Mäklare Anders Karlén

Anders Karlén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slalomvägen 6, Väsjö torg, Sollentuna kommun

Slalomvägen 6

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
3 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 0/3
4 937 kr/mån
42 792 kr/m²

Prissänkt trea med naturnära utsikt från balkongen. 🌳 Fram till den 22 december har vi sänkt priset med 300 000 kronor på den här trean. Rabatten dras av från befintligt pris. Flytta in redan i januari och få gavelläge med många fönsterpartier som ger dig fint ljusinsläpp. Planlösningen är delvis öppen mellan det nya köket och vardagsrummet med utgång till balkongen. Sovrummen ligger avskilt från resten av lägenheten i lugn och ro. Badrummet är rymligt och fullt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du dessutom tryggt med räntegaranti. Väsjö torg i Sollentuna passar dig som vill ha en aktiv vardag, oavsett om det gäller utförsåkning eller att ta en promenad ute i det gröna. Här finns allt från sjöar och naturreservat till en skidbacke precis utanför dörren. Via Sollentuna Centrum når du Stockholm City på bara 15 minuter med pendeln. Nära Väsjö torg hittar du även Edsberg med butiker och service. Missa inte chansen att bo bekvämt i nybyggt i ett naturnära område. Kom på visning så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Skiffervägen 76, Ältadalen, Nacka kommun

Skiffervägen 76

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
7 995 000 kr
122 m²
6 rum
vån 0/2
5 050 kr/mån
65 533 kr/m²

Välkommen till Ikanos projekt Brf Strosa i Ältadalen! Ett svanenmärkt radhusområde med ett härligt läge. Med skog och grönområden alldeles intill blir Brf Strosa en dröm för barnfamiljen! Fina planlösningar och genomtänkt inredning. Vid entrén finns uppställningsplats för två bilar och förråd finns i anslutning till husen. Välkomnande hall med klinkers på golv, separat fullt utrustad tvättstuga och intill denna husets första badrum. Inrett i ljusa kulörer med kakel och klinkers, dusch, wc och kommod. Härligt öppet och socialt kök som går i en sober färgskala. Trivsam köksö och bra arbetsytor. Social och öppen lösning mot det mysiga vardagsrummet, vilket har utgång till den stora trädäckade altanen och den egna lilla gräsmattan. På nedre plan finns även ett större sovrum med utgång till altanen. Trappan, med städförråd under, leder upp till det övre planet. Här finns ett ljust, härligt allrum och möjlig arbetshörna. På övre plan ligger tre fina sovrum med bra förvaring i samtliga. Det största sovrummet har dessutom en rejäl klädkammare med fönster. Badrummet på övre planet är också inrett i en sober färgskala, lika som nere, med badkar, wc, och kommod. Huset är inrett enligt inredarens val vilket går i en ljus färgskala med vitt och grått som underliggande ton. Vitlaserad ekparkett och släta dörrar. Flera inredningsval och stilar erbjuds som tillval vilket gör det lätt att anpassa just sitt hus efter eget tycke och smak.

 • Nyproduktion
Slalomvägen 12, Väsjö torg, Sollentuna kommun

Slalomvägen 12

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
2 395 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
3 377 kr/mån
52 065 kr/m²

Välplanerad tvåa med balkong – nu med sänkt pris. 💚 Fram till den 22 december har vi sänkt priset med 200 000 kronor på den här tvåan. Rabatten dras av från befintligt pris. Redan i januari kan du flytta in i denna tvåa med balkong som vetter mot den grönskande innergården. Det är öppet mellan det nya köket och vardagsrummet, vilket gör att du får en rymlig och ljus känsla när du kommer hem. Du får ett stort och avkopplande sovrum med gott om plats. Lägenheten har gott om förvaring och ett fullt utrustat badrum. Här bor du dessutom tryggt med räntegaranti. Väsjö torg i Sollentuna ger dig ett naturnära läge utan att komma för långt från stan. Via Sollentuna Centrum når du Stockholm City på bara 15 minuter med pendeln. Hemma är det lika enkelt att ge sig ut i joggingspåret som att ta med sig cykeln eller skidorna upp i Väsjöbacken – beroende på säsong. För här finns allt från sjöar och naturreservat till en skidbacke i närområdet. Vill du veta mer om det unika läget i Väsjö torg och det bekväma livet i våra nybyggda lägenheter? Kom på nästa visning så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Slalomvägen 10, Väsjö torg, Sollentuna kommun

