Nytt Hem Sverige AB

Nytt Hem Sverige AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karlavagnsgatan 1, Lgh 1409 - Atmosfär, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Tor 18 apr kl 10:00
Karlavagnsgatan 1, Lgh 1409 - Atmosfär, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlavagnsgatan 1, Lgh 1409 - Atmosfär, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlavagnsgatan 1, Lgh 1409 - Atmosfär

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
3 085 500 kr
50 m²
2 rum
vån 5/17
3 533 kr/mån
61 710 kr/m²

2:a med balkong - Inflyttningsklar! Boka visning redan idag av denna trevligt planerade 2:a med balkong i västerläge mot innegården. Atmosfär är beläget mitt i Karlastaden på Lindholmen. Hela 2,70 meter i takhöjd, helkaklat badrum med dusch, kommod, spotlights och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Gemensam takterrass. Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror och induktionshäll. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös, hela 2,70 meter. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt. Inflyttning pågår, flexibelt tillträde. Fastigheten byggs efter miljömärkning Svanen vilket ger rabatt på Bolån, s k Gröna Bolån. Läs mer på https://www.svanen.se/ . Välkommen till Karlastaden Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden. En levande stad som syns på håll med det 245 meter höga Karlatornet som landmärke och granne. Just nu växer Atmosfär fram, 17 våningar och 125 moderna och välplanerade lägenheter som rymmer hela livet. Karlastaden växer med bostäder, kontor, affärer, skolor, vårdcentral, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla, singlar, par och familjer, unga som gamla. Bara tio minuter med kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Här är det lätt att leva. Du tar dig snabbt in till ex Göteborgs centrum med både färja och buss, men har du ändå behov av bil så finns garage under huset. Serneke bygger åt Tosito ”Det är en väldigt spännande ny del av staden som växer fram. Det är roligt att se att det är full fart på byggnationen i området och inte minst att Karlatornet snabbt klättrar uppåt. Atmosfär växer fram på ett attraktivt läge mitt på Lindholmen. Det blir ett hus med omsorgsfull gestaltning och välplanerade lägenheter. En plats där det är lätt att känna hemkänsla, en egen trygg plats för avkoppling med vänner och familj.” Läs mer om denna och övriga bostäder under projektet Atmosfär på www.tosito.se/atmosfar

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Fridensborgsvägen 111, Järvastaden, Solna kommun

Fridensborgsvägen 111

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
6 795 000 kr
119 m²
6 rum
vån 2/6
7 346 kr/mån
57 101 kr/m²

Sällsynt 6a med möjlig uthyrningsdel! Här finns chansen att förvärva en av Brf Strandviolens få sexrummare som förutom uthyrningsdel erbjuder balkong, spansk balkong och hela tre badrum! I anslutning till entrén finns en möjlig uthyrningsdel om 11 kvm med skjutdörrsgarderob och badrum med dusch! Här finns möjlighet att själv bygga pentry och på så sätt skapa en självständig uthyrningsdel. I hallen är en vägg med en andra entrédörr uppsatt för att avgränsa uthyrningsdelen med övriga utrymmen i lägenheten. Även uthyrningsdelen har en dörr med lås. Stilrent och väldisponerat kök som öppnar upp sig med sin bardisk mot vardagsrummet där den spanska balkongen med dubbeldörrar nås. Från master bedroom nås en rymlig balkong som vetter mot den mysiga innergården. Förvaringsmöjligheter i både garderober och flertalet skjutdörrsgarderober. Genomgående fina och gedigna materialval i detta nyproducerade boende. Detta boende är perfekt för den stora familjen eller för den som har tankar om ett generationsboende eller att hyra ut för att få en extra intäkt. Tillträde flexibelt! I Järvastaden är det nära till allt! Naturen runt knuten, bussar och pendeltåg i närheten och för den bilburne kommer man snabbt ut på E18 och E4. Med pendeltåg från Ulriksdals station ca 1 km bort tar man sig in till Stockholm Central på 10 minuter. Precis utanför Strandviolen finns det busshållplatser där buss 540 och 505 bl a går till Ulriksdals station, Bergshamra Centrum (T-bana röda linjen) och Solna Centrum (T-bana blåa linjen). I området finns det även flertalet skolor och förskolor. Granne med Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat och inte långt borta finns Edsviken med härliga promenadstråk. I närliggande Bergshamra ligger Ulriksdals Värdshus och Ulriksdal slott med dess vackra omgivningar. En kort promenad från lägenheten ligger populära Mulle Meck-parken med massor av roligt för de minsta. I Järvastaden finns den närservice som kan tänkas behövas med bl a ICA, gym, frisör och restauranger. I närheten ligger även Mall of Scandinavia där det mesta man önskar sig finns.

