Mäklare Johan Fjaestad

Johan Fjaestad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagaesplanaden 73, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 73

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Folkhem Trä
3 495 000 kr
31,5 m²
1 rum
2 330 kr/mån
110 952 kr/m²

Nyproduktion när det är som bäst med flexibel inflyttning. Bostaden: Näst högst upp i huset finner ni denna härliga etta med balkong i västläge och en mycket tilltalande social planlösning! Här finns även två fönster som ger bostaden ett generöst ljusflöde. Tidlös design med känsla och omsorg för detaljer med kanonläge i Hagastaden! Här erbjuds ett boende med hög standard i form av ett välutrustat Marbodalkök och enstavsparkett i ask. Vardagsrummet har en öppen planlösning och här finns gott om utrymme för både möblemang och matbord. Badrummet är kaklat i vitt med en kombination av elegant beige golvklinker. Övrig badrumsutrustning utgörs av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, wc, dusch, kommod samt infälld belysning. I lägenheten finns förvaring i rejäl skjutdörrsgarderob. Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Fina detaljer i form av fönsterbänkar i natursten och snickerier i ekfanér skapar en stilfull kontrast till det vitmålade väggarna. Nytt, fräscht och bekvämt boende! Föreningen kommer tillhandahålla en magisk gemensamma takterrass för föreningens medlemmar där du kommer kunna äta och umgås. Källarförråd finns. Nära till allt. Så kan man sammanfatta Cederhusens geografiska läge. Hagaparken, ett stenkast bort, är ett paradis för promenader, jogging, cykelturer, paddling, tennis, picknick, brännboll eller en stund för dig själv med en bok i gröngräset. Nya Norra Stationsparken blir ett grönskande stråk med mycket lekytor, vattenspeglar och ett mysigt café vid klocktornet. City ligger på promenadavstånd och tunnelbanans nya gula linje, som håller på att byggas, kommer att stanna nästan utanför din dörr. Bussar, flygbussar och citybanan hittar du runt hörnet. I Hagastaden växer nu många restauranger, kaféer och flera mataffärer fram. Eller gå några steg till och ät en oförglömlig middag på någon av Vasastans tre Michelin-krogar. För den kulturintresserade är det bara någon minuts promenad till Stockholms hetaste galleriområde, Stockholm Gallery District. I Hagastaden finns också flera gym och ett har till och med en löparbana på taket. För den bilburne finns ett stort garage under det som kommer bli Norra Stationsparken för smidig parkering. RÄNTEGARANTI I praktiken garanterar Folkhem att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Folkhem kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, dvs 0,75 procent. Avgift enligt ekonomisk plan: 2 888 kr/mån Avgift med räntegarantin: 2 330 kr/mån

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Hagaesplanaden 75, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 75

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Folkhem Trä
3 950 000 kr
41 m²
2 rum
2 713 kr/mån
96 341 kr/m²

Perfekt planerad 2:a i Cederhusen! Avgift enl Folkhems räntegaranti.

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Hiss
 • Energieffektiv
Humboldt, Hagastaden, Stockholms kommun
 • 3 lediga bostäder

Humboldt

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Folkhem Trä
fr. 3 495 000 kr
32-70 m²
1-3 rum
2 330 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt
Mariehällsvägen 30A (lgh 1103), Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Mariehällsvägen 30A (lgh 1103)

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
6 895 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/7
6 927 kr/mån
58 932 kr/m²

Välplanerad femrumslägenhet med väl utnyttjade ytor. Lägenheten är klar för tillträde i juni 2024. Rymlig hall med plats för avhängning, flertalet garderober samt plats för en kontorsdel. Från hallen når du även alla sovrum som ligger mot innergården samt både badrum och gäst-WC. Fönster åt tre håll, en vardagsrumsdel med öppen planlösning mot köket med utgång till en stor balkong i sydvästläge om ca. 16kvm. Köket är välutrustat med alla som behövs. En lägenhet i ett plan som passar många familjer oavsett behov! Denna bostad kommer utrustas med inredningskoncept Säsong - Besqabs moderna inredningslinje. Här går tonen i beige nyanser och färgsättningen går ton i ton genom hela bostaden. Kök från Vedum med luckor i sandbeige, med en laminerad bänkskiva i samma färgskala. Vitvarorna från Electrolux är uppgraderade till rostfritt och på golvet ligger en ekparkett. Badrummet går i grått med ljusgråa stora klinkerplattor och ett ljusgrått klinkergolv. Läs mer om Säsong på projektets hemsida. Här bor du nytt och bekvämt på gångavstånd till Sundbyberg centrum med både t-bana, tvärbana, buss och pendeltåg att erbjuda. I kvarteren runtomkring finns gott om butiker, restauranger och Signalfabriken. Nytta, nöje och allt annat du behöver finns på promenadavstånd. Stockholm city är aldrig mer än tio minuter bort.

 • Balkong
 • Hiss
Hagaesplanaden 75, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 75

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Folkhem Trä
7 595 000 kr
70 m²
3 rum
4 227 kr/mån
108 500 kr/m²

Eftertraktad gaveltrea med balkong i söderläge. Här bor du med närkontakt till den nya parken som ska anläggas. Avgift enl Folkhems räntegaranti.

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Hiss
 • Energieffektiv
Mariehällsvägen 30K, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Mariehällsvägen 30K

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
4 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/8
4 817 kr/mån
70 352 kr/m²

I denna 3:a får du det mesta - belägen högt upp i huset med kvällssol och utsikt över Bällstaån. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster med fri utsikt och utgång till stor balkong om 14 kvm med utsikt över Bällstaån. Stor sällskaps del om hela 31 kvm. Två sovrum om 12 kvm respektive 10 kvm med gott om förvaring via klädkammare. Lägenheten har ett stort WC/badrum. Inredningsstilen i lägenheten heter solid (se katalogen under dokument.) I denna lägenhet bor du bekvämt och modernt med bara några hundra meter till mysiga Sundbyberg som har både t-bana, tvärbana och buss att erbjuda. I kvarteren runtomkring finns gott om butiker, restauranger och fina Signalfabriken. Nytta, nöje och allt annat du behöver finns på promenadavstånd. Stockholm city är aldrig mer än tio minuter bort. Lägenheten är nyproducerad och säljs på ritning med tillträde från i början av maj då den är under produktion.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6