Ormbergsvägen 12

Gröndal, Stockholm Se på karta

5 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Våning
6 av 7
Byggår
2003
Förening
BRF Mälarklippan
Om föreningen
Avgift
3 557 kr/mån
Driftkostnad
5 352 kr/år
Pris/m²
67 000 kr/m²
Antal besök
9 193
Dagar på Hemnet
16

Nu ges ni möjligheten att förvärva ett toppboende på ett av Gröndals bästa lägen. Med Mälarens vatten som närmsta granne finner ni denna stora och ljusa 3:a med ett fantastiskt ljusinflöde från flera stora fönsterpartier. Rogivande utsikt över Mälaren från bostadens stora balkong sätter extra guldkant på tillvaron. På balkongen kan ni njuta av flera härliga timmar i solen tillsammans med familj och vänner och samtidigt blicka ut över de blå vattnet. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar en sammanhängande yta för socialt umgänge och ger möjlighet till trevliga bjudningar. Bostaden är i ett genomgående gott skick med stort badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsmöjligheter genom både en rymlig klädkammare och förråd.

Som stor bonus finns flera gemensamma utrymmen i föreningen som; gympasal, gym, relaxavdelning med bastu, stor gemensamhetslokal som går att boka för privata tillställningar, två övernattningslägenheter, badbrygga, stor gemensam innergård med gott om sittplaster och direkt utsikt över Mälaren, flera tvättstugor samt cykel/barnvagnsrum. Dessutom finns ett garage i huset som smidigt nås direkt via hissen. Trevlig gemenskap i föreningen där möjlighet ges att delta på sociala uppstyrda aktiviteter om så önskas. Mycket god ekonomi i föreningen, en avgiftssänkning genomfördes under 2019 med hela 30 %. En underhållsplan finns upprättad och medel avsätts för framtida underhåll.

Bo mitt i natursköna Gröndal med badrocksavstånd till fantastiska badmöjligheter både längs Gröndalsklipporna och i sjön Trekanten. Flera båtplatser i direkt anslutning till bostaden. En kort promenad bort finner ni dessutom Mörtviken där ni kan ta ett svalkande dopp. En trevlig utflykt är promenaden till Vinterviken där ni kan både fika eller äta lunch för att sedan fortsätta er dag. Gröndals centrum erbjuder bra dagligvaruhandel, fik, restauranger och trevliga butiker. Goda kommunikationer via både tvärbana och buss samt gångavstånd till Liljeholmen centrum med shoppingcentrum. Under sommarhalvåret kan ni ta båten över till Lilla Essingen och avnjuta fantastiska måltider på den gastronomiska restaurangen Lux dag för dag. Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen