Nytt Hem Sverige AB

Nytt Hem Sverige AB

Mäklare

Rämensvägen 29C, 6 tr, Årsta, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Rämensvägen 29C, 6 tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun

6 250 000 kr

89 m²

4 rum

4 739 kr/mån

70 225 kr/m²

Högt och soligt läge med fri utsikt över Årsta! Trevligt planerad 4:a med kök och vardagsrum i en trivsam öppen planlösning centralt placerat som bostadens hjärta. Rymligt badrum med egen tvättutrustning samt en extra wc med dusch. Tre sovrum, varav ett master bedroom. Här bor du bekvämt med ett centralt läge i det populära och växande Årstastråket. En kombination av ett stadsnära boende med närhet till Årstaskogen, Årsta Torg och tvärbanestationen Valla Torg. Föredrar du att cykla, går det snabbt att ta sig till både Globen och Södermalm. Välkommen till ett hem att trivas i!

 • Balkong
 • Hiss
Malstensgränd 4, Söderdalen, Järfälla kommun

Malstensgränd 4

Lägenhet
Söderdalen, Järfälla kommun

2 190 000 kr

49 m²

2 rum

4 069 kr/mån

44 694 kr/m²

I Söderdalen finner ni denna fina och mycket välplanerade 2:a. Det snygga köket har en öppen lösning mot vardagsrummet och den generösa balkongen. Sovrummet rymmer bredare säng och det är mycket god förvaring i lägenheten. Trevligt läge med kort avstånd till Jakobergs station och centrum samt med sportmöjligheter vid Järfälla sportcenter!

 • Balkong
 • Hiss
Rörviksbacken 11, Årsta, Stockholms kommun

Rörviksbacken 11

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun

2 490 000 kr

32 m²

1 rum

2 884 kr/mån

77 813 kr/m²

Högst upp i huset på våning 6 ligger denna fina och välplanerade 1:a. Mycket fint skick med fräscht badrum, kök i vinkel och det finns plats för både soffa och matbord. Sovalkoven gör att sängen kommer undan lite och den generösa balkongen om ca 10 kvm, med ett fritt söderläge, ger ett extra rum under ljumna dagar. Det är nära till Årstas levande centrum, tvärbanan och bussar finns på gångavstånd!

 • Balkong
 • Hiss
Rämensvägen 27B, 6 tr, Årsta, Stockholms kommun

Rämensvägen 27B, 6 tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun

6 495 000 kr

99 m²

3 rum

5 019 kr/mån

65 606 kr/m²

Stor 3:a - vindsvåning, centralt belägen i Årsta med inglasad balkong i västerläge. Trivsam och öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge och två balkonger. Stort "master-bedroom", gott om förvaring och förråd bekvämt i bostaden. Här bor du nytt och bekvämt med ett centralt läge i det populära och växande Årstastråket. En kombination av ett stadsnära boende med närhet till Årstaskogen, Årsta Torg och tvärbanestationen Valla Tog. Föredrar du att cykla, går det snabbt att ta sig till både Globen och Södermalm via det utvecklade cykelvägsnätet. Välkommen till ett hem att trivas i - snabb inflyttning möjlig!

 • Balkong
 • Hiss
Gripengatan 30, plan 3 (lgh 1202), Barkarbystaden, Järfälla kommun

Gripengatan 30, plan 3 (lgh 1202)

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun

3 995 000 kr

72 m²

3 rum

1 644 kr/mån

55 486 kr/m²

Ägarlägenhet i samfällighetsförening utan lån. Välplanerad 3:a - genomgående med fönster åt två håll och två balkonger samt 2.6 m takhöjd. Inredning i klassisk och tidlös Skandinavisk stil. Från ena balkongen har du utsikt över den solig innergården med möjlighet till egen odlingslåda. I kvarterat finns även cykel- och bilpool att kunna nyttja. I Barkarbystaden växer mysiga kvarter fram med gågator, restauranger och caféer som allt bidrar till en levande stad och tillsammans med Järvafältet utgör ett attraktivt och omtyckt område att bo i. Tunnelbanan, som beräknas vara klar under 2026, ökar också tillgängligheten till övriga delar av Stockholm utöver närheten till såväl E18 som E4. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Lgh 2204 - Atmosfär, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lgh 2204 - Atmosfär