Slalomvägen 10

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
1 895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 0/3
2 824 kr/mån
54 143 kr/m²

Smart och prissänkt etta med uteplats mot innergården. 🧡 Fram till den 22 december har vi sänkt priset med 100 000 kronor på den här ettan. Rabatten dras av från befintligt pris.. En etta med inflyttning redan i januari som är genomtänkt från golv till tak. Du får en sovalkov och ett fullt utrustat kök där du får gott om plats för matlagning. Här finns även smart förvaring med skjutdörrsgarderob och förråd i lägenheten. Uteplatsen mot innergården ger en lugn plats för kaffet en sommarmorgon. Badrummet är fullt utrustat med bland annat kombimaskin. Här bor du även tryggt med räntegaranti. I Väsjö torg i Sollentuna bor du precis vid naturen utan att komma för långt från stan. Via Sollentuna Centrum når du Stockholm City på bara 15 minuter med pendeln. Hemma är det lika enkelt att ge sig ut i joggingspåret som att ta med sig cykeln eller skidorna upp i Väsjöbacken – beroende på säsong. För här finns allt från sjöar och naturreservat till en skidbacke i närområdet. Låter det intressant? Kom på visning så berättar vi mer om det unika läget i Väsjö torg och det bekväma livet i en nybyggd lägenhet!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun

Södra vägen 49

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
7 750 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2
6 947 kr/mån
77 500 kr/m²

Högt i tak (2,8 m) och väl tilltagen balkong om ca 16 kvm med härligt söderläge och sjöglimt! Invid vattnet i Svindersviken på mysiga Kvarnholmen är denna mycket fina fyrarummare belägen. Här erbjuds mycket smakfullt inrett kök i vinkel med plats för matgrupp samt tre fina sovrum. Gott om förvaring och dubbla badrum. Fullspäckad med sobra och praktiska tillval såsom extra höga köksskåp i dimgrönt och stänkskydd ovan bänkskiva i köket, badrum med bl a tillvalda vitvaror samt badkar med badkarsvägg i glas. I duschrummet är handdukstork och duschblandare med takdusch tillvald. Vidare är väggarna mellan sovrummen isolerade (ljudreducerande mellanväggar) och i hallen och passagen mot duschrummet är skjutdörrsgarderoben utrustad med spegeldörrar. För mer utförlig information om tillval och inredning se bifogad tillvalslista samt rumsbeskrivningen. Tillträde möjlig fr o m 20240118. Lägenheten säljs på ritning. Kontakta mäklaren för mer information och bilder! Till lägenheten hör ett källarförråd. Här på historiska Kvarnholmen utvecklas en ny levande stadsdel omgiven av vatten, en riktig idyll att trivas i. Här finns bostäder blandat med närservice, arbetsplatser, restauranger, skola och kultur. Närhet till Nacka Forum, city och kommunikationer. Varför inte ta SL-båten in till stan? Planerad trafikstart år 2030 för förlängningen av tunnelbanans blåa linjen till Nacka. För mer information om projektet och planerade byggnationer, besök: https://www.jm.se/stockholm-lan/nacka-kommun/kvarnholmen/

 • Balkong
 • Hiss
Skiffervägen 96, Ältadalen, Nacka kommun

Skiffervägen 96

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 595 000 kr
109 m²
5 rum
vån 0/2
4 650 kr/mån
60 505 kr/m²

Välkommen till Ikanos projekt Brf Strosa i Ältadalen! Ett svanenmärkt radhusområde med ett härligt läge. Med skog och grönområden alldeles intill blir Brf Strosa en dröm för barnfamiljen! Fina planlösningar och genomtänkt inredning. Vid entrén finns uppställningsplats för två bilar och förråd finns i anslutning till husen. Välkomnande hall med klinkers på golv, separat fullt utrustad tvättstuga och intill denna husets första badrum. Inrett i ljusa kulörer med kakel och klinkers, dusch, wc och kommod. Härligt öppet och socialt kök som går i en sober färgskala. Trivsam köksö och bra arbetsytor. Social och öppen lösning mot det mysiga vardagsrummet, vilket har utgång till den härliga trädäckade altanen och den egna lilla gräsmattan. Trappan, med städförråd under, leder upp till det övre planet. Här finns ett ljust, härligt allrum och möjlig arbetshörna. Takfönster för ljusinslätt. På övre plan ligger tre fina sovrum med bra förvaring i samtliga. Det största sovrummet har dessutom en rejäl klädkammare med fönster. Badrummet på övre planet är också inrett i en sober färgskala, lika som nere, med badkar, wc och kommod. Huset är inrett enligt inredarens val vilket går i en ljus färgskala med vitt och grått som underliggande ton. Vitlaserad ekparkett och släta dörrar. Flera inredningsval och stilar erbjuds som tillval vilket gör det lätt att anpassa just sitt hus efter eget tycke och smak.

