Mäklare Robert Nilsson

Robert Nilsson

Om mig

Robert är civilekonom i grunden och har de senaste 15 åren arbetat som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad. Han beskrivs ofta som professionell, serviceinriktad, kunnig och kommunikativ i sina affärer. Just kommunikationen är något som han håller som extra viktigt. Alla parter ska hållas välinformerade om händelseutvecklingen affären igenom. En kommunikativ mäklare ger tryggare kunder som baserat på bra information är mer benägna att betala högre slutpris menar Robert.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dannemansvägen 2A, Hersby Åker, Lidingö kommun
  • Sön 2 jun kl 14:00

Dannemansvägen 2A

Lägenhet
Hersby Åker, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
8 500 000 kr
121 m²
5 rum
vån 1/2
3 781 kr/mån
70 248 kr/m²

På Hersby Åker och pittoreska Dannemansvägen ges nu tillfälle att förvärva en alldeles unik lägenhet i två plan och en total yta inredd för boende om 121 kvm. En lägenhet som kan likställas rakt av med att bo i ett radhus då man här får en egen trädgård, soliga altaner och egen parkeringsplats intill sitt boende. Underbar utemiljö med gräsmatta och plats för utemöbler och loungegrupp på två olika altaner i soliga lägen. Här kan man umgås med familj och vänner och varva ute- och innemiljö på ett underbart sätt. Bostaden inrymmer på entréplanet vardagsrum och kök i öppen disposition varifrån man via en mindre trappa når utemiljön med altan ut mot den privata trädgården. Entréplanet har också två sovrum, badrum samt hall med garderober. Nedre plan har två sovrum, klädkammare, tvättstuga samt ytterligare ett badrum. Nedre planet har en separat entré då detta en gång i tiden varit en lokal som senare inkluderats med lägenheten ovan. Arean är uppdelad i 84 kvm BOA och 47 kvm BIA (varav 37 kvm inrett för boende och 10 kvm garage). Barnvänligt område med direkt närhet till fantastisk natur, lekplatser, bollplaner, skolor, förskolor samt bra kommunikationer mot Lidingö Centrum och vidare mot Ropsten. Fastigheten som bostadsrättsföreningen äger ingår i samfällighetsförening vars huvudsakliga uppgift är uppvärmningen via fjärrvärme, skötsel av trädgårdsyta på husens baksida samt fiberbredband. Kostnadseffektivt boende med låga driftskostnader med fjärrvärme som värmekälla. Lägenheten ingår i bostadsrättsföreningen Plöjaren 10 som huserar med tre enheter på gaveln i denna radhuslänga. Föreningen äger fastigheten Plöjaren 10 som är en av tio fastigheter i längan. Hersby Åker byggdes på 50-talet och bedöms idag som kulturhistoriskt intressant för dess fina placering i terrängen, omsorg i materialval, detaljutformning och färgsättning. För utformningen och planeringen av området anlitades arkitekten Holger Blom, senare stadsträdgårdsmästare i Stockholm. Mycket arbete lades ner på att studera radhusmiljöer i Danmark och England med betydande tradition gällande denna bebyggelseform. För färgsättning av till exempel fönster tog Holger Blom hjälp av kollegor från konstakademin. Valet av tegel som fasadtyp, var ovanligt för denna tid då det för tiden mera betraktades som ett fabriksbyggnadsmaterial och inte var ”fint nog”. Arkitekt Blom valde ändå tegel för dess underhållsfrihet, något vi kan vara glada för idag och som ger längorna en stor portion charm och karaktär. Varmt välkomna på visning, boka gärna in er via annonsen. För frågor, kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Robert Nilsson.