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun

3 925 000 kr

49 m²

2 rum

3 131 kr/mån

80 102 kr/m²

Väldigt populär och trevligt planerad 2:a med balkong i söderläge, högt belägen på våning 13. Utsikt mot Lindholmen och älven över takåsarna. Atmosfär är beläget mitt i Karlastaden på Lindholmen. Hela 2,70 meter i takhöjd, helkaklat badrum med dusch, kommod, spotlights och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Gemensam takterrass. Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror och induktionshäll. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös, hela 2,70 meter. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt. Brf Atmosfär är dessutom Svanenmärkt, vilket kan ge dig rabatt på ditt eget bolån. Inflyttning preliminärt hösten 2023 och byggnationen är i full gång - bli en av de första att flytta in i Karlastaden. Välkommen till Karlastaden Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden. En levande stad som syns på håll med det 245 meter höga Karlatornet som landmärke och granne. Just nu växer Atmosfär fram, 17 våningar och 125 moderna och välplanerade lägenheter som rymmer hela livet. Karlastaden växer med bostäder, kontor, affärer, skolor, vårdcentral, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla, singlar, par och familjer, unga som gamla. Bara tio minuter med kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Här är det lätt att leva. Du tar dig snabbt in till ex Göteborgs centrum med både färja och buss, men har du ändå behov av bil så finns garage under huset. Serneke bygger åt Tosito ”Det är en väldigt spännande ny del av staden som växer fram. Det är roligt att se att det är full fart på byggnationen i området och inte minst att Karlatornet snabbt klättrar uppåt. Atmosfär växer fram på ett attraktivt läge mitt på Lindholmen. Det blir ett hus med omsorgsfull gestaltning och välplanerade lägenheter. En plats där det är lätt att känna hemkänsla, en egen trygg plats för avkoppling med vänner och familj.” Läs mer om denna och övriga bostäder under projektet Atmosfär på www.tosito.se/atmosfar

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Dalagatan 102, Hagastaden, Stockholms kommun

Dalagatan 102

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun

7 295 000 kr

74 m²

3 rum

3 711 kr/mån

98 581 kr/m²

Högt belägen gaveltrea med balkong om ca 6 kvm i söderläge. Lägenheten erbjuder kök i öppen planlösning i anslutning till balkong. Två sovrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Materialvalen går i ljusa toner och är i genomgående hög standard. Lägenheten inreds i stilen Silver. Se katalog under dokument. Föreningen har även en stor gemensam takterrass med pergola och bänkar som kan nyttjas av medlemmarna. Hiss till alla plan även garaget. Lägenheten är under produktion och tillträde är beräknad till Juni 2023.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lgh 1409 - Atmosfär, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lgh 1409 - Atmosfär

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun

3 025 000 kr

50 m²

2 rum

3 175 kr/mån

60 500 kr/m²

Trevligt planerad 2:a med balkong i västerläge mot innegården. Atmosfär är beläget mitt i Karlastaden på Lindholmen. Hela 2,70 meter i takhöjd, helkaklat badrum med dusch, kommod, spotlights och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Gemensam takterrass. Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror och induktionshäll. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös, hela 2,70 meter. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt. Brf Atmosfär är svanenmärkt. Inflyttning preliminärt hösten 2023 och byggnationen är i full gång - bli en av de första att flytta in i Karlastaden. Välkommen till Karlastaden Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden. En levande stad som syns på håll med det 245 meter höga Karlatornet som landmärke och granne. Just nu växer Atmosfär fram, 17 våningar och 125 moderna och välplanerade lägenheter som rymmer hela livet. Karlastaden växer med bostäder, kontor, affärer, skolor, vårdcentral, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla, singlar, par och familjer, unga som gamla. Bara tio minuter med kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Här är det lätt att leva. Du tar dig snabbt in till ex Göteborgs centrum med både färja och buss, men har du ändå behov av bil så finns garage under huset. Serneke bygger åt Tosito ”Det är en väldigt spännande ny del av staden som växer fram. Det är roligt att se att det är full fart på byggnationen i området och inte minst att Karlatornet snabbt klättrar uppåt. Atmosfär växer fram på ett attraktivt läge mitt på Lindholmen. Det blir ett hus med omsorgsfull gestaltning och välplanerade lägenheter. En plats där det är lätt att känna hemkänsla, en egen trygg plats för avkoppling med vänner och familj.” Läs mer om denna och övriga bostäder under projektet Atmosfär på www.tosito.se/atmosfar