 • Nyproduktion
Slalomvägen 6, Väsjö torg, Sollentuna kommun

Slalomvägen 6

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
5 295 000 kr
117 m²
5 rum
vån 3/3
6 951 kr/mån
45 256 kr/m²

Prissänkt femma högst upp med två balkonger. ☀️ Fram till den 22 december har vi sänkt priset med 500 000 kronor på den här femman. Rabatten dras av från befintligt pris. Bo rymligt med snedtak och takfönster som ger känslan av en vindsvåning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum har fint ljusinsläpp och ger dig stora ytor för familjen. Njut av dubbla balkonger, så att du inte missar det bästa solläget. Här kan du flytta in redan i januari och föreningen har räntegaranti på sitt lån. Det gör det tryggare för dig och din plånbok. I Väsjö torg, Sollentuna bor du granne med sjöar, naturreservat och en skidbacke precis utanför dörren. Här kan du ha en aktiv vardag, oavsett om det gäller utförsåkning eller att ta en promenad ute i det gröna. Via Sollentuna Centrum når du Stockholm City på bara 15 minuter med pendeln. När Väsjö torg hittar du även Edsberg med butiker och service. Visst låter det bra? Missa inte chansen att hitta hem ett unikt område. Kom på nästa visning så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Väsjöpromenaden 17, Väsjö torg, Sollentuna kommun

Väsjöpromenaden 17

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
3 995 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/2
5 290 kr/mån
47 560 kr/m²

Prissänkt fyra med balkong mot gården. ☀️ Fram till den 22 december har vi sänkt priset med 400 000 kronor på den här fyran. Rabatten dras av från befintligt pris. Här får du en genomgående och ljus lägenhet som är perfekt för barnfamiljen. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum som ger plats åt stora som små. Härifrån når du även balkongen mot den lugna innergården. I lägenheten finns ett fullt utrustat kök och ett badrum med tvättpelare – dessutom en separat gäst-wc. Du får väldigt bra förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderober och ett förråd inne i lägenheten. Väsjö torg i Sollentuna passar dig som vill ha en aktiv vardag, oavsett om det gäller utförsåkning eller att ta en promenad ute i det gröna med familjen. Här finns allt från sjöar och naturreservat till en skidbacke precis utanför dörren. Via Sollentuna Centrum når du Stockholm City på bara 15 minuter med pendeln. Nära Väsjö torg hittar du även Edsberg med butiker och service. Missa inte chansen att bo bekvämt i nybyggt i ett naturnära område. Kom på visning så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Boulevarden 91, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 91

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3
3 356 kr/mån
47 981 kr/m²

En ljus och fin nyproducerad tvåa med öppen planlösning och en balkong som vetter mot sydväst! Nu finns chansen att förvärva denna tvårummare av Skanska med flexibelt tillträde. Rymlig hall med en stor garderob och städskåp, mycket fint badrum med väggar och golv i ljusgråa nyanser samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där balkongen med sydvästläge nås. Ett väl tilltaget sovrum med en hel garderobsvägg med skjutdörrar och gott om plats för en stor dubbelsäng och arbetshörna. Lägenheten är utrustad med baspaket "SmartaHem" vilket bl a innebär att man via en app kan styra dimbara taklampor, se om balkongdörren är stängd och få notis om brandvarnaren går igång när du inte är hemma. Bli den första att flytta in! Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillträde flexibelt. Skanska är säljare. Mycket fin och mysig innergård med sittplatser och lekytor. Föreningen har även två gemensamma takterrasser. Brf Scilla är ett netto-nollenergihus vilket innebär att huset kommer att generera lika mycket förnybar primärenergi som det förbrukar. Därför har fastigheten bland annat solceller på taken, effektiva fönster och bra isolering. Stort fokus har hållits på hållbarhet och stora krav ställts på energiförbrukning och produktion. Mycket bra läge i Täby park med närhet till Roslagsbanan, bussar, Täby Centrum, badmöjligheter, sportaktiviteter och så mycket mer. Skanska Sverige AB garanterar i en separat räntegaranti att ersätta föreningen för räntekostnader överstigande en ränta om 3,20 % under respektive låns första bindningstid. Läs mer om Brf Scilla 1 - https://bostad.skanska.se/sok-bostad/stockholm/taby-park/scilla/ Läs mer om SmartaHem - https://bostad.skanska.se/skanska-smartahem/