 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 111, Järvastaden, Solna kommun

Fridensborgsvägen 111

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
6 495 000 kr
131 m²
4 rum
vån 1/6
7 748 kr/mån
49 580 kr/m²

Nyproducerad och spatiös fyrarummare med hörnbalkong mot väster och två badrum! Observera att lägenheten är registrerad som 5 rok och möjlighet finns att få den återställd med ett extra sovrum utan kostnad om så önskas (se alternativ planlösning)! Tack vare gavelläget, flertalet fönsterpartier och det öppna sambandet mellan kök och vardagsrum kan ljuset röra sig fritt. Härifrån nås hörnbalkongen i västerläge. I det rymliga köket med gott om arbetsytor och förvaring finns även en bardel mot vardagsrummet. Tre bra sovrum varav ett med en separat klädkammare och ett med skjutdörrsgarderob. I den stora inre hallen finns det plats att uppföra ytterligare förvaring i form av klädkammare eller garderober. Eller varför inte använda som ett sällskapsrum eller bibliotek. Flexibelt tillträde! I Järvastaden är det nära till allt! Naturen runt knuten, bussar och pendeltåg i närheten och för den bilburne kommer man snabbt ut på E18 och E4. Med pendeltåg från Ulriksdals station ca 1 km bort tar man sig in till Stockholm Central på 10 minuter. Precis utanför Strandviolen finns det busshållplatser där buss 540 och 505 bl a går till Ulriksdals station, Bergshamra Centrum (T-bana röda linjen) och Solna Centrum (T-bana blåa linjen). I området finns det även flertalet skolor och förskolor. Granne med Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat och inte långt borta finns Edsviken med härliga promenadstråk. I närliggande Bergshamra ligger Ulriksdals Värdshus och Ulriksdal slott med dess vackra omgivningar. En kort promenad från lägenheten ligger populära Mulle Meck-parken med massor av roligt för de minsta. I Järvastaden finns den närservice som kan tänkas behövas med bl a ICA, gym, frisör och restauranger. I närheten ligger även Mall of Scandinavia där det mesta man önskar sig finns.

 • Balkong
 • Hiss
Tränsgatan 2, Täby Park, Täby kommun

Tränsgatan 2

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
2 895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
1 321 kr/mån
82 714 kr/m²

Mycket ljus och rymlig ägarlägenhet högst upp i huset med balkong mot väster, snedtak med takfönster och väldigt låg månadskostnad! Gott om plats för möblemanget och naturlig plats för sängen under takfönstret. Sobert kök med luckor i sandbeige ton och integrerade vitvaror. Stort och stilrent inrett badrum med dusch, kombimaskin och förvaringsmöjligheter i väggskåp och kommod. Klädförvaring kan ske i flertalet garderober. Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillträde flexibelt. Mycket bra läge i Täby park med närhet till Roslagsbanan, bussar, Täby Centrum, badmöjligheter, sportaktiviteter och så mycket mer.

