Mäklare Robert Nilsson

Robert Nilsson

Om mig

Robert är civilekonom i grunden och har de senaste 15 åren arbetat som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad. Han beskrivs ofta som professionell, serviceinriktad, kunnig och kommunikativ i sina affärer. Just kommunikationen är något som han håller som extra viktigt. Alla parter ska hållas välinformerade om händelseutvecklingen affären igenom. En kommunikativ mäklare ger tryggare kunder som baserat på bra information är mer benägna att betala högre slutpris menar Robert.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Banérgatan 39, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj
Banérgatan 39, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Banérgatan 39, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Banérgatan 39

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
6 950 000 kr
112 m²
4 rum
vån -1/6
3 056 kr/mån
62 054 kr/m²

JUSTERAT PRIS - 7 495 000 SEK VISAS SÖNDAG 21 APRIL KL 14:30-15:15 På attraktiva Banérgatan har vi nöjet att förmedla en spännande och annorlunda lägenhet med en total bruksarea om hela 112 kvm, fördelat på två våningsplan. Unik möjlighet att kunna bo på attraktiv Östermalms adress på hela 112 kvm till priset av en för området ordinär 2:a. Här erbjuds stora möjligheter att skapa sitt eget och sätta sin prägel på ett boende som kan bli riktigt häftigt och där man får fantastiskt mycket prisvärt boende för pengarna på en utmärkt adress i Stockholm. Skuldfri förening med låga månadsavgifter. Bostadens entréplan nås en trappa ner från gatunivån och här erbjuds ett stort vardagsrum med fönster upptill mot gatan. Takhöjd om ca 2,7 meter på entréplan och överlag en tuff känsla, här är New York feelingen påtaglig! Rejält vardagsrum där man låtit bygga ett extra sovrum i ena delen, vill man hellre ha hela entréplanet till ett större vardagsrum så är det enkelt ordnat. Intill vardagsrummet finns kök och en stor matplats med platsbyggda bänkar. Helkaklat badrum med badkar. Ljusa golv och målade väggar. Från hallen nås via en trappa det nedre planet som idag inrymmer två sovrum, det ena med garderober. Lägenheten mäter 112 kvm och är fördelad på 73 kvm på entréplan och 39 kvm på nedre plan. Den totala ytan är i sin helhet att betrakta som BIA (biarea) då den är under marknivå. Utmärkt förening som är skuldfri och med en stark kassa per senaste balansdagen. Föreningen upplåter 40 lägenheter varav en kvarvarande hyresrätt samt även en hyreslokal. Här finns en vacker innergård med sittgrupp, en innergård som man har snabb access till via den bostad som nu förmedlas. Vacker fastighet från 1923 med fina trapphus och charmiga detaljer. Läget på Östermalm kan knappast bli bättre. En kort promenad bort ligger Fältöverstens galleria med matvarubutiker, Systembolag och alla tänkbara butiker. Här finns också T-bana Karlaplan. Härliga promenad- och joggingstråk på Ladugårdsgärdet och hela Djurgården som ligger nära. Välkommen på visning och kontakta gärna fastighetsmäklaren vid frågor om bostaden och föreningen.

  • Premium
  • Hiss
Kräftvägen 8, Kyttinge, Lidingö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kräftvägen 8, Kyttinge, Lidingö kommun, bild 2
Kräftvägen 8, Kyttinge, Lidingö kommun, bild 3

Kräftvägen 8

Villa
Kyttinge, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
15 900 000 kr
197 + 42 m²
7 rum
781 m² tomt

VISAS SÖNDAG 21 APRIL KL 16:00-16:30 - VÄLKOMNA! Unikt tillfälle att förvärva ett rymligt hus i attraktiva Kyttinge med vatten och natur inpå knuten. Huset som mäter en total boarea om 197 kvadratmeter disponeras om sju rum och kök i två plan med solig tomt, altan och pool. Lugnt och harmoniskt läge med sjöutsikt och utmärkt solläge där tomten vetter i syd/väst med möjlighet till sol hela dagarna. Garage med plats för två bilar samt även rejäl uppfart med bilparkering. Från garaget finns möjlighet att öppna upp med dörr för en smidig groventré till huset. Högt och insynsskyddat läge med inbjudande tomt som stoltserar med två stora lönnar, altan, pool, växthus/orangeri och uteplats. Tyst och rogivande läge med gångavstånd till badplats vid Sticklingebadet. Tänk att från sitt eget hus kunna ta badrocken och badtofflorna för såväl uppfriskande morgonbad som avsvalkande kvällsbad om somrarna - tämligen unikt! Huset, som är ett Eurohus, är byggt år 1979 och har bebotts av samma ägare sedan dess. Idag har huset ett moderniseringsbehov då det till stora delar är i originalskick. Därav finns en stor möjlighet att sätta sin egen prägel och göra detta till ett riktigt drömboende. Läget är verkligen helt fantastiskt! I Kyttinge bor man med promenadavstånd till fina bad och med vackra naturområden precis inpå knuten. Snöra på dig joggingskorna och du är på Lidingöloppsspåret på en minut. Fina promenadstråk längs vattnet, fotbollsplan samt nyrenoverad lekplats i området. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Robert Nilsson, vid frågor om fastigheten.

  • Premium
Melodislingan 14, Gärdet, Stockholms kommun

Melodislingan 14

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
11 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 4/6
7 599 kr/mån
119 950 kr/m²

VISAS 14 APRIL KLOCKAN 13:00-13:45 - VÄLKOMNA! Välkommen till detta bekväma och bekymmersfria boende på Melodislingan 14 i förening med såväl conciergeservice, lounge, gym, gästlägenhet, konferensrum och festlokal i fastigheten. Spännande koncept som erbjuder hjälp och samhörighet i vardagen via de tjänster som conciergeupplägget erbjuder med bemannad reception med uppgift att serva de boende. Till lägenheten följer en specifik garageplats att hyra om man så önskar. Garaget har direktaccess från hissen. Lägenheten, som värms upp med vattenburen golvvärme, är ljus och luftig på fyra trappor med stor balkong som nås från lägenhetens vardagsrum. Härifrån ges ett bra solläge och vy mot innergård i riktning Musikhögskolan. Öppen och sällskapsvänlig disposition mellan vardagsrum och kök med sittplats vid bar mot köket. Kök från erkända Siematic med mörka skåp och luckor samt maskinell utrustning från Miele. Tre bra sovrum i fil, alla med fönster mot park i ett högt och ogenerat läge med vy mot Kaknästornet. Två badrum, det stora med WC, tvättmaskin, torktumlare samt badkar, det andra med dusch och WC. Bra förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt en klädkammare i anslutning till hallen. Flera caféer och restauranger finns i närheten och en kort promenad ner till Östermalmstorg och Stureplan. Bra kommunikationer med tunnelbanenedgång inom en minuts promenad samt flertalet busslinjer runt hörnet. Alla i familjens aktiviteter finns inom gångavstånd från bostaden såsom; Kungliga tennishallen, Östermalms IP, GIH, Musikhögskolan, Stadion och Lill Jansskogen. Följer man Valhallavägens allé nås Ladugårdsgärdet och hela Djurgårdens härliga natur finns till förfogande. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Robert Nilsson, vid frågor. Anmälan till visning görs via Bjurfors.se. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3