 • Balkong
 • Hiss
Brf Strosa, Ältadalen, Nacka kommun
 • 19 lediga bostäder

Brf Strosa

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 6 595 000 kr
109-122 m²
5-6 rum
4 650 kr/mån

Lämna stadspulsen bakom dig – hitta tryggheten och lugnet i din egen idyll. Här möter våra nybyggda hus vacker natur i trivsam familjemiljö – modernt och kvadratsmart mitt bland grönområdena i Nacka. Radhusen är noga genomtänkta och byggs enligt Svanen med omtanke om både människa och miljö. I Ältadalen får du nära till allt från nya lekparker och en stor aktivitetspark, till förskolor och skolor. Dessutom finns här stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Och det är smidigt att ta sig in till stan för en dagsutflykt eller för dig som pendlar.

 • Nybyggnadsprojekt
Södra vägen 39, Kvarnholmen, Nacka kommun

Södra vägen 39

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
4 590 000 kr
47 m²
2 rum
vån 7/8
4 240 kr/mån
97 660 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information och bilder! Underbar utsikt och eftermiddags/kvällssol! Högt belägen tvårummare (våning 7) på mysiga Kvarnholmen med balkong som vetter mot sydväst och utsikt över Svindersviken. Välplanerat med kök och vardagsrum i öppen planlösning och fönster i två väderstreck, mysigt sovrum och stilrent badrum. Flera förvaringsmöjligheter i olika garderobslösningar. Genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillträde april 2024. Lägenheten säljs på ritning. Här på historiska Kvarnholmen utvecklas en ny levande stadsdel omgiven av vatten, en riktig idyll att trivas i. Här finns bostäder blandat med närservice, arbetsplatser, restauranger, skola och kultur. Närhet till Nacka Forum, city och kommunikationer. Varför inte ta SL-båten in till stan? Planerad trafikstart år 2030 för förlängningen av tunnelbanans blåa linjen till Nacka. För mer information, besök: https://www.jm.se/stockholm-lan/nacka-kommun/kvarnholmen/

 • Balkong
 • Hiss
Båtvägen 43, null, Värmdö kommun

Båtvägen 43

Radhus
Värmdö kommun
6 975 000 kr
134 m²
6 rum
6 520 kr/mån
52 052 kr/m²

För mer information och visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare! Mycket fint bostadsrättsradhus i tre plan med hörntomt, uteplats och takterrass! Genomgående genomtänkta och stilrena tillval (se tillvalslista), 3-4 sovrum och två badrum erbjuds i detta hus där Ikano Bostad står som säljare. Öppet samband mellan kök med köksö och vardagsrummet där altanen nås via dubbeldörrar. Entréplanet består även av ett duschrum och tvättstuga. Praktisk förvaring kan ske under trappan. På mellanplanet finnes ett allrum och tre bra sovrum varav det ena med stor separat klädkammare med fönster. Klädkammaren kan användas som arbetsrum eller barnrum om så önskas. Badrum med bl a badkar och kommod. högst upp ligger ett allrum/sovrum med utgång till den härliga takterrassen! Fin tomt längst ut på gaveln. Det finns två externa förråd i anslutning till huset, ett vid entrén och ett på baksidan. Parkeringsplats finns i garage. Tillträde möjligt från 19e mars 2024. I Brf Färga bor man utan kompromisser! Centralt läge, nära hamnen med fina kvadratsmarta ytor där familjen ges utrymme att växa och trivas. Entréplan Hall Hall med praktiskt klinkergolv i matt gråspräcklig nyans och plats för klädavhängning. Tvättstuga I anslutning till entrén ligger tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, ho och överskåp. Här finns även värmepannan och en garderob. Klinker i likadan nyans som i hallen. Kök Fullutrustat kök i öppet samband med vardagsrummet. Dubbla integrerade kyl/frys, högskåp med mikro, varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin och flertalet uttag för köksmaskiner. Vita luckor och askbänkskiva i träfaner med infälld ho. Stående kakel i beige nyans. Här finns även en praktisk köksö med förvaring och sittplatser. Gott om plats för ett matbord för större sällskap. Vardagsrum Rymligt och mycket ljust vardagsrum med utgång (dubbeldörrar) till den stora uteplatsen. Gott om plats för soffa och övrigt möblemang. WC/Dusch Dusch med vikbara väggar av klarglas, kommod och spegelskåp. I taket är fyra spotlights med dimmerfunktion installerade. Liggande vit kakel och gråspräcklig matt klinker. Städ Under trappan finns det förvaring för städmaterial. Plan 2 Allrum Trevligt allrum med fönster. Härifrån nås alla sovrum. Badrum Rymligt badrum med badkar med duschvägg, kommod, spegelskåp och handdukstork. Takspotlights med dimmerfunktion. Liggande vit kakel och beige klinker. Sovrum Stort sovrum med förvaringsmöjligheter i både en skjutdörrsgarderob med invändig belysning och en separat klädkammare. Separat klädkammare Separat klädkammare med fönster som med fördel kan användas som arbetsrum/hobbyrum/barnrum. Sovrum Sovrum som vetter mot altanen. Förvaring kan ske i en garderob. Sovrum Sovrum som vetter mot altanen. Förvaring kan ske i en garderob. Plan 3 Allrum/sovrum Ett ljust och härligt rum med utgång till en stor takterrass.