 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Södra vägen 43, Kvarnholmen, Nacka kommun
Södra vägen 43, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 43, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 43

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
7 450 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/6
5 756 kr/mån
95 513 kr/m²

Sällsynt och påkostat boende vid vattnet på Kvarnholmen fylld med smakfulla och praktiska tillval och med en oslagbar uteplats/terrass om ca 47 kvm! Terrassen är ett härligt extrarum under den varmare årstiden. Öppet mellan vardagsrummet och det smakfullt utvalda köksinredningen med dimgröna luckor och bänkskiva i kompositsten. Tack vare gavelläget och alla fönsterpartier släpps mycket ljus in och härifrån nås den enorma uteplatsen/terrassen med egen plantering från två altandörrar. Stilrent badrum även det med noga utvalda tillval, två bra sovrum med isolerade och ljudreducerande mellan väggar. Det större sovrummet har en separat klädkammare med fönster. Praktiskt klinkergolv vid entrén och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar i hallen. Vackert vitlaserad enstavsparkettgolv i hela lägenheten. Detta är även ett intelligent hem - välkomnas av ett upplyst hem när du kommer hem, rörelsestyrd belysning i badrummen, släck all belysning och stäng av apparater med ett knapptryck, smarta högtalare och mycket mer. Styr ditt hem med en app eller rösten och möjlighet att skapa nya scenarier och funktioner. För mer information om JMs intelligenta hem, se https://www.jm.se/nyproduktion/intelligenta-hem/ Se även tillvalslistan för övrig inredning. Fastigheten ligger i suterräng. Från Södra Vägens sida sätt är lägenheten belägen på våning 4 och från ingången på baksidan av fastigheten på entréplanet. Till lägenheten hör ett källarförråd. Inflyttningsklart! Tillträde flexibelt. Kontakta mäklaren för mer information samt visning! Här på historiska Kvarnholmen utvecklas en ny levande stadsdel omgiven av vatten, en riktig idyll att trivas i. Här finns bostäder blandat med närservice, arbetsplatser, restauranger, skola och kultur. Närhet till Nacka Forum, city och kommunikationer. Varför inte ta SL-båten in till stan? Planerad trafikstart år 2030 för förlängningen av tunnelbanans blåa linjen till Nacka. För mer information om planerna för området, besök: https://www.jm.se/stockholm-lan/nacka-kommun/kvarnholmen/

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Generalsgatan 38 (lgh 1001), Barkarbystaden, Järfälla kommun

Generalsgatan 38 (lgh 1001)

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
1 990 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/6
1 074 kr/mån
68 621 kr/m²

Ägarlägenhet med låg avgift och möjlighet att hyra ut! Kan även köpas av företag. Snabb inflyttning möjlig. Bli först att flytta in i denna nyproducerade, kvadratsmarta ägarlägenhet. Perfekt förstalägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning med sovalkov plats för dubbelsäng. Fransk balkong med utsikt mot grönområde. Lägenhet med fina materialval och inredning i snygg design, fullt utrustat kök och wc/duschrum med egen tvättutrustning. Förråd i husets källarplan tillhör bostaden och innergården är privat för de boende. Här bor du ett stenkast från nya tunnelbanan som beräknas vara klar 2027 i ett kvarter med närhet till allt - service, shopping och vacker natur. Ägarlägenhet kan även köpas i företaget. Välkommen hem!

 • Hiss
 • Äganderätt
Boulevarden 81, 1 tr (lgh 1106), Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 81, 1 tr (lgh 1106)

