Nyproduktion

Järntorgsgatan 4

Göteborgs kommun Se på karta

12 245 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,8 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
7 av 7, hiss finns
Avgift
4 089 kr/mån
Pris/m²
159 440 kr/m²
Nyproduktion

Högst upp i huset på Järntorgsgatan 4 ligger denna läckra takterrass-trea. Med både balkong och terrass om ihop ca 24 kvm och med en takhöjd om hela 2.75 meter är detta troligen en av av Göteborgs häftigaste trerummare. Terrass åt väster och balkong åt öster för både bra morgon-och kvällssol. Terrassen i front-row på Järntorgsgatan med utblick över allt spännande i Göteborgs nya heta område.
77 välplanerade och lyxiga kvadratmeter med bl a köksinredning från Kvänum Kök och granitkeramik och kalksten i badrummet. Golvvärme under den enstaviga och vitlaserade ek-parketten fulländar denna varma ombonade och lyxiga känsla. Fönster och innerdörrar är hela 2.40 meter höga vilken skapar en ljus och spännande känsla i detta läckra Penthouse.

Garanterad garageplats under huset erbjuds att hyra, med access via bilhiss från Brogatan. Egen parkering inomhus i denna del av staden är ovanligt. Ett cityhem att trivas i och vara stolt över.

På denna historiska mötesplats, mitt i Göteborg, kan vi nu presentera ett unikt projekt med ett 60-tal nya lägenheter, som knyter samman Linnéstaden och Kungshöjd. Gestaltningen av huset har hämtats från de många vackra fastigheterna i närmiljön och är tänkt att skapa livskvalitet i form av bra bostäder med varierade och personliga planlösningar. Speciella bostäder för dem som vill bo på en speciell plats.
Bostäderna är funktionella och moderna med egen karaktär och tidlös elegans, gedigna material, varmt välkomnande färger och omsorg om detaljerna. Allt andas kvalitet och omtanke. Inredningen präglas av samma tanke som exteriören, att det ska vara gediget, hållbart och långsiktigt, samtidigt som det är praktiskt och funktionellt. En mild och harmonisk färgpalett, med ljusa nyanser av kittvitt och varmgråa toner, kompletterat med detaljer i bland annat mörkt trä, grå kalksten och ljust kakel med hantverkskänsla. Modernt, men med en flirt åt historien.
Bostädernas många höga fönster ger ett välkommet ljusinsläpp. Dagsljuset förstärker rummens ljusa en-stavs ekparkettgolv och innerdörrar med en höjd på hela 2.4 meter ger en känsla av rymd och hemtrevnad.
Fönsterinfattningar, specialhyvlade nätta golvsocklar, innerdörrar och radiatorer är målade i en specialframtagen ”greige” sandkulör, istället för standardvitt. Den kontrasterar fint mot den brutna vita väggfärgen i rummen. Fönsterbänkarna är i borstad grå kalksten, ett material som återkommer även i badrummen. De lyxiga köken levereras av Kvänum och de domineras av varma naturmaterial såsom rökt ek och mattslipad kalksten. Kökens underskåp av mörk ek skapar en kontrast mot de ljusare överskåpen och ger en karaktär åt hela köket. En vacker möbel i sig som får ta plats.

Boka ett möte med vår mäklare för mer information.

Inflyttning sommaren 2023.

Läs mer om bostaden

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.