  • Plus
  • Uteplats
Banérgatan 39, Östermalm, Stockholms kommun
Banérgatan 39, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Banérgatan 39, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Banérgatan 39

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
6 950 000 kr
112 m²
4 rum
vån -1/6
3 056 kr/mån
62 054 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA PERSONLIG VISNING. På attraktiva Banérgatan har vi nöjet att förmedla en spännande och annorlunda lägenhet med en total bruksarea om hela 112 kvm, fördelat på två våningsplan. Unik möjlighet att kunna bo på attraktiv Östermalms adress på hela 112 kvm till priset av en för området ordinär 2:a. Här erbjuds stora möjligheter att skapa sitt eget och sätta sin prägel på ett boende som kan bli riktigt häftigt och där man får fantastiskt mycket prisvärt boende för pengarna på en utmärkt adress i Stockholm. Skuldfri förening med låga månadsavgifter. Bostadens entréplan nås en trappa ner från gatunivån och här erbjuds ett stort vardagsrum med fönster upptill mot gatan. Takhöjd om ca 2,7 meter på entréplan och överlag en tuff känsla, här är New York feelingen påtaglig! Rejält vardagsrum där man låtit bygga ett extra sovrum i ena delen, vill man hellre ha hela entréplanet till ett större vardagsrum så är det enkelt ordnat. Intill vardagsrummet finns kök och en stor matplats med platsbyggda bänkar. Helkaklat badrum med badkar. Ljusa golv och målade väggar. Från hallen nås via en trappa det nedre planet som idag inrymmer två sovrum, det ena med garderober. Lägenheten mäter 112 kvm och är fördelad på 73 kvm på entréplan och 39 kvm på nedre plan. Den totala ytan är i sin helhet att betrakta som BIA (biarea) då den är under marknivå. Utmärkt förening som är skuldfri och med en stark kassa per senaste balansdagen. Föreningen upplåter 40 lägenheter varav en kvarvarande hyresrätt samt även en hyreslokal. Här finns en vacker innergård med sittgrupp, en innergård som man har snabb access till via den bostad som nu förmedlas. Vacker fastighet från 1923 med fina trapphus och charmiga detaljer. Läget på Östermalm kan knappast bli bättre. En kort promenad bort ligger Fältöverstens galleria med matvarubutiker, Systembolag och alla tänkbara butiker. Här finns också T-bana Karlaplan. Härliga promenad- och joggingstråk på Ladugårdsgärdet och hela Djurgården som ligger nära. Välkommen på visning och kontakta gärna fastighetsmäklaren vid frågor om bostaden och föreningen.

  • Premium
  • Hiss
Kräftvägen 8, Kyttinge, Lidingö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 2 jun kl 12:15
Kräftvägen 8, Kyttinge, Lidingö kommun, bild 2
Kräftvägen 8, Kyttinge, Lidingö kommun, bild 3

Kräftvägen 8

Villa
Kyttinge, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
15 700 000 kr
197 + 42 m²
7 rum
781 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva ett rymligt hus i attraktiva Kyttinge med vatten och natur inpå knuten. Huset som mäter en total boarea om 197 kvadratmeter disponeras om sju rum och kök i två plan med solig tomt, altan och pool. Lugnt och harmoniskt läge med sjöutsikt och utmärkt solläge där tomten vetter i syd/väst med möjlighet till sol hela dagarna. Garage med plats för två bilar samt även rejäl uppfart med bilparkering. Från garaget finns möjlighet att öppna upp med dörr för en smidig groventré till huset. Högt och insynsskyddat läge med inbjudande tomt som stoltserar med två stora lönnar, altan, pool, växthus/orangeri och uteplats. Tyst och rogivande läge med gångavstånd till badplats vid Sticklingebadet. Tänk att från sitt eget hus kunna ta badrocken och badtofflorna för såväl uppfriskande morgonbad som avsvalkande kvällsbad om somrarna - tämligen unikt! Huset, som är ett Eurohus, är byggt år 1979 och har bebotts av samma ägare sedan dess. Idag har huset ett moderniseringsbehov då det till stora delar är i originalskick. Därav finns en stor möjlighet att sätta sin egen prägel och göra detta till ett riktigt drömboende. Läget är verkligen helt fantastiskt! I Kyttinge bor man med promenadavstånd till fina bad och med vackra naturområden precis inpå knuten. Snöra på dig joggingskorna och du är på Lidingöloppsspåret på en minut. Fina promenadstråk längs vattnet, fotbollsplan samt nyrenoverad lekplats i området. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Robert Nilsson, vid frågor om fastigheten.

  • Premium

Visar alla 3