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
1 995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/5
2 418 kr/mån
58 676 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna mycket fina lägenhet på 1 rum och kök med stor balkong! Öppen och trevlig planlösning med stora fönsterpartier som ger härligt ljus åt bostaden. Väl tilltagen balkong på ca 10,5 kvm i fritt läge utan insyn. Väldisponerad yta med plats för allt som behövs. Här bor du mycket bra läge i Täby park med närhet till Roslagsbanan, bussar, Täby Centrum, badmöjligheter, sportaktiviteter och så mycket mer. Snabb inflyttning möjlig. Välkommen till ett hem att trivas i ! Hall med förvaringsmöjligheter i befintlig garderob. Klassiskt och stilrent badrum med kaklade väggar och golv i ljusgråa nyanser, kommod med spegelskåp och belysning ovanför samt duschväggar av klarglas. Här finns även egen tvättutrustning i form av en kombimaskin med arbetsbänk och vägghängda skåp ovanför med belysning och eluttag under. Spotlights i taket med dimmerfunktion samt att det är förberett för handdukstork. Kök med matplats och vardagsrum med plats för såväl säng som soffgrupp i en öppen planlösning. Fullt utrustat kök med vita släta luckor från Marbodal med kromade handtag och bänkskiva av laminat. Rostfri kyl/frys, induktionshäll med fläkt ovanför och inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin, allt från Siemens. Infällda spotlights med dimmer som bänkbelysning och gott om uttag vid köksbänken. I köksdelen får man även plats med ett matbord för socialt umgänge eller middag med familj och vänner. I den andra delen av rummet har du plats för soffgrupp / säng samt förvaring i två befintliga garderober i en alkov, en flexibel yta för antingen arbetsplats eller klädkammare. Från detta rum har man utgång till den generösa och väl tilltagna balkongen på ca 10,5 kvm som under den varmare årstiden upplevs som ett härligt "extra-rum". En balkong fri från insyn och med gott om plats för utemöbler samt att det finns belysning och eluttag. I bostaden ligger ett vitpigmenterat mattlackat ekparkettgolv och väggarna är målade i en bruten vit kulör. Lägenheten är utrustad med baspaket "SmartaHem" vilket bl a innebär att man via en app kan styra dimbara taklampor, se om balkongdörren är stängd och få notis om brandvarnaren går igång när du inte är hemma. Säkerhetsdörr i motståndsklass 2 med Yale doorman kodlås. Till lägenheten hör ett källarförråd. Är du studerande och kan visa upp ett studentintyg? Då bjuder Skanska på månadsavgiften från din tillträdesdag fram till 31/5 2024 Kvartetet har en mycket fin och mysig innergård med bänkar och bord, planteringar och odlingslådor samt ytor för lek. Gården upplevs vara en privat gård då man inte kan gena och gå tvärs över gården vilket i sig bidrar till en ökad trivsel. Föreningen har även två gemensamma takterrasser som de boende får disponera. Brf Scilla är ett netto-nollenergihus vilket innebär att huset kommer att generera lika mycket förnybar primärenergi som det förbrukar. Fastigheten far bland annat solceller på taken, effektiva fönster och bra isolering. Stort fokus har hållits på hållbarhet och stora krav ställts på energiförbrukning och produktion. Läs gärna mer om Brf Scilla 1 på följande hemsida: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/stockholm/taby-park/scilla/ Läs mer om SmartaHem - https://bostad.skanska.se/skanska-smartahem/ För mer information om området kring Täby Park, besök följande hemsida: https://taby-park.se/utforska-taby-park/ Skanska Sverige AB garanterar i en separat räntegaranti att ersätta föreningen för räntekostnader överstigande en ränta o

 • Balkong
 • Hiss
Karlavagnsgatan 1, Lgh 1507 - Atmosfär, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Tor 18 apr kl 10:00
Karlavagnsgatan 1, Lgh 1507 - Atmosfär, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlavagnsgatan 1, Lgh 1507 - Atmosfär, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlavagnsgatan 1, Lgh 1507 - Atmosfär

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
2 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6/17
2 764 kr/mån
64 559 kr/m²

