Mäklare Robert Nilsson

Robert Nilsson

Om mig

Robert är civilekonom i grunden och har de senaste 15 åren arbetat som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad. Han beskrivs ofta som professionell, serviceinriktad, kunnig och kommunikativ i sina affärer. Just kommunikationen är något som han håller som extra viktigt. Alla parter ska hållas välinformerade om händelseutvecklingen affären igenom. En kommunikativ mäklare ger tryggare kunder som baserat på bra information är mer benägna att betala högre slutpris menar Robert.

Mäklarens försäljningar
Settergatan 12, 1 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Settergatan 12, 1 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö

11 300 000 kr

104 m²

5 rum

5 737 kr/mån

108 654 kr/m²

På Settergatan 12 saluför vi nu en mycket välplanerad 5:a som likväl kan nyttjas som en 6:a genom att ta klädkammaren i anspråk för ännu ett sovrum alternativt arbetsrum. Perfekt familjelägenhet med extremt effektiv planlösning där ingen yta går till spillo. Rymligt vardagsrum varifrån man når en stor balkong som vetter mot innergård. Fyra bra sovrum, klädkammare samt två badrum. Båda badrummen har dusch och det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt och fullutrustat kök med ordentlig matplats och gott om förvaring samt bra maskinpark. Bostaden har överlag mycket bra förvaringsmöjligheter med såväl garderober och klädkammare. Genomgående fina parkettgolv och ljusa ytskikt. Här bor man lugnt, tyst och harmoniskt i ett fantastiskt läge där man kan bevittna årstidsskiftningarna i naturen strax utanför bostaden. Här finns vackra promenad- och joggingstråk runt Husarviken samt i det stora naturområdet vid Norra Djurgården med Stora Skuggan och Fiskartorpet med motionsspår. Lugnt och tyst läge trots att man härifrån når både Stureplan och Stockholms centrala delar både till cykel och till fots. Här får man verkligen det bästa av två världar. I Norra Djurgårdsstaden finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker samt Systembolag. Stabil bostadsrättsförening som äger marken och med garageplatser och kajakförråd för de boende. Tänk vilken livskvalitet att ta kajaken och inom en minut kunna lägga i den i Husarviken och ta en kvällstur i Lilla Värtan! För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Nilsson på Bjurfors. Anmälan till visningen sker via annonsen, varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Torsvikssvängen 1, 3 tr, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 1, 3 tr

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö

3 495 000 kr

52,9 m²

3 rum

2 261 kr/mån

66 068 kr/m²

VISAS SÖNDAG 5 FEBRUARI KLOCKAN 13:30-14:00 - VÄLKOMNA! Högst upp i huset på Torsvikssvängen 1 finns denna perfekt planerade 3:a med balkong. Bostaden har nyligen disponerats om på ett mycket smart sätt och ger därmed två bra sovrum, kök, vardagsrum samt badrum. Därtill finns bra med förvaring både i form av rymlig klädkammare och garderober i anslutning till hall och badrum. Solig balkong som nås från vardagsrummet med fin vy över Lidingö. Lägenheten har ett övergripande bra skick med renoverat och fullutrustat kök, mörka skåp och luckor samt bra med förvaring. Härligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matplats. Badrum med dusch och tvättpelare. Här bor man i ett centralt läge på Lidingö med service och kommunikationer nära. Från Ropsten hoppar man av bussen på första stoppet efter bron och ska man mot stan kan man åka med valfri busslinje som går mot Ropsten. Matvarubutiker och allmän service finns nära med Lidingö centrum som nås på en 5 minuters promenad. Stabil bostadsrättsförening med låg belåning. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Robert Nilsson, vid frågor kring bostaden. Anmälan till visning sker via annonsen. Varmt välkomna!

 • Balkong
Herserudsvägen 9D, 2 tr, Herserud, Lidingö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Herserudsvägen 9D, 2 tr

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö

4 995 000 kr

83 m²

3 rum

4 717 kr/mån

60 181 kr/m²

På Herserudsvägen 9 D finns nu möjlighet att förvärva en välplanerad 3:a i ett fritt och ogenerat läge. Lägenheten är i behov av modernisering och här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel både avseende materialval och disposition. Härligt läge i fastigheten med fin utsikt från vardagsrum och kök mot Lidingöbron, Lilla Värtan samt vidare in mot stan med en rad landmärken i blickfånget. Välskött bostadsrättsförening där alla lägenheter har tillgång till garageplats som kan hyras ut i andra hand om man inte använder den själv. Därtill finns festlokal, övernattningslägenhet, två tvättstugor samt bastu och motionsrum i villa som ligger precis intill själva bostadshuset. Här bor man centralt på Lidingö med service och kommunikationer runt hörnet. Vid Torsviks Torg finns bland annat matvarubutiker (Coop samt Lidl), bageri, frisör och kemtvätt. Via en kort promenad nås Lidingö Centrum med en rad butiker av alla de slag. Goda kommunikationer mot stan med en rad busslinjer som stannar vid Torsvik för vidare färd mot Ropsten. Vackra promenad- och joggingstråk längs vattnet utmed Lidingös södra strand. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid frågor kring bostaden. Anmälan till visning sker via annonsen.