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lgh 1906 - Atmosfär, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lgh 1906 - Atmosfär

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun

4 975 000 kr

73 m²

3 rum

4 169 kr/mån

68 151 kr/m²

Välplanerad 3:a mitt i Karlastaden på Lindholmen. Gott om fönster i både söder och västerläge. Rymligt badrum med dusch, genomtänkt inredning, både förråd och klädkammare och gemensam takterrass i föreningen. Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror, induktionshäll och spotlights i taket. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och även här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös, hela 2,70 meter. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt. Brf Atmosfär är svanenmärkt. Inflyttning preliminärt hösten 2023 - bli en av de första att flytta in i Karlastaden. Välkommen till Karlastaden Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden. En levande stad som syns på håll med det 245 meter höga Karlatornet som landmärke och granne. Just nu växer Atmosfär fram, 17 våningar och 125 moderna och välplanerade lägenheter som rymmer hela livet. Karlastaden växer med bostäder, kontor, affärer, skolor, vårdcentral, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla, singlar, par och familjer, unga som gamla. Bara tio minuter med kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Här är det lätt att leva. Du tar dig snabbt in till ex Göteborgs centrum med både färja och buss, men har du ändå behov av bil så finns garage under huset. Serneke bygger åt Tosito ”Det är en väldigt spännande ny del av staden som växer fram. Det är roligt att se att det är full fart på byggnationen i området och inte minst att Karlatornet snabbt klättrar uppåt. Atmosfär växer fram på ett attraktivt läge mitt på Lindholmen. Det blir ett hus med omsorgsfull gestaltning och välplanerade lägenheter. En plats där det är lätt att känna hemkänsla, en egen trygg plats för avkoppling med vänner och familj.” Läs mer om denna och övriga bostäder under projektet Atmosfär på www.tosito.se/atmosfar

 • Nyproduktion
 • Hiss
Lgh 1506 - Atmosfär, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lgh 1506 - Atmosfär

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun

2 075 000 kr

29 m²

1 rum

2 267 kr/mån

71 552 kr/m²

Trevlig etta mitt i Karlastaden på Lindholmen. Rymligt badrum med dusch, genomtänkt inredning och gemensam takterrass. Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror, induktionshäll och spotlights i taket. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och även här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös, hela 2,70 meter. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt. Brf Atmosfär är svanenmärkt. Inflyttning preliminärt hösten 2023 - bli en av de första att flytta in i Karlastaden. Välkommen till Karlastaden Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden. En levande stad som syns på håll med det 245 meter höga Karlatornet som landmärke och granne. Just nu växer Atmosfär fram, 17 våningar och 125 moderna och välplanerade lägenheter som rymmer hela livet. Karlastaden växer med bostäder, kontor, affärer, skolor, vårdcentral, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla, singlar, par och familjer, unga som gamla. Bara tio minuter med kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Här är det lätt att leva. Du tar dig snabbt in till ex Göteborgs centrum med både färja och buss, men har du ändå behov av bil så finns garage under huset. Serneke bygger åt Tosito ”Det är en väldigt spännande ny del av staden som växer fram. Det är roligt att se att det är full fart på byggnationen i området och inte minst att Karlatornet snabbt klättrar uppåt. Atmosfär växer fram på ett attraktivt läge mitt på Lindholmen. Det blir ett hus med omsorgsfull gestaltning och välplanerade lägenheter. En plats där det är lätt att känna hemkänsla, en egen trygg plats för avkoppling med vänner och familj.” Läs mer om denna och övriga bostäder under projektet Atmosfär på www.tosito.se/atmosfar

 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 10