1:a mitt i Karlastaden på Lindholmen. Bli den första att bo i lägenheten, helt nybyggt! Genomtänkt med hela 2,70 meter i takhöjd. Helkaklat badrum med dusch, kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, spotlights. Smart förvaring. Gemensam takterrass. och mycket mer. Inredningen i bostaden är av hög kvalité och med smarta funktioner. Det stilrena köket går i ljusgrått och kommer från Marbodal. Det har bland annat rostfria vitvaror, varmluftsugn och induktionshäll. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och här finns spotlights i taket, vattenburen golvvärme. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös, hela 2,70 meter. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt. Brf Atmosfär är svanenmärkt, vilket ger rabatt på ditt bolån, sk. "grönt bolån". Inflyttning pågår, flexibelt tillträde. Välkommen till Karlastaden Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden. En levande stad som syns på håll med det 245 meter höga Karlatornet som landmärke och granne. Just nu växer Atmosfär fram, 17 våningar och 125 moderna och välplanerade lägenheter som rymmer hela livet. Karlastaden växer med bostäder, kontor, affärer, skolor, vårdcentral, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla, singlar, par och familjer, unga som gamla. Bara tio minuter med kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Här är det lätt att leva. Du tar dig snabbt in till ex Göteborgs centrum med både färja och buss, men har du ändå behov av bil så finns garage under huset. Serneke bygger åt Tosito ”Det är en väldigt spännande ny del av staden som växer fram. Det är roligt att se att det är full fart på byggnationen i området och inte minst att Karlatornet snabbt klättrar uppåt. Atmosfär växer fram på ett attraktivt läge mitt på Lindholmen. Det blir ett hus med omsorgsfull gestaltning och välplanerade lägenheter. En plats där det är lätt att känna hemkänsla, en egen trygg plats för avkoppling med vänner och familj.” Läs mer om denna och övriga bostäder under projektet Atmosfär på www.tosito.se/atmosfar

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
 • Energieffektiv
Mariehällsvägen 30K, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Mariehällsvägen 30K

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
4 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/8
4 817 kr/mån
70 352 kr/m²

I denna 3:a får du det mesta - belägen högt upp i huset med kvällssol och utsikt över Bällstaån. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster med fri utsikt och utgång till stor balkong om 14 kvm med utsikt över Bällstaån. Stor sällskaps del om hela 31 kvm. Två sovrum om 12 kvm respektive 10 kvm med gott om förvaring via klädkammare. Lägenheten har ett stort WC/badrum. Inredningsstilen i lägenheten heter solid (se katalogen under dokument.) I denna lägenhet bor du bekvämt och modernt med bara några hundra meter till mysiga Sundbyberg som har både t-bana, tvärbana och buss att erbjuda. I kvarteren runtomkring finns gott om butiker, restauranger och fina Signalfabriken. Nytta, nöje och allt annat du behöver finns på promenadavstånd. Stockholm city är aldrig mer än tio minuter bort. Lägenheten är nyproducerad och säljs på ritning med tillträde från i början av maj då den är under produktion.

 • Balkong
 • Hiss
Mariehällsvägen 30B (lgh 1003), Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Mariehällsvägen 30B (lgh 1003)

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
6 495 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/7
6 927 kr/mån
55 513 kr/m²

Välplanerad femrumslägenhet med väl utnyttjade ytor. Lägenheten är klar för tillträde i april 2024. Rymlig hall med plats för avhängning, flertalet garderober samt plats för en kontorsdel. Från hallen når du även alla sovrum som ligger mot innergården samt både badrum och gäst-WC. Fönster åt tre håll, en vardagsrumsdel med öppen planlösning mot köket med utgång till en stor balkong i sydvästläge om ca. 16kvm. Köket är välutrustat med alla som behövs. En lägenhet i ett plan som passar många familjer oavsett behov! Denna bostad kommer utrustas med inredningskoncept Säsong - Besqabs moderna inredningslinje. Här går tonen i beige nyanser och färgsättningen går ton i ton genom hela bostaden. Kök från Vedum med luckor i sandbeige, med en laminerad bänkskiva i samma färgskala. Vitvarorna från Electrolux är uppgraderade till rostfritt och på golvet ligger en ekparkett. Badrummet går i grått med ljusgråa stora klinkerplattor och ett ljusgrått klinkergolv. Läs mer om Säsong på projektets hemsida. Här bor du nytt och bekvämt på gångavstånd till Sundbyberg centrum med både t-bana, tvärbana, buss och pendeltåg att erbjuda. I kvarteren runtomkring finns gott om butiker, restauranger och Signalfabriken. Nytta, nöje och allt annat du behöver finns på promenadavstånd. Stockholm city är aldrig mer än tio minuter bort.

