Nyproduktion

Artillerigatan 38

Gamlestaden, Göteborg Se på karta

3 690 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Planerat tillträde
Inflyttningsklar
Förening
BRF Makrillen
Om föreningen
Avgift
4 445 kr/mån
Pris/m²
49 200 kr/m²
Nyproduktion

Egnahemsbolaget erbjuder nu lägenheter till försäljning i Brf Makrillen. Det finns lägenheter om 1 rok till 4 rok i många olika variationer och storlekar. Hör av dig till vår säljare för mer information och hjälp att hitta just din framtida lägenhet.

Interiör
Lägenheterna i Brf Makrillen skiljer sig en hel del från varandra, både i storlek och planlösning. Vissa lägenheter har en öppen planlösning medan andra har separat kök och vardagsrum. Köket är utrustat med vita vitvaror, infälld induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn, kolfilterfläkt och mikrovågsugn i väggskåp eller högskåp. Skåpsluckorna är släta och vita luckor med rostfria handtag. Golvet är av trestavsparkett i ek, golvlister i ek och fönsterbänkarna är i gråmelerad natursten. Det finns vita garderober med dörrar eller skjutdörrar och klädkammare med hyllplan och klädstång. Badrummet har klinkergolv, infällda spotlights och böjda, vikbara duschväggar i klarglas. I de större lägenheterna finns tvättmaskin och torktumlare, och i de mindre lägenheterna en kombimaskin. Alla lägenheter har ett förråd på vinden eller i källaren.

En förening med gemensamma ytor
I bostadsrättsföreningen finns ett gemensamt mötesrum som enkelt kan förvandlas till en övernattningslägenhet. I rummet finns sängskåp med fyra sovplatser. Det finns även en gemensam hälsostudio med en infraröd bastu, en gemensam relaxavdelning och en träningsyta.

Det finns även två härliga gårdar, gårdarna är lummiga och gröna och på flera ställen finns sittgrupper. Här ska det vara skönt att bara vara, att umgås med vänner eller att leka.

Läs mer om bostaden
Göteborgs Egnahems AB

Kontakt

Annika Unger

Göteborgs Egnahems AB
031-707 70 12