandlade om freden med Ryssland under Nordiska kriget (1700-1721). Kummelnäs gård var också en av tre gårdar, Velamsunds gård och Boo gård som fick sätesrättigheter och den enda gård som inte eldhärjades under Nordiska kriget. Kummelnäs gård har också gett namnet Kummelnäs till orten. Med två badrum, ett på varje plan, samt totalt 3 sovrum och 1 kontorsyta, erbjuder detta parhus en optimal planlösning som passar både familjer och par. De två rymliga sovrummen på övre planet ger en privat och avkopplande atmosfär, medan det mindre sovrummet på entréplanet ger flexibilitet och möjligheter. "Master bedroom" har en dörr ut som öppnar upp till en charmig uteplats, perfekt för lugna kvällar eller en morgonkopp kaffe. Alla sovrum har plats för garderober. Hallen har gott om förvaringsytor. Utöver det finns även ett mycket stort förråd/extra rum att använda. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och inbjudande atmosfär. Härifrån leder de två dubbeldörrarna i glas dig ut till den generösa trädgården, där du kan njuta av soliga dagar med familj och vänner. Detta blir en naturlig förlängning av bostaden sommartid. Häcken ger både insynsskydd och en lugnande känsla. En smart kontorsyta intill trappan till det övre planet ger dig möjligheten att arbeta hemifrån med stil och komfort. Detta välplanerade boende i en fantastisk förening är perfekt för dig som söker lugnet i Stockholms skärgård och vill ha direkt närhet till vattnet och båtmöjligheter. Här finns både komfort och en enastående livskvalitet. Skicka din intresseanmälan redan idag och låt detta unika hem bli ditt!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sickla industriväg 14, Sickla, Nacka kommun

Sickla industriväg 14

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 135 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 6/6
2 643 kr/mån
84 730 kr/m²

Vill du på i Sicklas bästa läge högst upp i huset, utan insyn och med fantastisk utsikt och magiskt solläge? Då kan du sluta leta. Denna bostad är för dig. Belägen på nybyggda Nobelberget i Sickla finns denna fina lägenhet byggd 2021 med enbart en ägare. Stor balkong i västerläge med fantastisk eftermiddags- och kvällssol och utsikt över Hammarbybacken, Hammarbysjöstad, Södermalm och Kaknästornet. Genomtänkt planlösning med gott om plats för arbete och umgänge i köket, häng i större soffgrupp i vardagsrummet, förvaring i hallen och stor säng i sovalkoven. Det rymliga köket från Ballingslöv har ljusgrå luckor samt bänkskiva/stänkskydd i ljus komposit sten. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Köket har även takanpassad förvaring för att maximera förvaringsytorna. Öppet mot vardagsrummet med gott om plats för ordentlig soffa, TV och övrigt möblemang. En stor balkong om ca 5 kvm nås från vardagsrummet. Balkongen ligger i västerläge vilket innebär sol från ca 13 tills nedgång under sommaren. Balkongen nås med en stor glasdörr. Sovalkoven har idag plats för en 160-säng. Om garderobsdörrarna byts ut till skjutdörrar kan det få plats med 180-säng. Hallen har gott om plats för avhängning samt förvaring i fasta garderober. Badrummet har en dov, grön nyans på golv och sockel samt beigevitt kakel. Utrustad med kombimaskin, snyggt handfat, förvaring i väggfast skåp samt spegelskåp, takdusch samt WC. Golvvärme ger en extra lyx. I Sickla bor du centralt och naturnära med närhet till restauranger, vackra promenadstråk, bryggor, badplatser och bra kommunikationer. Sicklasjön ligger med gångavstånd från lägenheten. Sommartid kan du gå direkt från porten ner till sjön för ett svalkande dopp, vintertid kan du gå en promenad på sjön eller åka skridskor på den plogade banan. Sickla köpkvarter en kort promenad bort och Stockholms innerstad når du enkelt med cykel eller buss. I Sickla finns tvärbanan, buss och saltsjöbanan. Ca 2030 kommer tunnelbanan till Nacka vilket kommer leda till snabba resor till hela Stockholm. För den som vill ha ett aktivt liv ligger Nackareservatet med dess stora mängd löpspår samt Hammarbybacken precis intill. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6