 • Balkong
 • Hiss
Generalsgatan 36, 3tr (lgh 71304), Barkarbystaden, Järfälla kommun

Generalsgatan 36, 3tr (lgh 71304)

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
3 295 000 kr
53 m²
3 rum
vån 3/5
1 788 kr/mån
62 170 kr/m²

Ägarlägenhet! Vill du bo med ökad frihet och flexibilitet eller köpa som juridisk person? Äntligen har du möjligheten att förvärva en ägarlägenhet i Barkarbystaden. Välplanerad hörntrea med sovrum på varsin sida om det kombinerade köket/vardagsrummet med fina ljusinsläpp och fönster i flera väderstreck. Balkong i öster mot Generalsgatan och naturen på andra sidan. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Södra vägen 39, Kvarnholmen, Nacka kommun

Södra vägen 39

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
4 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 7/8
4 020 kr/mån
89 255 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information, bilder samt visning! Underbar utsikt och eftermiddags/kvällssol! Högt belägen tvårummare (våning 7) på mysiga Kvarnholmen med balkong som vetter mot sydväst och utsikt över Svindersviken. Välplanerat med kök och vardagsrum i öppen planlösning och fönster i två väderstreck, mysigt sovrum och stilrent badrum. Flera förvaringsmöjligheter i olika garderobslösningar. Genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillträde från april 2024. Lägenheten är under produktion. Här på historiska Kvarnholmen utvecklas en ny levande stadsdel omgiven av vatten, en riktig idyll att trivas i. Här finns bostäder blandat med närservice, arbetsplatser, restauranger, skola och kultur. Närhet till Nacka Forum, city och kommunikationer. Varför inte ta SL-båten in till stan? Planerad trafikstart år 2030 för förlängningen av tunnelbanans blåa linjen till Nacka. För mer information, besök: https://www.jm.se/stockholm-lan/nacka-kommun/kvarnholmen/

 • Balkong
 • Hiss
Karlavagnsgatan 1, Lgh 1805, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlavagnsgatan 1, Lgh 1805

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
2 473 500 kr
33 m²
1 rum
vån 9/17
2 716 kr/mån
74 955 kr/m²

Husets sista 1:a med balkong i söderläge! Trevlig, nybyggd 1:a med balkong i söderläge, den högst belägna av denna lägenhetstyp. Atmosfär är beläget mitt i Karlastaden på Lindholmen. Hela 2,70 meter i takhöjd, helkaklat badrum med dusch, kommod, spotlights, vattenburen golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Gemensam takterrass högst upp i huset. Denna bostad ligger på våning 9 av 17. Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror och induktionshäll. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös, hela 2,70 meter. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt. Brf Atmosfär är svanenmärkt, vilket ger rabatt på sk. "Grönt bolån". Inflyttningen pågår, flexibelt tillträde. Välkommen till Karlastaden Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden. En levande stad som syns på håll med det 245 meter höga Karlatornet som landmärke och granne. Just nu växer Atmosfär fram, 17 våningar och 125 moderna och välplanerade lägenheter som rymmer hela livet. Karlastaden växer med bostäder, kontor, affärer, skolor, vårdcentral, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla, singlar, par och familjer, unga som gamla. Bara tio minuter med kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Här är det lätt att leva. Du tar dig snabbt in till ex Göteborgs centrum med både färja och buss, men har du ändå behov av bil så finns garage under huset. Serneke bygger åt Tosito ”Det är en väldigt spännande ny del av staden som växer fram. Det är roligt att se att det är full fart på byggnationen i området och inte minst att Karlatornet snabbt klättrar uppåt. Atmosfär växer fram på ett attraktivt läge mitt på Lindholmen. Det blir ett hus med omsorgsfull gestaltning och välplanerade lägenheter. En plats där det är lätt att känna hemkänsla, en egen trygg plats för avkoppling med vänner och familj.” Läs mer om denna och övriga bostäder under projektet Atmosfär på www.tosito.se/atmosfar

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 13