 • Balkong
 • Uteplats
Båtvägen 37, null, Värmdö kommun

Båtvägen 37

Radhus
Värmdö kommun
5 375 000 kr
109 m²
5 rum
5 521 kr/mån
49 312 kr/m²

För mer information och visning (i visningshuset i Ältadalen med likadan planlösning), kontakta ansvarig fastighetsmäklare! Nu ges möjligheten att förvärva ett bostadsrättsradhus i Brf Färga där Ikano Bostad står som säljare. Mycket väldisponerade 109 kvm i två plan med stora fönsterpartier och dubbeldörrar ut till altanen. Kök i vinkel med köksö och öppet samband med vardagsrummet. Entréplan rymmer även en praktisk tvättstuga i anslutning till entrén, duschrum och förvaring under trappan. Övre plan erbjuder ett allrum med ljusinsläpp från ett takfönster. Här finns även plats för en arbetshörna. Tre bra sovrum varav det stora med separat klädkammare med fönster som även kan nyttjas som arbetsrum/hobbyrum/barnrum. Rymligt badrum med badkar. Det finns två externa förråd i anslutning till huset, ett vid entrén och ett på baksidan. Parkeringsplats i garage. Tillträde möjlig från 19e mars 2024. I Brf Färga bor man utan kompromisser! Centralt läge, nära hamnen med fina kvadratsmarta ytor där familjen ges utrymme att växa och trivas. Entréplan Hall Hall med praktiskt klinkergolv och plats för klädavhängning. Tvättstuga I anslutning till entrén ligger tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, ho och överskåp. Här finns även värmepannan och en garderob. Klinker i ljusgrå nyans. Kök Fullutrustat kök i öppet samband med vardagsrummet. Dubbla kyl/frys, högskåp med mikro, varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin och flertalet uttag för köksmaskiner. Vita luckor och betongmönstrad bänkskiva i laminat. Här finns även en praktisk köksö med förvaring och sittplatser. Gott om plats för ett matbord för större sällskap. Vardagsrum Rymligt och mycket ljust vardagsrum med utgång (dubbeldörrar) till den stora uteplatsen. Gott om plats för soffa och övrigt möblemang. WC/Dusch Dusch med vikbara väggar av klarglas, kommod och spegelskåp. I taket är fyra spotlights med dimmerfunktion installerade. Liggande vit kakel och ljusgrå klinker. Städ Under trappan finns det förvaring för städmaterial. Övre plan Allrum Trevligt allrum med takfönster. Härifrån nås alla sovrum. Plats finns för en arbetshörna. Badrum Rymligt badrum med badkar, kommod, spegelskåp och handdukstork. Takspotlights med dimmerfunktion. Liggande vit kakel och ljusgrå klinker. Sovrum Stort sovrum med förvaringsmöjligheter i både en skjutdörrsgarderob och en separat klädkammare. Separat klädkammare Separat klädkammare med fönster som med fördel kan användas som arbetsrum/hobbyrum/barnrum. Sovrum Sovrum som vetter mot altanen. Förvaring kan ske i en garderob. Sovrum Sovrum som vetter mot altanen. Förvaring kan ske i en garderob.