 • Balkong
 • Hiss
Torsvikssvängen 4 A, 1 tr, Torsvik, Lidingö kommun
Torsvikssvängen 4 A, 1 tr, Torsvik, Lidingö kommun, bild 2
Torsvikssvängen 4 A, 1 tr, Torsvik, Lidingö kommun, bild 3

Torsvikssvängen 4 A, 1 tr

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö

3 585 000 kr

50 m²

2 rum

2 890 kr/mån

71 700 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka personlig visning. Nu ges möjlighet att förvärva en smart planerad 2:a i Torsvik, närmare bestämt på Torsvikssvängen 4 A i fint hus från 1950. Lägenheten andas exklusivitet och stil då den är totalrenoverad med såväl nytt kök, badrum samt fräscha ytskikt. Här är bara att flytta in och njuta av ett boende i perfektion med bra förvaringsmöjligheter och ett flödande ljusinsläpp. Vardagsrummet, som här är lägenhetens hjärta, badar i ljus från stort fönsterparti i ett fritt läge samt även utgång till balkong i ett soligt läge. Rummet är ljust och rymligt samt har vacker fiskbensparkett i original från 50-talet. Intill vardagsrummet finns sovrummet med garderober samt ytterligare väggförvaring. Vidare finns ett renoverat kök med vita luckor och gott om förvaring. Kvalitativ maskinpark med integrerad kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd varmluftsugn och mikro. Matplats i köket för 2-4 personer. Exklusivt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Duschhörna, kommod med handfat samt WC. Gott om förvaring i hallen med flertalet garderober och snyggt klinkergolv i grått. Här bor man i ett utmärkt läge på Lidingö, en kort promenad från Lidingö Centrum där all service finns samlad. Vid Torsvik finns även matvarubutik, frisör, kemtvätt samt bageri. Utanför dörren passerar flera busslinjer mot Ropsten och här är bara att gå ut och ta första bästa buss. Härliga promenad- och joggingstråk längs vattnet i riktning mot Herserud samt Islinge. Stabil bostadsrättsförening med parkeringsplatser för de boende. En möjlighet är att förvärva bostaden fullt möblerad med dess smakfulla inredning. Ett smidigt sätt att kunna flytta rakt in! Välkomna att anmäla er till visning via Bjurfors.se samt kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Robert Nilsson, vid frågor kring bostaden.

 • Premium
 • Balkong
Fregattvägen 12, 2 tr, Bodal, Lidingö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 5 feb kl 12:15

Fregattvägen 12, 2 tr

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö

4 195 000 kr

72 m²

3 rum

3 185 kr/mån

58 264 kr/m²

VISAS 5 FEBRUARI KL 12:15-13:00. FÖR PRIVAT VISNING DESSFÖRINNAN - KONTAKTA MÄKLAREN På Fregattvägen 12 saluför vi nu en mycket effektiv 3:a med infälld balkong och en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Bostaden är renoverad och här är bara att flytta in och njuta av det fina läget. Planlösningen erbjuder kök och vardagsrum med fönster åt ena hållet. Från vardagsrummet nås balkongen i söderläge med sol stora delar av dagen. Fint kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp i vardagsrummet. Med fönster åt andra hållet finns två bra sovrum, det ena med garderober. Fräscht badrum som är helkaklat och utrustat med golvvärme, dusch och tvättmaskin. Rejäl klädkammare finns i anslutning till hallen. Läget på Lidingö är utmärkt med goda kommunikationer med såväl Lidingöbanan och buss mot Ropsten och vidare mot innerstan. Fina strövområden och joggingstråk längs Lidingös södra strand. Matvarubutik i form av ICA Kvantum samt Willys ligger nära och vid Dalénum, en kort promenad bort, finns Sats gym samt en härlig kajpromenad med restauranger. Stabil bostadsrättsförening med de stora renoveringarna bakom sig och där inget större just nu står för dörren. Parkeringsplatser finns för de boende, både med laddstolpe och utan. Välkomna att boka visning via Bjurfors.se samt kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Robert Nilsson, vid frågor kring lägenheten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5