Askrikegatan 1, NB

Gärdet, Stockholm Se på karta

4 975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Nej
Byggår
1939
Förening
BRF Knallhatten 4
Om föreningen
Avgift
3 266 kr/mån
Driftkostnad
9 600 kr/år
Pris/m²
92 130 kr/m²
Antal besök
6 131
Dagar på Hemnet
29

ACCEPTERAT PRIS - 4 975 000 SEK
Kontakta mäklaren för att boka personlig visning.

Granne med Tessinparken på Gärdet ges nu en möjlighet att förvärva en mycket välplanerad 3:a med fina funkisdetaljer bevarade. Det vackra huset invid parken är uppfört år 1939 i klassisk funkisstil. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med bevarade detaljer såsom öppen spis och fiskbensparkett. Rymligt sovrum, arbetskök samt ett mindre sovrum/arbetsrum intill köket. Stambytt badrum med badkar. Upprustade ytskikt med slipade golv och målade väggar. För den som önskar finns möjlighet att ändra dispositionen till en 2:a genom att expandera köket och göra anspråk på intilliggande sovrum. Bostaden är belägen på nedre botten men i ett lugnt läge utan förbipasserande utanför fönstren.

Stabil förening med såväl garageplatser som p-platser för de boende. Här bor man i ett utmärkt läge på Gärdet, en kort promenad från Karlaplan med bland annat Fältöverstens galleria. Närmsta T-bana är Gärdet som nås på ett par minuters promenad. Tessinparken börjar precis intill huset och här finns stora gräsytor och möjligheter till picknick ett stenkast från bostaden. Härliga promenad- och joggingstråk på Ladugårdsgärdet och vidare ut mot Djurgården.

Välkomna att anmäla er till visning via Bjurfors.se och kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Nilsson vid frågor kring bostaden eller föreningen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östermalm/Lidingö