 • Uteplats
Brf Valla, Väsjö torg, Sollentuna kommun
 • 89 lediga bostäder

Brf Valla

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 1 695 000 kr
30-128 m²
1-6 rum
2 572 kr/mån

Prissänkta lägenheter med unik natur som närmsta granne. 💚 Nu får du 100 000 kronor i rabatt per rum om du köper en lägenhet i Brf Valla. Erbjudandet gäller fram till den 22 december. I Väsjö torg, Sollentuna kan du redan i januari bo på ett unikt läge mellan två naturreservat och skidvänliga Väsjöbacken. Här är det lika enkelt att ta en promenad ute i det gröna som utförsåkning i backen – eller mountainbike om sommaren. Vill du åt stadspulsen når du city på bara 15 minuter med pendel från Sollentuna Centrum. Nära Väsjö torg hittar du även Edsberg med butiker och service. Här har föreningen Valla räntegaranti på sitt lån, vilket blir tryggare för dig och din plånbok. Lägenheterna har öppna, luftiga planlösningar med bra ljusinsläpp. I de flesta lägenheter finns en balkong eller uteplats som vetter mot omgivningarna eller den lummiga innergården. Här har föreningen dessutom räntegaranti på sitt lån, vilket blir tryggare för dig och din plånbok.

 • Nybyggnadsprojekt
Södra vägen 39, Kvarnholmen, Nacka kommun

Södra vägen 39

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
3 595 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/8
4 240 kr/mån
76 489 kr/m²

Mycket fin, nyproducerad tvårummare med gavelläge och utsikt från balkongen mot vattnet! Öppet samband mellan köket och vardagsrummet med ljusinsläpp i två väderstreck. Mysigt sovrum och stilrent badrum. Gott om förvaring i flertalet garderober varav en med skjutdörrar. Från vardagsrummet nås balkongen om ca 7 kvm i österläge med en härlig vy med viss havsutsikt. Genomgående mycket fina och genomtänkta materialval i varma toner. Garderobsdörrar går i samma kulör som köksluckorna (sandbeige) för att skapa ett enhetligt uttryck och väggarna är målade i en greige ton. Sovrummets garderob har flyttats till hallen och dörren öppnas utåt för att maximera utrymmet. Lägenhetens golv består av en ljus ekparkett. För mer information om inredningen, se tillvalslistan. Till lägenheten hör ett källarförråd. Kontakta mäklaren för mer information och bilder! Tillträde april 2024. Lägenheten säljs på ritning. Här på historiska Kvarnholmen utvecklas en ny levande stadsdel omgiven av vatten, en riktig idyll att trivas i. Här finns bostäder blandat med närservice, arbetsplatser, restauranger, skola och kultur. Närhet till Nacka Forum, city och kommunikationer. Varför inte ta SL-båten in till stan? Planerad trafikstart år 2030 för förlängningen av tunnelbanans blåa linjen till Nacka. För mer information, besök: https://www.jm.se/stockholm-lan/nacka-kommun/kvarnholmen/

 • Balkong
 • Hiss
Vinnarcirkeln 27, Täby Park, Täby kommun
 • Budgivning pågår

Vinnarcirkeln 27

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
4 850 000 kr
84 m²
4 rum
5 025 kr/mån
57 738 kr/m²

Äntligen är Skanskas fina visningslägenhet till salu! Belägen högst upp på gaveln med två balkonger och gott om ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre bra sovrum varav det största med balkong och stor separat klädkammare. Rymligt badrum med fina materialval samt gäst-wc. Från vardagsrummet nås den ena balkongen med utsikt över den lugna innergården. Genomgående ljusa väggkulörer och parkettgolv i hela lägenheten. Mycket fin och mysig innergård med sittplatser och lekytor. Föreningen har även två gemensamma takterrasser. Till lägenheten hör ett källarförråd. Lägenheten säljs i befintligt skick. Tillträde flexibelt. Brf Scilla 1 är ett netto-nollenergihus vilket innebär att huset kommer att generera lika mycket förnybar primärenergi som det förbrukar. Därför har fastigheten bland annat solceller på taken, effektiva fönster och bra isolering. Stort fokus har hållits på hållbarhet och stora krav ställts på energiförbrukning och produktion. Mycket bra läge i Täby park med närhet till Roslagsbanan, bussar, Täby Centrum, badmöjligheter, sportaktiviteter och så mycket mer. Skanska Sverige AB garanterar i en separat räntegaranti att ersätta föreningen för räntekostnader överstigande en ränta om 3,20 % under respektive låns första bindningstid. Läs mer om Brf Scilla 1 - https://bostad.skanska.se/sok-bostad/stockholm/taby-park/scilla/

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 16